|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam..
![]() Kolejna proba podania butli zakonczona niepowodzeniem.. ![]() Ratujcie, bo ciezko to przyjmuję! ![]() mleko moje, mm, butla TT, nuka, mleko cieplejsze, chlodniejsze, na lezaco, na siedzaco, podawane przeze mnie, przez TZ, kiedy jest usmiechniety-przed czasem karmienia, kiedy glodny na maxa,rano, po poludniu...i doopa ![]() ja rozumiem, ze mam najfajniejsze cycki na świecie, ale żeby aż tak?? CO ROBIĆ??
![]() |
#1202 |
Konto usunięte
|
Dziekuję dziewczyny za życzenia - hurtem, bo taka śpiąca jestem że nie mam siły cytować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Próbować dalej. Może Avent? Dr. B? Ps. Co to jest mm? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22021574]Aaa no i fotki jak dziewczę ćwiczy podnoszenie głowy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ślicznie wyglądacie, tak pozytywnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
szaja jeszcze ja się dołączam do życzeń : wszystkiego najlepszego i przede wszystkim spełnienia marzeń ![]() jamaica śliczna malutka i jakie ma ciemne włoski ![]() a u nas chyba koniec tego kryzysu bo mały jest dziś grzeczniutki, ładnie śpi i przerwy między karmieniami znacznie się wydłużyły ![]() ![]()
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Kleik z rozpapranym bananem wszeedł caałyy
![]() ![]() ![]() ![]() Mi samej smakowało ![]() A krzesło do karmienia kupuję ikeowskie ![]() Tanie i sprawdzone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Konto usunięte
|
my kupiliśmy w sklepie za sprzętem w szpitalu. tylko dostaliśmy na to karteczkę od ortopedy (ale widziałam to też w sklepach wysyłkowych, z resztą nie wiem czy to było coś a'la recepta, czy tylko informacyjnie). my wtedy mieliśmy zalecenie na 14 cm (bo są różne rozmiary oczywiście). teraz jest już podobno ciut za mała, ale jeszcze z nią dociągniemy do końca kuracji (tak lekarz powiedział).
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 |
Rozeznanie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2203937 7]my kupiliśmy w sklepie za sprzętem w szpitalu. tylko dostaliśmy na to karteczkę od ortopedy (ale widziałam to też w sklepach wysyłkowych, z resztą nie wiem czy to było coś a'la recepta, czy tylko informacyjnie). my wtedy mieliśmy zalecenie na 14 cm (bo są różne rozmiary oczywiście). teraz jest już podobno ciut za mała, ale jeszcze z nią dociągniemy do końca kuracji (tak lekarz powiedział).[/QUOTE]
aha, rozumiem ![]() mam tu obok niedaleko taki sklep to zajde jutro zapytac, a w sumie juz niedlugo bo 22 wrzesnia mamy usg bioderek a nastepnego dnia ortopede to w okaze sie co dalej robimy, a poki co potrzymam mala w tym domowym pieluchowaniu i poczekam te 10 dni.. jesli nadal bedzie kazal tylko pieluchowac to wtedy zapytam o te majteczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny powiedzcie czy to prawda że owocków (deserków) nie podaje się na noc? że potem może małą brzuszek boleć?? jak podaję np. o 17 a mała idzie spać o 20 to może być??
#1210 |
Zadomowienie
|
dziekuje
![]() dziekuje ![]() dziekuje ![]() - a perfumy hmm od teraz moje ulubione ![]() dziekuje ![]()
#1211 | |
Konto usunięte
|
szaja, sto lat!
![]() ale superancko główke trzyma. ![]() no malusia. ![]() Cytat:
![]() próbuj, próbuj, próbuj... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Rozeznanie
|
To i my się pochwalimy jak ładnie polubiłyśmy leżenie na brzuszku.
#1213 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() 3.mleko modyfikowane ![]() Cytat:
![]() cena powalająca, więc cos musi w tym być ![]() a powaznie- nie słyszałam o nich, muszę ich gdzieś "skosztować" ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;22042813] próbuj, próbuj, próbuj...[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- ale ślicznotka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Konto usunięte
|
wiem, że znowu pewno wyskoczę jak królik z kapelusza, ale dziewczyny mogłybyście mi doradzić jakieś krople do oczu do używania w kosmicznych ilościach-byle tylko cena mnie nie zamordowała po drodze. Ja mam problemy z suchym okiem zawsze po demakijażu, więc może coś co stosujecie na bobaskach dałoby radę na moje przewrażliwione patrzałki? już boję się czegokolwiek dla dorosłych testować, bo to tylko pogarszało sprawę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Rozeznanie
|
witajcie po małej przerwie znów
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22021574]Aaa no i fotki jak dziewczę ćwiczy podnoszenie głowy ![]() ślicznie ![]() jak ją przekonałaś?bo u nas nadal wieeelki problem z leżeniem na brzuchu... ![]() Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() sliczny bączek, jak już fajnie na przedramionkach leży ![]() Cytat:
![]() sliczna dziewczynka ![]() a jak to zrobiłaś ,że polubiła? Dziewczyny ja mam naprawdę mega problem z tym leżeniem na brzuchu...moja Zosia szalenie nie lubi tego, już nie plakała jak ja kładłam a od wczoraj znów histeria...nie wiem co mam robić...nic tylko lezy jak placek...zabawianie, gadanie, oszukiwanie że najpierw na samolocik a potem na mate,nic!i cały czas głowa w jedna stronę i ani drgnie. jestem załamana ![]() ![]()
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
ufff, dzieć śpi... od 14.30 do 20.20 zmrużyła oko tylko na 10 minut, u małża na klacie (zlitował się i wyjął ją z łóżeczka, bo histeryzowała okropnie...). padam na twarz. na noc jestem sama w domu i modlę się, żeby był spokój. mam wrażenie, że skok 12 tygodnia nam się jeszcze nie skończył...
upolowałam dziś dla Ewci zaj... sweterek i sukienkę z bodziakiem w lumpku. do tego wzięłam równie urocze spodenki dresowe. wracając do domu, zahaczyłam o biedronkę i wzięłam jumbo pack huggisów 3 (bo od kilku dni używamy już tego rozmiaru). teraz najbardziej potrzeba mi rajstopek. jakich firm kupujecie? wola? jakieś inne? czy któraś z Was kupowała na all te? jak to wychodzi rozmiarowo? Szaja - najlepszego ![]() Silpe - gratki, niezły wynik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1219 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Rozmiarówka tez ok- jak nosił ubranka w rozm. 86cm, to tez takie rajtki mu pasowały. ![]() Ja je kupowałam na targu, byly jeszcze tańsze niż na allegro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Rozeznanie
|
[1=54474cdcbeee49f0adfc945 4abf56792ac8ff3d6_5d51ef9 66c16e;22044665]wiem, że znowu pewno wyskoczę jak królik z kapelusza, ale dziewczyny mogłybyście mi doradzić jakieś krople do oczu do używania w kosmicznych ilościach-byle tylko cena mnie nie zamordowała po drodze. Ja mam problemy z suchym okiem zawsze po demakijażu, więc może coś co stosujecie na bobaskach dałoby radę na moje przewrażliwione patrzałki? już boję się czegokolwiek dla dorosłych testować, bo to tylko pogarszało sprawę
![]() ja jak miałam bardzo suche i czerwone oczy używałam starazolin (polecali bardzo w aptece jest tani) i dla mnie super ![]() Cytat:
![]() a ten skok u was trwa ciągle czy z przerwami? bo u nas dziś diametralna zmiana i nie wiem czy się cieszyć czy to tylko chwilowa przerwa ![]()
![]() |
#1221 |
Rozeznanie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;22045993]margo, miałam dla Maksia rajstopki tej firmy- jakościowo bardzo fajne, nie do zdarcia
![]() ![]() Rozmiarówka tez ok- jak nosił ubranka w rozm. 86cm, to tez takie rajtki mu pasowały. ![]() Ja je kupowałam na targu, byly jeszcze tańsze niż na allegro.[/QUOTE] W Pepco są takie - nie wiem czy tej firmy ale wzorki i materiał taki sam tyle że droższe - 15zł a ja takie same mam na targu po 8 zł.
#1222 | |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;22045993]margo, miałam dla Maksia rajstopki tej firmy- jakościowo bardzo fajne, nie do zdarcia
![]() ![]() Rozmiarówka tez ok- jak nosił ubranka w rozm. 86cm, to tez takie rajtki mu pasowały. ![]() Ja je kupowałam na targu, byly jeszcze tańsze niż na allegro.[/QUOTE] dzięki ![]() Cytat:
Ewcia zrobiła dziś po raz pierwszy zieloną kupę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Odnośnie rajstopek, to ubieracie je już na zewn. ? Ja tylko czasami gdy wszystkie pajace były w praniu, ubierałam w domku długie body i do tego rajstopy, ale jeszcze nie miałam okazji ubrać ich na spacerek..Teraz ma się ochłodzić, nadejdzie jeeesień, więc może i rajstopy pójdą w ruch ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też tak mieliście? To efekt masowania, stan jakiś przejściowy czy powinnam odstawić to wszystko w pierony? ![]() Tak to przemywałam mu raz, dwa razy dziennie i było okej.. a teraz przy każdym karmieniu czyli co 3h mu musze oko przemywać bo ropa się zbiera ![]() I mnie kazał kanalik masować: albo dociskać i puszczać albo docisnąć i ruszać palcem góra-dół ![]() A Tobie prawo -lewo.. to ja chyba kółka zacznę mu wywijać przy tym nosku :/ Cytat:
![]() ![]() Kumkura a może jeszcze głupszym sposobem.. pieluszka na oczka, cyc do buzi.. maluch je.. za chwilę podmianka na butlę i może jak nie będzie widział to się da nabrać, że dalej ciumka cyca.. ![]() Ja po wizycie u gina - złoty człowiek ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już wykąpana i czekam na znak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Rozeznanie
|
to z tym skokiem to może nie będę się jeszcze tak cieszyć
![]() lea bo mi te rajstopki bardzo się spodobały czy wiesz może czy bawełniane bardzo się różnią grubością od tych frotkowych? bo nie wiem czy te frotte nie będą za grube pod spodenki ![]() margo na tej aukcji są też rozmiary 68-74 ale nie wiem czy ci taki odpowiada?
#1228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1229 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja zawsze szukam sprzedawcę, który ma dużo towaru, żeby od jednego większą paczkę skompletować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.