|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
Dzień Dobry
Wreszcie się wyspałam U nas piękne słonko chociaż przypuszczam chłodno, nawet pomyślałam o ubraniu młodego w cieplejszą kurtkę, bo dzisiaj wychodzimy. Juz po śniadanku idę robić kawkę , a jak młodzieży nie obudzi zapach to zaraz poodpisuje Wam kochane
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
Hej
W nocy już nie plamiłam i dzis jak na razi czysto, oby tak dalej ![]() Ursull, Bercia, |
|
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
nio i jak myślicie, mały tutpuś wstał 2 min po zrobieniu kawy, słyszę a tu myk drzwi się otwierają, Jaśko coś ma z tymi drzwiami, za każdym razem jak wychodzi z pokoju czy łazienki musi zamknąć za sobą drzwi elegancko.
Gosikk nio widzisz, nie ma co się martwić, tym bardziej jak miałaś w poprzedniej troszke plamień to i teraz mogą się zdażyć, ale to nie zmiena faktu żebyś dbała o siebie, bużki Cinka zdrówka dla Ninki Bercia dzięki bużki dla Antosia Mariczko zakupki fajna rzecz, a jak masz w czym wybierać to juz rewelacja. My musieliśmy kupić meble bardzo szybko i ograniczeni byliśmy tylko do zakupu w Ikei w której nic nie było co by mi się bardzo podobało, porażka. Udanego dzionka Ursull dzięki kochana, Jaśkowi jakby trochę lepiej, dowodem chociażby jest ta nocka przespana, ale przypuszczam ze to niestety chwilkowe, bo jeszcze mu sie nie przebiły ząbki Super, że jesteście zadowoleni z autka, tak sobie pomyślałam, że do Pl będziecie się wybierać całą rodzinką co do nocnika, to Jaśko zrobił sobie z niego kzresełko, wyciąga wkładkę z środka i spaceruje z nim po mieszkaniu, albo siada na nim przed tv, wczoraj posadziłam go gołą pupcią przed kąpielą, sukces, bo usiadł,ale na 10sec Idę szykować się pomału do wyjścia na razie |
|
|
|
#1204 |
|
Zadomowienie
|
hej
rzadko tu wchodze ale jak juz pisalam czasu brak.. dzis przyjezdza babcia meza wiec tez pewnie pozniej nie wejde.. gosikk trzymaj sie..i nie martw sie tymi plamieniami..bedzie dobrze ![]() Ursull gratuluje autka
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka dziewoje,ja tylko wpadam,aby wam powiedzieć,że moje dziecko jeszcze śpi
![]() Buziaki dla was ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Toć to jeszcze ja ![]() Didi wszystkiego najlepszego kochana z okazji urodzinek No i niech będzie,że przyłączę się do życzeń z okazji dnia chłopaka. Buziaki dla tych malutkich |
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Angel,
Ewelain, Oki, to wstawiam fotki mojego brzuchola. Jutro kończę 13 tydzień
|
|
|
|
#1207 |
|
Rozeznanie
|
Czesć babeczki, juz nie wyrabiam, mam tygodniowe zaległości i nie zanosi się na to, że szybko je nadrobię. Mam masę pracy
W ogóle nie wiem co u was, tęsknię mam nadzieję, że za kilka dni wszystko się jakoś uspokoi, bo padam na pysk już. Buźki dla was |
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Gosikk
odpoczywaj, bedzie dobrze ![]() ide sernik piec - dukanowy oczywiscie ![]() |
|
|
|
#1209 |
|
Zadomowienie
|
Gosikk - nie no padnę
takiego brzucha to ja chyba nigdy nie miałam, a w 13 tc toczyłam się juz a nie szłam z moją beczułką z przodu Śliczny ten Twój brzunio ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Dziewczyny - obchodzicie dzień chłopaka? W sensie, czy szykujecie jakies preznety dla TŻ-ta? Ja jak zwykle nie mam nic.. Chyba nie jestem najlepszą żoną
|
|
#1210 |
|
Wtajemniczenie
|
ursull dowiadywałam się już. Balet dla dzieci w tym wieku za jedne zajęcia 60 zł to bardzo dużo moim zdaniem. Ale tylko w jednym miejscu pytałam, i tam wiem że Julka nie pójdzie bo Pani z baletu zaszła w ciążę i idzie na zwolnienie. Szukam dalej![]() Ja myślę że szybciutko urodzisz trzymam kciuki żeby Milusia znowu przestawiła się na spanko całonocne. Cinusiowa fajnie że Ninka ma się lepiej a na widok schowanych zabawek moje zachowują się identycznie![]() marika jak na razie jestem mam nadzieję że nie odpłynę chociaż ze mną nigdy nic nie wiadomo bo to niezależne ode mnie. Czasami jestem zasypana obowiązkami i wieczorami padam koło mężusia który stęskniony nie jest zadowolony jak nawet gadam z kimś przez tel....bo to przecież jego czas![]() No właśnie fajnie że masz te sąsiadeczki bo możesz sobie odpocząć powiem Ci że jestem pewna że to ten i żaden inny nie byłby lepszy bo z każdym dniem czuję to jeszcze bardziejgosik biedaku leż i nic nie rób....odpoczywaj |
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Magducha
nie i nigdy nie obchodzilam tym bardziej, ze to "swieto" pojawialo sie w roznych terminach, nie wiem, moze regionalnie ustalanych ![]() dla mnie to bzdura... ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- o... Esti pytalas o moj porod... no nie wiem dlaczego, ale zadna z metod na mnie nie podzialala, w sumie trwalo to 3 dni i nic, rozwarcie na 2cm, skurcze owszem byly, ale rozwarcie nie postepowalo.... Ursull a jak u Was jest z road taxem, jest staly, czy od czegos uzalezniony ? Bo u nas zalezy od pojemnosci silnika, wiec za pojemnosc 2,5 litra zaplacisz ok 1000e rocznie, ale maksymalnie chyba jest 1400 i wtedy juz nie wazne czy pojemnosc 3, czy 5 litrow. W samochodach rejestrowanych od maja 2008 biora pod uwage emisje spalin i wowczas moze sie okazac, ze owszem masz pojemnosc 3 litry, wiec teoretycznie zaplacisz 1400, ale jest mala emisja spalin i w rezsultacie zaplacisz tylko 200. W ten sposob zachecaja do pozbywania sie starych samochodow. Cena benzyny i diesla jest na prawie tym samym poziomie, diesel minimalnie tanszy. Urodzilam 9 dni po. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Eve, więc może jednak jesteś w ciąży
![]() Magducha, ![]() Esti, |
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka,gdzie wy dziewoje się podziewacie?
![]() Kupilismy nowy nocnik,taki trochę kosmiczny,ale prosty bez bajerów,o taki: http://www.argos.co.uk/static/Produc...er/3768246.htm Milci nawet podoba się siedzenie na nim,przynajmniej nie ucieka ![]() Gossik ja pewnie bym spanikowała,gdybym miała takie plamienia,tym bardziej,że nigdy nie miałam niczego podobnego . Ja taki to miałam,kiedy byłam piękna,zgrabna i młoda czyli jakieś dwie ciąże wcześniej ![]() Angel no proszę jaki Jaśko od zapachu kawy uzalezniony ,a z tymi drzwiami to fajnie. Milenka raczej woli otwierać niż zamykać Ewelain dzięki ![]() katrin uważaj na siebie i nie przepracowuj się Eve jak serniczek się udał? W UK też road tax jest uzależniony od silnika. Do 1.6 wynosi 120 f rocznie,a potem coraz wyżej. Nasz 2,5 to już 210 f rocznie,więc i tak o wiele mniej niż u was ![]() magduchahaha ja kiedyś obcjodziła dzień chłopaka,ostatni raz chyba w szkole średniej Esti to sporo za ten balet sobie życzą Ja też liczę,że szybko urodzę
|
|
|
|
#1215 |
|
Zadomowienie
|
Bryyyy
![]() Nie chce mi się za wiele pisac więc was poczytam i poodpisuje jak na grzeczną wizażanke przystało gosikk_s - mam nadzieję że już się uspokoiłaś i dużoooo odpoczywasz. Bożyszcze chudzinkooo, ale zaokrąglenie widzę, albo masz wzdęcia Ursull - jednak skończył się dzisiejszy obiadek na samych racuchach, ja miałam na obiad inną mieszanke wybuchową . Mój tata kupił Igorowi dzisiaj takie butki ja ma Milcia tyle że brązowe. Są chyba nowe, bo nie ma jakichkolwiek znaków użytkowania a za 12zł . To u was autka za zarmoszke prawie, ale nam nie opłaca sie kupowac u was i przerabiac, a szkoda. Dlaczego moje dziecko nie może spac minimum do tej 9 . Za***iaszczy ten nocnik serio Bercia - co tam u Twoich chłopaków? broją? Angel - ale żeście pospali, zazdroszczę takiego długiego spanka Jasia .Katrin - wracaj paskudo ![]() Ewcia - kochana a smaczene sa te gofry dukanowskie? tylko tak serio? bo mam gofrownicę ale nawet jeszcze jej nie odpalałam ![]() ![]() ![]() ![]() Madzia - ja nie obchodzę juz dzien chłopaka w sensie prezentów, bynajmniej w tym roku .esti - masakryczna cena tego baletu . No sąsiadki sa często, gęsto moim wybawieniem jak mały ma gorsze chwile. A jak jest paskudna pogoda to robimy sąsiedzkie spendy i dzieciaki rajzuja a my siedziemy i klachamy . Oj to powiem Ci że zazdroszcze wam tej ciągłej, wielkiej, namietnej miłości Dzisiaj SZPILKI NA GIEWONCIE |
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Ursull
specjalnie sprawdzilam, pojemnosc 2,5 do 2,6 to jest 1200e rocznie, no chyba ze wg nowych zasad - wowczas najnizszy podatek to ok 100e. Czyli faktycznie pod tym wzgledem dosc drogo. A ubezpieczenie ? Zdaje sobie sprawe, ze od firmy zalezy, ale tam mniej wiecej ? My jutro jedziemy ogladac kolejne furki, bo przeciez ja nie mam teraz czym jezdzic, a pora deszczowa sie zaczyna i po zasilek jakos musze sie dostac ... wlasnie zdalam sobie sprawe z tego co napisalam - musze kupic samochod, zeby jezdzic po zasilek dla bezrobotnych ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- marika dupko moja kochana ![]() Z tego przepisu wychodza mi 4 - mam okragla gofrownice (serca), wiec mozna sie bardzo najesc ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Seona hej Babo, gdzie bylas jak Cie nie bylo ??? |
|
|
|
#1217 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam juz z Nl, dzisiaj w nocy nocy dotarlismy do domu
Troszke smutno sie zrobiło... juz tak jesiennie, chlodno, mokro fuj! Na Teneryfie lato w pelni, jeszcze wczoraj spałam pod samym przescieradełkiem przy otwartym balkonie. Polecam tą wyspę, jest piękna! Ceny tam mnie powaliły, jest okrutnie tanio!!! Podam kilka przykładow: Litr benzyny 0.75 centa, paczka westow, LMow ok 1 euro, sniadanie ok 2.5 euro, srednia cena obiadow od 5, do 8 euro i to wszystko w samyjm centrum, przy promenadzie! Mieszkanie z widokiem na ocean ok 400-500e na miesiac! Szkoda tylko, ze przelot taki drogi... Nasz hotel bedziemy wspominac bardzo miło, to był dobry wybor a jedzenie takie, ze mozna przytyc!!! Fajnie bylo... Powrotny lot juz bez takich niemiłych niespodzianek jak ten pierwszy (zapomnialam Wam napisac, ze po tych akcjach z odwołanym lotem dali nam miejsca w biznes klasie) Aleks całą droge nie spał mielismy to miejsce z kawałkiem podłogi wiec nie bylo tak żle, zasnał podczas lądowania, tuz nad ziemią. Loty były bezstresowe, ale i tak latac nie polubię. Aleks w koncu zaczął mowic "mama" i na wycieczce zasypiał sam w swoim łozku, tutaj w domu dotąd tez, zobaczymy czy mu sie nie zmieni... cdn (bo boje sie, zeby internet nie zniknął)
|
|
#1218 | ||
|
Zakorzenienie
|
I gdzie ten brzuch???
![]() Cytat:
Cytat:
Ad.2. Nie ma mnie, bo odchudzam się Ja też od 2 dni jestem na Dukanie, tak serio-serio Ale na razie waga urosła A ja rano nie mam czasu, lecę do pracy, myję się i maluje cichaczem, żeby dziecka nie obudzić, a wagę mam schowaną pod wannę dużą i zakrytą małą wanienką bo jak stała luzem w łazience to Pati sobie o mało zębów onią nie powybijała A jak tylko była wsunięta pod wannę to próbowała ją wyciągać Więc ukryłam ją A ważę się jak mała mocno śpi i mogę spokojnie wyciągnąć ją spod wanny Mam też schowane wszystkie swoje rękawiczki i czapki a szuflady zaklejone szarą taśmą bo straszliwie tam grzebała ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Mell, jak Ci zazdroszczę tych wczasów |
||
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
mellka
witaj rybko zlota ales mi pomysl zapodala... jezeli tam jest rzeczywiscie taka taniocha, to nie pozostaje nic innego jak wynajac chalupe i leciec na miesiac choc pewnie on bylby mnie zachwycony niz ja ale musze pomyslec nad dluzszym tam pobytem Seonka no to jestes pierwszym przypadkiem, ktory przytyl na dukanie jak masz sie wazyc wieczorem, to nie waz sie wcale I fakt, na dukanie MUSISZ duzo jesc, to jest wlasnie fenomen tej diety, ledwo chodzisz z obzarstwa i chudniesz ![]() Zaraz poszukam linka do gofrow, bo na nalesniki przepis byl taki se, ale mysle, ze z tego gofrowego ciasta mozesz spokojnie nalesniki zrobic |
|
|
|
#1220 |
|
Wtajemniczenie
|
Postow nie czytalam dokladnie, przeleciałam je tylko.
Jagoda az nie wiem co napisac.... Gosikk co z tymi plamieniami? I super ze wyniki dobre Ursullek juz niedługo... zdjecia jak zwykle sliczne Esti fajnie, ze wrocilas... Jeszcze wielki buziak dla Eve i Piczki Mariczki i słodki buziak dla pozostałych
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Seona
gofry dla Ciebie http://dukan.blox.pl/2010/07/Kakaowe-Gofry.html Mellka - butelka ![]() |
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U mnie oki, nadal nie plamię, czyli już drugi dzień spokojny. Mam nadzieję ze to wszystko było jednak po tych prenatalnych i się nie powtórzy Nie chcę iść do szpitala ![]() Ursull, super ten nocnik Marika, tak, na razie jestem spokojna i siedzę grzecznie w domu. To ciąża, nie czuję żebym miała wzdęcia ![]() Mell, super że jesteś zadwolona a ceny faktycznie niskie Seona, wieczorem się nie waży, po całym dniu to na pewno masz z kilo więcej niż rano a może być i więcej |
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
bry...
.Nie mam pomysłu na obiad? Pomóżcie? Coś szybkiego i łatwego proszę ![]() Marika na pewno tata nie kupił Igorkowi takich samych butków,bo nasze są super firmowe,super świetne,super drogie i nie made in china Mi też sie podoba,ale chyba nie o to chodzi ![]() Eve z ubezpieczeniem u nas to różnie. Zalezy od samochodu,silnika,rocznik a,wartości,wieku kierowcy,ilości kierowców,długości prawa jazdy,bezkolizyjnej jazdy,sposobu grażowania etc. My płacimu 800 f za rok,ale jest to full cover. Co ciekawe,gdy TŻ zrobił prawko to stawka ubezpieczenia nam zmalała o kilkanaście fuli. Szwagier płaci tez cos około 800 fuli za forda mondeo z 1998 r.2.0,ale to dlatego,że krótko jest w UK. Znowu kumpel za Reanult Vel Satis z 2003 silnik3,5 płaci 500 f rocznie,bo prawko ma ponad 10 lat,ma skończone 25 lat i jest w UK 5 lat. Droższe ubezpieczenie jest dla ludzi przed 21 rokiem życia. Znajomy Angilk zrobił prawko pół roku temu,ma 19 lat,jeździ starym oplem z silnikiem 1,6 i płaci ponad 2000 fuli ubezpiecznia rocznie Maskara. A ty jaką furke chcesz? Tylko jakieś luksusowej ni ekupuj,bo faktycznie to dziwnie będzie wyglądało,gdy podjedziesz nią po zasiłek Mellcia super,że jesteś i super,że wakacje się udały I jak sie lata biznes klasa,bo ja niegdy nie leciałam i pewnie nigdy nie polecę? ![]() Seonka to fajnie szuflady muszą wyglądac,takie pozaklejane My mamy zaklejony odtwarzacz kaset w wieży,bo mała cały czas go otwierała,mam na myżli kieszonki na kasety.Nie wygląda to profesjonalnie,ale taki los Jak tam bark? ![]() Gossik dobrze,że już ok
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Ursull, w pracy dowiedzieli się w środę, koleżanka z pokoju musiała powiedzieć czemu mnie nie ma. Podejrzewam że wiedzą już wszyscy
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Gossik, ja też myślę, że te plamienia były od badania. Aż mnie zmroziło jak przeczytałam
Eve, ja chodzę ojedzona i opita jak bąk na tej diecie, ale i tak nie chudnę. Zważyłam się rano i .... 55,9 kg A ważenie rano czy wieczorem nic nie daje w moim przypadkuUrsull, z barkiem średnio ![]() Reszta, cześć |
|
|
|
#1226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, na kanary to tylko na wypoczynek, tam kasy nie zarobisz Jest tanio ale i zarobki malutkie. Rozmawialismy z kilkoma Polakami i wszyscy mówią, że jest ciezko i wyjezdzaja stamtąd. Na miesiac mozna jechac zdecydowanie, bardziej sie to opłaca niz na jakis tydzien czy dwa, bo nasycisz sie Teneryfą (my czujemy niedosyt). Planujemy tam pojechac na dłuzej w nasze miesiace zimowe. Wowczas jest tam dwadziescia kilka stopni. Tak czy tak polecam... Ocean i gory macie piekne w Irlandii, ale palm ja tam nie widzialam.... Na Teneryfie jest ich ogromne zagęszczenie. Klimat jest tam boski!!! Ach wogole jest pieknie Polecam miejscowosc costa Adeje, my jesli wrocimy to tylko tam. Plaze ładne a fale gigantyczne !!! W zyciu takich jeszcze nie widzialam!Stoisz sobie w wodzie po kostki i od razu cos cie porywa wciaga do wody i przetacza po piachu... Dorosli bawili i smiali sie jak dzieci. Ursullek Fajne bylo, fajnie...Szkoda, ze co dobre szybko sie konczy. Fotki wstawie do albumu. Dzisiaj w Nl słonecznie, wiec bardziej chce sie wyjsc z domu. Aleks dzisiaj na południową drzemkę usnął sam w łozeczku, a ja bylam w innym pokoju!!! To zdarzylo mu sie pierwszy raz w zyciu
|
|
|
#1227 |
|
Raczkowanie
|
Heloł
![]() My dzzisiaj znów wyspani, po szybkiej podróży i zakupkach. Umokliśmy równo tzn ja zmokłam, młodemu usnęło się w autobusie, a później jechał jak śledź zafoliowany. Już po obiadku, grzejemy się w domku. Zaraz czas na mocca muszę kupić białą czekoladę i zrobić sobie z nią kawkę mniam mniam Seona My mamy mnóstwo szuflad, ale Jaśkowi znudziły się i go nie interesują, ale tłumaczenia to było owczem a z wagą to samo jak młody widzi wagę to szaleje, musi być schowana bo w końcu potrzaska, bo jest szklana Mell Świetne wakacje mieliście z pewnością, a jak mówią w jakie miesiące najlepsza jest tam pogoda? a byliście też wysoko w górach?jak Aleksio się miał? lepiej basen czy ocean mu się podobał? Dzielny chłopczyk my się przymierzamy za miesiąc czy dwa skręcić znów łóżko tylko bez szczebli, żeby Jaśko mógł sobie chodzić spać o której będzie chciał, wcześniej oczywiście, nieraz mu się zdaża że sam ciągnie za rękę jak chce iść spać, więc tak to sobie pójdzie sam położyć się czy tylko odpocząćGosikk brzusio modelowy, czyli w pracy dowiedzieli się wszyscy droga pantoflową, a masz zamiar iść do szefostwa i powiedzieć im oficjalnie? Magducha co tam u Ciebie? nic nie piszesz jak się ma Niśka ślicznota? Ja specjalnie nie obchodziłam dnia chłopaka, ale wczoraj przyponiałyści mi więc kupiłam smakołyki Ttż i dałam mu mówiąc że to na dzien chłopaka, oj warto było sobaczyć Jego minę, jaki zadowolony był uśmiech od ucha do ucha. cdn Edytowane przez Angel_1232 Czas edycji: 2010-10-01 o 14:53 |
|
|
|
#1228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wtedy moze czasem popadac, ale tylko czasem... Nie jest to jakas pora deszczowaOczywiscie , ze bylismy w gorach, wiecej zwiedzalismy niz plazowalismy. Najwyzszy szczyt ma prawie 3800 wiec duzo wieksze od naszych tatr. Aleks mial dobry humor, zasypial sam, w nocy nigedy nie nie przebudzal, duzo spał. Bardziej podobalo mu sie na plazy, uciekał przed falami ![]() Opalalismy sie mało, zazwyczaj w biegu ale sloneczko lapało szybciutko, jestem bardziej opalona niz po naszym całym lecie. Wstawilam kilka fotek jak miałby ktos ochote zerknąc to zapraszam. Mam ich tyle, ze na szybko trudno sie na jakies zdecydowac
|
|
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
Mell
zaraz biegnę obejrzeć zdjątka Ursull mój szybki obiad dzisiaj pl pierogi z serem z wora kupione w asdzie nocniczek taki futurystyczny, śmieszny, a Mila wie do czego służy? Mariczko pytałaś ostatnio co z pracą, jak na razie nie wiem nic, byłam wczoraj u prawnika, który mi powiedział, że jak mi zależy powinnam podyskutować nad tą nową strukturą, bo likwidacja stanowiska z powodu innych godzin pracy jest dyskryminacją, tym bardziej tutaj kobiety mające malutkie dzieci mają bardzo duże prawa więc powinnam walczyć o swoje tylko szczerze mówiąc to nie wiem czy chce, rozleniwiłam sie tym siedzeniem w domu ale wiem, ze takie dłuższe, siedzenie jest trochę przybijające, oczywiście nie tyczy się tych Mam bardzo domowo zapracowanych,ja do nich specjalnie nie należę i teraz mam porównanie. Oglądałaś szpilki? bo ja Krzystofa, straszna historia, szpilki obejrzę w niedzielę buźki Edytowane przez Angel_1232 Czas edycji: 2010-10-01 o 17:25 |
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad.2. Mojej Pati niestety szuflady ani waga nie znudziły się A taśmą przeźroczystą nie zaklejam, bo ona ją widzi i ryczy żeby odkleić, a szarej się boi![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Eve, Bercia, Wy jesteście specjalistki od Dukana: przechodzić mam już na II fazę jeśli nie spadła mi waga tyle ile powinna na uderzeniówce? Tak mi się marzy już jakiś pomidor albo cukinia---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Mell zdjęcia suuuuuperr!!! Jesteś śliczna i zgrabna i masz piękny brzuszek, tzn. nie masz go Aleksiu i Tatuś też piękni Bardzo mi się podoba Twój strój kąpielowy![]() A co to za podłoga, na której tańcuje Aleks?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

takiego brzucha to ja chyba nigdy nie miałam, a w 13 tc toczyłam się juz a nie szłam z moją beczułką z przodu
W sensie, czy szykujecie jakies preznety dla TŻ-ta? Ja jak zwykle nie mam nic.. Chyba nie jestem najlepszą żoną
to bardzo dużo moim zdaniem. Ale tylko w jednym miejscu pytałam, i tam wiem że Julka nie pójdzie bo Pani z baletu zaszła w ciążę i idzie na zwolnienie. Szukam dalej
tym bardziej, ze to "swieto" pojawialo sie w roznych terminach, nie wiem, moze regionalnie ustalanych 

MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK