![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Konkurs na najkrótsze zdanie, które najbardziej boli..
Cytat:
Zdarzyło mi się usłyszeć kilka odzywek lub zaczepek ze "szmatą" lub czymś w tym stylu w roli głównej, co kończyło się walnięciem w twarz (raz adidasem, którego akurat ubierałam, innym razem plastykową butelką z maślanką w kolejce sklepowej - to akurat było do jakiegoś pijaczka. Eks dostał 3 razy w twarz, głównie przy kolegach, gdy chciał pokazać "kto tu rządzi" i "gdzie jest moje miejsce". 3 razy wystarczyły. W tym przypadku obyło się bez "szmat" i innych takich - tu przyznaję, eksowi nigdy się coś takiego nie zdarzyło). Teraz, gdy hormony trochę się uspokoiły olewam sytuację lub gaszę jakąś "mądrą odzywką". Przeważnie gaszenie się udaje, co widać po opadających szczękach. Ale muszę też przyznać, że ostatnią taką sytuację miałam 2 lata temu i albo ogłuchłam albo faktycznie takie historie są już u mnie przeszłością. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
I dobrze!
Jaką masz dietę, że tak ładnie schudłaś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1205 |
Raczkowanie
|
"nie kocham Cie"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
Kocham inną.
![]() |
#1207 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzicz! ![]() Cytat:
Ale tak jak pisałam (wyżej lub wcześniej) - też przywaliłam nieraz eksowi. Raz dostał w łeb przy klasie (cyrk niesamowity, ale mu się należało), raz w gębę jak mnie oszukał. Kolejny raz też dostał w łeb, też w sumie za kłamstwo i nędzne prowokowanie mnie, doszło do niezłej szarpaniny - był pijany i podejrzewam, że zjaran;, to widzieli koledzy, ucierpiała męska duma, 2 dni się nie odzywał, trzeciego zerwał. Ostatni raz dostał właśnie za to, że powiedział, a dokładniej okłamał mnie, że był szczęśliwy ze mną tylko w łóżku. On poprostu nie może pić alkoholu, ma jakieś chore odpały jak widać... A ja, też po kieliszku, wciąż kochająca nie mogłam tego znieść. Naplułam na niego. I prałam go po gębie za każde kolejne słowo... Swoją drogą, znalazłam dzisiaj w telefonie stare sms'y od niego. Jak to kocha, wielbi, szanuje, jaki to jest szczęśliwy, zakochany, ochy i achy same. Aż mi się rzygać zachciało w pewnym momencie. Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-08-30 o 18:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Początki znajomości, siedzimy na ławce przytuleni, a on do mnie z tekstem: "Oj Asieńko Asieńsko"
Chyba nie muszę dodawać, że nie mam na imię Asia ![]() Przyjaciel, nie byliśmy w związku, ale kochał się we mnie 3 lata. "Kiedyś cię zabiję, przetnę tętnicę szyjną i szybko się wykrwawisz. Skoro Nie mogę ciebie mieć, to nikt nie będzie miał" Nie utrzymuję już z nim kontaktu, chociaż co jakiś czas dzwoni do mnie.
Edytowane przez Keket Czas edycji: 2011-08-30 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Wtajemniczenie
|
"Czas się rozstać...wypaliło się"
...i to przed tym jak mieliśmy razem szukać mieszkania, byliśmy zaręczeni i było dużo marzeń ![]()
![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
"Nie chcę Myszko, żeby wszyscy myśleli, że nadal jesteśmy razem, bo to nieprawda. Muszę mieć wolny dostęp do innych, by ułożyć sobie życie. Ale kocham Ciebie i nasze wspólne noce".
![]() ---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- http://demotywatory.pl/3433252/Wspolczesna-ksiezniczka pasuje do wątku ![]()
"Bo chciałabym kiedyś ufać Ci tak, by w Twoich rękach zostawić cały mój świat..." ![]() " Jedno już wiem, jestem silna Jedno już wiem, wytrzymam to Jedno już wiem, jestem silna tak I tylko czasem tracę coś..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
O ku**a...
![]() |
#1212 |
Raczkowanie
|
Noo... "najfajniejsze" było to, że usłyszałam te słowa dzień po powrocie z wesela jego wujka, gdzie opowiadał całej swojej rodzinie, że my będziemy następni, bo on mnie taaaaak kocha
![]()
"Bo chciałabym kiedyś ufać Ci tak, by w Twoich rękach zostawić cały mój świat..." ![]() " Jedno już wiem, jestem silna Jedno już wiem, wytrzymam to Jedno już wiem, jestem silna tak I tylko czasem tracę coś..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I chyba jeszcze gorsze jest to, że on chce rozstania czy coś, ale nadal jest "miły", łatwiej byłoby jakby zrobił coś chamskiego wtedy złość przyćmiłaby ból i żal. Ja kiedyś usłyszałam, coś w stylu "myślałam, że jesteś inna więc nie chcę już być z tobą" a jak coś odpowiedziałam takiego, że to już na poważnie to on "a co jeśli jutro mi przejdzie?". Czasem myślę, że nasze uczucia najmniej by ucierpiały, gdybyśmy zostały lesbijkami...
Edytowane przez kamila901 Czas edycji: 2011-09-09 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Raczkowanie
|
Ja byłam z tym gościem 1,5 roku a drugie tyle w takim związku hmm... "nieformalnym". Ale jak mnie rzucał za pierwszym razem, to usłyszałam "nie zdziw się jak za dwa tygodnie przyjdę bo zmienię zdanie". Ciekawe co mi się rzuciło na mózg, że się dalej widywałam z tym palantem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Przyczajenie
|
,,Zdradziłem Cię i co z tego, z nią było mi chociaż dużo lepiej"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
Kompletne chamstwo. Brak klasy, kultury, okrucieństwo i nie wiem co jeszcze
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
to po co byl z Toba skoro bylo mu zle, nie rozumiem takich palantow
![]() |
#1219 |
zuy mod
|
"To już chyba nie ma sensu"
"Nie wiem czy cię kocham" "Nie możemy być razem, zasługujesz na kogoś lepszego" No i gdy nie miałam ochoty na petting z eksem usłyszałam coś w stylu "to co, mam sam sobie zwalić" ![]()
![]() |
![]() |
#1220 |
Raczkowanie
|
...już nie potrafię z Tobą latać...
może mało hardcorowe, ale bolało bardzo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A to co za zero w ogóle? Ja pierniczę, w glowie się nie mieści. Jakby to nie była Polska, to by można szuję nagrać na dyktafon, na policję z tym i dostać zakaz zbliżania się na odleglość kilometra, a tak to nic tylko szczękę z podłogi zbierać.
![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój eks wściekły zawsze mnie uświadamiał, że jestem nikim, wytykał mi wady, które inni biorą za zalety... ale staram się to skutecznie wyrzucić z pamięci.
![]() |
![]() |
#1223 |
Przyczajenie
|
Ja usłyszałam:
"Nie zależy mi już na Tobie. Teraz jestem w związku, na którym mi zależy, w przeciwieństwie do naszego." Po tym, jak dowiedziałam się od osób trzecich, że jest jakaś trzecia: "Nie powiedziałem ci prawdy, bo uznałem, że lepiej dla ciebie, abyś żyła w błogiej nieświadomości." - dodam, że mi nie powiedział wcześniej, że nasz związek skończony, więc ja myślałam, że dalej jesteśmy razem, a tu ni z gruchy ni z pietruchy dowiaduję się, że on ma nową dziewczynę ![]() Ten sam koleś sugerował mi, że nie mam własnego mózgu i że koleżanki mną manipulują i nastawiają przeciwko niemu. Jak czytam niektóre wypowiedzi, to aż mi się włos na głowie jeży, bo nie pojmuję jak można powiedzieć do dziewczyny np. "Jesteś su*ą!". A myślałam, że to mój były chłopak to kawał sk***iela, ale co niektóre historie są naprawdę hardkorowe. Takim prostakom i burakom to nic tylko po ryju strzelić i zerwać wszelkie kontakty... Edytowane przez Milk_and_Sugar Czas edycji: 2011-09-12 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Przyczajenie
|
hmm troche tego bylo, po naszym rozstaniu zastanawiam sie jak moglam z nim te kilka miesiecy zyc...
Czytam te Wasze wypowiedzi i widze ze nie jestem jedyna ktora uslyszala kilka zdan ktore zabolaly... 1. "Niech ta szm*** stad wyp******a!" (na poczatku zwiazku gdy wieczorem pilam herbate u naszego wspolnego przyjaciela a on zadzwonil i tak powiedzial do niego a ja to uslyszalam...) 2. "Wez sie za siebie, mialas biegac, jestes niby na diecie a potem bedziesz objadac sie slodyczami, nie pomalowalas, nie zrobilas paznokci..."itp 3. "Myslisz ze chodzi tylko o sex?" (chyba wlasnie tylko o to chodzilo...) 4. "Nie mam do Ciebie cierpliwosci..." 5. "To nie ma sensu.." 6. "Znajdziesz sobie kogos innego Turka albo Wlocha..." 7 ."Ja chyba nie nadaje sie do zwiazku..." 8. "Chyba lepiej jak zostaniemy kolega i kolezanka..." 9. "Czy ty jestes naprawde tak glupia jak te blondynki z kawalow?!" ![]() 10. "To byl pozegnalny sex" 11. "Ale to byl sex bez zobowiazan, bez uczuc..." (powtarzal mi to 3x) ![]() 12. "I tak wiem ze sie przespalas z Dawidem" ( to bylo klamstwo ale on mi nie wierzyl) 13. "To tylko kolezanka, nic z nia nie mialem..." (po tym jak zobaczylam ich wspolne zdjecia z jego urlopu) ![]() 14. "W przeciwienstwie do ciebie ja jestem grzeczny a nie tak jak ty z moim kumplem szalejesz..." ![]() Jestem swiezo po rozstaniu i nadal bola mnie te slowa ktore do mnie powiedzial...przeplakalam wiele nocy, ale staram sie nie zalamywac bo nie warto tracic lez dla takiego drania... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Raczkowanie
|
Z facebooka dowiedziałam się, że jest w związku z X... Zadzwoniłam i zapytałam, czy to prawda... usłyszałam lodowaty głos: ''Skoro tak jest napisane, to prawda''. Miał ją na boku...
Gdy nie odpowiadałam na jego późniejsze prośby o spotkanie i nie chciałam, by już pisał: ''Tylko przy tobie i z tobą mogłem zapomnieć o (tu imię byłej)''... Co za ch... się nam trafiają ![]() Edytowane przez Quietly92 Czas edycji: 2011-09-17 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Od kogoś na kim bardzo mi zależało i nadal zależy: Nie potrafię się w Tobie zakochać. Nie spotykajmy się już.
Boli strasznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
tego zdania boję się najbardziej...
Do mnie kiedyś - No maja, nie bądź smutna Nie jestem maja ... (pomyliło mu się bo wtedy spotykał się także z jakąś mają, żenada) - zachowuję się tak bo już mi nie zależy - jesteś beznadziejna idź już do domu - to po co mnie tutaj zaprosiłeś? - no właśnie nie wiem Edytowane przez chwast Czas edycji: 2011-09-26 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
"byłaś pomyłką na maxa"
po rozwodzie uganiał się za mną, jeszcze przed rozwodem sie uganiał. a po kilku miesiącach i tak zdradził mnie i wrócił do byłej żony. Oby byli szczęśliwi, bolało jak cholera, ojj niemało łez wylałam, niemało zmarnowałam dni i nocy, ale to nie był człowiek dla mnie. wierzyłam że dla mnie się zmieni. jeszcze znalazłam wczoraj kartki z wierszami, które dla mnie pisał pomyślałam sobie: taka jesteś mądra a dałaś się nabrać na takie tanie bajery. Jedno daje mi satysfakcje, kiedy jego znajomi z pracy mówili mu, że głupi jest, że nie przeprasza, nie błaga o wybaczenie to on stwierdził, że nie byłoby tak jak dawniej, to lepiej mieć luz i wrócić do byłej żony. Chyba poza tymi słowami zabolało mnie właśnie to, że nie przepraszał, że nie błagał o wybaczenie. Teraz już bym nie wybaczyła, już przetrawiłam to rozstanie, ale kilka tygodni temu jeszcze bym pewnie wybaczyła. na dodatek jego "piekna" do mnie dzwoniła i wmawiała, że jestem taka brzydka ze każdy ode mnie bedzie uciekał. Dziewczyny każda by sie załamała, ale teraz już było minęło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moge spytac co jej odpowiedzialas?
![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam, że tekst w stylu ''nie chcę Cię krzywdzić, zostańmy przyjaciółmi'' można usłyszeć tylko w filmie. Ale jak mi to powiedział jeden facet, to nie wiedziałam: śmiać się, czy płakać ![]() Inna sytuacja: od 16 roku życia podkochiwałam się w starszym facecie. Po kilku latach tego platonicznego uczucia postanowiłam mu powiedzeć, co czuję. Produkowałam się przed nim z 20 min, zupełnie się otworzyłam. Jego odpowiedź doskonale podsumowała moje zwierzenia, powiedział tylko: AHA Krócej sie chyba nie dało. ![]()
Edytowane przez cherry_flamme Czas edycji: 2011-09-26 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.