|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia - no to gratki
![]() ja dziś też dostałam wiejskie jaja od mamy, ona bierze od jakiś gości co busem z jajami jeżdżą i po chatach rozwożą mam nadzieję, że przed świętami jeszcze się pojawią ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- OMG Majka usnęła ale razem z kasztanem...co za czad w pokoiku, że też nie zajrzałam tam wcześniej żeby skontrolować sprawę |
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
masz Ci babo placek
oj Maluśna ![]() Jowiszowa a gdzie fotki Igusiowej w nowym foteliku? czyżby tak samo garnęła sie do fotografowania jak Miki i nic nie można ufocić ?
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Ania ja fotel dziś dopiero dostałam, szkoda gadać normalnie. na razie Iga śpi więc go nie ruszam,ale po południu wypiorę więc fotki i wymiary jutro. dziś jeszcze czeka nas wycieczka na pocztę,bo widzę że kasa za domek wpłynęła. |
|
|
|
|
#1205 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski,
a mi sie cos rozchorowalo. Obudzilam sie rano jakas nieswoja, zmeczona. Oczywiscie nadgorliwie poszlam do pracy i po 10.00 tak mnie sieklo, ze normalnie juz nic nie robilam, tylko czekalam, az Tz skonczy o 12.00 i mnie do domu przywiezie. Teraz leze i zdycham. Nie wiem co mi jest. W sumie boli mnie wsztsko i mam lekka goraczke..... Szlag by to trafil. Tak mysle czy to nie przez te zmiane pogody, bo w tamtym tygodniu bylo 2 stopnie, a wczoraj 19..... dzis jest 17..... niby fajnie, ale takie nagle zmiany chyba tez nie dobre.... Na szczescie jutro przyjezdzaja moi rodzice, to sie choc malym zajma i spokojnie sobie pochoruje..... (tez mi radosc, do czego to doszlo.... Inna wiadomosc, tym razem dobra : przesunieto mi teramin cesarki. Ma byc 20 kwietnia, a nie jak na poczatku bylo przewidziane 26. Bylam wczoraj u ginki i u anestazjologa i razem doszli do wniosku, ze jako, ze dziec jest juz bardzo duzy, to lepiej zrobic o tydzien wczesniej. Moze jest szansa, ze nie dobije do 4.5 kg jak Gino..... ![]() Choc biorac pod uwage, ze jutro moja mama przywiezie tu golabki, pasztet z ktolika, sernik i jeszcze pol swojej restauracji, to nie wiem czy to przesuniecie terminu o tydzien cos da.... Mario wyglada jak model i Mati tez, nie wiem co ty od niej chcesz, zdjecie jest super. Za to zdjecie Gina, ktore wyslalam na konkurs w ogole nie zostalo opublikowane. Jury sie nie zna i juz. No nie ? ![]() I jeszcze mi tvn od 2 dni wylaczyli i nie widzialam moich nowych seriali !
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
a stan techniczny fotelika ok?
bo to najważniejsze bynajmniej , wiadomo ja zawsze po kimś piorę tapicerkę takie moje zboczenie, nawet jak ktoś mi pisze że świeżo prana
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Maja też mnie informuje, że zrobiła (oczywiście w pieluchę
). Dawno nie robiła w porze drzemki i już zapomniałam, że ona wtedy mnie woła albo się drze bez opamiętania dziś to zlekceważyłam to i mam |
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
u nas też dziś ładna pogoda tyle że wieje, no ale może szybciej powysycha u nas noc też tak jak u was pobudki pobudki pobudki a dziś pojawił się mały katarek mam nadzieję że na katarze się skończy nie wiem skąd on to złapał jak wszyscy zdrowi z wiosną zaczynają się pylenia a mój pierworodny ma uczulenia na bazie więc mogę się niedługo spodziewać u niego kataru dzieciaki mi się bawią magnesami na lodówce więc mam chwilę spokoju co do mycia okien to ja też nie cierpię a będzie trzeba się za nie wziąść bo już są ohydnie brudne ale ten płyn popieram jest rewelacja, już go kiedyś miałam ale mi się skończył i nie widzę go w sklepach Mati jest przesłodka ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- mój ekspres pofrunął i ktoś dzwoni |
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa, a że tak zapytam
czemu krzyczysz na Igę jak zrobi kupę? że nie wołała do nocnika? U mojej córy właśnie był big żal bo wygłupia się z wujkiem i zaryła brodą w dywan, ale już utulona w żalu
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
mówiłam ci, że dla dzieci widok kupy to na początku trauma
nas czasem też ogarnia przerażenie z tegoż powodu |
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm przyszła koleżanka do syna
paulette życzę ci zdrówka, mam nadzieję że ci szybko przejdzie Ja na Karolka też trochę nakrzyczę by wiedział że się tak nie robi ale on sobie z tego i tak nic nie robi mówi że baa i dla niego sprawa załatwiona on kasztany robi zaraz z rana że jak go z nocy przebieram to już ma nakasztanione a popołudniową to robi zazwyczaj do nocnika |
|
|
|
#1216 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki Kristi.
Wlasnie zauwazylam, ze moj brzuch zrobil sie mega twardy.... No nic leze w lozku, wiec nic wiecej juz zrobic nie moge.... Zobaczymy co bedzie wieczorem.
|
|
|
|
#1217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a potem sie mozesz zakopac w lozku na dluzszy czas ![]() znowu was podobijam: przedwidywana temperatura dzisiaj 21 stopni
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paulette to musisz dużo wypoczywać i leżeć a jak ci nie przejdzie to lepiej idź do lekarza bo to osłabienie i gorączka to może mieć coś wspólnego z maleństwem i nie podnoś Gina aż ci nie przejdzie |
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpoczywaj kochana, a brzusio pewnie twardy od jakiegoś skurczu jakby co-śmigaj do lekarza leleth - nie mówiłam ci, że jesteś okrutna ![]() pocieszam się, że u nas też już jednak cieplej... |
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Ania nie ma szału z wymiarami, nie masz czego żałować.
maks oparcie 70cm ale że jest ta rączka to 5cm trzeba odjąć ![]() ale wciąż się łudzę,że na tym fotelu zakończymy szerszy jest trochę niż poprzedni. |
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zobaczę jak będzie ze mną jak zaczniemy naukę
Akurat co do kupy to dla dziecka to wcale nie jest takie jasne i oczywiste co to z niego wyłazi i tak jak piszecie może się bać. Sama się przekonam
|
#1223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Poulette - czyżby skurcz przepowiadający?? Odpoczywaj, odpoczywaj - ile możesz..
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Poulette
do łóżka, zapodaj Ginowi Tv, to w razie emergency masz usprawiedliwienie ![]() Mała podziwiam i mlaskam że też nie mam żadnych talentów, musiałabym mieć wzór narysowany jasno jak krowie na rowie a po pięciu rządkach to już by mi się zapał wypaliłno co innego ptysie Jowiszku, mam troszkę czego żałować, bo mimo wszystko oparcie nieco wyższe niz w Mikiego , no i potem przypinasz pasami samochodowymi żebym mojego mogła do jakiegoś zdjęcia tak uziemić
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-18 o 16:33 |
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Mała powiem tak
![]() bierz się kobieto do roboty bo się marnujesz czapeczki wyśmienite , gdybym miała córę to na pewno bym zrobiła u ciebie zamówienie
|
|
|
|
#1227 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Leze i jest ok, moze rzeczywiscie to skurcz przepowiadajacy.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
jowiszku fajny ten fotelik
wydaje mi się że na pewno on ci posłuży do końca dzieci teraz tak rosną ale jeszcze trochę i przystopują z rośnięciem ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- paulette nie chcę ci straszyć ale ja ostatnio słyszałam o kilku poronieniach w 8 miesiącu wypoczywaj i idź do lekarza by sprawdził czy wszystko jest ok. lepiej dmuchać na zimno |
|
|
|
#1229 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana Kristi,
juz postanowilam, ze nic nie robie tylko leze i wypoczywam. Jutro nawet do pracy nie ide, a po poludniu bede juz miala pomoc rodzicow, wiec jest OK. Mam nadzieje, ze to tylko zmeczenie, w dodatku ta zmiana pogody..... Z reszta jakbym miala teraz nagle rodzic, to zrobia mi cesarke i w 34 tygodniu dziecko normalnie powinno przezyc, jezeli w szpitalu sa inkubatory. W moim sa. Dziewczyny, wiecie co, policzylam, ze do porodu zostalo mi tylko 32 dni. ![]() Ja nie mam nic przygotowane ! Nawet torby nie mam spakowanej, nie wiem co tu trzeba a co tu daja..... porazka. Juz nie pamietam co trzeba wziasc.... A jezeli chodzi o ciuszki, to wszytsko jak lezalo w kartonach po Ginie tak dalej lezy. Moja mama sie podjela tego, ze przejrzymy to razem jak przyjedzie i zrobimy wtedy pranie i prasowanie. Dostalam jeszcze od kolezanki 6 kartonow ubran po jej dwoch synkach, wiec bedzie co przebierac. Lozeczko dla malego dalej nie kupione..... jednym slowem : jestem w lesie. ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Czy ktoras zna z doswiadczenia sprzet agd firmy Smeg ? Zastanawiam sie czy nie kupic u nich wlasnie sprzetow do mojej kuchni. Jestem na etapie poszukiwan i oni maja ciekawa oferte, ale nie wiem czy to dobra firma czy jakis bubel. Moze Marti cos wie, bo to wloska firma.... |
|
|
|
#1230 |
|
Zadomowienie
|
Heloł...
Ja dziś jestem mega zmięta... Danio pobudkę urządził o 5 i ani myślał spać w dzień, i humorek ma taki że szkoda gadać ![]() Poulette ale to zleciało Szok!Mario jak aniołek wygląda ![]() Mala Ty się do roboty bierz! Toż to cudo normalne ![]() Judi kochana gdzie Ty te puzzle upolowałaś? Ja obeszłam wszystkie możliwe sklepy z zabawkami i hipermarkety i tylko na mnie patrzą jak na wariatkę jak się pytam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

Mati nad morzem też kilka razy glebę zaliczyła dzięki straszym dzieciom
Bilans - 1 udana fota 

mam nadzieję, że przed świętami jeszcze się pojawią 

No nie ?

, gdybym miała córę to na pewno bym zrobiła u ciebie zamówienie

Szok!