|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ty też masz piękną piłeczkę ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Kasiu i Karolinko
![]() Lecę myszki moje najpiękniejsze, musze jeszcze coś zjeśc, siku, umyć się itd bo sie stresuje ![]() ![]()
#1204 | |
Raczkowanie
|
Staniki!!!
Cytat:
A teraz a propos staników, podzielę si ę moim doswiadczeniem. Całe zycie stosuję push up'y po prostu je lubie, i moje piersi ani troche nie zwisaja, są jedrne itd... W ciąży z 85B doszłam do 90 D , kupowałam co 3 tyg nowy stanik...i oczywiscie zastosowałam sie do zasad lakarza i dobrych rad: tzn że stanik musi bys miekki, bez fiszbin, wogle babciny...i moje piersi zaczęły zwisać ![]() Wkurzyłam sie poszłam do ulubinego działu bielizniarskiego w M&S- i kupiłam sobie push up! I wiecie co?- Po tygodniu piersi są z powrotem ładne ![]() ![]() Wiec jesli całe zycie cos ci pasowało....to olej rady.... co tobie pasuje jest tu ważniejsze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kardashi widac ze dziewczynka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
czekamy!!
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję kochane ![]() Ja malutka jestem całe 158 cm ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jakoś nie wyobrażam sobie chodzić w takim babcinym staniku ![]() Cytat:
![]() Kurdę, a wszyscy mi mówią ze nie 'wyglądam' na dziewczynke ![]() No ja liczę że bedzie mała. Bo póki co biodra jak miałam wąskie tak mam ![]() Chociaż i ja i Tż bylismy małymi dziećmi, do 3kg, więc mam nadzieje że się nie wybije ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Staniki!!!
Cytat:
![]() A z tymi piersiami to u mnie też jest tak, że nosze tylko push upy i nie zamierzam z nich rezygnować. Zresztą jakbym zrezygnowała to zamiast piersi widać by mi było żebra w klatce piersiowej. Po prostu jestem z tych o których Bozia zapomniała rozdając biust ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jesli chodzi o biust to ja z DD uroslam do E jak nie wiecej i nosze staniki sportowe 24 godziny na dobe. Kupilam takie z adidasa i pieknie trzymaja mimo ze nie maja fiszbin ani usztywnien, no i sciagam je tylko podczas zmiany na czysty czy kapieli. Wiadomo ze musza trzymac bo sa do uprawiania sportu co bardzo obciaza zwlaszcza duze biusty. Ale najgorsze jest to ze naprawde trzeba w takie staniki zainwestowac bo jeden kosztuje 50 euro :/ (kupilam 4 zeby moc je zmieniac i prac). Nie mam zamiaru na tym oszczedzac bo niestety duzy biust ktory jest obwisly u 25-latki to katastrofa jakas |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Rozeznanie
|
Ja jestem duża, mąż ma prawie 2 m wzrostu i przeszło 100 kg wagi, więc też jest duży. Na usg 4d pan doktor dał nam taki rejestr wzrostu dzidziusia do końca ciąży z tych wymiarów, które maluszka ma teraz i tak wychodzi, że do 40 tygodnia powinna mieć około 4 kg.... Zobaczymy! Ogólnie to czuję, że z naszej Amelki to będzie dorodna kobieta!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Raczkowanie
|
Dobra kobitki..miłego dnia
![]() Nie moge sie doczekac kiedy oodam juz te dwa licencjaty zdam egzaminy, i ta szkoła przestanie wisieć nade mną jak "kosa kata....tylko gotowa żeby odciąć mi glowe" i będę mogła przygotowywać sie w spokoju do nowej roli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Raczkowanie
|
carol widze ze jestesmy podobnej budowy ,ja tez mam 158 w kapeluszu
![]() ale jak wazylam sie u lekarza to bylo 52kg,ciekawe dzis... nie oszczedzam sie na jedzonku.po I ciazy nic mi nie zostalo,no moze mnostwo rozstepow ![]() co do piersi ja zawsze nosilam 75C-D co przy mojej budowie ciala raczej duze.teraz jesszcze urosly!!moj maz to sie cieszy bardzo,a ja boje sie co to bedzie po ciazy,one juz maja rozstep jeden na drugim po Klaudii ![]() ale coz. mnostwo kremow i balsamow potem pojdzie w ruch,
#1216 |
Zadomowienie
|
Latkoo musialabys pochodzic po tych wszystkich sportowych sklepach i popytac. Moj to adidas techfit ale wszystkie te lepsze sportowe staniki powinny byc dobre. Przez internet nie radze kupowac chyba ze wczesniej przymierzysz a potem znajdziesz taniej na internecie. Ja pochodzilam po sklepach sportowych tutaj i po paru przymiarkach trafilam na taki jak chcialam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Rozeznanie
|
Ja też powoli uciekam Dziewczynki bo lecę odebrać wyniki posiewu a później do gina na podbicie przeglądu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
![]()
ja narazie tez spadam obiadek szykowac,ale po powrocie od gin sie odezwe,dawno mnie tu nie bylo nie mozna znowu zaleglosci robic
![]()
#1219 |
Wtajemniczenie
|
taak idzcie sobie wszystkie! ja teraz mam czas pogadać to se wszystkie pojdą!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zadomowienie
|
Jestem z powrotem
![]() Kochane jak wrócicie od ginekologów to koniecznie napiszcie! Kasiu z tym szukaniem mam trochę porblemu bo nie mogę łazić, no ale może w weekend chociaż na chwikę pojadę do galeri bo chciałam sobie kupić ten stanik i jakiś krem przeciw rozstępom. Mam wielką nadzieje że mi się nie zrobią, teraz co drugi dzień robię sobie piling szorstką rękawicą i żelem pilingującym i smaruje neutrogeną silnie nawilżającą. Na razie jest ok, nawet mnie nie swędzi ani brzusio ani piersi, no ale stwierdziłam żed kupie sobie jeszcze jakiś specjalny krem bo lepiej zapobiegać wcześniej prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Wtajemniczenie
|
ahh z tymi rozstępami... a chuderlaki takie jak ja i Carol chyba nie bedziemy mialy takich problemow mam nadzieje. Ale i tak zapobiegawczo sie maruje oliwką w zelu, ale to tez jak mi sie przypomni. a ty latko widze konsekwentna jestes! ja bym nie potrafła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochane dziekuję za kciuki. ![]() No więc tak........... ![]() ![]() ![]() A najważniejsze jest to, ze mam synusia!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! tak jajka wypiął do monitorka, że szok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lekarz się mnie dzisiaj zapytał co tak sampię ![]() ![]() ![]() Monia ja tez mam po Olci mnóstwo rozstępów na brzusiu i na udkach i pupie, ale mam to gdzieś, lubię je, a brzuś miałam całkiem płaski więc każda z nas taki moze mieć i będzie ![]() A co do smarowania , toja mam uczulenie na oliwkę i smaruję takim nowym Dove dla ekstremalnie suchej skóry-jest super, ciałko pięknie jest nawilżone ![]() Zapomniałam, kochane przy migrenach możemy brac paracetamol i ibuprofen 3-4 tabletki dziennie.
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-03-09 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czekam z niecierpliwością na zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Ja się ubieram i jadę z piesiem do wterynarza, trzymajcie kciuki żeby i z nią było ok. Biedna jest ostatnio strasznie, no i mam nadzieje że nie przechodzi tej ciąży urojonej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuję skarbie ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za sunię, biedaczka malutka!!!! Mogła sobie uroić, ale nie martw się, wszystko będzie dobrze! ![]()
![]() |
#1227 |
Zadomowienie
|
Carol cudownie!!!!
![]() ![]() Dziewczyny ja jestem straszna jesli chodzi o regularne uzywanie specyfikow na cokolwiek wiec tak naprawde jedyne co uzywam to oliwke na mokra skore no i trzymam za siebie kciuki zeby nie zrobily mi sie rozstepy. Jesli chodzi o glebokie nawilzanie to tez moge sluzyc rada bo niestety mam bardzo odwodniona skore nacodzien. Oczywiscie setki razy konsultowalam to z dermatologiem i uzywalam mase kremow i balsamow. Jak dotad najlepszy dla mnie to La Roche-Posay ISO-UREA. Jest bardzo wydajny i niesamowicie nawilza. |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Musze sobie kupić ten specyfik, bo moja skóra ostatnio jest strasznie sucha, chociaz Dove pomaga, ale warto zmieniac specyfiki, bo skora sie do nich przyzwyczaja szybko.
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Imię już wybrane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.