|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
A ja tak nie mam...
![]() Kurde, Dziewczyny, załamałam się dosłownie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja jade do mojego Tza ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
morenica nie martw sie moze faktycznie to Tobie sie uda.
ok Kochane ja uciekam. miłego dnia ![]()
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Wtajemniczenie
|
lato, a gdzie jestes na tym prawie?
Heh, dzwonił, mimo ze go prosiłam, zeby nie dzwonił, w sumie ta powódź zbliża, bo zalewa schronisko i jest apel, zeby brać zwierzaki na kilka dni na przetrzymanie... miałam jechac i brać, ale podobno zostay juz tylko duze i agresywne psy, a ja takich brac nie moge, bo mam jamnika w domu, zje mi go. Ale po raz pierwszy podczas konfliktów nie przeszlo mi od razu. Dużo mysle nad tym, co mi wczoraj powiedzial, nad zareczynami... usiłowal dzisiaj rozmawiac tak, jak zwykle, wręcz nie rozumiał, czemu ja jednak nie zachowuje się normalnie, ale kurde, nie mogę, jakąs taką blokadę mam, milion myśli, ciągle przetwarzam jego słowa, ciągle i ciągle, paranoja jakaś... od rana nic nie jadłam, nie moge sobie miejsca znaleźc... jak sie rano obudziłam to sie czułam tak lekko i przyjemnie, a potem sobie przypomniałam o wszystkim i tragedia. Najbardziej mnie boli to, że wczoraj, kiedy wieczorem stwierdziłam, ze nie bede milczeć, tylko napisze do niego, zadzwonie, bo milczeniem nic nie zalatwimy - on w ogóle nie chcial rozmawiać... zlekceważył mnie... a kiedy w koncu jednak nakłoniłam go do tej rozmowy... ech kurde użalam sie nad soba, wiem. Ale to mi pomaga
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1206 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dopiska ![]() Dlaczego Ci faceci są tacy poje****? ![]() ![]() ![]() Mam juz tego dosc chyba w koncu powinnam skonczyc to , przemeczyc sie troche i miec spokoj ![]()
Edytowane przez _lato Czas edycji: 2010-05-19 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aivilo - wcale się nie użalasz, czasem takie wygadanie się, nawet wirtualne - pomaga ![]() ![]() ![]() zmxncbv - czasem rodzinka musi sobie pogadać..co innego,że niekiedy mają rację,echh..a babci nie da się w ogóel przekonać? ![]() Ja dziś wstałam o 5.50 i jechałam do Pzn,bo miałam prezentację..a teraz mam odlot totalny taka jestem zmęczona ![]() ![]() Dziś K. dzwonił,a akurat jechał gdzieś z kumplem..i mówię Wam jaki milusi, taki ach i ech,hihi ![]() ![]() Ale ja umieram ze stresu, już teraz ![]()
![]() |
#1208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aivilo - ma nadzieję, że jednak wyjaśnicie sobie wszystko na spokojnie. Trzymam za Was kciuki ![]() ![]() Suger czemu mówisz, żebym uważała z dietą? Myślisz, że przesadzam z tym 1000kcal? Na razie czuję się w porządku. Nie chciałabym przegiąć, bo już mi się zdarzały takie diety, ale niestety na ćwiczenia nie mogę sobie pozwolić :/ morenica a jako kto chcesz pracować w tej policji, że aż tyle kandydatów? Może nie będzie aż tak źle? Przeraża mnie ta powódź na płd kraju, co prawda ja mieszkam na płn, ale współczuję tym wszystkim ludziom! Masakra! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Rozeznanie
|
Kurde raz z górki a raz pod.... Mam dość zostałam sama, a on z kumplami no i co tutaj myślec nie odzywa sie tylko 2 godziny temu dostalam tel :"kochanie zadzwonie pozniej..." i cisza... ja juz nie mam do niego nerwow chyba po prostu nie rozumiem tych starszych facetow czy to podejscie do zycia inne czy juz sama nie wiem... Moze po prostu powinnam mu pozwolic na chwile rozrywki, moze przesadzam? hmm..? Sama juz nie wiem a to wszystko przez to ze sie ukrywamy, bo gdyby wszyscy wiedzieli o Nas było by inaczej. A jak sobie pomuysle ze tam jakies babsztyle to.....
![]() ![]() avilo jak sytuacja?
Edytowane przez _lato Czas edycji: 2010-05-19 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, że mają inne podejście do życia niż my. Ja np. potrzebuję smsów czy dzwonienia w ciągu dnia, że myśli, pamięta...a On? Nie bardzo. czasem jak mówię, że chcę wiedzieć, czy mnie kocha to On: ale przecież to jest oczywiste. No ale cóż.
U mnie pada okropnie. Odwiedziłam dawno nie widzianą babcię, potem J. mnie odwiózł do domu i nie wiem co będę robić wieczorem ![]() ![]() Behind powodzenia ![]() ![]() ![]() A praca jest na inspektora, stanowisko cywilne. Chociaż coraz bardziej się zastanawiam czy nie starać się jednak do szkoły policyjnej...Jak nie znajdę pracy to chyba nie będę miała innego wyjścia... ![]() Dobrej nocy Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Behind, kciuki gwarantowane^^ ![]() Aivilo, jak rozmowa?
Zrzucę ciężar twych kłamstw, powtarzanych co dnia Zacznę wierzyć w to że żyć bez ciebie się da Obiecam otrzeć swe łzy, już wiem nie po to mam być By się zadręczać, do wnętrza, swój krzyk chować, nie tego chcę Dziś nie tego chcę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do pogody u mnie leje okropnie, przerazliwie... Dobrze ze nie mieszkam w miescie blisko rzeki, okropnie sytuacja w kraju wyglada... ![]() Grzmi ![]() ![]()
Edytowane przez _lato Czas edycji: 2010-05-19 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Wtajemniczenie
|
Kraków się topi
![]() Dobra, kochane, fałszywy alarm. Pogadaliśmy, na spokojnie, generalnie głupi debil powiedział, że chyba nie brałam na poważnie tego, że mógłby się ze mną rozstac, na co ja mu odparłam, że chyba nie bierze na poważnie tego, że zaraz go walnę w łeb. Pogadaliśmy od serca, tak porządnie, zrobiliśmy restrukturyzację związku, dostrzegliśmy swoje błędy, ustaliliśmy, co oboje mamy zmienić, wzajemnie poprzyznawaliśmy sobie racje i jest dobrze. Pierścionek wrócił na paluch. On nie jest po****y. Nigdy nie dawał mi poważnych powodów do zmartwien ani ja jemu. Wczorajszo-dzisiejsza sytuacja nie wynikła z tego, że któres z nas zrobiło coś niewybaczalnego, tylko po prostu... wypłynąl na jaw poważny problem w komunikacji. Rozmawialiśmy ze sobą, ale to wyglądało, jakby każde z nas mówiło do siebie. Ja przyjęłam do wiadomości, że jednak muszę wrócić na terapię do psychologa, która przerwałam po śmierci ojca, z niewiadomych powodów, a nie skończyłam jej, po prostu z dnia na dzień przestałam chodzic. Było ok, a potem deprecha zaczęła wracać, a ja nie dałam sobie tego powiedzieć. A teraz patrze i widze, że mam te same objawy co wczesniej, tylko może nie w takim stadium. Bywa. No, a on z kolei uświadomił sobie kilka swoich niedopuszczalnych zachowań, generalnie no wyjaśniliśmy. Ja chciałam zaproponować, zebyśmy zaczęli od nowa, zeby każde z nas miało białą karte i żebyśmy patrzyli na to, co robimy teraz, a nie wypominali przeszłość. Na co on powiedział, że nie ma zamiaru zaczynac od nowa, bo to był najpiękniejszy rok w jego zyciu i nie ma zamiaru o nim zapomnieć, nawet jeśli bywały czasem problemy. Generalnie największą próbą dla nas była i jest śmierć mojego ojca, obojgu trudno nam jest sobie z tym poradzić, rzecz jasna mi dużo trudniej, ale jemu też nielekko... to jest cięzka sytuacja. Ale dzisiaj poszliśmy krok do przodu. Będzie ok. No i w sumie to lubiłam moją panią psycholog ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale to pewnie dlatego,że mamy do siebie darmowe. Generalnie dziewczyny, dziękuję za wsparcie ![]() ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Rozeznanie
|
Miałam racje jest ok
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1216 |
Raczkowanie
|
Nooo Aivilo, odetchnęłam z ulgą. Ale w głębi wiedziałam, że będzie dobrze
![]() Behind trzymam kciuki! Ale i tak na 100% będzie dobrze, wrócisz z piątką! ![]() ![]() ![]() Ja natomiast mam mały dylemat. No bo M pojechał na tą Majorke, ale zostawił mi zaproszenie do nowo powstałego klubu, dla dwóch osób, na piątek. Bardzo mnie namawiał, bym tam poszła, podobno warto. Impreza tylko dla osób z zaproszeniami... Miałam iść z koleżanką, ale Ona nie chce i nie bardzo mam z kim, bo przecież sama nie pójdę. Dziś wpadłam na to, by zabrać ze sobą kolege z pracy, On jest chętny. Napisałam do M, czy miałby coś przeciwko, ale nie odpisał narazie. I nie wiem, nawet jeśli nie będzie miał nic przeciwko - czy to napewno jest dobry pomysł?... Boję się, że będzie zazdrosny i zrobi mi coś na złość....
![]() |
#1217 | ||
Raczkowanie
|
Aivilo, Kochana, cieszę się, że wszystko w porządku
![]() behind - powodzenia jutro ![]() morire, nataluska ściskam mocno, Słoneczka ![]() Cytat:
Powiem Ci, że rozumiem Twoje zachowanie, obawy i złość, ale teraz już patrzę na nie z uśmiechem. Nie wyobrażam sobie obecnie takiej reakcji u siebie, gdy TŻ spotyka się ze znajomymi/wychodzi na imprezę/działa beze mnie. To jest Jego czas wolny, wiem, że o mnie myśli, że o mnie pamięta, ale to nie oznacza, że musi mi to udowadniać sms-em co pół godziny i telefonem co godzinę ![]() Dobrze jest mieć chwilę dla siebie, czy to wśród innych czy w samotności. Własna przestrzeń, podobnie jak prywatność - są bardzo ważne. Mam wrażenie, że wyrosłam ze strzałek/esów/ciągłego dzwonienia. Ostatnio doszło do tego, że gdy wyjechałam na weekend, a TŻ wydzwaniał po kilka razy dziennie, poprosiłam, żeby tego nie robił, bo mam swoje zajęcia i zwyczajnie mnie rozprasza, a tym samym mi przeszkadza (au). Też tęsknię, czasami napiszę Mu o tym, ale bez szaleństw ![]() Poranne i wieczorne telefony, gdy rozstajemy sie na dłużej są niemalże tradycją i bardzo je lubię, to takie 'ukochiwanie'. Ale brak telefonu nie kończy się awanturą - nie warto ![]() Cytat:
![]() Padam, a jutro kolejny pracowity dzień. Dobranoc Dziewczynki ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-05-19 o 23:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Odpisał. Że mam iść i się bawić, tylko się z nikim nie całować ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia Gwiazdki ![]()
![]() |
#1220 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzieś obliczylam ze dla mojego rybu zycia i wagi to okolo 2300kcal, no ale jesli chce troche zrzucic to nie powinnam mniej? ja chcialam tylko na poczatku przez pare tygodni 1000kcal, bo wiadomo, ze calego zycia tak nie wytrzymam, a pozniej zwiekszyc stopniowo, ale zeby juz mniej jesc, mniejsze porcje. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na ile M. pojechał na tą Majorkę? Bo jakoś mi uciekło.. Behind już biedna pewnie sie tak stresuje, że masakra. Ale już coraz blizej tej 13, be |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Wtajemniczenie
|
Małgosiu, a słyszałaś o takiej diecie co się nazywa "Odchudzanie na zawołanie"? Mam na kompie dwie wersje, zwykłą i turbo, czytałam opinie, że działa, chudnie się ok 3 kg na 9 dni
![]() ![]() Bo dieta 1000kc niewiele ci da, przez kilka piereszych dni schudniesz, a potem metabolizm ci się przyzwyczai do 1000kg i nie będziesz tak chudnąć. I na dodatek efekt jojo ; <
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a to odchudzanie na zawolanie,, mozna znalezc gdzies w necie? Bo u mnie jest tez ten problem z dietami, że ja nie jem w ogóle mięsa, już od paru lat a z gotowych diet chyba sobie tak nie mozna wywalic czego się nie lubi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Wtajemniczenie
|
Na chomiku jest
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pojechał na tydzień. Problem rozwiązany, bo okazało się że impreza jest w sobote a nie w piątek i koleżanka może iść ![]() Cytat:
Najważniejsze, byś dostarczała organizmowi wszystkiego, co mu potrzeba, witaminy i składniki mineralna w odpowiednich proporcjach, to jest najważniejsze szczególnie przy chorobie. Warzywka warzywka warzywka! ![]() Behind ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jem dużo warzyw bo lubię, ale za to nie jem mięsa. A co do rehabilitacji to w mojej chorobie nic nie pomoże, bo poprostu mój organizm wytwarza przeciwciała, które atakują neuroprzekaźniki i wtedy zostaje przerwana informacja z nerwu do mięśnia - dlatego szybko się męczę. Czasami jak ide to tak bola mnie miesnie brzucha jakbym zrobila 100brzuszków ![]() Może i nawet spróbuję tej diety. Bo jeśli to jest prawda co jest tam napisane to robię strasznie dużo błędów, bo jak teraz organizm spala tylko te 1000kcal to rzeczywiście łątwo o jojo :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochana... ja ci dobrze radzę, wywal z głowy te myśli, albo przyjade do ciebie z nowohucką pałą i się skończy rumakowanie!!! Zaufanie, zaufanie! Może ma miting, może się tel rozładował. Zadne długonogie brunety (ach, to o mnie ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
To faktycznie, skoro nawet żadne zabiegi nie pomogą... U mnie jest podobnie, organizm traktuje własne komórki w stawach jak obce i je niszczy, a ćwiczenia mają poprawić napięcie mięśni, by te pomagały odciążyć stawy. Powodzenia z dietą! Może i ja wypróbuje?... ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Rozeznanie
|
A po moim zwiazku juz chyba tylko wspomninie zostalo, ktore mnie cholernie boli
![]()
#1230 |
Wtajemniczenie
|
lato,co się stało???
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.