Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-23, 22:01   #1201
iwka28
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

India - przepiękna pamiątka, zresztą Twój album ślubny był śliczny więc jak ten mógłby być inny.

Magialena - z tą stancją brzmi bardziej oficjalnie, u nas wciąż tak niektórzy mówią na wynajmowane mieszkania mimo że już po studiach.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
czesc znowu
Kurcze wziełam się za sprzatanie i... zasnęłam. A mąz mnie nawet nie obudzil teraz on szykuje się spać i mi sie nie chce. ale kit, zmusze się jakoś, bo on jutro o 3 musi wstac i o 4 jedzie za Łódz (ciekawe jak tam droga) 270km w jedną strone po towar. I coś czuje, ze jutrzejszy dzien spędze bez męza
ale ja jestem grzeczna
India śliczne kartki
zgadzam się
Przepraszam juz sobie wyobraziłam, jkaby to było jakby kazda na kazdego posta reagowała same ochy i achy by tu szły
I tylko "Och: A;ach: i bach 100 postów

Laski mamy adres imprezy, wbijamy się??
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
to jak Ty sprzątałaś - na leżąco?
Wyobraziłam sobie, jak kimasz na stojąco ze scierą i padłam
aha
Maja tak samo sobie pomyślałamjak przeczytałam Twoje zdanie Madziu Że np. zmywałaś podłogę i pac - na ziemię i śpisz i tak Cię zostawili

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
megaaa
tez sie smieje ze to zasluga Patryka
ZGADZAM SIE I POPIERAM
raczej ciemne ale jutro sprawdze i ci napisze ale raczej ciemne
laski zaszalalysmy w pokoju malego juto bedziemy dokanczac i dopieszczac i koniec i wrzuce fotki.. ale juz mi sie podoba
Dawaj dawaj te fotki, pokój musiał wyjść super.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 22:03   #1202
agnes208
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Domiks wiesz co mam wrazenie ze jednak troszke przesadzasz do tej pory taka polityke uprawiała głównie kasiaher ze pewnie nikt mnie nie pamieta nikt mnie nie widzi wiadomo czasem kazdej sie moze zdazyc upomniec sie o uwage jak jej na czyms szczegolnie zalezy ale nie oczekuj tez ze za kazdym razem bedziemy piały zachwytami nawiasen mowiac sama nie raz pochwaliłam zdjecia twojej córeczki i córeczki strippy bo naprawde fajne małe dziewczynki ale tez nie oczekuj ze za kazdym razem tak bedzie i ciagle i ciagle owszem mozna pochwalic ale nie za kazdym jednym postem ze zdjeciami małej moze zostane teraz zrugana za to co napisze ale fakt ze twoja corka jest dla ciebie całym swiatem jest najzupełniej normalny i fascynujacy ale rownoczesnie nie oznacza to ze dla nas tez tak jest dużo z nas nie ma jeszcze dzieci nie jest w ciazy itd wiec wybacz ale nie odbieramy świata tylko przez pryzmat dziecka. Przepraszam ze tak obcesowo ale jakos nie moglam inaczej tego ubrac co pomyslałam i prosze nie oczekuj od nas za kazdym razem ze wszystkie jak jedna bedziemy odpowiadac na twojego posta skomentowały 3 dziewczyny kolejnego skomentuja nastepne wg mnie sprawiedliwy podział Chcialabys zeby na siłe komentowac a nie z chęci??
No tom sie podzieliła spostrzezeniami

India album piekny masz talent dziewczyno super bedzie prezent

Dziewczyny ta powodz mnie przeraza moze wydam sie bez serca ale płakac mi sie chce jak widze te zwierzeta wszystkie w strachu bo ludzie przynajmniej rozumieja co sie dzieje a je nagle cos wydziera z bezpiecznego dotad miejsca w jednym z programow widzialam takiego małego kreta meczacego sie jeszcze na chodniku po czesci zalanym i ten kret jakos uosobił mi te wszystkie małe istnienia ech czasem zła jestem na to co sie dzieje wokół

Madzialenka no to sie nasprzatałaś no ale przynajmniej wyspana jestes

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2010-05-23 o 22:12
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 22:12   #1203
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Domiks wiesz co mam wrazenie ze jednak troszke przesadzasz do tej pory taka polityke uprawiała głównie kasiaher ze pewnie nikt mnie nie pamieta nikt mnie nie widzi wiadomo czasem kazdej sie moze zdazyc upomniec sie(...)
widocznie mamuski tak maja

Juz wypowiedziałam sie w tej kwestii i nie mam nic dodania. Przypomne tylko, ze napisalam jedno zdanie :szkoda, ze tylko Wy zauwazylyscie mojego posta.
Widocznie macie inne spojrzenie na tą sprawę a ja nie widze dalszego sensu w pisaniu czegokolwiek na tym wątku. Sprawę uważam za zamkniętą i prosze sobie darowac te uwagi i pouczanie na moj temat.
Bo teraz to nie ja robie z igieł wideł

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 22:21   #1204
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Domiks wiesz co mam wrazenie ze jednak troszke przesadzasz do tej pory taka polityke uprawiała głównie kasiaher ze pewnie nikt mnie nie pamieta nikt mnie nie widzi wiadomo czasem kazdej sie moze zdazyc upomniec sie o uwage jak jej na czyms szczegolnie zalezy ale nie oczekuj tez ze za kazdym razem bedziemy piały zachwytami nawiasen mowiac sama nie raz pochwaliłam zdjecia twojej córeczki i córeczki strippy bo naprawde fajne małe dziewczynki ale tez nie oczekuj ze za kazdym razem tak bedzie i ciagle i ciagle owszem mozna pochwalic ale nie za kazdym jednym postem ze zdjeciami małej moze zostane teraz zrugana za to co napisze ale fakt ze twoja corka jest dla ciebie całym swiatem jest najzupełniej normalny i fascynujacy ale rownoczesnie nie oznacza to ze dla nas tez tak jest dużo z nas nie ma jeszcze dzieci nie jest w ciazy itd wiec wybacz ale nie odbieramy świata tylko przez pryzmat dziecka. Przepraszam ze tak obcesowo ale jakos nie moglam inaczej tego ubrac co pomyslałam i prosze nie oczekuj od nas za kazdym razem ze wszystkie jak jedna bedziemy odpowiadac na twojego posta skomentowały 3 dziewczyny kolejnego skomentuja nastepne wg mnie sprawiedliwy podział Chcialabys zeby na siłe komentowac a nie z chęci??
No tom sie podzieliła spostrzezeniami
O wlaśnie! Czyli, Ty też to zauważyłaś. To w takim razie ja nie mogę zrozumieć jednego - skoro ja jej kiedyś spokojnie zwróciłam uwagę na to, że przesadza to straszne larum podniosła, ze ja atakuje i to ja przesadzam, bo ona przecież tak nie robi, ze niby kiedy i gdzie.
Czyżby prawda ją aż tak bolała? Czy też przewrażliwiona na swoim punkcie?
Poza tym Dziewczyny - to nie towarzystwo wzajemnej adoracji i musowego słodzenia sobie na każdy post, tylko wątek, gdzie każdy udziela się tam, gdzie uważa za stosowne i gdzie ma coś do powiedzenia i obrażanie się, że nie wszystkie reagują na jakiś post jest dziecinne. Jednak ZAWSZE ktoś skomentuje, choćby tylko jedna osoba, zaś zauważy większość.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-05-23 o 22:26
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 22:24   #1205
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Juz wypowiedziałam sie w tej kwestii i nie mam nic dodania. Przypomne tylko, ze napisalam jedno zdanie :szkoda, ze tylko Wy zauwazylyscie mojego posta.
Widocznie macie inne spojrzenie na tą sprawę a ja nie widze dalszego sensu w pisaniu czegokolwiek na tym wątku. Sprawę uważam za zamkniętą i prosze sobie darowac te uwagi i pouczanie na moj temat.
Bo teraz to nie ja robie z igieł wideł
Domi teraz to Ty drwisz...i nie rozumiem dlaczego się obrażasz (drugie zaznaczenie w Twojej wypowiedzi) nie widzisz dalszego sensu pisania na tym forum bo napisałyśmy swoje zdanie na temat Twojego podejścia?? nie potrafisz przyjąć słów krytyki ??

ja też urywam temat bo się nie dogadamy

Corii zgadzam się z ostatnim akapitem

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-05-23 o 22:27
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 22:26   #1206
Maja102
Zakorzenienie

Martucha, laski się tu zaraz pogryzą - i tym razem ani ja ani Ty nie zaczęłyśmy!
(no dobra, dolewałam może oliwy do ognia...troszkę )
Cytat:
Jak czytam niektore posty to naprawde sie robi przykro i zaluje, ze w ogole wklejalam fotki mojej coreczki!

nie, nie chce zadnych ochow i achow tym bardziej takich szyderczych w stosunku do zdjec mojego dziecka:/
nic takiego nie miało miejsca
Wiesz, naprawdę zachowujesz się dziecinnie - najpierw dopominanie się o uwagę, a teraz punkt drugi - foch
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
w ogóle to masz tendencję do przeinaczania naszych wypowiedzi albo dodajesz coś od siebie czego my nie napisałyśmy i tym samym robisz z nas osoby z totalną znieczulicą jeśli chodzi o dzieci, a tak nie jest bo tak jak napisała Ktosia czy piszemy czy nie piszemy o fotkach dzieci na wizażu to i tak się nam one podobają
Ja akurat mam znieczulicę Choć to bardziej "obojętnicą" powinnam nazwać
No dobra, mogę być tą czarną owcą we wątku
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Maja tak samo sobie pomyślałamjak przeczytałam Twoje zdanie Madziu Że np. zmywałaś podłogę i pac - na ziemię i śpisz i tak Cię zostawili

w mojej wizji drzemała na stojąco przy półkach, wsparta na ścierze

Cytat:
Dziewczyny ta powodz mnie przeraza moze wydam sie bez serca ale płakac mi sie chce jak widze te zwierzeta wszystkie w strachu bo ludzie przynajmniej rozumieja co sie dzieje a je nagle cos wydziera z bezpiecznego dotad miejsca w jednym z programow widzialam takiego małego kreta meczacego sie jeszcze na chodniku po czesci zalanym i ten kret jakos uosobił mi te wszystkie małe istnienia ech czasem zła jestem na to co sie dzieje wokół
nad zwierzętami Ci się płakać chce?...
A nie nad ludźmi uciekającymi w pośpiechu, którzy nawet nie zdążyli zabrać ubrań z domu?... Którym zalało cały dorobek życia, tegoroczne plony...

Zwierzęta też mają przerąbane, bo nie zdąża ich ewakuować. Jak nie uciekną, to utoną - a z takich trucheł, to dopiero będzie brud, syf i epidemie
Cytat:
ciekawy temat poruszyłaś

Znacie mamy, które po urodzeniu dziecka mają jeszcze jakieś inne zainteresowania?
Bo ja niestety mam do czynienia na co dzień tylko z tymi, co poza dziećmi świata nie widzą
A jak Wu się na to zapatrujecie?

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
O wlaśnie! Czyli, Ty też to zauważyłaś. To w takim razie ja nie mogę zrozumieć jednego - skoro ja jej kiedyś spokojnie zwróciłam uwagę na to, że przesadza to straszne larum podniosła, ze ja atakuje i to ja przesadzam, bo ona przecież tak nie robi, ze niby kiedy i gdzie.
Czyżby prawda ją aż tak bolała? Czy też przewrażliwiona na swoim punkcie?
Poza tym Dziewczyny - to nie towarzystwo wzajemnej adoracji i musowego słodzenia sobie na każdy post, tylko wątek, gdzie każdy udziela się tam, gdzie uważa za stosowne i gdzie ma coś do powiedzenia i obrażanie się, że nie wszystkie reagują na jakiś post jest dziecinne. Jednak ZAWSZE ktoś skomentuje, choćby tylko jedna osoba, zaś zauważy większość.
O, własnie myślałam gdzie się podziewasz, jak tu takie akcje

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-05-23 o 22:34
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 22:30   #1207
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Znacie mamy, które po urodzeniu dziecka mają jeszcze jakieś inne zainteresowania?
Bo ja niestety mam do czynienia na co dzień tylko z tymi, co poza dziećmi świata nie widzą
znam tylko takie, jakie Ty znasz

Ja na posterunku i swoje 5 groszy również wtrąciłam

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-23, 22:33   #1208
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

O, własnie myślałam gdzie się podziewasz, jak tu takie akcje
Znam takie ,które nie zmienily sie i sa nadal takim samymi kumpelkami jakimi byly przed ciaza.Ale tez wiele z moich kolezanek nie potrafi juz tego rozdzielic i zauwazylam ,ze zaczely sie jakby "izolowac" i spotykac tylko z ludzmi ,ktorzy maja juz dzieci .Mam nadzieje ze ja nie bede jedna z tych jak kiedys zostana matką

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 22:41   #1209
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ale gorąco

Maja ja mam dzieciatą kumpelkę, która czasem podrzuca dziecko facetowi i idziemy szaleć po knajpach, owszem gada o dziecku to normalne, ale nie jest to jedyny temat.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 22:42   #1210
agnes208
Zakorzenienie

Maja ludzi tez mi szkoda ale zwierzeta przezywam bardzo przedewszystkim ich krzywde i to nie tylko ta powodziowa ale kazda jedna moze dlatego ze bardzo je kocham. Co do powodzi to tez mnie ona dotyczy bo moi rodzice mieszkaja w lini prostej ok 4km od wisły tak ze jakby nastapiło przerwanie na naszym odcinku to wody było by po pietro i nie raz tez zaliczylismy ewakuacje ale nie zmienia to faktu ze zal mi tych wszystkich zwierzów

Edytuje:
Mam prośbe chyba głónie do martuchy bo to chyba ona kiedys z baja i rybulka podawały taka liste ksiazek ciekawych ktore warto przeczytac wtedy sobie ja gdzies zapisałam ale sie gdzies skitrała i nie mam czy mogłabym poprosic o przypomninie tytułów ?

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2010-05-23 o 22:47
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 22:48   #1211
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-23, 23:00   #1212
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
znam tylko takie, jakie Ty znasz
ja też
I z wielkim bólem stwierdzam, że rodzona siostra się do nich zalicza
Cytat:
Ja na posterunku i swoje 5 groszy również wtrąciłam
wiedziałam, ze moge na Ciebie liczyć
A cóż to za nowy wypłosz w avku?
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Znam takie ,które nie zmienily sie i sa nadal takim samymi kumpelkami jakimi byly przed ciaza.
chciałabym mieć wokół siebie takie
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Ale tez wiele z moich kolezanek nie potrafi juz tego rozdzielic i zauwazylam ,ze zaczely sie jakby "izolowac" i spotykac tylko z ludzmi ,ktorzy maja juz dzieci .Mam nadzieje ze ja nie bede jedna z tych jak kiedys zostana matką
to się może i ciesz, że się izolują... nie ma to jak trafić w kółko wzajemnej adoracji mamusiowo-dzieciowej
Dlatego nienawidzę imprez rodzinnych
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ale gorąco

Maja ja mam dzieciatą kumpelkę, która czasem podrzuca dziecko facetowi i idziemy szaleć po knajpach, owszem gada o dziecku to normalne, ale nie jest to jedyny temat.
to fajna kumpelka

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
e no co Ty...
Stary 2010-05-23, 23:00   #1213
aniaaa84
Zadomowienie

Tak dziewczynki ja też uciekam spać dobranoc wszystkim
Stary 2010-05-23, 23:14   #1214
bzyczka1
Zakorzenienie

Dobranoc

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 23:27   #1215
iwka28
Wtajemniczenie

A ja właśnie skończyłam oglądać film pt. Wróg publiczny. Deep jak zwykle boski. Zmykam do łóżeczka Dobranoc.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 07:20   #1216
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

jestem mega nie wyspana. Pół nocy się w łózku kręcilam, bo nie mogłam spać. A to było mi gorąco, a to zimno. No masakra. Myslałam,z e od tego przykrywania - odkrywania kołdrę porwę. A rano sie budze i.. @ (który zawsze dostawałam we wtorek)

Cytat:
to jak Ty sprzątałaś - na leżąco?
Wyobraziłam sobie, jak kimasz na stojąco ze scierą i padłam

aha

Nie, nie Sprzatam, sprzatam a tu gazeta leży na łózku. wiec wzięłam ją aby odnieśc na miejsce i trafiłam na fajny artykuł. połozyłam sie aby doczetac i.... zasnęłam
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
madzialenka kakao gorzkie ma być. Nie wiem czy są w przepisie ale ja zawsze jeszcze dodaje rodzynek i jeżeli w przepisie masz całą kostkę margaryny o proponuję dać 3/4.
dzięki a dlaczego mniej margaryny?? aby było mniej twarde czy co??
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

raczej ciemne ale jutro sprawdze i ci napisze ale raczej ciemne

laski zaszalalysmy w pokoju malego juto bedziemy dokanczac i dopieszczac i koniec i wrzuce fotki.. ale juz mi sie podoba
dzięki

czekam na fotki
Cytat:
nie, nie chce zadnych ochow i achow tym bardziej takich szyderczych w stosunku do zdjec mojego dziecka:/
ej.. ale tu nie było nic o Poli
To była odpowiedz do posta którejs dziewczyny (już w tym wszystkim zapomniałam której) ale nie miałam nic złego na myśli.
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Maja ja też padłam jak przeczytałam Twoją wizję
no właśnie Madzia to jak Ty sprzątałaś???

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Cytat:

Madzialenka no to sie nasprzatałaś no ale przynajmniej wyspana jestes
no własnie nie i jeszcze mąz sie o 3 głośno szykował myslałam, ze ukatrupię

Idę zrobic sobie jakies sniadanko bo mnie chyba zaczyna brzuszek okresowo boleć

a w ogóle wczoraj po tych piwkach stwierdziłam,z e mam grzywkę za długą i ... ja przyciełam na szczescie całkiem spoko wyszła. Nigdy sama tego nie robiłam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 07:30   #1217
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
a w ogóle wczoraj po tych piwkach stwierdziłam,z e mam grzywkę za długą i ... ja przyciełam na szczescie całkiem spoko wyszła. Nigdy sama tego nie robiłam
pewnie Ci się jedna ręka w jedną stronę majtała, druga w drugą i w efekcie wyszło prosto.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 07:32   #1218
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-05-24, 07:33   #1219
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
pewnie Ci się jedna ręka w jedną stronę majtała, druga w drugą i w efekcie wyszło prosto.
tak, tak chyba tak

jak tam u was z pogodą?? U mnie chmurki, ale słonko lekko się przedziera. Moze cos z tego wyjdzie

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a może dziś jakas pełnia była czy coś?? ja wyglądam jak zombii

Stary 2010-05-24, 07:37   #1220
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ale to po tych piwach obcinałas?

Dołączam do klubu niewyspanych

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-05-24 o 07:38
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 07:38   #1221
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ale to po tych piwach obcinałas?
tak przed bym nie była tak odważna

Stary 2010-05-24, 07:40   #1222
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć Laski

WItam po super weekendzie Wczorajszy plenerowy koncert udał się rewelacyjnie !!! Potem cały dzień ze znajomymi na imprezce.
A komunia taka sobie 1,5 godz i do domu - nic specjalnego.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 07:45   #1223
klion78
Zadomowienie

Witam.
domi7ks
Rozgorzała tu wczoraj gorąca dyskusja. Nie wiem czy powinnam się do niej ustosunkowywać, bo jestem na wątku stosunkowo krótko, ale chciałabym dodać coś od siebie.
Nie lubię niesprawiedliwych ocen, wypowiadanych pod wpływem emocji i dlatego prześledziłam Twoje wypowiedzi na wątku w ostatnim czasie i muszę przyznać, że Ty także rzadko odnosisz się do wypowiedzi innych dziewczyn. Pojawiasz się na chwilkę, po to by opowiedzieć o swojej córeczce. Nie zauważyłam, by ktoś Ci to wytknął, więc uważam, że Ty również nie powinnaś postępować w ten sposób w stosunku do pozostałych wizażanek.

PS. W swoim ostatnim poście prosiłaś by Cię nie pouczać. Ja nie pouczam tylko chcę Cię przekonać byś spojrzała na tą sprawę także z drugiej strony.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-24, 07:47   #1224
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
A komunia taka sobie 1,5 godz i do domu - nic specjalnego.
ale to w domu czy sama msza tyle?

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 07:50   #1225
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
tak przed bym nie była tak odważna

I wyszło prosto? Szacun
Ja sobie zwykle sama grzywkę obcinałam na różne sposoby, to wiem, jak czasem trudno wyrównać
Stary 2010-05-24, 07:52   #1226
AgatkaL
Wtajemniczenie

MIsQa...zmartwiłam się czytając, że u Ciebie nie najlepiej z mężem. Zawsze jak czytam takie historie, to przypomina mi się moja sytuacja Wiem jakie to uczucie, kłótnie, nerwy i bezsilność. WIem też, że łatwo komuś radzić z zewnątrz, ale ja Ci życzę dużo siły, szczególnie teraz kiedy spodziewacie się dzidziusia !!! Trzymaj się kochana i nie denerwuj !!!

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
ale to w domu czy sama msza tyle?
Msza 1,5 godz i później obiad na szkolnej stołówce kolejne 1,5 godz. Dobrze, że sobie specjalnie kreacji nie kupowałam. Miałam spódniczkę czarną (jakby bombkę) i do tego czerwony malutki żakiecik z krótkim rękawkiem i szpilki - było git !!!

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 07:53   #1227
klion78
Zadomowienie

upsss .... dopiero teraz odkryłam ....
MADZIA STO LAT !!!
:part y:
Stary 2010-05-24, 07:55   #1228
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

I wyszło prosto? Szacun
Ja sobie zwykle sama grzywkę obcinałam na różne sposoby, to wiem, jak czasem trudno wyrównać
eeee mozna tak powiedzieć ale jak się ją rozczochra to nie jest źle
Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
upsss .... dopiero teraz odkryłam ....
MADZIA STO LAT !!!
:part y:
Dziekuję

Stary 2010-05-24, 08:02   #1229
Maja102
Zakorzenienie

Madzia sto lat!
Stary 2010-05-24, 08:02   #1230
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości