Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-11, 14:20   #1201
Kancia
Zakorzenienie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

ale cisza tu dzis
Stary 2010-08-11, 14:59   #1202
pysiamn
Zakorzenienie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Dzięki dziewczynki za przywitanie

Uczulenie będę obserwowała...ale na moje oko chociaż nie mama doswiadczenia w tym temacie to skaza
I to by sięzgadzało bo wyszło po kaszce mleczno-ryżowej

Obiecane kilka fotek...część pierwsza Królestwo Kubusia i Julki
Nie są najlepsze bo na szybko ...innym razem dam fajniejsze

1,2 Wejscie do Królewstwa dzieciaków (literki ręcznie malowane)
3,4,5 Moje malunki kwiaty + królik + sliniak + skarpety + koszulka (dwa ptaszki + motylki są naklejane) +łózeczko piętrowe
6,7 Okno ta zielona to MAGNETYCZNA ŚCIANA mozna na niej przyczepiac rysunki, zdjęcia i magnesy oraz rysować kredą
8 Gwiazdy na suficie świecą w ciemnosci w nocy i gdy ciemno ...umilają zasypianie
9 Regalik z zabawkami
ps jest jeszcze teraz gigantyczna komoda z 6 szufladami, którą zabralismy ze starego M
postawilismy ją pod "praniem "

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2010-08-11 o 15:28
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 15:10   #1203
pysiamn
Zakorzenienie

i jeszcze kilka fotek królewstwa wspólnego ulubionego przez Wszystkich czyli Mamę, Tatusia, Kubusia i Julkę teżżz

Tj Nasz Taras

ps mamy już zakupiony stol z krzesłami i huśtawkę na 4 osoby jest Bosko
muszę jeszcze nabyć piaskownicę zamykaną ...czekałam tylko na dostęp do Allegro

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2010-08-11 o 15:12
Stary 2010-08-11, 15:13   #1204
gosbaj
Zadomowienie

hej dziewczyny czytam was na biezaco ale nie mam czasu odpisac bo ogarniam nam po wakacjach. czyli pranie pranie i sprzatanie. no i zajmowanie sie synkiem. bylismy tez na zakupach bo w lodowce bylo tylko swiatlo

Pysia witaj
Kalka dzieki za zaproszenie

oki ide was czytac do klubu
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 15:41   #1205
blonde_hair
Zakorzenienie

Pysia sliczne zdjecia, a mieszkanko macie na parterze?Ten taras superrrrrrr
Stary 2010-08-11, 15:50   #1206
malinka118
Rozeznanie

Pysiu witamy ponownie, ale się stęskniłam za Waszą czwóreczką. A mieszkanie śliczne, malunki cudowne.
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 16:06   #1207
youyou
Zakorzenienie

hallo mamuśki
Znowu się dziś nalatałam ale udało sie wymienić ubranka dla Filipa i w końcu bidak ma co założyć na chrzest Wolałabym żeby było nieco chłodniej bo na wierzch ma błękitny sweterek... więc jak będzie upał to sweterek tak nie bardzo

brzoskwinka łączę sie w bólu powrotu do pracy mnie czeka to samo za 3 tygodnie

Lila co do katarku to my też sie z nim męczymy, a właściwie taką wodą z nosa... tak jak dziewczyny piszą pomaga Nosifin Soft, maść majerankowa, Frida no i inhalacje solą fizjologiczną

Co do spania to u nas od tygodnia masakra W nocy mam średnio 10 pobudek

Filip sam już prawie siedzi, tzn sam przybiera tę pozycję i podpiera się jedną rączką, no i wstaje!! to chyba trochę za szybko, specjalnie się nie cieszę z tego.. wrzuciłam filmik na youtube jak dziś kombinował w łóżku, jest trochę krótki bo bałam się go dalej nagrywać że zaraz się puści i przewróci

pysiu witamy po przerwie

edit:

a oto filmik

Edytowane przez youyou
Czas edycji: 2010-08-11 o 16:53
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 16:38   #1208
kasiorekzeta
Rozeznanie

Pysia mieszkanko super. A taras do pozazdroszczenia - u Nas na III piętrze to nie za duży. Mieszkamy w Miasteczku Wilanów, więc zieleni troszkę mamy jak na Warszawę, ale brakuje takiego właśnie tarasu
Majka 23.02.2010

http://s2.pierwszezabki.pl/036/0364849d2.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-50552.png
kasiorekzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 17:05   #1209
aldii
Zakorzenienie

Pysia moze ta konkretna kaszka zle na nia podzialala
piekne krolestwo i ten tarasssss a czemu tylko wy taki macie ?
Youyou
u nas tez tyle pobudek
filmik
Stary 2010-08-11, 17:46   #1210
gosbaj
Zadomowienie

kupilam dzisiaj mleko NAN 2 bo czas najwyzszy zaczac. bede mieszac proporcje. codziennie bedzie jedna miarka wiecej mleczka 2. od jutra zaczynam, mam nadzieje ze bedzie ok.

no i kupilam kasze mleczna manne z Nestle. czy ona jest dobra to tej proby glutenowej??

a wogole jutro idziemy kupic malemu krzeselko do karmienia. ma ono byc od moich rodzicow w prezencie ale nie ma ich teraz w domu i mowili zebysmy samo kupili a oni nam kaske oddadza jak wroca juz nei moge sie doczekac

youyou extra filmik, jaki on silny. mojemu sie nogi w kolanavh jeszcze zginaja. bo jak go trzymam na kolanach to chce stac ale jak go tak trzymam pod pachami to staje na sekunde i potem mu sie kolana zginaja widac jeszcze nie czas na niego

Pysia extra domek a pokoj dzieciaczkow super. no i ten taras - pozazdroscic,

jak maly pojdzie spac to wrzuce fotki z wyjazdu
Stary 2010-08-11, 18:59   #1211
fleurdelacour
Rozeznanie

hej mamusie,

my juz wrocilysmy z wakacji w polsce. mala jest ochrzczona. dalismy ksiedzu 200 zl.

pamietacie, ze ma corcia miala problem z nerka. jeszcze tuz przed wyjazdem do polski badal ja lekarz i recznie czul, ze jest sporo powiekszona, a jeszcze poprzednie usg mowilo, ze ujscie do moczowodu jest poszerzone dwukrotnie. w polsce bylysmy w koscilku sw. Barbary w czestochowie (stamtad pochodze) przemylam malenskiej brzuszek woda z cudownego zrodelka, a zaraz po powrocie do anglii poszlysmy na usg i kobieta az nie wierzyla i sprawdzala porzednie wyniki, bo po schorzeniu ani sladu

z innej beczki. kupilam nosidelko cybex 2go, bo chcialabym przyleciec do polski sama jesienia, a przekonalam sie, ze na lotniskach z wozkiem to jednak nie bardzo. cybex wygral, bo to jedyne nosidlo co jest do 18kg
(cena porazajaca), ale w sumie nie sprawdzalam opinii i ciekawa jestem jak sie sprawdza. narazie moje dziecko zachowuje sie lepiej niz w chuscie. a swoja droga to bez sensu. w anglii podjechalysmy prawie pod sam samolot, i niestety na sam juz koniec trafilysmy na schody. a w polsce niby wozek mial tez czekac pod samolotem, a zamiast tego wrzucili go na tasme razem z bagazami i moj tz musial Liwie chyba z godzine trzymac na rekach. gdybym byla sama to porazka.

niestety okazalo sie, ze mala ma uczulenie na gluten. dla mnie zaskoczenie, bo ani ja ani tz nie jestesmy alergikami. poza tym ma tez wysypke po pascie do zebow, i nie wiem teraz czym jej myc zabki.

noce wciaz straszne. Liwia skonczyla 7m 3ciego sierpnia a budzi sie co godzine, poltora. poza tym zasypia tylko przy ssaniu piersi. jak sie opije tego mleka przez cala noc, to nie chce jadac stalego jedzenia w dzien. i nie potrafi tez pic za bardzo. z kubka z dziobkiem wciaga wode i wypluwa szerokim lukiem zamiast lykac.

mamy cycowe czy wasze pociechy same zasypiaja w lozeczku?
fleurdelacour jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 19:21   #1212
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Jula dziś pierwszy raz powiedziała
baba i teraz cały czas powtarza hehe
i ostatnio też Aga

fleur - moja Jula od samego początku sama zasypia
Stary 2010-08-11, 19:31   #1213
Kancia
Zakorzenienie

you ja juz nie wiem co pisac

fleur nie za mała Twoja córcia na pastę
Stary 2010-08-11, 19:33   #1214
aldii
Zakorzenienie

Fleur hmmm i ty wierzysz w to,ze pomogla jej woda ze zrodelka ?! Zycze ci zeby tak bylo...
U nas wozek i nosidelko czekaly przy samolocie i sama musialam poprosic zeby wrzucili wozek na tasme
Sa rozne pasty do pierwszych zebow,moze jakas inna nie bedzie jej uczulac
Strippi
Stary 2010-08-11, 19:44   #1215
lila12
Zadomowienie

Kochane, dzwoniłam do pediatrt - ponoć przy ząbkach możloiwy jest właśnie katar, kaszelek, nawet ból ucha. Kazała podać Panadol i na razie jakby lepiej - Bartuś śpi od 20.00, w miarę spokojnie, ale aż boję się nocy.

Pysia witaj kochana przepiękne mieszkanko a gwiazdeczki świecące - cudo!!!!
Stary 2010-08-11, 20:16   #1216
gosbaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fleurdelacour Pokaż wiadomość
poza tym ma tez wysypke po pascie do zebow, i nie wiem teraz czym jej myc zabki.
to takim dzieciom mozna dawac paste do zebow??

chcialam sie pochwalic fotkami ale chyba jest serwer za bardzo obciazony bo nie moge. sprobuje pozniej
Stary 2010-08-11, 20:40   #1217
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Pysia sliczne zdjecia, a mieszkanko macie na parterze?Ten taras superrrrrrr

To takzwana Pierwsza kontygnacja ...ale z parterem nie wiele ma wspolnego...bo teoretycznie od chodnika do okien jest jakieś 3 m

Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
Pysiu witamy ponownie, ale się stęskniłam za Waszą czwóreczką. A mieszkanie śliczne, malunki cudowne.

ja za Wami też
Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

Co do spania to u nas od tygodnia masakra W nocy mam średnio 10 pobudek
u nas też więcej pobudek
może to przez zawiązujące się zębulki
tak se tłumacze hehehe

Cytat:
Filip sam już prawie siedzi, tzn sam przybiera tę pozycję i podpiera się jedną rączką, no i wstaje!! to chyba trochę za szybko, specjalnie się nie cieszę z tego.. wrzuciłam filmik na youtube jak dziś kombinował w łóżku, jest trochę krótki bo bałam się go dalej nagrywać że zaraz się puści i przewróci
Wowwwwwwwwwwwww

troszkę wcześnie ale cóż widocznie ten wyczynowy model tak ma
brawa ...jedyne co mi przychodzi do głowy to to by opuścić w takim wypadku materac już na maxa tj na ostatni poziom skoro już potrafi wstawać
Tak dla bezpieczeństwa.......
Cytat:
pysiu witamy po przerwie

Cytat:
Napisane przez kasiorekzeta Pokaż wiadomość
Pysia mieszkanko super. A taras do pozazdroszczenia - u Nas na III piętrze to nie za duży. Mieszkamy w Miasteczku Wilanów, więc zieleni troszkę mamy jak na Warszawę, ale brakuje takiego właśnie tarasu

No własnie ten taras był jednym z elementów dla którego wybralismy własnie to a nie inne mieszkanie

*** -12,5kg***
Stary 2010-08-11, 20:41   #1218
pysiamn
Zakorzenienie

musiałam poszatkowac bo przeładowane grafiką

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Pysia moze ta konkretna kaszka zle na nia podzialala

zobaczę odstwiałam obserwuje jak zniknie zrobię za jakiś czas kolejną próbę

Cytat:
piekne krolestwo i ten tarasssss a czemu tylko wy taki macie ?

co do wielkości tarasu to sama nie wiem .... tak wyszlo architektowi co mnie ogromnie cieszy bo ponad 33m tarasu to naprawdę bajkaaaa

inne są nieco mniejsze ...ale jest tez tak że niektórzy z dołu tez mają dwa małe

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość
a wogole jutro idziemy kupic malemu krzeselko do karmienia. ma ono byc od moich rodzicow w prezencie ale nie ma ich teraz w domu i mowili zebysmy samo kupili a oni nam kaske oddadza jak wroca juz nei moge sie doczekac
za udane zakupy

Cytat:
Pysia extra domek a pokoj dzieciaczkow super. no i ten taras - pozazdroscic,

Cytat:
jak maly pojdzie spac to wrzuce fotki z wyjazdu
bedziemy czekać

Cytat:
h... poszlysmy na usg i kobieta az nie wierzyla i sprawdzala porzednie wyniki, bo po schorzeniu ani sladu
super wieści

Cytat:
moja w ciągu dnia tak ...jak jest zmęczona sama ...ew ze smokiem jednak w nocy tylko przy cycusiuuuuuuu odkładam ja tj mąż odkłada i spi

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Jula dziś pierwszy raz powiedziała
baba i teraz cały czas powtarza hehe
i ostatnio też Aga

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość

Gwiazdki wykukałam na Allegro są boskie ...wszystkim dzieciaczką sie podobają ...nawet Julcia patrzy na nie do góry jak świecą wieczorem

*** -12,5kg***
Stary 2010-08-11, 20:42   #1219
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
to takim dzieciom mozna dawac paste do zebow??

chcialam sie pochwalic fotkami ale chyba jest serwer za bardzo obciazony bo nie moge. sprobuje pozniej
sa takie dla bobaskówJa nawet dostałam taka w paczce ze szpitala

czekamy an fotki

Strippi

Youyou gdzie jest ten filmik albo link, bo chyba przeoczylam

Fleur to super, ze z mala wszystko w porzadku i za wakacje
Ja mam nosidełko do 16 kg i tez mi bylo lzej niz z wózkiem
ja juz nie karmie ale karmilam do pol roku i od poczatku synek sam zasypiał Był czas, ze spał z nami, wtedy najczesciej w nocy wystawiałam cycka i zasypial przy nim, ale jak kolki mineły to zasypiał sam

Gosbaj tez miałam ta kaszke manna z Nestle. Ja juz teraz daje normalnie kaszke z glutenem- raz dziennie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 20:43   #1220
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
kupilam dzisiaj mleko NAN 2 bo czas najwyzszy zaczac. bede mieszac proporcje. codziennie bedzie jedna miarka wiecej mleczka 2. od jutra zaczynam, mam nadzieje ze bedzie ok.

no i kupilam kasze mleczna manne z Nestle. czy ona jest dobra to tej proby glutenowej??
ja co prawda daj Filipowi butlę tylko raz dziennie, ale też wczoraj kupiłam Bebilon 2 i będe mieszać z 1-ką. Bebilonu 1 mam jeszcze całe opakowanie więc wymiana będzie bardzo powolna

co do kaszki to ja właśnie taka robiłam próbę glutenową, rozrabiałam z wodą i dodawałam do obiadku

Cytat:
youyou extra filmik, jaki on silny. mojemu sie nogi w kolanavh jeszcze zginaja. bo jak go trzymam na kolanach to chce stac ale jak go tak trzymam pod pachami to staje na sekunde i potem mu sie kolana zginaja widac jeszcze nie czas na niego
ja go właśnie nie stawiam bo i tak szybko się rozwija, on tak sam kombinuje, od paru dni wszędzie się "wspina"

Nie wiem czy to takie fajne bo boję się że na przyszłośc będzie miał problem z bioderkami czy kręgosłupem

Cytat:
hej mamusie,

my juz wrocilysmy z wakacji w polsce. mala jest ochrzczona. dalismy ksiedzu 200 zl.

pamietacie, ze ma corcia miala problem z nerka. jeszcze tuz przed wyjazdem do polski badal ja lekarz i recznie czul, ze jest sporo powiekszona, a jeszcze poprzednie usg mowilo, ze ujscie do moczowodu jest poszerzone dwukrotnie. w polsce bylysmy w koscilku sw. Barbary w czestochowie (stamtad pochodze) przemylam malenskiej brzuszek woda z cudownego zrodelka, a zaraz po powrocie do anglii poszlysmy na usg i kobieta az nie wierzyla i sprawdzala porzednie wyniki, bo po schorzeniu ani sladu

z innej beczki. kupilam nosidelko cybex 2go, bo chcialabym przyleciec do polski sama jesienia, a przekonalam sie, ze na lotniskach z wozkiem to jednak nie bardzo. cybex wygral, bo to jedyne nosidlo co jest do 18kg
(cena porazajaca), ale w sumie nie sprawdzalam opinii i ciekawa jestem jak sie sprawdza. narazie moje dziecko zachowuje sie lepiej niz w chuscie. a swoja droga to bez sensu. w anglii podjechalysmy prawie pod sam samolot, i niestety na sam juz koniec trafilysmy na schody. a w polsce niby wozek mial tez czekac pod samolotem, a zamiast tego wrzucili go na tasme razem z bagazami i moj tz musial Liwie chyba z godzine trzymac na rekach. gdybym byla sama to porazka.

niestety okazalo sie, ze mala ma uczulenie na gluten. dla mnie zaskoczenie, bo ani ja ani tz nie jestesmy alergikami. poza tym ma tez wysypke po pascie do zebow, i nie wiem teraz czym jej myc zabki.

noce wciaz straszne. Liwia skonczyla 7m 3ciego sierpnia a budzi sie co godzine, poltora. poza tym zasypia tylko przy ssaniu piersi. jak sie opije tego mleka przez cala noc, to nie chce jadac stalego jedzenia w dzien. i nie potrafi tez pic za bardzo. z kubka z dziobkiem wciaga wode i wypluwa szerokim lukiem zamiast lykac.

jakoś nie wierzę w takie cudowne właściwości wody

Co do snu to u nas dokładnie to samo a ta pasta to taka normalna??? ja Filipowi dziąsełek nie myję

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
you ja juz nie wiem co pisac

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
Kochane, dzwoniłam do pediatrt - ponoć przy ząbkach możloiwy jest właśnie katar, kaszelek, nawet ból ucha. Kazała podać Panadol i na razie jakby lepiej - Bartuś śpi od 20.00, w miarę spokojnie, ale aż boję się nocy.

kurcze to może u nas też to wszystko na zęby najpierw gorączka, teraz katar, nieprzespane noce kiedy te zęby wyjda

pysia bardzo mi się podoba mieszkankofajny patent z tym magnesem w pokoju dzieciaków można przyczepiać rysunki itd, potem plan lekcji itd.
My jak byłyśmy małe to z siostrami (mam 2) na lodówce miałyśmy rozpisany grafik ze sprzątaniem domu, która kiedy sprząta

a nie boisz się że sąsiedzi z góry będą Ci zaglądać do tarasu??
Stary 2010-08-11, 20:44   #1221
filka2
Zadomowienie

fleurdelacour ja też cysiem karmie i Ada czasami zasypia przy cycu a tak to w dzien na kolanach przy piosenkach ,wieczorem sama w łóżeczku z konikiem fp.super Liwia zdrowiutka a nie byłas na usg w pl?
pysiam zdjecia mieszkania super czekamy na więcej

ja dziś umieram na ból głowy,zero checinacokolwiek i ledwo chodzenadal mam to wstretne mrowienie prawej strony twarzy,wyczytałam ze to może być brak żelaza i wapna.

zła jestem bo sprzedawca od krzesełka miał mi wysłać kuriera i robi wymówki i mam leciec z tym na poczte i obawaim sie czy czegoś nie wymyśli ze krzesełko doszło uszkodzone lub....!!!!:mur :już więcej chyba nic na all z takich rzeczy .

nie pisałam wam chyba że mój bratanek 8m-cy ma gronkowca,ma całą skóre znów w takich zmianach jak poparzony i sączy mu sie na pleckach jak na jego chrzcie,bierze antybiotyk i zobaczymy,no i azs tez ma.biedaczek budzi sie cały czas bo go boli swędzi

Edytowane przez filka2
Czas edycji: 2010-08-11 o 20:49
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 20:47   #1222
gosbaj
Zadomowienie

No udalo sie z fotkami

1,2 - przytulanki z mama
3 - moje kochane chlopaki
4,5 - nad jeziorkiem w gorach
6 - opalanko na plazy
7,8 - rodzinka w komplecie
9- szczesliwy bobas

Edytowane przez gosbaj
Czas edycji: 2010-08-11 o 20:49
Stary 2010-08-11, 20:50   #1223
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
co do kaszki to ja właśnie taka robiłam próbę glutenową, rozrabiałam z wodą i dodawałam do obiadku
A od kiedy mamy cycowe dają gluten bo ja zaciemniona jestem ...miałam nieco inne sprawy i zapomniałam o glutenie

Cytat:
kurcze to może u nas też to wszystko na zęby najpierw gorączka, teraz katar, nieprzespane noce kiedy te zęby wyjda
teoretycznie mają prawo być nawet po 12 miesiącach pierwsze
Wszystko zalezy od egzemplarza

Cytat:
pysia bardzo mi się podoba mieszkanko

Cytat:
fajny patent z tym magnesem w pokoju dzieciaków można przyczepiać rysunki itd, potem plan lekcji itd.
Dokładnie Kuba już domaga się wieszania jego "kosmicznych rysunków" czyt. abstrakcji na ścianie Magnetycznej

A pomyslałam że będzie tego coraz więcej bo zaraz przedszkole więc będzie wystawka prac

A potem jak będą w szkole moze wisieć plan lekcji i można pisac po tej ścianie kredą do tablic i ścierać gabką więc myslałąm sobie że mozemy sie uczyć liczenia np.
Czy alfabetu

Cytat:
a nie boisz się że sąsiedzi z góry będą Ci zaglądać do tarasu??
mhhhhhh nie bo prawie nad połową jest na górze balkon nad nami więc Ci mnie nie widzą...
A drugą część chcemy zamontować Markize tak by się odsłonic nieco ale też od słońca

Cytat:
Napisane przez filka2 Pokaż wiadomość
pysiam zdjecia mieszkania super czekamy na więcej

Filka oby ból Ciejuż nie męczył
a z tym gronkowcem brrrrr aż nie wiem co napisać trzymam kciuki by szybko bylo dobrze i by antybiotyk pomgł szybko

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2010-08-11 o 20:53

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 20:51   #1224
gosbaj
Zadomowienie

i jeszcze kilka

1 - gram z tata w PSP
2 - przegralem wiec je zjem
3 - teraz moge sie uczyc chodzic
4 - glodny Krzys
5 - robie pompki

Edytowane przez gosbaj
Czas edycji: 2010-08-11 o 20:52
Stary 2010-08-11, 20:53   #1225
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Wowwwwwwwwwwwww

troszkę wcześnie ale cóż widocznie ten wyczynowy model tak ma
brawa ...jedyne co mi przychodzi do głowy to to by opuścić w takim wypadku materac już na maxa tj na ostatni poziom skoro już potrafi wstawać
Tak dla bezpieczeństwa.......
Tak, też to dzisiaj zarządziłam

Cytat:
Youyou gdzie jest ten filmik albo link, bo chyba przeoczylam
Jest wklejony w poście, ale może masz coś z ustawieniami że Ci się nie wyświetla.... link jest taki:
http://www.youtube.com/watch?v=IEZtIRD-vuo
Stary 2010-08-11, 20:53   #1226
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Strippi

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość

Gwiazdki wykukałam na Allegro są boskie ...wszystkim dzieciaczką sie podobają ...nawet Julcia patrzy na nie do góry jak świecą wieczorem

ja też w swoim pokoju miałam gwiazdki i moja niunia też ma uwielbiam takie niebo
chyba w sypialni sobie zamontuje

Cytat:
Strippi

Gosbaj - super fotki tylko czemu narażasz nas na skrzywienie kręgosłupa :d haha bo wyginam się wy obejrzeć dobrze zdjęcia :P

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2010-08-11 o 20:59
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 20:55   #1227
pysiamn
Zakorzenienie

Gasiu piekne fotki widac rodzinka wypoczeta iszczęsliwa
ta fotka cudna i rodzice i synek uśmiechnięci :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1281555974

I piękna tęcza wyszla Wam

ps a w kasku wygla da jak doroślak cinajmniej jak roczniak

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2010-08-11 o 20:57

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 20:59   #1228
youyou
Zakorzenienie

filka kurcze przykra sprawa z tym gronkowcem biedny maluszek

pysiu ja próbę glutenową robiłam w 5-tym miesiącu, tak mi zaleciła pediatra

gosbaj ale fotki cudne!! widać że wakacje udane
Stary 2010-08-11, 21:10   #1229
gosbaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

Gosbaj - super fotki tylko czemu narażasz nas na skrzywienie kręgosłupa :d haha bo wyginam się wy obejrzeć dobrze zdjęcia :P

heheh sorki ale tak sie wkrecilam w zalaczanie fotek ze zapomnialam ich poobracac
Stary 2010-08-11, 21:11   #1230
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Jest wklejony w poście, ale może masz coś z ustawieniami że Ci się nie wyświetla.... link jest taki:
http://www.youtube.com/watch?v=IEZtIRD-vuo
niezlezdolniachaale teraz naprawde zaczynam sie martwic, bo Sebus jeszcze nie siedzi, pełza tylko wokół własnej osi, podnosi dupke, ale tylko na chwile- niewiem czy jest takim leniuchem
Dziewczyny kiedy nalezy sie martwic jezeli dziecko nie siada? Bo napewno jest jakas granica do którego miesiaca powinno siadac?

Pysia ja tez zaczynałam podawac kaszke z glutene w 5 miesiacu

Gosbaj ,sliczne zdjecia, piekna rodzinka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości