American&Polish Girls część XV :) - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-11, 23:45   #1201
Monian
Zakorzenienie

Dot.: American&Polish Girls część XV :)

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
hahahahaha fajny facet! Czasami Ci z najwyzszymi tytulami to tak dziwny ludzie, jakby z innej epoki/planety
jestem ciekawa czy dotrwam do konca na tym kierunku tak po 2 miesiacach od rozpoczecia roku ak. mialam kryzys myslalam ze ten kierunek nie jest dla mnie, duzo mam rzeczy z literatury a mnie glownie do kina ciagnie, literatura to dla mnie meczarnia, ta nadinterpretacja dziej:murl

za to niewyobrazam sobie siebie na matematyce!!! Boze jestem totalnym oslem w tej dziedzinie
tak on jest profesor nadzwyczajny doktor habilitowany z tytułu

powiem Ci , że ja też kryzys miałam ,jak nie zaliczyłam ćwiczeń z matmy ( automatem egzaminu) a nigdy orłem nie byłam z matmy ( ale zawsze sobie radziłam , nie byłam zagrożona itd ) . Już chciałam papiery brać i nie podchodzić do tej poprawki. Ale naszczęście ją zdałam , tylko teraz ten cholerny egzamin
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 23:48   #1202
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
tak on jest profesor nadzwyczajny doktor habilitowany z tytułu

powiem Ci , że ja też kryzys miałam ,jak nie zaliczyłam ćwiczeń z matmy ( automatem egzaminu) a nigdy orłem nie byłam z matmy ( ale zawsze sobie radziłam , nie byłam zagrożona itd ) . Już chciałam papiery brać i nie podchodzić do tej poprawki. Ale naszczęście ją zdałam , tylko teraz ten cholerny egzamin
moj Tz studiuje na politechnice, ciagle mi zrzedzi na temat matmy, podziwiam ludzi ktorzy sie jej ucza , serio, trzeba miec niezly leb

zaraz mnie szlag trafi srednio co 5 sekund zmienia mi sie w telefonie z wibracji na glosny , z glosnego na wibracje i tak w kolko. Co za rzep

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 23:50   #1203
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
moj Tz studiuje na politechnice, ciagle mi zrzedzi na temat matmy, podziwiam ludzi ktorzy sie jej ucza , serio, trzeba miec niezly leb

zaraz mnie szlag trafi srednio co 5 sekund zmienia mi sie w telefonie z wibracji na glosny , z glosnego na wibracje i tak w kolko. Co za rzep
Polibuda to byłby dla mnie kosmos nie mam nic do matmy , ale na finansach nie jest ona aż tak rozbudowana no i trwa tylko jeden semestr + na trzecim roku na pierwszym semestrze mam matematykę finansową ( co kolwiek to jest) , ale przez cale trzy lata sto pięćdziesiąt odmian matmy never
Stary 2010-02-11, 23:52   #1204
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Polibuda to byłby dla mnie kosmos nie mam nic do matmy , ale na finansach nie jest ona aż tak rozbudowana no i trwa tylko jeden semestr + na trzecim roku na pierwszym semestrze mam matematykę finansową ( co kolwiek to jest) , ale przez cale trzy lata sto pięćdziesiąt odmian matmy never
oni matme chyba maja przez dwa lata z tego co pamietam, ale i tak, znajomi z akademii ekonomicznej albo GWSH maja rok, albo semestr i leca z materialem tylko tak powierzchownie, a na tej politechnice, jak czasem slysze o czym rozmawiaja miedzy soba to nie rozumiem nic! chinski dla hudraulikow

PEDAGOG

Stary 2010-02-11, 23:55   #1205
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
oni matme chyba maja przez dwa lata z tego co pamietam, ale i tak, znajomi z akademii ekonomicznej albo GWSH maja rok, albo semestr i leca z materialem tylko tak powierzchownie, a na tej politechnice, jak czasem slysze o czym rozmawiaja miedzy soba to nie rozumiem nic! chinski dla hudraulikow
haha ja jak kupilam w tym roku książkę do matmy to też mówię "Kurna chińskiego się mam uczyć?". Ale w miarę jak zgłębiłam temat to jest to jak najbardziej przyswajalne
Stary 2010-02-11, 23:57   #1206
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
haha ja jak kupilam w tym roku książkę do matmy to też mówię "Kurna chińskiego się mam uczyć?". Ale w miarę jak zgłębiłam temat to jest to jak najbardziej przyswajalne
jesli ktos dobrze tlumaczy to na pewno jest latwiej zrozumiec, niektorzy tez maja talent do matmy ja nie mam

ale mnie irytuje ten telefon, chyba rzuce nim o sciane

PEDAGOG

Stary 2010-02-11, 23:59   #1207
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
jesli ktos dobrze tlumaczy to na pewno jest latwiej zrozumiec, niektorzy tez maja talent do matmy ja nie mam

ale mnie irytuje ten telefon, chyba rzuce nim o sciane
ja raz tak zrobiłam , nie polecam telefon się roztrzskal w mak, ja kasy nie miałam i przez dwa miesiące byłam odcięta od świata

HOP HOP dziewczyny udzielać się :P
Stary 2010-02-12, 00:00   #1208
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
ja raz tak zrobiłam , nie polecam telefon się roztrzskal w mak, ja kasy nie miałam i przez dwa miesiące byłam odcięta od świata

HOP HOP dziewczyny udzielać się :P
jak mialam poczciwa nokie w zeszle wakacje, swietny telefon, to rzucalam nim w ludzi jak mnie wkurzyli, ani ryski! Chociaz spadal na ziemie

PEDAGOG

Stary 2010-02-12, 00:02   #1209
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
jak mialam poczciwa nokie w zeszle wakacje, swietny telefon, to rzucalam nim w ludzi jak mnie wkurzyli, ani ryski! Chociaz spadal na ziemie
mi się telefony nie trzymają. Pamiętam jak miałam piękną , srebrną Motorolę V3 i utopilam ją w jeziorze pod wpływem %% ( zapomniałam że mam w kieszeni) , a wcześniej nokię ( nie pamiętam już jaką) zatopilam w wannie po czym ja wielce mądra suszylam ją tylko dwie h i podłączyłam pod ładowarkę, chyba nie muszę mowić co bylo potem . TŻ mi jechał przez dwa tygodnie ,że powinnam mieć platyne na glowie ( nie obrażając nikogo - to były tylko żarty)
Stary 2010-02-12, 00:05   #1210
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
mi się telefony nie trzymają. Pamiętam jak miałam piękną , srebrną Motorolę V3 i utopilam ją w jeziorze pod wpływem %% ( zapomniałam że mam w kieszeni) , a wcześniej nokię ( nie pamiętam już jaką) zatopilam w wannie po czym ja wielce mądra suszylam ją tylko dwie h i podłączyłam pod ładowarkę, chyba nie muszę mowić co bylo potem . TŻ mi jechał przez dwa tygodnie ,że powinnam mieć platyne na glowie ( nie obrażając nikogo - to były tylko żarty)
ja za to bardzo dbam o telefony, o te dobre i te na ktore wydalam kase. W wakacje kupilam sobie pieeekna motorole v8 za pozyczone pieniadze i po miesiacu wujek wrzucil mnie z nia do basenu!!! zawal

PEDAGOG

Stary 2010-02-12, 00:06   #1211
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
ja za to bardzo dbam o telefony, o te dobre i te na ktore wydalam kase. W wakacje kupilam sobie pieeekna motorole v8 za pozyczone pieniadze i po miesiacu wujek wrzucil mnie z nia do basenu!!! zawal
ja też dbam a potem bach zawsze coś odwalę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-12, 00:08   #1212
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
ja też dbam a potem bach zawsze coś odwalę
nie wiem jak ty ale ja mam nowe telefony srednio co rok bo mam abonament tylko to mnie ratuje

PEDAGOG

Stary 2010-02-12, 00:10   #1213
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem jak ty ale ja mam nowe telefony srednio co rok bo mam abonament tylko to mnie ratuje
ja też co rok, półtorej wymieniam. Wcześniej miałam zawsze w plusie a teraz przeszlam na playa. Teraz miałam nokię e56 jakoś przez rok właśnie

Edytowane przez Monian
Czas edycji: 2010-02-12 o 00:11
Stary 2010-02-12, 00:16   #1214
anusiuniaa
Zakorzenienie

w play jest co rok wymiana??
Stary 2010-02-12, 00:16   #1215
Monian
Zakorzenienie

Agusia widzę Cię tam na dole , łotrze
Stary 2010-02-12, 00:17   #1216
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
ja też co rok, półtorej wymieniam. Wcześniej miałam zawsze w plusie a teraz przeszlam na playa. Teraz miałam nokię e56 jakoś przez rok właśnie
ja jestem wierna orange juz od kilku dobrych lat chociaz play kusi telefonami i dobrymi cenami. Ja mialam wczesniej przed motka nokia n70, naprawde dobry telefon, teraz mysle nad nokia z qwerty E63

PEDAGOG

Stary 2010-02-12, 00:18   #1217
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
w play jest co rok wymiana??
no właśnie niestety nie , mam umowę na 24 miesiące ,dwa lata z jednym telefonem , nie wiem czy podołam

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Cytat:
ja jestem wierna orange juz od kilku dobrych lat chociaz play kusi telefonami i dobrymi cenami. Ja mialam wczesniej przed motka nokia n70, naprawde dobry telefon, teraz mysle nad nokia z qwerty E63
już patrzę jaka to
dobre parametry ma i fajny jest

Edytowane przez Monian
Czas edycji: 2010-02-12 o 00:19
Stary 2010-02-12, 00:21   #1218
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie niestety nie , mam umowę na 24 miesiące ,dwa lata z jednym telefonem , nie wiem czy podołam

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

już patrzę jaka to
dobre parametry ma i fajny jest
fajnie sie pisze na nich smsy a ja mam pakiet smsow co miesiac wiec mi sie to sprawdza, pozatym klawisze sa fajne bo gumowe od metalowych tych plaskich bola mnie jakos palce... i MMS'y najwazniejsze!!!! Teraz mam telefon ktory oryginalnie jest ze stanow i nie moge wysylac mmsow pomimo ze instalowalam oprogramowanie i nawet recznie ustawialam , nie wiem czemu

PEDAGOG

Stary 2010-02-12, 00:22   #1219
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

idę już spać, bo ciągle gram w te symulacje i jestem oderwana od rzeczywistosci Cos cisza tu ostatnio akurat jak postanowilam sie udzielac wiecej, ale wystarczy ze znow wroce do ksiazek to nagle bedziecie pisaly po 15 stron na dzien
no! musiałam to z siebie wyrzucić

Dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-12, 00:23   #1220
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie sie pisze na nich smsy a ja mam pakiet smsow co miesiac wiec mi sie to sprawdza, pozatym klawisze sa fajne bo gumowe od metalowych tych plaskich bola mnie jakos palce... i MMS'y najwazniejsze!!!! Teraz mam telefon ktory oryginalnie jest ze stanow i nie moge wysylac mmsow pomimo ze instalowalam oprogramowanie i nawet recznie ustawialam , nie wiem czemu

a co masz teraz?

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
idę już spać, bo ciągle gram w te symulacje i jestem oderwana od rzeczywistosci Cos cisza tu ostatnio akurat jak postanowilam sie udzielac wiecej, ale wystarczy ze znow wroce do ksiazek to nagle bedziecie pisaly po 15 stron na dzien

Dobranoc
dobranoc
Stary 2010-02-12, 00:24   #1221
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość

Dobranoc
dobranoc

Monian
motorole V9, z softem z AT&T

PEDAGOG

Stary 2010-02-12, 00:27   #1222
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
dobranoc

Monian
motorole V9, z softem z AT&T
też o niej kiedyś myślałam , ogólnie lubię Motorole ale mój Tż mnie wiecznie zachęca żeby tylko nokie brać ale następnym razem go chyba nie posłucham hehe

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

dobra dziewczyny lecę, jutro nauka wiec nie uśmiecha mi się spanie do 10
chociaż wcale nie chcę iść

dobranoc i do jutra
Stary 2010-02-12, 00:28   #1223
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
też o niej kiedyś myślałam , ogólnie lubię Motorole ale mój Tż mnie wiecznie zachęca żeby tylko nokie brać ale następnym razem go chyba nie posłucham hehe
ja wieeeelbie motorola z klapka, sa sliczne, z dwoch V9 i V8 mnie jednak bardziej V8 przypadla do gustu wedlug mnie jest ladniej wykonczona jesli chodzi o srodek, ladniejsze ikonki ale nie ma wejscia na karte pamieci jesli ktos potrzebuje

mnie najbardziej podobaja sie Blackberry, ale operatorzy oferuja je tylko na Firme, a szkoda mi kasy zeby kupowac telefon nie brandowany

dobranoc;*

PEDAGOG

Stary 2010-02-12, 00:54   #1224
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Agusia widzę Cię tam na dole , łotrze
Hahahahha wszystko wyczai no co za baba
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 01:44   #1225
anusiuniaa
Zakorzenienie

a ja juz powoli kończe czytać i do spania...
jutro bede uczysz sie z kolezanka całą no na poprawkę;/
Stary 2010-02-12, 06:35   #1226
SweetAmber
Zadomowienie

Dzien dobry, nie zdarzyłam nadrobić i już uciekac musze
jak będe miała chwilkę to wstawie zdjęcia moich pazurków
Jutro studniówkaaa!
Miłego dzionka AGatki

A takie włoski planuję zrobić na studniówkę :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1265889976
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1265889976

Cytat:
Napisane przez ZARAAA Pokaż wiadomość
ja polecam henne z delii w kremiezawsze kupowałam brązową, ale nie wiem czy ją gdzies dostaniesz, chyba że chcesz czarną albo grafitową. bo one są dostępne a brązowa nie bo hurtownicy już od miesiąca jej nie mają mam nadzieję że to się zmieni bo to moja ulubiona henna są jeszcze w proszku w takiej małej fiolce z tabletką ale tą jest ciężej rozrobić i nałożyć, no i dość mocno barwią skórę także do tej henny lepiej jest już mieć wprawioną rękę a z tą w kremie to bułka z masłem a nakładam ją i mieszam tym patyczkiem dołączonym do opakowania a późniejjeszcze ścieram dookoła brwi wacikiem na patyku jaknie jest równiutko łatwo się nakłada i efekt ładny i naturalny
Jednak poszłam do salonu na henne i byłam bardzo niezadowoona ale wczoraj wieczorem zrobiłam peeling brwi (hahaha) i wygląda delikatniej i ładniej wczoraj wyglądałam jkaby mnie ktoś w fotoszopie przerobił za bardzo

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
coś tak cicho tutaj ostatnio

Ja dzisiaj robię ostatnią płukankę z rumianku.. jutro fryzjerka przychodzi cieszę się jak dziecko
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny TATATATADAAAAAAAAAAAAAAAA AM!!!

wklejam zdjecie dlugo wyczekiwanej tuniki z koronka
Co prawda zdjecie kijowe... ale co tam
wygladam jakbym nie miala zadnego wciecia w talii, ale tak na prawde, to ona sie calkiem niezle uklada. Ale juz wiem,z e jej nosic nie bede, takze jak ktorasjest chetna, to odsprzedam ta koronka przy szyji mi sie nie widzi, nie lubie takich rzeczy. jestem zryta
Agusiaa Ty lachonie!! ładnie Ci w czarnych

Edytowane przez SweetAmber
Czas edycji: 2010-02-12 o 06:36
SweetAmber jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 08:09   #1227
anusiuniaa
Zakorzenienie

boje sie ze nic nie umiem:/
Stary 2010-02-12, 09:02   #1228
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Hahahahha wszystko wyczai no co za baba
taki ze mnie wstręciuch

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
boje sie ze nic nie umiem:/
umiesz , umiesz

ja wlaśnie wstałam
Stary 2010-02-12, 09:12   #1229
marlienkaa
BAN stały

Ja pije kawę. Kurde nie chce mi się do szkoły jechać. Buu, kto wymyślił długie zjazdy.
Aniuś umiesz. Wierze w ciebie
Amber życzę miłej zabawy na studniówce.
Mnie też się telefony nie trzymają. Jeden utopiłam, jeden zgubiłam, jeden mi ukradli. Ehh.
marlienkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 09:22   #1230
Monian
Zakorzenienie

a mi się nie chce uczyć, jak patrzę w te chińskie znaczki od matematyki w moim zeszycie to mi się wszystkiego odechciewa

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez marlienkaa Pokaż wiadomość
Ja pije kawę. Kurde nie chce mi się do szkoły jechać. Buu, kto wymyślił długie zjazdy.
Aniuś umiesz. Wierze w ciebie
Amber życzę miłej zabawy na studniówce.
Mnie też się telefony nie trzymają. Jeden utopiłam, jeden zgubiłam, jeden mi ukradli. Ehh.
swoją drogą: Ty jesteś na zaocznych? bo chyba tak czytałam więc czemu macie zajęcia też w tygodniu?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości