Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-09, 11:20   #1201
Ewelinka13
Rozeznanie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Ty jesteś udana bardzo mi humor poprawiłaś

Wklejam Wam fotke mojego dzisiejszego brzusia
Bardzo mi miło a jednocześnie bardzo się cieszę! Masz śliczniunie brzusio i w moim rozmiarze , tyle, że jesteś bardzo szczuplutka a ja jestem takie trochę 172 cm babsko
Ewelinka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 11:21   #1202
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Ale pięknie wygladasz kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Brzuś masz przecudny i taki zgrabniutki!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuje
Ty też masz piękną piłeczkę taka okrąglinka

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 11:21   #1203
Carol77
Zakorzenienie

Kasiu i Karolinko dziękuję skarby!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lecę myszki moje najpiękniejsze, musze jeszcze coś zjeśc, siku, umyć się itd bo sie stresuje dziękuję za kciuki, odezwię się zaraz jak wrócę

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 11:21   #1204
she 00
Raczkowanie

Staniki!!!

Cytat:
Napisane przez Ewelinka13 Pokaż wiadomość
Ja 4 kg przytyłam i wszystko mi w brzuchol poszło. Nawet mi piersi nie urosły. A tak liczyłam, że choć na ciążę będę miała co ponosić sobie w biustonoszu, a nie tylko gąbkę
Wow!!!! Tylko 4 ??????????????jak ty to zrobiłaś?

A teraz a propos staników, podzielę si ę moim doswiadczeniem.
Całe zycie stosuję push up'y po prostu je lubie, i moje piersi ani troche nie zwisaja, są jedrne itd...

W ciąży z 85B doszłam do 90 D , kupowałam co 3 tyg nowy stanik...i oczywiscie zastosowałam sie do zasad lakarza i dobrych rad: tzn że stanik musi bys miekki, bez fiszbin, wogle babciny...i moje piersi zaczęły zwisać, nie było mi wygodnie, mój wiekszy rozmiar wcale tak ładny nie był...
Wkurzyłam sie poszłam do ulubinego działu bielizniarskiego w M&S- i kupiłam sobie push up!
I wiecie co?- Po tygodniu piersi są z powrotem ładne i przestały zwisać....
Wiec jesli całe zycie cos ci pasowało....to olej rady.... co tobie pasuje jest tu ważniejsze!
she 00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 11:22   #1205
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:

O matuchno jak pieknie rosnie!!!! A moj stanal w miejscu kompletnie

Kardashi widac ze dziewczynka . Moze bedzie latwy porod jak sie urodzi taka kruszynka . Ja sama licze ze 3200 moje bedzie mialo

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 11:23   #1206
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Cytat:
Kasiu i Karolinko dziękuję skarby!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lecę myszki moje najpiękniejsze, musze jeszcze coś zjeśc, siku, umyć się itd bo sie stresuje dziękuję za kciuki, odezwię się zaraz jak wrócę
czekamy!!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 11:23   #1207
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelinka13 Pokaż wiadomość
Bardzo mi miło a jednocześnie bardzo się cieszę! Masz śliczniunie brzusio i w moim rozmiarze , tyle, że jesteś bardzo szczuplutka a ja jestem takie trochę 172 cm babsko
Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Dziękuje
Ty też masz piękną piłeczkę taka okrąglinka

Dziękuję kochanejesteście cudowne!!!!!!!!!!!!

Ja malutka jestem całe 158 cm i przed ciążą 45 kg ręce dalej jak patyki mam, tylko biust troszke urósł oki ide apappaapap

Olusia
Filipek

Adaś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 11:26   #1208
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez she 00 Pokaż wiadomość

Całe zycie stosuję push up'y po prostu je lubie, i moje piersi ani troche nie zwisaja, są jedrne itd...

W ciąży z 85B doszłam do 90 D , kupowałam co 3 tyg nowy stanik...i oczywiscie zastosowałam sie do zasad lakarza i dobrych rad: tzn że stanik musi bys miekki, bez fiszbin, wogle babciny...i moje piersi zaczęły zwisać, nie było mi wygodnie, mój wiekszy rozmiar wcale tak ładny nie był...
Wkurzyłam sie poszłam do ulubinego działu bielizniarskiego w M&S- i kupiłam sobie push up!
Wiec jesli całe zycie cos ci pasowało....to olej rady.... co tobie pasuje jest tu ważniejsze!
Mi w pierwszych miesiacach urosły z malego B do D, ale teraz jakoś zmalały i mam C
Ja jakoś nie wyobrażam sobie chodzić w takim babcinym staniku

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
O matuchno jak pieknie rosnie!!!! A moj stanal w miejscu kompletnie

Kardashi widac ze dziewczynka . Moze bedzie latwy porod jak sie urodzi taka kruszynka . Ja sama licze ze 3200 moje bedzie mialo
Widać ?
Kurdę, a wszyscy mi mówią ze nie 'wyglądam' na dziewczynke
No ja liczę że bedzie mała. Bo póki co biodra jak miałam wąskie tak mam nie drgnęły nawet o 1cm.
Chociaż i ja i Tż bylismy małymi dziećmi, do 3kg, więc mam nadzieje że się nie wybije

Stary 2010-03-09, 11:28   #1209
Ewelinka13
Rozeznanie

Dot.: Staniki!!!

Cytat:

Hmmm nie wiem w ogóle jak to się stało, że przytyłam 4 kg, choć niedługo 3 trymestr więc czuję, że pokazę na co mnie stać. Ogólnie to jem wszystko i to na co mam ochotę. Nie często zdarza mi się stan błogosławiony, więc nie żałuję sobie smakołyków.
A z tymi piersiami to u mnie też jest tak, że nosze tylko push upy i nie zamierzam z nich rezygnować. Zresztą jakbym zrezygnowała to zamiast piersi widać by mi było żebra w klatce piersiowej. Po prostu jestem z tych o których Bozia zapomniała rozdając biust
Stary 2010-03-09, 11:37   #1210
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Mi w pierwszych miesiacach urosły z malego B do D, ale teraz jakoś zmalały i mam C
Ja jakoś nie wyobrażam sobie chodzić w takim babcinym staniku

Widać ?
Kurdę, a wszyscy mi mówią ze nie 'wyglądam' na dziewczynke
No ja liczę że bedzie mała. Bo póki co biodra jak miałam wąskie tak mam nie drgnęły nawet o 1cm.
Chociaż i ja i Tż bylismy małymi dziećmi, do 3kg, więc mam nadzieje że się nie wybije
Oj to super!!! Ja tez mam waziutkie biodra i oboje z tz-em mielismy ponizej 3500 wiec ja juz sobie wybralam 3200 i tyle . Oczywiscie sie smieje z tego bo jak bedzie wieksze to przeciez nie powiem ze nie nie rodze .

A jesli chodzi o biust to ja z DD uroslam do E jak nie wiecej i nosze staniki sportowe 24 godziny na dobe. Kupilam takie z adidasa i pieknie trzymaja mimo ze nie maja fiszbin ani usztywnien, no i sciagam je tylko podczas zmiany na czysty czy kapieli. Wiadomo ze musza trzymac bo sa do uprawiania sportu co bardzo obciaza zwlaszcza duze biusty. Ale najgorsze jest to ze naprawde trzeba w takie staniki zainwestowac bo jeden kosztuje 50 euro :/ (kupilam 4 zeby moc je zmieniac i prac). Nie mam zamiaru na tym oszczedzac bo niestety duzy biust ktory jest obwisly u 25-latki to katastrofa jakas

Stary 2010-03-09, 11:40   #1211
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Oj to super!!! Ja tez mam waziutkie biodra i oboje z tz-em mielismy ponizej 3500 wiec ja juz sobie wybralam 3200 i tyle . Oczywiscie sie smieje z tego bo jak bedzie wieksze to przeciez nie powiem ze nie nie rodze .

A jesli chodzi o biust to ja z DD uroslam do E jak nie wiecej i nosze staniki sportowe 24 godziny na dobe. Kupilam takie z adidasa i pieknie trzymaja mimo ze nie maja fiszbin ani usztywnien, no i sciagam je tylko podczas zmiany na czysty czy kapieli. Wiadomo ze musza trzymac bo sa do uprawiania sportu co bardzo obciaza zwlaszcza duze biusty. Ale najgorsze jest to ze naprawde trzeba w takie staniki zainwestowac bo jeden kosztuje 50 euro :/ (kupilam 4 zeby moc je zmieniac i prac). Nie mam zamiaru na tym oszczedzac bo niestety duzy biust ktory jest obwisly u 25-latki to katastrofa jakas
Kasiu ja też mam duży biust i właśnie chciała bym takie staniki kupić o jakich piszesz. Masz może link do nich jak wyglądają lub gdzie je można kupić?
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 11:43   #1212
Ewelinka13
Rozeznanie

Ja jestem duża, mąż ma prawie 2 m wzrostu i przeszło 100 kg wagi, więc też jest duży. Na usg 4d pan doktor dał nam taki rejestr wzrostu dzidziusia do końca ciąży z tych wymiarów, które maluszka ma teraz i tak wychodzi, że do 40 tygodnia powinna mieć około 4 kg.... Zobaczymy! Ogólnie to czuję, że z naszej Amelki to będzie dorodna kobieta!
Stary 2010-03-09, 11:44   #1213
she 00
Raczkowanie

Dobra kobitki..miłego dnia bo ja spadam na uczelnie..i raczej juz dzis nie będę miała czasu...
Nie moge sie doczekac kiedy oodam juz te dwa licencjaty zdam egzaminy, i ta szkoła przestanie wisieć nade mną jak "kosa kata....tylko gotowa żeby odciąć mi glowe" i będę mogła przygotowywać sie w spokoju do nowej roli
she 00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 11:46   #1214
Ewelinka13
Rozeznanie

Cytat:
Dobra kobitki..miłego dnia bo ja spadam na uczelnie..i raczej juz dzis nie będę miała czasu...
Nie moge sie doczekac kiedy oodam juz te dwa licencjaty zdam egzaminy, i ta szkoła przestanie wisieć nade mną jak "kosa kata....tylko gotowa żeby odciąć mi glowe" i będę mogła przygotowywać sie w spokoju do nowej roli
Miłego dzioneczka dla Ciebie również! Trzymamy kciuki za licencjaty! Pa pa kochaniutka!
Stary 2010-03-09, 11:53   #1215
monia9980
Raczkowanie

carol widze ze jestesmy podobnej budowy ,ja tez mam 158 w kapeluszu
ale jak wazylam sie u lekarza to bylo 52kg,ciekawe dzis...
nie oszczedzam sie na jedzonku.po I ciazy nic mi nie zostalo,no moze mnostwo rozstepow na piersiach i zew stronie ud i to wszystko.zero dodatkowych kg,brzuch moze troche zwisal ale szybko doszlam do formy,lubie sport wiec dalam rade,a twoj brzusio jest sliczny!ach ja mam narazie taki "normalny"

co do piersi ja zawsze nosilam 75C-D co przy mojej budowie ciala raczej duze.teraz jesszcze urosly!!moj maz to sie cieszy bardzo,a ja boje sie co to bedzie po ciazy,one juz maja rozstep jeden na drugim po Klaudii
ale coz.
mnostwo kremow i balsamow potem pojdzie w ruch,

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png

http://s9.suwaczek.com/201010161765.png

http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg
monia9980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 12:02   #1216
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Latkoo musialabys pochodzic po tych wszystkich sportowych sklepach i popytac. Moj to adidas techfit ale wszystkie te lepsze sportowe staniki powinny byc dobre. Przez internet nie radze kupowac chyba ze wczesniej przymierzysz a potem znajdziesz taniej na internecie. Ja pochodzilam po sklepach sportowych tutaj i po paru przymiarkach trafilam na taki jak chcialam

Stary 2010-03-09, 12:03   #1217
Ewelinka13
Rozeznanie

Ja też powoli uciekam Dziewczynki bo lecę odebrać wyniki posiewu a później do gina na podbicie przeglądu . Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze. Acha! Po drodze w odzieżowym widziałam fajną bluzeczko-tunikę i chyba sobię kupię z okazji wczorajszego dnia kobiet. Ale najpierw gin! Buziaczki i miłego popołudnia kochane!
Stary 2010-03-09, 12:06   #1218
monia9980
Raczkowanie

Question Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

ja narazie tez spadam obiadek szykowac,ale po powrocie od gin sie odezwe,dawno mnie tu nie bylo nie mozna znowu zaleglosci robic

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png

http://s9.suwaczek.com/201010161765.png

http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg
monia9980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:05   #1219
Linka24
Wtajemniczenie

taak idzcie sobie wszystkie! ja teraz mam czas pogadać to se wszystkie pojdą!
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:58   #1220
latko0
Zadomowienie

Jestem z powrotem
Kochane jak wrócicie od ginekologów to koniecznie napiszcie!

Kasiu z tym szukaniem mam trochę porblemu bo nie mogę łazić, no ale może w weekend chociaż na chwikę pojadę do galeri bo chciałam sobie kupić ten stanik i jakiś krem przeciw rozstępom.
Mam wielką nadzieje że mi się nie zrobią, teraz co drugi dzień robię sobie piling szorstką rękawicą i żelem pilingującym i smaruje neutrogeną silnie nawilżającą. Na razie jest ok, nawet mnie nie swędzi ani brzusio ani piersi, no ale stwierdziłam żed kupie sobie jeszcze jakiś specjalny krem bo lepiej zapobiegać wcześniej prawda?
Stary 2010-03-09, 14:02   #1221
Linka24
Wtajemniczenie

ahh z tymi rozstępami... a chuderlaki takie jak ja i Carol chyba nie bedziemy mialy takich problemow mam nadzieje. Ale i tak zapobiegawczo sie maruje oliwką w zelu, ale to tez jak mi sie przypomni. a ty latko widze konsekwentna jestes! ja bym nie potrafła
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 14:06   #1222
kardashi
Zakorzenienie

Ja też mam nadzieje na brak rozstępów
Ale smaruje i tak i tak kremem przeciw rozstępom..

Stary 2010-03-09, 14:14   #1223
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
ahh z tymi rozstępami... a chuderlaki takie jak ja i Carol chyba nie bedziemy mialy takich problemow mam nadzieje. Ale i tak zapobiegawczo sie maruje oliwką w zelu, ale to tez jak mi sie przypomni. a ty latko widze konsekwentna jestes! ja bym nie potrafła
Ja czytałam że te chudziutkie mają większe ryzyko na rozstępy bo są szczulutkie i skóra nie nadąża im się rozciągać. Przy płaskich brzusiach nie ma za duż skóry

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 14:18   #1224
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia9980 Pokaż wiadomość
carol widze ze jestesmy podobnej budowy ,ja tez mam 158 w kapeluszu
ale jak wazylam sie u lekarza to bylo 52kg,ciekawe dzis...
nie oszczedzam sie na jedzonku.po I ciazy nic mi nie zostalo,no moze mnostwo rozstepow na piersiach i zew stronie ud i to wszystko.zero dodatkowych kg,brzuch moze troche zwisal ale szybko doszlam do formy,lubie sport wiec dalam rade,a twoj brzusio jest sliczny!ach ja mam narazie taki "normalny"

co do piersi ja zawsze nosilam 75C-D co przy mojej budowie ciala raczej duze.teraz jesszcze urosly!!moj maz to sie cieszy bardzo,a ja boje sie co to bedzie po ciazy,one juz maja rozstep jeden na drugim po Klaudii
ale coz.
mnostwo kremow i balsamow potem pojdzie w ruch,
No to jestem!!!!!!!!!!!!!! 1 wizyta za nami, jeszcze wieczorkiem

Kochane dziekuję za kciuki.
No więc tak........... szyjka twarda, długa, zamknięta!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!Ale........... bardzo brzydka i pokiereszowana ja zawsze miałam problemy z ciągłymi nadżerkami i w ciąży po tym polipie został ślad na śluzówce a do tego szyjka jest po prostu biedna i ginek powiedział, że zajmiemy sie nią dobrze po ciąży. Brzuś w 21 tyg nie powinien się jeszcze napinać i mam nospę forte 3x1 brać i powiedział, ze to przejdzie. Do tego na ta szyjke i te plamienia delikatne dostałam luteinkę 2x2. Mam się nei martwić i niemuszę sie az tak oszczędzac
A najważniejsze jest to, ze mam synusia!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! tak jajka wypiął do monitorka, że szok mężuś dumny jak paw ja czułam, ze to synek no i się sprawdziło lekarz sie najpierw zapytał czy juz nam mówił płec, na to ja , ze mówił, że chyba synuś a on na to: nie chyba, na pewno tak się ciesze kochane moje, że wszystko jest ok!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz jeszcze filmik z wieczorka i wkleję Wam zdjęcia, to co dostaam jest niewyraźne i czrnobiałe a zapomniałam, mały ziewnął jak smok podczas badania heheh jakie to było cudne
Lekarz się mnie dzisiaj zapytał co tak sampię ja parsknęłam od razu śmiechem i powiedziałam, ze to przez nadbagaż uśmialiśmy sie jak nie wiem

Monia ja tez mam po Olci mnóstwo rozstępów na brzusiu i na udkach i pupie, ale mam to gdzieś, lubię je, a brzuś miałam całkiem płaski więc każda z nas taki moze mieć i będzie
A co do smarowania , toja mam uczulenie na oliwkę i smaruję takim nowym Dove dla ekstremalnie suchej skóry-jest super, ciałko pięknie jest nawilżone

Zapomniałam, kochane przy migrenach możemy brac paracetamol i ibuprofen 3-4 tabletki dziennie.

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-03-09 o 14:23
Stary 2010-03-09, 14:37   #1225
latko0
Zadomowienie

Cytat:

No więc tak........... szyjka twarda, długa, zamknięta!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!Ale........... bardzo brzydka i pokiereszowana ja zawsze miałam problemy z ciągłymi nadżerkami i w ciąży po tym polipie został ślad na śluzówce a do tego szyjka jest po prostu biedna i ginek powiedział, że zajmiemy sie nią dobrze po ciąży. Brzuś w 21 tyg nie powinien się jeszcze napinać i mam nospę forte 3x1 brać i powiedział, ze to przejdzie. Do tego na ta szyjke i te plamienia delikatne dostałam luteinkę 2x2. Mam się nei martwić i niemuszę sie az tak oszczędzac
A najważniejsze jest to, ze mam synusia!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! tak jajka wypiął do monitorka, że szok mężuś dumny jak paw ja czułam, ze to synek no i się sprawdziło lekarz sie najpierw zapytał czy juz nam mówił płec, na to ja , ze mówił, że chyba synuś a on na to: nie chyba, na pewno tak się ciesze kochane moje, że wszystko jest ok!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz jeszcze filmik z wieczorka i wkleję Wam zdjęcia, to co dostaam jest niewyraźne i czrnobiałe a zapomniałam, mały ziewnął jak smok podczas badania heheh jakie to było cudne
Lekarz się mnie dzisiaj zapytał co tak sampię ja parsknęłam od razu śmiechem i powiedziałam, ze to przez nadbagaż uśmialiśmy sie jak nie wiem

Monia ja tez mam po Olci mnóstwo rozstępów na brzusiu i na udkach i pupie, ale mam to gdzieś, lubię je, a brzuś miałam całkiem płaski więc każda z nas taki moze mieć i będzie
A co do smarowania , toja mam uczulenie na oliwkę i smaruję takim nowym Dove dla ekstremalnie suchej skóry-jest super, ciałko pięknie jest nawilżone

Zapomniałam, kochane przy migrenach możemy brac paracetamol i ibuprofen 3-4 tabletki dziennie.
Kochana strasznie się ciesze że wszystko dobrze, no i wiedziałam że będzie synuś! Teraz już nie masz co się martwić, a oszczędza się i tak możesz
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Ja się ubieram i jadę z piesiem do wterynarza, trzymajcie kciuki żeby i z nią było ok. Biedna jest ostatnio strasznie, no i mam nadzieje że nie przechodzi tej ciąży urojonej.
Stary 2010-03-09, 14:42   #1226
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Kochana strasznie się ciesze że wszystko dobrze, no i wiedziałam że będzie synuś! Teraz już nie masz co się martwić, a oszczędza się i tak możesz
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Ja się ubieram i jadę z piesiem do wterynarza, trzymajcie kciuki żeby i z nią było ok. Biedna jest ostatnio strasznie, no i mam nadzieje że nie przechodzi tej ciąży urojonej.

Dziekuję skarbie będe się oszczędzać, tego nigdy za wiele Wkleję od razu jak będę miała

Trzymam kciuki za sunię, biedaczka malutka!!!! Mogła sobie uroić, ale nie martw się, wszystko będzie dobrze!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-03-09, 14:46   #1227
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Carol cudownie!!!! Gratuluje synusia . No i dobrze ze wszystko wporzadku, nie ma to jak rzetelna opieka lekarza.

Dziewczyny ja jestem straszna jesli chodzi o regularne uzywanie specyfikow na cokolwiek wiec tak naprawde jedyne co uzywam to oliwke na mokra skore no i trzymam za siebie kciuki zeby nie zrobily mi sie rozstepy. Jesli chodzi o glebokie nawilzanie to tez moge sluzyc rada bo niestety mam bardzo odwodniona skore nacodzien. Oczywiscie setki razy konsultowalam to z dermatologiem i uzywalam mase kremow i balsamow. Jak dotad najlepszy dla mnie to La Roche-Posay ISO-UREA. Jest bardzo wydajny i niesamowicie nawilza.

Stary 2010-03-09, 14:54   #1228
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Carol cudownie!!!! Gratuluje synusia . No i dobrze ze wszystko wporzadku, nie ma to jak rzetelna opieka lekarza.

Dziewczyny ja jestem straszna jesli chodzi o regularne uzywanie specyfikow na cokolwiek wiec tak naprawde jedyne co uzywam to oliwke na mokra skore no i trzymam za siebie kciuki zeby nie zrobily mi sie rozstepy. Jesli chodzi o glebokie nawilzanie to tez moge sluzyc rada bo niestety mam bardzo odwodniona skore nacodzien. Oczywiscie setki razy konsultowalam to z dermatologiem i uzywalam mase kremow i balsamow. Jak dotad najlepszy dla mnie to La Roche-Posay ISO-UREA. Jest bardzo wydajny i niesamowicie nawilza.
Dziękuję kochanie ten mój lekarz jest super, nawet mnie dzisiaj pzrepraszał,że musi wziernik włożyć, ale musiał dokładnie szyjke zobaczyć, a blało mnie, bo ona taka biedna ale najwazniejsze, że wszystko jest ok

Musze sobie kupić ten specyfik, bo moja skóra ostatnio jest strasznie sucha, chociaz Dove pomaga, ale warto zmieniac specyfiki, bo skora sie do nich przyzwyczaja szybko.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-03-09, 14:59   #1229
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Cytat:
Dziekuję skarbie będe się oszczędzać, tego nigdy za wiele Wkleję od razu jak będę miała

Trzymam kciuki za sunię, biedaczka malutka!!!! Mogła sobie uroić, ale nie martw się, wszystko będzie dobrze!
jak fajnie po 2 gratuluje MĘŻCZYZNY!!! a po2 gratulacje z udanej wizyty
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:01   #1230
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje kochana syneczka :!!!!

Imię już wybrane ?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości