![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
A taki:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20128564 Ale to nie taki stricte kawowy...stoi w kącie pomiędzy kanapami..a na nim wielki storczyk...wygląda super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Fajny
![]() ![]() Dobry pomysł z postawieniem go w tym miejscu. A nie ma do kompletu takich kawowych??
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90128565 Ale nie jestem całkiem pewna czy mi się podoba. Wygląda trochę, jak łóżko ![]() Poza tym boję się, że się nam to szkło potrzaska. Jak myślisz? Ładny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, czy patrzysz też pod kątem praktyczności - moim zdaniem szkło takie czyste, nie zmatowione to najgorsze, co może być. Widać na tym każdy odcisk palca, każdy pyłek kurzu. Jeśli lubisz czysto i jesteś pedantką, to odradzam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do szkła..moim zdaniem jest właśnie praktyczne. Mamy mały szklany stolik przy kanapie..na który wiecznie jakieś kubki są odstawiane i nic sie z nim nie dzieje. W utrzymaniu czystości bardzo wygodny..wystarczy płyn do szyb, ręcznik papierowy i po sprawie. Najgorsze co można zrobić to kupić sobie czarny drewniany stolik ![]() ![]() Ja nasz wycieram 2 razy dziennie . Kurz na nim widać niemiłosiernie, każdy palec, każdą plamkę. Do tego drżę nad nim bo drewno, wiec lepiej nie rozlewać nic na nim i czyścić pronto do drewna, miękką szmatką. No i niestety łatwo dziada porysować. Jestem bardzo za szklanym stolikiem. Moi teściowie maja 20 lat szklany stolik i nic mu nie jest. Mój brat ma szklany stolik 10 lat i nic mi nie jest. To chyba najlepsze rozwiązanie. Ja to bym taki u was widziała http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00157109 Zresztą sama taki chciałam ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-15 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
Zaraz choroby nerwowej dostanę! TŻ powinien po mnie podjechać za 10 minut, a w ogóle nie ma z nim kontaktu! "abonent czasowo niedostępny"
![]() Stresuję się, no! |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
No to jeszcze raz dzień dobry
![]() Coś mnie ominęło, hehehehe? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty mi lepiej powiedz co z Tobą sie działo taki szmat czasu!!! U nas to nic ciekawego- prócz tego że nałogowo kupujemy buty ![]()
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Cześć. To niespodzianka
![]()
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, LV, mów co u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Dodzwoniłam się, jedzie po mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lurze, kupowanie stolika kawowego to nie lada kłopot...pewnie zostanie jeszcze długo ten stary raszpel, który jest ![]() NO cześć...Gdzie się podziewałaś? Jak mogłaś nas na tak długo zostawić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie taki na kółkach właśnie praktyczny ![]() ![]() Ale przestaję o tym pisać bo znowu się robię zła na męża ![]()
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Od listopada 2009 żyję chyba na 200% normy. Jakos się tak to moje zycie rozkręciło po slubie, że niemalże każdego wieczora gdzies wychodzimy, coś się dzieje, stąd mało czasu, w tym na wizaż. W pracy mam full obowiązków - dzsiaj jakoś luźniej, to pomyślałam, ze zajrzę. ale nie zdarzyło się, zebym wyszła stąd przed 18.30-19.
Dzieje się naprawde mnóstwo spraw, o niektórych jeszcze nie będe pisac, zeby "nie zapeszyć". Mój maz własnie dzsiaj wyleciał na tydzień do dubaju, wiec czekają mnie samotne wieczory. Dzwonił z lotniska we frankfurcie, ze spóźnili sie na samolot, bagaż poleciał do emiratów, a on i 25 innych pasażerów zostali w niemczech. Hehehe, i tak to wygląda. Co jeszcze? Z tego intensywnego życia schudłam do rozmiaru 34 (te co mnie widziały wiedzą, ze jest to porblem przy moim wzoroście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
L_V wieki cię nie było ![]() mam nadzieję, że zwolnisz trochę i częściej jednak będziesz zaglądać. U nas jak widzisz stałe grono, ktoś się pojawia co jakiś czas. Dori zasiała zamówienia zbiorowe butów i ostatnio w kółko o tym gadamy. Ale ogólnie jesteś szczęśliwa? |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Zuzaneczko, dziękuję za skorzystanie z mojego kodu rabatowego ![]() Zapisałam się na szczepienie przeciw WZW B, na środę po pracy ![]() ![]() Spieszyłam się rano na przystanek i w pewnym momencie straciłam grunt pod nogami ![]() Odnośnie butów: czekam na niebieskie baleriny od Olencji, nie wiem, co z beżowymi peep toe i cielistymi obcasami z Tandemu, od Ćwirki ![]() L_V, co tam u Ciebie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Szczęśliwa jestem bardzo, po porstu inaczej teraz zyję. Jestem zaangażowana w tyle spraw, ze czasami aż mi cięzko wszytko ogarnąć.
Edytowane przez L_V Czas edycji: 2010-03-15 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem że wszystko zmierza ku lepszemu?? ![]() Jakieś mieszkanie w planach?? Czasem zwolnij i zaglądaj do nas ![]() Króliczka zjadłaś?!?!?!? Małego słodkiego króliczka!! Niedobra L_V ![]()
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
trochę zazdroszczę, ale tak pozytywnie, bo ja lubię żyć na takich wyśrubowanych obrotach, nie tracę wtedy czasu na głupoty i jestem lepiej zorganizowana. Tymczasem nieraz mam wrażenie, że żyję emeryckim życiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Haniu czytasz w moich myślach. L_V z moim teściami byś się dogadała.
#1220 |
Zakorzenienie
|
L_V CZEŚĆ
![]() To widzę niezły sajgon masz, jak ja to nazywam ![]() Życzę powodzenia w realizacji dalszych planów i dawaj znać co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Króliki są pycha, to najzdrowszy i najdeikatniejsyz rodzaj mięsa. Hoduje je mój dziadek, więc mam z dobrego źródła. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Nie odpowiem na pytanie czy jestem zadowlona. Tu jest całkowiecie, totalnie inaczej. I ja tez inaczej juz podchodze do wszystkiego. Praca to praca, wychodzę i już nie myślę. A jak tu jestem to robię swoje i tyle |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak robię, staram się być fair wobec szefa, robię co trzeba, owszem angażuję się, ale cały czas pamiętam, że to nie moja firma i ja tu tylko pracuję, zarabiam pieniądze. Nie ma więc przychodzenia podczas urlopu czy pracowania ponad normę - wszelkie nadgodziny odbieram z nawiązką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak mam od kilku lat, że praca to tylko praca, ale jednak marzy mi się aby ta praca była pasją a nie tylko wyłącznie materialnym zabezpieczeniem moich (zresztą nie wszystkich ![]() ![]() Ale już wiem, że z pasją to chyba tylko mogę prowadzić własną firmę bo inaczej tego nie widzę, a do tego znowu niezbędne fundusze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chybabym się popłakała jakbym miała królika zjeść..to tak samo jakbym kota czy psa miała jeść. Może to dziwne bo przecież krówkę zjadam......wiec z królikiem też nie powinnam mieć problemu- a jednak mam ![]() Sarniny też bym nie zjadła ![]() I to nie jest zdecydowanie kwestia konserwatyzmu kulinarnego.
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skąd w ogóle masz takie info? Bo ja nie czytałam dziś plotkowego w ogóle...jestem zajęta szukaniem szafy na przedpokój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Ok, uciekam na razie, bo musze wysłac zamienie na podszewski do płaszczy Jak się pomyle w metrażu będzie kaszana.
![]() Zajrzę do Was wieczorem, z domu. Będzie tu kto? |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.