|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Raczkowanie
|
Dot.: olejek rycynowy
czesterka
Ja przelałam sobie olejek do buteleczki z aplkatorem i do porcji szamponu (w kubeczku rozmieszanej z wodą) dodaję tylko 1 kropelkę olejku . Jak raz przesoliłam miałam tłuste kłaki . Maseczek na noc nie robię, ale dziewczyny chwalą ! |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
jedyne co zauwazylam po tygodniu nakladania go na brwi i rzesy to to, że rzęsy są mięciutkie-nic pozatym, a z brwi posypało się kilka włosków
![]() ![]()
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ziaja, Plantica z olejkiem rycynowym - szampony na przyśpieszenie wzrostu włósó
ja uzywam szamponu i odzywki bez spukiwania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ziaja, Plantica z olejkiem rycynowym - szampony na przyśpieszenie wzrostu włósó
a w jakiej cenie jest ten szmapon i odżywka? można w zwykłych drogeriach go dostać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Do szamponu nie można wlać tak olejku. Jak masz szampon na dłoni już to dopiero dolewasz trochę olejku, kilka kropel. Ja nie mam problemów ze zmyciem go.
Raz robiłam maskę 15 minutową - żółtko, trochę olejku i nafta z olejkiem. Łatwo się zmyło, nic nie śmierdziało, generalnie fajna jest, włosy błyszczą, mięciutkie, łatwo się układają. Jak mam czas to robię, ale wolę w sumie Wax ![]()
#1211 |
Zakorzenienie
|
Ja się boję zamienić moją serię Gliss Kura na to, a kusi mnie ten olejek rycynowy, bo go uwielbiam
![]() Zależy mi też na pielęgnacji włosów, bo mam po rozjaśnianiu trochę suche i matowe i przede wszystkim moją zmorą są rozdwajające się końcówki:/.
#1212 |
Zadomowienie
|
Dziś byłam u fryzjera. Powiedział, że nie mam takich zniszczonych wlosów, a puszą sie dla tego, że wszystkie rozjaśniane włosy się puszą. Może sie przefarbowac? Sama nie wiem. Myśle ze nie pasują mi inne kolory niż blond. Tak czy inaczej przycielam grzywkę i koncówki. Teraz zaczynam zapuszczanie na dobre
![]() Mama mnie troche denerwoje. Mowi ze i tak mam pare wlosów na krzyż i ze mi dlugie nie będą pasowac. Te cienke wlosy to wina tego ze czesto je degażowałam. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze i bede miala super włosy, których każdy bedzie mi zazrościł... Ps. A moze zaproponujecie mi jakis kolor na wlosy ... ?? www.efelinka1987.fotka.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie -nie robie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
zawsze mozna sprobowac, majatku nie kosztuje wiec nic nie tracisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznam Ci, ze spodziewałam się cudów, bo tyle się naczytałam, a po pierwszym użyciu się rozczarowałam. Ale za drugim i trzecim byłam baaardzo zadowolona. Najpierw Wax, folia, ręcznik i do wanny, do ciepłej kąpieli, żeby było dużo pary i ogólnie cieplutko ![]() Ale najbardziej polecam przed nałożeniem dać Wax na kilka sekund do mikrofalówki i taki nakładać, wtedy to już całkiem miodzio ![]() Trzymam 30 min i tak widzę, że działa, jak trzymałam za pierwszym razem dłużej i nie w wannie to nie widziałam specjalnych efektów efektów. I najpierw radzę tez stosować co 2 dni, jak zauważysz poprawę to 2 razy w tygodniu a potem już stale raz. To chyba wszystko ![]() ![]()
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zobacz watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116314 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Jak nakładasz z naftą to dłużej niż 15 min nie wolno trzymać.
Jak bez nafty to możesz i godzinę ![]() ![]()
#1221 |
Zakorzenienie
|
A możesz coś o jego działaniu na włosy napisać? Szczególnie jak tam końcówki i nawilżanie włosów wychodzi
![]() PS; Hehe, widzę, że siedzimy teraz i udzielamy się na tych samych wątkach ![]() ![]()
#1222 |
Zadomowienie
|
Ah tylko problemem jest mój chlopak. On poprostu kocha mnie w blondzie, napewno pokochalby mnie i w innym kolorze hehe, ale i ja sie boje zmieniac . Rozjasniacz sie nie wyplukuje, robie plukanke i mam swierzy kolor. Od urodzenia jestem blondynka. Kusi mnie coraz bardziej ale tak cholernie sie boje ... ehhh :P Kobiety to się wycierpią. Ja widze po brązowych pasemkach jak szybko z tych moich wlosow schodza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2175 ciekawe jaka jest ta odżywka, opinie ma dobre i taka niska cena...
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
hehe, obie mamy bzika na punkcie swoich wlosow... hmmm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Ja bym nie radziła zmieniać. Ślicznie Ci w tym kolorze
![]() Dodatkowo jak brąz schodzi z blond włosów to jest zilono:P.
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
hihih, a ja bym wlasnie zrobila brazik jasny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
Kosmita77 właśnie o to chodzi, że ten zapach jest paskudny! Niby czuć szampon, ale ja nadal czuję jajo:P Idę teraz znowu umyć włosy żeby już tego nie czuć! Włosy są fajne, ale zapach jaja psuje cały efekt.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Raczkowanie
|
To chyba wypróbuje, gdyby nie ten olejek rycynowy który zawiera, pewnie nie zwróciłabym na niego uwagi:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jakie wy te jajka macie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.