|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
|
|
#1202 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dlatego sobie wmawiam, że to z wyboru ![]() Cytat:
![]() w dodatku będzie darcie w domu, wypominanie mojego "fruwania" przez kilka następnych miesięcy i łażenie z buta na stację, bo ajk się potnę ze sarszymi, to nie będzie mnie kto podrzucić. I jeszcze na szczepionkę grypową dzisiaj idę, to jutro będę zdychac I w ogóle zarwałam cały tydzień, to chcę sie wreszcie wyspac.I jest juz za zimno, zeby gdzieś daleko jeździć - zaczynam hibernowac Wkrótce będzie tylko praca-dom-spac, praca-dom-spać i tak aż do wiosny Cytat:
Cytat:
![]() no nie? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-15 o 08:52 |
|||||||||
|
|
|
#1203 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
A wiesz,że to mnie nawet specjalnie nie dziwi. To kwestia budowy mózgu,sposobu skręcenia zwojów i ilości tychże a także obszaru mózgu regularnie użytkowanego
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie Cytat:
Bo ja mówiłam " jak coś to mnie wołaj" A on chciał żebym była jsnowidzem...no cóż.....ponoć lada dzień ma się znowu zacząć więc istnieje duże prawdopodobieństwo że będę Wam tu skamleć na okrągło ![]() Cytat:
jak można tyle w siebie wrzucić
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Flo ![]() Gryx a ja myślałam, że Freedom '90 będzie bardziej brane pod uwagę
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-10-15 o 09:36 |
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez tydzień bym tyle nie zjadła... ![]() trzymaj się Mnie się śniło. Poszłam się w nocy wykąpać. Pełna wanna gorącej wody, więc ciśnienie w dół i zaraz śpię... Przyśnił mi się Włoch.... Że przyjechał jakiś koncert znowu dać, a po imprezie się włóczyliśmy. Zachciało mi się iść do domku na działkę, bo tam łóżko, ciepło itp.., a po drodze taki wąwóz z kamienną drogą. I w tym wąwozie zamiast schodzić zjeżdżałam na tyłku. Pędzę, pędzę, przede mną jakiś wyskok. Już miałam wybić się z niego i polecieć w górę.... ale się obudziłam. Dupie za twardo w tej wannie chyba było
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie sie boje
nie mam pojeciaDziekuje
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
a dziś winko i cała masa śmierdzących serków
![]() a ja se fejzbuka założyłam. Tylko nie wiem jak tego używać i nie mam żadnych znajomych jeszcze To może ten zbuk mi niepotrzebny
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Betty, cóż za realistyczny sen!
Cytat:
jak mam @ to też żrem ile wlezie ![]() Jakbym miała podac cały wczorajszy jadłospis, to: 2 pączki ze śmietaną, mars, snickers, kanaka z marmoladą, 2 jabłka, hamburger, prażynki solone, czekolada i talerz ogórkowej ![]() Skarbiątko, coście zrobiły Tru na zlocie, ze jej od 2 dni nie ma?
|
|
#1210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#1211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jaaa zostałam w galeryji a Ju i Truskawka poszły na piechotę bo koło siebie mieszkają, z Ju rozmawiałam przez telefon następnego dnia i nic nie wiem
![]() Istnieje jednak jakieś prawdopodobieństwo że Truskawka od południa rzondzi z Ju ![]() Może skoczyć i sprawdzić ![]() Vesenko a ja nei wiem jak Ty się nazywasz bo bym Cię odnalazła
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
Sabb: Zrobiłaś mi piątek Choć nie powiem zastanawiało mnie kiedyś czy trafi się taki oszołom komuś prowadzącemu bloga zapachowego i jak widać trafił się. "Riposta" na tego pięknego "maila" jest BOSAKA! Flo: . Niestety rozumiem Ciebie jak najbardziej. Moj P. tez odstawiał samoróbki do czasu kilku wpadek i "awantury" z mojej strony. Z tego co piszesz to Twój sie zna na tym co robi wiec raczej ciężko będzie jego namówic na fachowców. Moj dał się szybciej przekonać bo o remontowych sprawach ma małe pojecie (moim zdaniem). --------------------------- Właśnie podczytuje forum Intymne (nie wiem po jaka cholerę tam wlazłam - jak kobieta chce mieć dziecko to powinna wcześniej odłożyć sobie na ten cel pieniądze, jak tego nie zrobi to jest lekkomyślna i nieodpowiedzialna, - dawanie finansów na ciężarna partnerkę i na dziecko jest "dobra wolą" ze strony mężczyzny, - kobiety siedzące w domu i zajmujące się dziećmi i domem to lenie: bo sprzątać wystarczy raz na tydzień a siedzenie z dzieckiem to przyjemność a nie praca, a poza tym dziecko oddaje się do żłobka a nie siedzi z nim w domu, - itd. Dobra kończę przynudzanie.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-10-15 o 10:41 |
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mam FB załozone i jak narazie mam tylko znajomych którzy się do mnie sami zgłosili bo się jeszcze w tym gubię i nie wiem co i jak się robi.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-10-15 o 10:40 |
|
|
|
#1215 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to taka nowa dieta głodówkowa ? ![]() Cytat:
Cytat:
Chyba, że jak Ty wychodzisz to on zaprasza do domu kumpele ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo jak nie, to może poszukaj jakieś pracy, chyba monż nie ma nic przeciwko temu Czy za daleko dojeżdżać, czy jak?![]() Cytat:
w lato to jeszcze wyjdzie na zewnątrz, ale teraz jesień, zima, deszcze, śniegi, mrozy... Oj lepiej niech Cię nie wkurza Cytat:
Oj niedobrze to brzmi, szczególnie to " " Cytat:
Cytat:
A u mnie dziś deszczowo i
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||||
|
|
|
#1216 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jak mnie wkurzają takie osoby ![]() Biedna Flo |
|
|
|
|
#1217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj wspomniałam że nie zalezy mi żebyśmy mieszkali tu gdzie mieszkamy,a On mi na to ,że ok,to mieszkanie i tak zostanie dla dziecięcia .To się go pytam co z nami a On mi na to ,że zamierza dom budować ,patrzę na niego z powątpiewaniem.....a On strzelił focha że w niego nie wierzę
|
|
#1218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pewnie Solsagan Finntrolla Ci się podoba, bo bardzo są tam utytłani ![]() Sałacie tez powinno - bo wygladają jak utytłane zwłoki porzucone w lesie (vreth z liściami we włosach wygląda cuudnie )edit: i mój kolo z avka, bo ma taką sierotkowatą minkę, jak się po głowie drapie Tru! uratuj honot barowiczek - weź no powiedz kogo w avku mam ![]() ![]() ja dziś się dowiedziałam, że "parapetówką to powązna sprawa i trzeba do niej podejść poważnie. Nic na łatwiznę. Jak kiedyś zaprosimy gości tak na wódeczkę to wtedy postawi półmisek wędlin i chipsy a teraz trzeba się wykazać " ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-15 o 11:36 |
||
|
|
|
#1224 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Skarbiatko -syna jak miło, że dziś piątek....
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1228 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tyż se machnę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1229 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Uscepili mnie pod grypy ![]() żeby mi tylko ręka nie uschła i nie odpadła, bo juz będzie problem z z machaniem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-15 o 12:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

a nie dawno zrobilem
Czuje sie okropnie

Się porobiło 

Opinie są jednak bardzo zróżnicowane, hmmm...
, też nie potrzebuję, dla pewności niuchnęłam jeszcze dzisiaj w SP 

nie mam pojecia