Scent Bar XIX - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-15, 07:36   #1201
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XIX

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Zjadlem dzisiaj:8sztuk bulek z maslem i serkiem topionym hochland od jakis 3 tygodni mam na niego jazde,2 duze paczki laysow zielona cebulka,2 paczki delicji pomaranczowych,1 chalwa z lidla ta najwieksza,3 tabliczki czekolady milka karmelowa i truskawkowa,1 duza paczka ciastek hit czekoladowych,2 litry pepsi,2 napoleonki,3 zupki chinskie vifon kurczak zloty,okolo 5 ziemniakow,1kotlet z piersi z kurczaka+ser zolty,sloiczek korniszonow<---- to byl moj jadlospis dziennya nie dawno zrobilemCzuje sie okropniePierwszy raz mialem tak silny napada jedzenia...cz uje sie jak smietnik...
Bój się .......... o swoją wątrobę !
Stary 2010-10-15, 08:43   #1202
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
nooo to niech Ci się tam przyśni sztywne mięso z niebieskimi oczami ,ogolonymi pachami i ogonem
ne śniło
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
generalnie śpiewająca artystka, wklejałam parę postów temu link do kawałka The Dresden Dolls, a na fejsie ich cover War Pigs. a zresztą tu też wkleję, świetny jest: http://www.youtube.com/watch?v=zJX9_W3ifYQ tylko bębny i klawisze, a jaka muzyka!!
to bierz sie za nią
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Jeszcze a propos spania, taka mała refleksja: fajnie się śpi samej z wyboru, gorzej jak nie ma wyboru......

Dlatego sobie wmawiam, że to z wyboru
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Siora nie zając.
Z Wawą nie wiem, jak będzie, ale tak tydzień po tygodniu chyba nie wygospodaruję wolnego...
nosz własnie ja też
w dodatku będzie darcie w domu, wypominanie mojego "fruwania" przez kilka następnych miesięcy i łażenie z buta na stację, bo ajk się potnę ze sarszymi, to nie będzie mnie kto podrzucić.
I jeszcze na szczepionkę grypową dzisiaj idę, to jutro będę zdychac I w ogóle zarwałam cały tydzień, to chcę sie wreszcie wyspac.
I jest juz za zimno, zeby gdzieś daleko jeździć - zaczynam hibernowac Wkrótce będzie tylko praca-dom-spac, praca-dom-spać i tak aż do wiosny
Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
Poza tym pan A. jest już w związku. Z niejaką Chrissi Rosefield alias bimbały zaklęte w lateks
grafika google twierdzi, że nie ma takiej osoby
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Piękna jest, c'nie? Jak nazwa jakiejś mhrrrocznej grupy, albo niszowych perfum
Balrog
Cytat:
Maja, wzdychasz do błękitnookiego Niemca? Się porobiło
no nie?
Cytat:
Btw - ja golę się rzadko, toteż lico mam zapuszczone i dzikie, przez co faktycznie poza przyjaźnią nic bitłin as nie będzie
dobrze, dobrze... jeszcze hery zapuszczaj
Cytat:
Kameno, Ty masz wybór. każda kobieta ma, a te ładne (jak Ty) to nawet spory. Tyle, że jesteś wybredna. Pamiętaj o tym zawsze.
ładniej powiedziane, ale efekt jest i tak ten sam
Cytat:
Kobiety nie sa do rozumienia, tylko do uwielbiania.

Cytat:
A Ty wiesz, jakie pyszne jest gołebie mięso? Tyle, że takim miejskim to bym nawet psa nie nakarmiła. Hodowlane się je. I to jest chyba najdelikatniejsze mięsko, jakie jadłam.
delikatniejsze niż z młodzianów?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-10-15 o 08:52
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 08:45   #1203
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

Ja Ciebie Skarbek nie rozumiem
A wiesz,że to mnie nawet specjalnie nie dziwi. To kwestia budowy mózgu,sposobu skręcenia zwojów i ilości tychże a także obszaru mózgu regularnie użytkowanego

Cytat:
Wówczas byli plecionki zez słomy na glinjastym klepisku, a dywan zez łowcy to już późniejsza historyja
ale słoma się łokropnie odgniata na ciele więc.....
Cytat:
Mufisz? Miciel! To zaraźliwe jezd Opinie są jednak bardzo zróżnicowane, hmmm...
a testuj,mocno się zdziwisz...

Cytat:
Sam przyfrunął Łapiesz, ukręcasz łepek (łebek?), patroszysz i skubiesz
papuziki się nadadzom

Cytat:

Kobiety nie sa do rozumienia, tylko do uwielbiania.
no właśnie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
staram się

bendem marudzic

cholerna piękna koza jednak dymi , syf w całej chałpie, wystarczyło trochę "cięższe" powietrze (deszcz pada) i dymi jak parowóz.
Kuźwa, nie mam innego źródła ciepa, zamarznę tej zimy jak nic, bo w tym tempie P. nie zrobi ogrzewania do lutego roku 2012. Ale mnie się czepic potrafi, za dużo przed kompem siedzę, a co ja mam do ku... nędzy robic na tej wsi i jak się go pytam to nic konkretnego powiedziec nie potrafi. Nic mnie tak nie wkurza jak czepienie się o nic, ulżył sobie, zazdrosny chyba, że on robi, a ja siedzę. Cóż jak się jest sknerowatym perfekcjonistą, który wszystko sam musi zrobic, to o co te zgryzoty. Prawda jest taka, że każda normalna kobita, to by go zagderała na śmierc, bo ile można remont robic i życ przepraszam za porównanie, ale jak "cygany" w syfie, kurzu i zimnie, łazienka jak z lat 50 (bez ogrzewania, olejak stoi), zero normalnych mebli, tylko jakieś stare graty. Dach nie zrobiony, bo kasy zabrakło (ale dwa autka zanabył w międzyczasie), okna wymienione szt. trzy , pod drzwiami balkonowymi dziura na 2 cm.
Jak się zastanawiam co mnie tu trzyma to chyba tylko stado

sorry musiałam
O matko,Flo no jakbyś o moim J pisała też wszystko w rozsypce i żyjemy jak cyganeria a o nowy samochód gnębi mnie co najmniej raz w tygodniu. A jak coś robił to fochy miał że nie stoję przy nim z młotkiem, wkrętarką, szufelką żeby natychmiast podmieść.... aleśmy się wówczas kłócili Bo ja mówiłam " jak coś to mnie wołaj" A on chciał żebym była jsnowidzem...no cóż.....
ponoć lada dzień ma się znowu zacząć więc istnieje duże prawdopodobieństwo że będę Wam tu skamleć na okrągło

Cytat:
Zjadlem dzisiaj:8sztuk bulek z maslem i serkiem topionym hochland od jakis 3 tygodni mam na niego jazde,2 duze paczki laysow zielona cebulka,2 paczki delicji pomaranczowych,1 chalwa z lidla ta najwieksza,3 tabliczki czekolady milka karmelowa i truskawkowa,1 duza paczka ciastek hit czekoladowych,2 litry pepsi,2 napoleonki,3 zupki chinskie vifon kurczak zloty,okolo 5 ziemniakow,1kotlet z piersi z kurczaka+ser zolty,sloiczek korniszonow<---- to byl moj jadlospis dziennya nie dawno zrobilemCzuje sie okropniePierwszy raz mialem tak silny napada jedzenia...cz uje sie jak smietnik...
nie dziwię się jak można tyle w siebie wrzucić

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 09:02   #1204
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
, też nie potrzebuję, dla pewności niuchnęłam jeszcze dzisiaj w SP
był?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 09:09   #1205
Pin up girl
Zakorzenienie

Cześć

Flo

Gryx a ja myślałam, że Freedom '90 będzie bardziej brane pod uwagę

Edytowane przez Pin up girl
Czas edycji: 2010-10-15 o 09:36
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 09:18   #1206
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

przez tydzień bym tyle nie zjadła...
trzymaj się

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ne śniło
Mnie się śniło. Poszłam się w nocy wykąpać. Pełna wanna gorącej wody, więc ciśnienie w dół i zaraz śpię...
Przyśnił mi się Włoch.... Że przyjechał jakiś koncert znowu dać, a po imprezie się włóczyliśmy. Zachciało mi się iść do domku na działkę, bo tam łóżko, ciepło itp.., a po drodze taki wąwóz z kamienną drogą. I w tym wąwozie zamiast schodzić zjeżdżałam na tyłku. Pędzę, pędzę, przede mną jakiś wyskok. Już miałam wybić się z niego i polecieć w górę.... ale się obudziłam.
Dupie za twardo w tej wannie chyba było
Stary 2010-10-15, 09:35   #1207
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Bój się .......... o swoją wątrobę !
No wlasnie sie bojeNarazie proby watrobowe mam dobre.
Cytat:
nie dziwię się jak można tyle w siebie wrzucić
nie mam pojecia
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

przez tydzień bym tyle nie zjadła...
trzymaj się
Dziekuje
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 09:38   #1208
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
e, ty, pin, ves i ja, i ktos tam chyba jeszcze luz
a dziś winko i cała masa śmierdzących serków

Cytat:

ano fejsbuk mi powiedział
a ja se fejzbuka założyłam. Tylko nie wiem jak tego używać i nie mam żadnych znajomych jeszcze To może ten zbuk mi niepotrzebny

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 09:41   #1209
Maja102
Zakorzenienie

Betty, cóż za realistyczny sen!
Cytat:
No wlasnie sie bojeNarazie proby watrobowe mam dobre.

nie mam pojecia

Dziekuje

jak mam @ to też żrem ile wlezie
Jakbym miała podac cały wczorajszy jadłospis, to: 2 pączki ze śmietaną, mars, snickers, kanaka z marmoladą, 2 jabłka, hamburger, prażynki solone, czekolada i talerz ogórkowej

Skarbiątko, coście zrobiły Tru na zlocie, ze jej od 2 dni nie ma?
Stary 2010-10-15, 09:44   #1210
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
a ja se fejzbuka założyłam. Tylko nie wiem jak tego używać i nie mam żadnych znajomych jeszcze To może ten zbuk mi niepotrzebny
Znajdz mnie
Cytat:

jak mam @ to też żrem ile wlezie
Jakbym miała podac cały wczorajszy jadłospis, to: 2 pączki ze śmietaną, mars, snickers, kanaka z marmoladą, 2 jabłka, hamburger, prażynki solone, czekolada i talerz ogórkowej
No tez pojechalas ale nie az tak jak ja
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 09:47   #1211
skarbiatko
Zakorzenienie

Jaaa zostałam w galeryji a Ju i Truskawka poszły na piechotę bo koło siebie mieszkają, z Ju rozmawiałam przez telefon następnego dnia i nic nie wiem

Istnieje jednak jakieś prawdopodobieństwo że Truskawka od południa rzondzi z Ju
Może skoczyć i sprawdzić

Vesenko a ja nei wiem jak Ty się nazywasz bo bym Cię odnalazła

Stary 2010-10-15, 10:06   #1212
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Fitam!

Sabb: Zrobiłaś mi piątek
Choć nie powiem zastanawiało mnie kiedyś czy trafi się taki oszołom komuś prowadzącemu bloga zapachowego i jak widać trafił się.
"Riposta" na tego pięknego "maila" jest BOSAKA!

Flo: . Niestety rozumiem Ciebie jak najbardziej. Moj P. tez odstawiał samoróbki do czasu kilku wpadek i "awantury" z mojej strony.
Z tego co piszesz to Twój sie zna na tym co robi wiec raczej ciężko będzie jego namówic na fachowców. Moj dał się szybciej przekonać bo o remontowych sprawach ma małe pojecie (moim zdaniem).

---------------------------
Właśnie podczytuje forum Intymne (nie wiem po jaka cholerę tam wlazłam) i jestem coraz bardziej zszokowana niektórymi teoriami:
- jak kobieta chce mieć dziecko to powinna wcześniej odłożyć sobie na ten cel pieniądze, jak tego nie zrobi to jest lekkomyślna i nieodpowiedzialna,
- dawanie finansów na ciężarna partnerkę i na dziecko jest "dobra wolą" ze strony mężczyzny,
- kobiety siedzące w domu i zajmujące się dziećmi i domem to lenie: bo sprzątać wystarczy raz na tydzień a siedzenie z dzieckiem to przyjemność a nie praca, a poza tym dziecko oddaje się do żłobka a nie siedzi z nim w domu,
- itd.

Dobra kończę przynudzanie.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki

Edytowane przez Eenax
Czas edycji: 2010-10-15 o 10:41
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 10:19   #1213
skarbiatko
Zakorzenienie

Jest Truskawa znakiem tego wszystko ok

Stary 2010-10-15, 10:32   #1214
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Tez mam FB załozone i jak narazie mam tylko znajomych którzy się do mnie sami zgłosili bo się jeszcze w tym gubię i nie wiem co i jak się robi.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki

Edytowane przez Eenax
Czas edycji: 2010-10-15 o 10:40
Stary 2010-10-15, 10:32   #1215
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Aaaaaa! Jeśli o zmywanie naczyń chodzi, to ja i dwie doby, bez snu i jedzenia

O to taka nowa dieta głodówkowa ?

Cytat:
Przykro mi, ale widocznie jesteś za mało fajna

Cytat:

Pan odpisał, że za przesyłkę mógłby zapłacić, ae za próbki w żadnym razie, bo "mam opory przed płaceniem za coś co może mi się nie spodobać".

Miodny koleś.

Cytat:
Gdybym ja tak reagowała, mój wkurzałby mnie codziennie. Ale ja jestem sprytna i jak mnie wkurzy, to po prostu zamykam drzwi z drugiej strony i idę z kumplami na piwo/mecza/film/planszówkę czy cokolwiek. Byle bez niego i byle nie miał z tego żadnego pożytku.

Chyba, że jak Ty wychodzisz to on zaprasza do domu kumpele

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
chce mi się po prostu bardzo spać każdy normalny człowiek w związku z tym poszedłby walnąć się do łóżka, a ja siedzę w SB
Albo na odwrót, każdy normalny siedziałby w SB

Cytat:

bendem marudzic

cholerna piękna koza jednak dymi , syf w całej chałpie, wystarczyło trochę "cięższe" powietrze (deszcz pada) i dymi jak parowóz.
Kuźwa, nie mam innego źródła ciepa, zamarznę tej zimy jak nic, bo w tym tempie P. nie zrobi ogrzewania do lutego roku 2012. Ale mnie się czepic potrafi, za dużo przed kompem siedzę, a co ja mam do ku... nędzy robic na tej wsi i jak się go pytam to nic konkretnego powiedziec nie potrafi. Nic mnie tak nie wkurza jak czepienie się o nic, ulżył sobie, zazdrosny chyba, że on robi, a ja siedzę. Cóż jak się jest sknerowatym perfekcjonistą, który wszystko sam musi zrobic, to o co te zgryzoty. Prawda jest taka, że każda normalna kobita, to by go zagderała na śmierc, bo ile można remont robic i życ przepraszam za porównanie, ale jak "cygany" w syfie, kurzu i zimnie, łazienka jak z lat 50 (bez ogrzewania, olejak stoi), zero normalnych mebli, tylko jakieś stare graty. Dach nie zrobiony, bo kasy zabrakło (ale dwa autka zanabył w międzyczasie), okna wymienione szt. trzy , pod drzwiami balkonowymi dziura na 2 cm.
Jak się zastanawiam co mnie tu trzyma to chyba tylko stado

sorry musiałam
Hmm ja chyba nie do końca w temacie, ale Ty nie pracujesz, tak? Czy pracujesz? Bo jak nie, to może poszukaj jakieś pracy, chyba monż nie ma nic przeciwko temu Czy za daleko dojeżdżać, czy jak?

Cytat:
no czasem zamykam się w łazience i czytam książkę , dlaczego w łazience, bo on musi czasem skorzystac
w lato to jeszcze wyjdzie na zewnątrz, ale teraz jesień, zima, deszcze, śniegi, mrozy... Oj lepiej niech Cię nie wkurza

Cytat:

Oj niedobrze to brzmi, szczególnie to ""

Cytat:

nosz własnie ja też
w dodatku będzie darcie w domu, wypominanie mojego "fruwania" przez kilka następnych miesięcy i łażenie z buta na stację, bo ajk się potnę ze sarszymi, to nie będzie mnie kto podrzucić.
I jeszcze na szczepionkę grypową dzisiaj idę, to jutro będę zdychac I w ogóle zarwałam cały tydzień, to chcę sie wreszcie wyspac.
I jest juz za zimno, zeby gdzieś daleko jeździć - zaczynam hibernowac Wkrótce będzie tylko praca-dom-spac, praca-dom-spać i tak aż do wiosny

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Mnie się śniło. Poszłam się w nocy wykąpać. Pełna wanna gorącej wody, więc ciśnienie w dół i zaraz śpię...
Przyśnił mi się Włoch.... Że przyjechał jakiś koncert znowu dać, a po imprezie się włóczyliśmy. Zachciało mi się iść do domku na działkę, bo tam łóżko, ciepło itp.., a po drodze taki wąwóz z kamienną drogą. I w tym wąwozie zamiast schodzić zjeżdżałam na tyłku. Pędzę, pędzę, przede mną jakiś wyskok. Już miałam wybić się z niego i polecieć w górę.... ale się obudziłam.
Dupie za twardo w tej wannie chyba było
O jeny spanie w wannie

A u mnie dziś deszczowo i
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 11:09   #1216
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Pan odpisał, że za przesyłkę mógłby zapłacić, ae za próbki w żadnym razie, bo "mam opory przed płaceniem za coś co może mi się nie spodobać".

Miodny koleś.
Ach och Jak mnie wkurzają takie osoby

Cytat:
bendem marudzic
Biedna Flo Widzę, że Twój TŻ to trochę jak przypadek mojego, zrobi sam bo taniej/bo tylko on umie a ty się babo podniecaj jaki on oszczędny/zaradny chociaż zimno ci w tyłek czy coś tam.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 11:14   #1217
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Biedna Flo Widzę, że Twój TŻ to trochę jak przypadek mojego, zrobi sam bo taniej/bo tylko on umie a ty się babo podniecaj jaki on oszczędny/zaradny chociaż zimno ci w tyłek czy coś tam.
Pod tym względem faceci s chyba podobni....
wczoraj wspomniałam że nie zalezy mi żebyśmy mieszkali tu gdzie mieszkamy,a On mi na to ,że ok,to mieszkanie i tak zostanie dla dziecięcia .To się go pytam co z nami a On mi na to ,że zamierza dom budować ,patrzę na niego z powątpiewaniem.....a On strzelił focha że w niego nie wierzę

Stary 2010-10-15, 11:28   #1218
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
O tak, lubię usyfionych i właśnie sierotków, nie może być macho! I żeby miał trochę babską buziuchnę

to pewnie Solsagan Finntrolla Ci się podoba, bo bardzo są tam utytłani
Sałacie tez powinno - bo wygladają jak utytłane zwłoki porzucone w lesie
(vreth z liściami we włosach wygląda cuudnie )

edit: i mój kolo z avka, bo ma taką sierotkowatą minkę, jak się po głowie drapie
Cytat:
Jest Truskawa znakiem tego wszystko ok
Tru!
uratuj honot barowiczek - weź no powiedz kogo w avku mam
Cytat:

ja dziś się dowiedziałam, że "parapetówką to powązna sprawa i trzeba do niej podejść poważnie. Nic na łatwiznę. Jak kiedyś zaprosimy gości tak na wódeczkę to wtedy postawi półmisek wędlin i chipsy a teraz trzeba się wykazać "
Cytat:
Pod tym względem faceci s chyba podobni....
wczoraj wspomniałam że nie zalezy mi żebyśmy mieszkali tu gdzie mieszkamy,a On mi na to ,że ok,to mieszkanie i tak zostanie dla dziecięcia .To się go pytam co z nami a On mi na to ,że zamierza dom budować ,patrzę na niego z powątpiewaniem.....a On strzelił focha że w niego nie wierzę
może niech najpierw od drzewa zacznie?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-10-15 o 11:36
Stary 2010-10-15, 11:32   #1219
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
oby pieron nie zaczynał od syna

Stary 2010-10-15, 11:35   #1220
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

oj krzunów to już nasadził

Cytat:
oby pieron nie zaczynał od syna
to niech już se lepiej buduje....domek...z daszkiem

Stary 2010-10-15, 11:37   #1221
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
oj krzunów to już nasadził
a bocian siedzi w krzu

Stary 2010-10-15, 11:41   #1222
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
a bocian siedzi w krzu
krzuny za niskie,boćki siedzą wyżej, jak są

co tu robić, co tu robić......

Stary 2010-10-15, 11:59   #1223
Miciel
Wpisz tu zomzing

wszypomniało mi się

Eenax, w intershoe widziałam takie oficereczki, jakie ci się podobały, i to za 525 zł - zawszeć to trochę mniej

Stary 2010-10-15, 12:00   #1224
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Skarbiatko -syna

jak miło, że dziś piątek....

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 12:14   #1225
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
wszypomniało mi się
Eenax, w intershoe widziałam takie oficereczki, jakie ci się podobały, i to za 525 zł - zawszeć to trochę mniej
Dzięki .
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Stary 2010-10-15, 12:23   #1226
Florens
Zakorzenienie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 12:25   #1227
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Stary 2010-10-15, 12:25   #1228
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Tyż se machnę

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 12:26   #1229
Polly_
grozi wypollizowaniem

Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 12:27   #1230
Maja102
Zakorzenienie

Uscepili mnie pod grypy
żeby mi tylko ręka nie uschła i nie odpadła, bo juz będzie problem z z machaniem

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-10-15 o 12:29
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości