|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to w klubie Seana oddaje Ci swoje miejsce. Ostatnio mi sie przytylo, wiec nawet dwa masz wolne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
suknie w grochy, ah !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nikt nie chce do klubu..zamykam..zostawiam Seana na czasy kiedy będę w totalnej desperacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie ma gdzie ani z kim - TZ jak widzi moje ekscesy to udaje, ze mnie nie zna ![]() A, wlasnie, TZ! Zaprosil mnie jutro pierwszy raz do swojej rodziny na wies... Jedziemy z cala rodzinka, mam lekkiego stracha... Dzis pisalam liencjat caly czas, takze jutro z czystym sumieniem moge jechac, nie? ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-05-14 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jedź ![]() ![]() ![]() Jedź Kochana, baw się dobrze, poznawaj rodzinkę, zrób dobre wrażenie i inne takie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1208 |
Wtajemniczenie
|
MADI
![]() ![]() ![]() Ponawiam pytanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, musialam to ominac ![]() Wybacz mi, a spelnie Twoje trzy zyczenia! Cytat:
![]() Wspominalam Wam, ze my z TZ to prawie kazirodztwo ? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny dziewczyny
![]() Sex Drugs and Rock'n'roll a mnie nie ma?! ![]() Dostałam różę ![]() ![]() Tzn tylko z takiej okazji, że dostał wypłatę. Kupił mi też sam z siebie różowe papieroski ![]() Pokłóciliśmy się trochę bardzo z jego winy, on płakał, ja siedziałam... Przytulilam go na końcu, bo szkoda mi było kończyć to wszystko. Chodziło o jego kłamstwo, małe, niewinne, żeby wyciągnąć mnie z domu ![]() Będę wyczulona na to, jak znowu mnie skituje, to będziemy rozmawiać inaczej ![]()
![]() |
#1211 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kazirodztwo ![]() ![]() Ja właśnie dorwałam wątek w którym po raz pierwszy się pojawiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie raz tu komus podpadne! Fajnie sie zapowiadalo, a taka malo ekscyujaca ta nasza historia ![]() ![]() tzn my miedzy soba nie jestesmy rodzina - zeby nie bylo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wujek ma kuzyna; moja ciotka kuzynke. kuzyni sie zeszli, moje wujostwo sie tak poznalo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Wtajemniczenie
|
Niepotrzebnie to rozgrzebałam
![]() ![]() ![]() ![]() Nigdy więcej nie dam się aż tak skrzywdzić..nigdy ![]() Lecę lulu Piękne, słodkich snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
![]() on jest zbyt głupi dla Ciebie Pur ![]() Niech sobie kroczy po swojej Dolinie ![]() ![]()
#1217 |
BAN stały
|
Kobiety, zrobilam ten peeling kawowy i powiem Wam, ze bez rewelacji.... Lepiej scieraja peelingi gruboziarniste antycellulitowe z Joanny.... Nie wiem moze to dlatego, ze ja czesto swoja skore peelinguje ostrymi srodkami i juz nie czuje tego efektu...
Jak Wam wieczor mija? Ja wlasnie siedze z peelingiem enzymatycznym na twarzy. Zaraz bedzie maseczka ![]() No i dzisiaj cwiczylam godzine ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() rozmawiałyśmy na ten temat dawno temuuu ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- u mnie wszystko dobrze ![]() z Tż też, ta dziewczyna (ta co pisała smsy do niego) zaprosiła go na osiemnastkę. trochę byłam zazdrosna ale szybko mi przeszło ![]() ja sie zbieram bo jadę ze znajomymi do meksykańskiej restauracji ![]() http://restaurants.uptake.com/blog/f...enchiladas.gif ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-05-15 o 00:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zadomowienie
|
Nadrobiłam
![]() Nafi - świetny wynik z licencjatem, ja magisterki 13 stron w tydzień napisałam i myślałam że to dużo ![]() Magda - ja sądzę, że Wy tak naprawdę jeszcze emocjonalnie się nie rozstaliście. Jak ja przyszłam do mojego i powiedziałam, że koniec, to pojechał mi pomóc w zakupach a po drodze żartował, że jak będzie ciepło to chce się kochać w krzakach, przytulał, całować chciał, ja nie chciałam ale bardziej "z zasady". Jakoś w środku po prostu czułam, że to nie koniec... ale boję się, że on Cię zdradził ![]() i tak sobie myślę, że skoro namawiał Cię na seks to nie za fajnie o nim świadczy moim zdaniem... (tak, wiem mój też mnie namawiał ale to ja zerwałam a on mnie ciągle prosił żebym wróciła) a Ty idziesz na to wesele? ![]() impreza w stylu rock'n'roll? ja też chcę ![]() Caroline - niefajnie strasznie z tym @ ![]()
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wiem ze co 28 dni powinien byc ale ja mam nieregularny cykl niestety... ja sie mecze teraz nad licencjatem ![]()
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam się cieszyć, że nie mam siostry? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zaraz Was po nadrabiam. Urodziny Tż się udały ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1225 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki Mandy, zobaczyłam to dopiero dziś, ale poprawiło mi humor ![]() Do nocy pisałam smski z tajemniczym S, wesoło było, więc obudziłam się w lepszym humorze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh no a jam mam siostre i to mlodsza, ale sie nie obawiam ![]() ale po przeczytaniu tej historii myslalam ze padne
![]() |
#1227 | |||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To było do przewidzenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Miłego dnia Dziewuszki ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj wujek ma kuzyna... moja ciocia ma kuzynke.. ci kuzyni sie zeszli. A na ich weselu moja ciotka z wujkiem sie spotkali i sa razem. mysle ze teraz rozumiesz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- ej dziewczyny ja go nie rozumiem. Wczoraj jak wracalam z kosciola to zapytalam czy wyjdzie po mnie bo sama ide, powiedzial ze nie moze i ze konczy bo ma malo esow. Ja napisalam 'ok.. no to do uslyszenia. chyba ze gg ale watpie' po godz siedzialam w domu i pojawil sie na gg. pisalismy dwie godz. Dzisiaj rano puscil cynka z rana, po godz jak sie obudzilam to mu odpuscilam a ten doladowal konto i mi buziaka wyslal. piszemy teraz non stop. Jak mam to rozumiec? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Widzę, że zaprosiłyście przystojniaków ![]()
#1230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
chłopak jest młody,zależy mu na Tobie w jakiś tam sposób,ale hormony mu szaleją i Ty mu nie starczasz .Dobrze,że miał na tyle rozumu ,żeby zakończyć związek zanim zdradzi (mam nadzieje). A to co robi teraz to dla mnie niedojrzałe zachowanie,pamiętam takie akcje u siebie ,ale było to dawno dzisiaj bym sobie na to nie pozwoliła.Facet mnie nie chce no to nie.W tą albo w drugą.Niech się zastanowi.Bo teraz to wygląda tak jakby chciał mieć wolną rękę a jednocześnie sobie "poużywać" u Ciebie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.