Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 12:25   #1201
milaminka80
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9

Cytat:
tak, tak pozabijaj wszystkie obzarciuchy, za pol roku bedzie mniej swiezynek na forum
Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
lepszy instynkt mordercy, niż mały głód

Dasz radę!
Cytat:
Pokusy tak naprawdę są wszędzie, nawet jak idziesz ulicą i przechodzisz obok cukierni... Trzeba więc powiedzieć stanowcze NIE i walczyć ze sobą
Ja też codziennie pokonuję chęć na zakazane produkty, takie już jest życie na diecie
Cytat:
Pokusy tak naprawdę są wszędzie, nawet jak idziesz ulicą i przechodzisz obok cukierni... Trzeba więc powiedzieć stanowcze NIE i walczyć ze sobą
Ja też codziennie pokonuję chęć na zakazane produkty, takie już jest życie na diecie
Dzieki dziewczyny!! Świadomość że nie jestem w tym sama, podnosi mnie na duchu!! Od razu humor mi sie poprawił i dosłownie poczułam nagły przypływ siły i motywacji do działania!! Kochane jesteście

Edytowane przez milaminka80
Czas edycji: 2010-04-29 o 12:32
milaminka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:27   #1202
Marta 33
Rozeznanie

Dziewczyny, które znają od strony technicznej wizaż - jest tu gdzieś funkcja, której włączenie powoduje, że nie widzi się wypowiedzi wybranych osób? z góry dzieki

Marta 33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:29   #1203
BjutifulGerl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które znają od strony technicznej wizaż - jest tu gdzieś funkcja, której włączenie powoduje, że nie widzi się wypowiedzi wybranych osób? z góry dzieki
to ja też poproszę

BjutifulGerl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:31   #1204
Dorota5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
Ja mogę jedynie podpowiedzieć, co zaleciła mi moja doktor, jak się jej zwierzyłam, że od ponad miesiąca jestem na diecie i chciałabym się dowiedzieć, czy sobie krzywdy nie robię....
Zleciła ogólną morfologię krwi, czyli określenia liczby krwinek białych, czerwonych, wartości hematokrytu (stosunku objętości krwinek czerwonych do objętości pełnej krwi), stężenia hemoglobiny, liczby płytek krwi ( czy w anemię nie wpadłam); zbadanie stężenia produktów końcowych przemiany materii zawierających azot: głównie chodziło o mocznik, kreatynina i kwas moczowy (to dosyć ważne, bo tu mogą zajść niepokojące zmiany przy źle przeprowadzanej diecie).
Ja się jeszcze upomniałam o cholesterol i OB.
Dzięki serdeczne. Z tego co wymieniłaś nie zrobiłam tylko mocznika. Wyniki o 15. Napiszę, co tam wyszło.

Cytat:
Napisane przez BjutifulGerl Pokaż wiadomość
Grzeczną odpowiedzią to to na pewno nie było. "Weź na wstrzymanie dziewczyno" - takich słów to ja nie słyszałam od nikogo nigdy. "...to naprawdę jesteś naiwna" - w głowie mi się Marto nie mieści że potrafiłaś tak niegrzecznie odpowiedzieć. Nie proszę nikogo żeby specjalnie dla mnie przejrzał cała przepisownię a juz na pewno nie Ciebie,,, zapytałam tylko skąd te przepisy pochodzą. I nie proszę o odpowiedz Ciebie bo,czego dałas dowód przed chwilą, wierz mi na tym forum są dużo milsze i sympatyczniejsze dziewczyny niż Ty. Przykro mi że masz zły dzień i próbujesz sobie w jakiś nie zawsze miły dla innych sposób, ulżyć. Dołaczyłam do tego forum, m.in. z powodu miłej atmosfery która tu panuje, ale Twoja odpowiedź trochę mi to zdanie zmieniła.
Dla Twojej informacji - książkę posiadam.
Marta nie ma gorszego dnia Taka jest. Rzeczowa, konkretna i ma poczucie humoru, jakie uwielbiam. Przyzwyczaisz się, jej chyba nie sposób nie polubić (to podliz, czy obgadywanie?) Nie przejmuj się tak, fajnie, że jesteśmy takie kolorowe, inaczej byłoby tak miło, że z nudów byśmy pomarły

Zjechałam dziś trzy Bomi w poszukiwaniu keczupu bez cukru. I co ?Nic. Znowu szaszłyczki bez keczupu będą
A. I serdeczne gratulacje Emilio 25. I Beti.

Edytowane przez Dorota5
Czas edycji: 2010-04-29 o 12:34
Dorota5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:32   #1205
joanna110977
Raczkowanie

GG do joanna110977

Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
a do czego to porównanie? bo Ayu to - bez urazy oczywiście - połowa Ciebie
Tylko i wyłącznie o ostatnich spadkach mówię,oczywiście
Waga wyjściowa:XXX kg
Jest mnie mniej - 6,4kg
Na pewno mi się uda!!!
joanna110977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:35   #1206
majowa_b
Raczkowanie

Ech powiem Wam, że dzisiaj jakoś samopoczucie spadło mi poniżej zera Po pięciu dniach euforii,dziś miałam mysl, że chyba nie dam rady, że juz kilka razy mi sie nie udało, że jeszcze tyle tej diety przede mną, a moja słaba wola nie podoła. Jakoś cienko sie poczułam, czy Was tez dopadały wątpliwości i co Was podnosiło na duchu? w tym wypadku kostka czekolady nie pomoże:P
Stary 2010-04-29, 12:36   #1207
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dorota5 Pokaż wiadomość
Marta nie ma gorszego dnia Taka jest. Rzeczowa, konkretna i ma poczucie humoru, jakie uwielbiam. Przyzwyczaisz się, jej chyba nie sposób nie polubić (to podliz, czy obgadywanie?).
aj lov ju tu

Cytat:
Napisane przez joanna110977 Pokaż wiadomość
Tylko i wyłącznie o ostatnich spadkach mówię,oczywiście
wiem wiem taki mój wredny charakter że sie dopinam ale ciesze się że zrozumiałaś mój cięty dowcip. Takich ludzi nam potrzeba

Stary 2010-04-29, 12:41   #1208
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majowa_b Pokaż wiadomość
Ech powiem Wam, że dzisiaj jakoś samopoczucie spadło mi poniżej zera Po pięciu dniach euforii,dziś miałam mysl, że chyba nie dam rady, że juz kilka razy mi sie nie udało, że jeszcze tyle tej diety przede mną, a moja słaba wola nie podoła. Jakoś cienko sie poczułam, czy Was tez dopadały wątpliwości i co Was podnosiło na duchu? w tym wypadku kostka czekolady nie pomoże:P
Podejrzewam, że większość dziewczyn miała chwilę zwątpienia, ja także. Ale pomaga mi w tej chwili myślenie, że kurczę w sumie dobre rzeczy jem, jem to co lubię, więc dlaczego mam z tego zrezygnować? A do tego podobno się chudnie

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:45   #1209
majowa_b
Raczkowanie

Ewik86: no własnie najbardziej mam nadzieję, że sie schudnie co do jedzenia to fakt, jem same pyszności, na razie tęsknię tylko za ryżem, o dziwno nie tęsknię zaś za makaronem Dzieki. Buźka
Stary 2010-04-29, 12:47   #1210
natalaplo
Rozeznanie

czesc Wam
znów kłótnie? buuuuu

a propo ketchupu, przymniało mie sie cos z mojego zeszłorocznego Dukanowania

ketchup McDonalda jest bez cukru
a dostepny duuuzo czesciej niz kotlin mam wrazenie ze Kotlin tylko w moim Bomi jest i w Billi mojej

wiecie ze ostatnio nie grzesze wcale... nawet winkiem, przez mojego motylka widzicie ile dobrego moze przyniesc zrobienie tatuazu?

w pracy dzis to ja mam nerwówke, masakra, musialam odpocząć, jem wiesniaka od 10, postanowiłam go skończyc jednak juz, byleby do długiego weekendu a mam cały PW to bede szalec!

a na obiad cyc....
tylko nie mam pomysłu jak go zrobić, nie chce mi sie gotowanego, teflonowego, grillowego... a musze zjesc szybki obiad

pewnie steflonuje i zgyrosuje...

robiłam zebre, ciemne mi stężało a białe nie (podejrzewam ze z lenistwa nie rozmieszalam zelatyny dobrze ) i jest pyszna w takiej wersji!

wracam do Dukana
64 - 62 - 60 - 58

cel ostateczny - 55 kg
58 - 57 - 56 - 55
natalaplo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:48   #1211
Ariena
Zakorzenienie

Cześć wszystkim! Przygarniecie mnie? Mam do zrzucenia jakieś 15 kg, we wrześniu ślub i planuję zrzucić 10 kg do tego czasu.
Zaczynam po weekendzie majowym, na razie czytam dużo na necie na temat tej diety, a wczoraj kupiłam 1 książkę Dukana i drugą z jego przepisami. Część produktów już kupiłam, teraz się jeszcze delektuję chlebkiem z żółtym serkiem.
Najbardziej mi szkoda owoców, że można je jeść dopiero w III fazie i do tego tak mało. Uwielbiam banany, czereśnie, winogrona a tu szlag nie można! Jednak myślę po skończeniu diety jeden banan raz na jakiś czas nie zaszkodzi.
Za to też uwielbiam rybki pod każdą postacią, nabiał, jogurciki, kurczaki, warzywka więc myślę że dam radę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 12:49   #1212
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majowa_b Pokaż wiadomość
Ewik86: no własnie najbardziej mam nadzieję, że sie schudnie co do jedzenia to fakt, jem same pyszności, na razie tęsknię tylko za ryżem, o dziwno nie tęsknię zaś za makaronem Dzieki. Buźka
Napisałam podobno, bo nie jestem najlepszym przykładem, ale w sumie też nie chcę dużo schudnąć Są dziewczyny, które są idealnym przykładem, że dieta działa, że jedząc można super schudnąć. A to, że potrzeba czasu? Czas i tak upłynie

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:50   #1213
Marta 33
Rozeznanie

Dorotko a Ty cichaczem znowu mniej widać Cię jeszcze? czy dwa razy wchodzisz do pomieszczenia Chudzinko, zeby Cię zauważyli?

Stary 2010-04-29, 12:50   #1214
majowa_b
Raczkowanie

Wcześniej po każdym zjedzonym ciastku miałam jakię takie wyrzuty sumienia, że sie roztywam na własne życzenia, a teraz mam satysfakcję z każdego niezjedzonego czegokolwiek, co kaloryczne i złe
Dziewczyny, a mam takie pytanie, czy zdarza Wam sie stolować na mieście? Jeśli tak to upewniacie sie, czy nie ma w zamówionym jedzeniu nic niedozwolonego? Z lupą ? w najbliższym czasie czeka mnie wyjście ze znajomymi i zostaje mi zapewne jakis bar salatkowy
Stary 2010-04-29, 12:55   #1215
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim! Przygarniecie mnie? Mam do zrzucenia jakieś 15 kg, we wrześniu ślub i planuję zrzucić 10 kg do tego czasu.
Zaczynam po weekendzie majowym, na razie czytam dużo na necie na temat tej diety, a wczoraj kupiłam 1 książkę Dukana i drugą z jego przepisami. Część produktów już kupiłam, teraz się jeszcze delektuję chlebkiem z żółtym serkiem.
Najbardziej mi szkoda owoców, że można je jeść dopiero w III fazie i do tego tak mało. Uwielbiam banany, czereśnie, winogrona a tu szlag nie można! Jednak myślę po skończeniu diety jeden banan raz na jakiś czas nie zaszkodzi.
Za to też uwielbiam rybki pod każdą postacią, nabiał, jogurciki, kurczaki, warzywka więc myślę że dam radę.
Przygarniemy Dasz radę, nie tylko owocami człowiek żyje, będziemy pilnować, żebyś jakiegoś banana po cichaczu nie wrąbała
LyraBea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:56   #1216
tabinga
Raczkowanie

Witam Was w 4 dniu swojej uderzeniówki. Dziś na wadze -0,5. W sumie straciłam 3kg. Na śniadanie chciałam zjeść placki-poszły do zlewu-nie umiem tego smażyć. Dziś kupiłam trzecią patelnię zobaczę co będzie jutro. W końcu zjadłam o 7.30 125ml mleka 0% z otrębami i dwa plasterki szynki z indyka, woda i kawa. O godzinie 12 zjadłam makrelę 0,188kg,herbata miętowa, woda. Na obiad będzie pierś z kurczaka duszona w Zepterze-bez tłuszczu. Na kolację lepiej tuńczyk czy biały ser? Jak to jest nabiał lepiej rano czy wieczorem?, bo otręby jem rano zawsze.

Bardzo serdecznie gratuluję tym Dziewczynom które są już na finiszu.
Pozdrawiam Pana-Rodzynka
Uściski i słowa podziwu dla Koleżanki walczącej w szpitalu
Podziękowania za wyjaśnienia dla doświadczonych Dukanek.
Dużo sił dla tych co rozpoczynają jak ja przygodę
tabinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:57   #1217
majowa_b
Raczkowanie

Witaj Ariena! Powodzenia. Mi tez mniej więcej tyle jeszcze zostało do zrzucenia
Stary 2010-04-29, 13:01   #1218
joanna110977
Raczkowanie

GG do joanna110977

Cytat:
Napisane przez natalaplo Pokaż wiadomość
czesc Wam
...przez mojego motylka widzicie ile dobrego moze przyniesc zrobienie tatuazu?
Wiem coś o tym ...Ja też mam swojego motylka;P na lewej łopatce i też mi sie podoba
Waga wyjściowa:XXX kg
Jest mnie mniej - 6,4kg
Na pewno mi się uda!!!
joanna110977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:01   #1219
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość

dasz radę nie zapomnij o otrębach i zrób sobie test z 1 strony wątku, jesli go jeszcze nie zrobiłaś oczywiście - wtedy będziesz miała rozeznanie ile I faza i cała reszta ( ale to już mniej a więcej). Powodzenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 13:03   #1220
majowa_b
Raczkowanie

Ostatnio koleżanka sie ze mnie śmiała, bo od niedawna mam mikrofalę i do tej pory tylko podgrzewanie/rozmrażanie/crispowanie, z grilla nie skorzystałam. Kurczak odwiecznie smażony na patelni, aczkolwiek jadalam i tak rzadko. No i w drugim dniu PP postanowiłam zrobic pseudo kebeb, pokroiłam pół piersi, przygotowałam dietetyczne tzatziki, zamarynowałam mięso na 0.5 h i w 3 minuty kurczaczek gotowy, nie spalony, cały ścięty w środku upieczony równomiernie i co najważniejsze smaczniejszy niż z patelni.Ileż to odkryc jeszcze dzieki diecie zrobię:P
Stary 2010-04-29, 13:04   #1221
natalaplo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joanna110977 Pokaż wiadomość
Wiem coś o tym ...Ja też mam swojego motylka;P na lewej łopatce i też mi sie podoba
ja mam nad prawą łopatką

wracam do Dukana
64 - 62 - 60 - 58

cel ostateczny - 55 kg
58 - 57 - 56 - 55
natalaplo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:06   #1222
mrofka
wizażowy robalek

Cześć Wam

Widzę, że się jakoś na żale i pogaduchy zebrało Też wrzucę swoje 3 grosze. Mnie najbardziej denerwuje, jak przechodzę obok piekarni, ponieważ kocham pieczywo... a ten chlebek Dukana to nadal mi taki bezpciowy wychodzi :/ arr!

Dzisiaj byłam na chwilkę w szkole ( nie wiem w ogóle po co... nie mam lekcji, a jutro zakończenie roku). Przy okazji przeszłam się do Carrefura. Wydałam wszystkie zaskórniaki na kakao o przyzwoitej zawartości tłuszczu, otręby owsiane, słodzik 1200 tabl. na bazie sacharynianu i czegoś tam jeszcze xD, zioła do sałatki, sałatkę, mały jogurt naturalny i aromat waniliowy (który jest na bazie oleju dopiero w domu sprawdziłam Ale chyba nie umrę, jak kilku kropelek użyję? )

A moja mamusia jest boska Wie co mogę jeść i kupiła: kawałek wędzonego kurczaka i jogurty naturalne 0% Chciała kupić jeszcze wieśniaki light i serek biały, ale w Kauflandzie nie było... ale jutro jedzie jeszcze raz i podobno ma być

Dziś na obiad mam lekką zupkę na bulionie z kuraka z warzywami (dziś mam PW). No i gotowanego kuraka z ziołami

W to mi graj - uwielbiam białe mięsko! Jakieś wołowiny i wieprzowiny mogą nie istnieć

Denerwuje mnie (i moją mamę, która też się dietuje) postawa taty... patrzy na nas, jak na dwie kobitki, którym padło na mózg. Dogryza nam, robi jakieś docinki... Same mu proponowałyśmy, żeby przeszedł na dietę - waży 100kg przy 172cm wzrostu (przytył po rzuceniu palenia). Ale jemu się nie chce. Stwierdza, że nie będzie siły miał (sic!) Poza tym, jemu ciężko byłoby zrezygnować z wieprzowego schaboszczaka, makaronu z jajkiem z patelni i innych takich...

Też się troszkę pożaliłam. Idę ogarnąć dom, bo dzisiaj mam korki z rosyjskiego.
mrofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:06   #1223
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Napisane przez natalaplo Pokaż wiadomość
czesc Wam
znów kłótnie? buuuuu
a propo ketchupu, przymniało mie sie cos z mojego zeszłorocznego Dukanowania
ketchup McDonalda jest bez cukru
a dostepny duuuzo czesciej niz kotlin mam wrazenie ze Kotlin tylko w moim Bomi jest i w Billi mojej
Właśnie trzymam przed sobą ketchup Mc Donald's bo tylko takim zajada się moja Młoda..., fakt, kiedyś w gazecie czytałam, że wśród innych ketchupów na rynku, ten jest dosyć wysoko postawiony pod względem jakości, ale jak nie ma cukru jak ma
Składniki:
koncentrat pomidorowy (73%),
syrop glukozowo-fruktozowy,
ocet spirytusowy,
sól,
ekstrakty przypraw.
Wartość odżywcza w 100g:
B: 1,7g; W: 26,1g; T: 0,2g

Ale mam propozycję na zastępczy sos a la ketchup. Odparować puszkę pomidorów w kawałkach (te z reguły mają dosyć ładne parametry w przeciwieństwie do skondensowanych koncentratów pomidorowych), dodać drobno posiekaną cebulkę, troszkę octu winnego, troszkę słodzika, jak posmak cebuli nie zapewnia słodkawego smaku, i przyprawy:
pieprz, ciut soli, jak ktoś musi czuć słonawe, bazylia..... naprawdę przyzwoity sosik pomidorowy wychodzi z tego...ja już kombinowałam nieraz.
Stary 2010-04-29, 13:06   #1224
Emila3000
Zakorzenienie

dziewczyny chcialam tylko zakomunikowac (i pochwalic sie ) ze nie mam nic cellulitu
mialam go od zawsze, po ciazy taki oblesny mi dodatkowo sie zrobil, wszedzie byl - moge sie zalozyc ze nawet na powiekach tez pewnie troche go mialam
ale nie ma nic, bez zadnych mazidel, masazy, gabek, zimnych kapieli, jakis cwiczen - tylko nasze kochane proteinki
kupuje bilet do Francji i jade doktorka wycalowac

cala swoja kolejce mazidel, ktorych ani razu nie uzylam oddam matce i siostrze
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:07   #1225
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
no właśnie przeglądam sklep internetowy bomi, ale tylko na warszawe i jest tam wszystko czego potrzeba jest więc nadzieja, że w gdańskich delikatesach też będzie podobny asortyment
Ale w internetowym nie zawsze jest to co z stacjonarnym

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Kurczak i makrela również spisały się dobrze, tzn. były dobre i sycące.
Hehe To tez jest moj "zelazny zestaw" jak jestem glodna

Cytat:
Napisane przez Dorota5 Pokaż wiadomość
Zjechałam dziś trzy Bomi w poszukiwaniu keczupu bez cukru. I co ?Nic. Znowu szaszłyczki bez keczupu będą
No wlasnie w moim tez nie ma

Ja sie wpadlam tylko na chwilke pochwalic cudownym spadkiem, ktory dzisiaj objawil mi sie na wadze -0,8 kg : jupi: (pojawila sie w koncu porcelana to pojawil sie i spadek ) Normalnie tak sie ucieszylam ze hej Mam nadzieje, ze jeszcze ociupke zleci przed @

Mnie sie wlasnie paruje pstrag a na weekend robie sobie papryczki faszerowane indykiem i pieczarkami w sosie pomidorowym Juz nie moge sie ich doczekac

Insane masz piekne wciecie w talii

life is what happens when you are busy making other plans

Korlat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:10   #1226
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Napisane przez BjutifulGerl Pokaż wiadomość
w pracy miła atmosfera? raczej leniwa atmosfera skoro ma się czas w tej pracy siedzieć na forum. Gdybym ja się nudziła i miała za dużo wolnego czasu w pracy to też jakaś podnerwiona bym była więc chyba Cię rozumiem. W każdym razie zamykam już tą dyskusję bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Wykorzystuję mój początek urlopu i jadę na zakupy
Na tym wątku robimy brzydkie uwagi sobie nawzajem TYLKO I WYŁĄCZNIE TAKIE, KTÓRE DOTYCZĄ DIETY, A NIE ŻYCIA CODZIENNEGO.

Ja wychodzę do pracy, zamelduję się ok. 18, ale już się boję co tu zobaczę po powrocie
Stary 2010-04-29, 13:12   #1227
majowa_b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
dziewczyny chcialam tylko zakomunikowac (i pochwalic sie ) ze nie mam nic cellulitu
mialam go od zawsze, po ciazy taki oblesny mi dodatkowo sie zrobil, wszedzie byl - moge sie zalozyc ze nawet na powiekach tez pewnie troche go mialam
ale nie ma nic, bez zadnych mazidel, masazy, gabek, zimnych kapieli, jakis cwiczen - tylko nasze kochane proteinki

Oj Emila, toś we mnie nadzieję obudziła, że i umnie zniknie, ach te uda, beeeeeee. Jest wiec nadzieja!

mrofka:dobrze, że z mama sie odchudzasz, tak na pewno łatwiej, ja musze patrzeć na słodycze i żółty ser siory w lodówce:P Ale da sie wytrzymać
Stary 2010-04-29, 13:12   #1228
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość

Też się szczypię po pośladkach i na udach codziennie skórę wykręcam i widzę, że cellulit prawie zniknął wraz z tłuszczykiem, no bo to tak po prawdzie właśnie niezbyt estetycznie wyglądające złogi tłuszczyku. Kremów nikomu nie oddam, balsamuję się, mumifikuję , bo jednak odczuwam, że moja skóra jakby bardziej wysuszona jest...
Stary 2010-04-29, 13:16   #1229
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
Też się szczypię po pośladkach i na udach codziennie skórę wykręcam i widzę, że cellulit prawie zniknął wraz z tłuszczykiem, no bo to tak po prawdzie właśnie niezbyt estetycznie wyglądające złogi tłuszczyku. Kremów nikomu nie oddam, balsamuję się, mumifikuję , bo jednak odczuwam, że moja skóra jakby bardziej wysuszona jest...
oddaje tylko te na cellulit - 6 roznych specyfikow
inne balasamy beda dalej sobie zalegac na polce
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:21   #1230
marcele
Raczkowanie

Hej Dziewczyny i Chłopaku
Tak nadajecie, że aby nadrobić stracone wypowiedzi spędziłam przed komputerem 40min !!!!
Nie wiem jak to się stało ale po pierwszym dniu uderzeniówki (z grzechem śmiertelnym - zjadłam jedną krówkę) spadłam o 0,8kg. To jakaś magia!! Tak się zastanawiałam, czy to nie od tego Waszego pozytywnego gadania . Wiem, wiem to tylko woda, ale ja wolę myśleć, że to pozytywne myślenie i Wasze wsparcie .

Będę z Wami!

Gratulacje dla tych, którym spada!

Trzymam kciuki za te, którym stoi, (to chyba tekst dla facetów, co nie?)

A tym, którym rośnie, życzę dużo cierpliwości

Start 07-10-2009
Ponowny start 28-04-2010
I jeszcze ponowny 29-11-2010

marcele jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości