![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() Zdjęcie zrobię ![]() Tzn ręki koleżanki, no ![]() Boże ... ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedynie wrazenia z podróży ale to an gorąco było i generalnie nie mieściło mi się w ... głowie vesenko: Apap noc reklamują - przyjrzę mu się |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() PS. Rachell, jak się nie mieściło, to trza było ciąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
dobranoc,
i pamiętaj jakbyś miała dzwonić na śląsk, to na hasło jestem gotowa wysłuchać dla Ciem to co będziecie sprzedawać ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- w mojej głowie jawisz się jako córka Umy Thurman z kill Billa a ja durna usta rozwarłam ze zdumienia instead ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobra a kto ma w takim razie znajomych Chińczyków? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
własnie ta sennosc była najlepsza ![]() ![]() yyy...sądząc po przysłowieu o korzeniu to powinni miec wielkie.... ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- kumpelka mieszkała na osiedlu wietnamczyków....cały czas sie uśmiechali i wszystkim mowili "cieńtobly" ....ale chyba z ich fistaszkami sie nie zaznajomiła ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- moje deichmanowe buty z ceraty znowu na szafie ![]()
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do ceraty mam ulubione z ccc ceratowe - ale nigdzie ich nie ma na necie ani na szafie, mam wrażenie że niszowe są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj nii ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
ma ktoś ten aviomarin
![]() ![]()
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej nie bierz Aviomarinu!! Już lepiej se setkę walnij albo 5 setek ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
nie umiem używac alko białego
![]() ![]()
![]() |
#1213 | ||||||||||||||
BAN stały
|
Wchodzę z pewną taką nieśmiałością tutaj
![]() Oł jeeeee! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To najpierw spróbuj spooro zgrubnąć, wtedy pójdzie lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wy chyba faktycznie z tym zamieszkaniem na barce nie żartujecie? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jak się weźmie 3 opakowania na raz, to podobno fajne wizje są ![]() Cytat:
![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bierzesz setkę - odmierzasz - nie taśmą ![]() wciskasz sok z pół cytryny dolewasz - albo coli, albo sprita, albo grejfiuta - oba trzy świetne som i tak 3 razy pod rząd i tym sposobem pijesz niczym lemoniadę, ani się spostrzeżesz a zacznie działać jak aviomarin tylko milej a ten aviomarin to serio zamiata - zawsze spałam po nim - tylko ze ja tez takiego snu nei szukam - nie taki kcę - benosen obczajcie lub no tak po prawdzie to bossssko i natychmiastowo zasypia się po ... można się obejść bez tżta ale to już kwestia indywidualna spoora ma rację z tymi stresami/nie-stresami ale my już chyba to przerobiły - aj wiem że ja tak i nici, zatem przypadek beznadziejny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ju z tą barką to bardzo na serio ![]() ![]() Cytat:
![]() a po.... to ja się budzę, do życia, oczy mi się szeroko otwierają ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi wszystkie bransoletki z nadgarstków i ręków spadają, też to o niczym nie świadczy ![]() Znalazł się wujek Dobra Rada ![]() ![]() A wiesz co ja chcę? .. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I tak najgorsze są słodycze w dniu kryzysu ![]() To nie jest możliwe, to pewne ![]() Pragnienia schudnięcia? ![]() Cytat:
![]() A ten Sylwester to w którym roku? ![]() ![]() Cytat:
Lecę spać bo mnie coś ssie ze głodu ![]() ![]() ![]() Brej nocy ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-16 o 00:37 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
hmm, pewnie ze 22 km
![]() ja się szykuję na 2012/2013 ![]() brej i kolorowych ![]() zrobiłek se drina ![]() i chyba chcę lou lou ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-11-16 o 00:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To spacerkiem Flo, spacerkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Gute Nacht zusammen! ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc, nie miałam sily dzisiaj pisac
![]()
#1220 |
Zakorzenienie
|
a ja ściałam poqwiedzieć że jednak nie som dobre na sen
że już wolę to po... ![]() i chyba vice versa pse pana ![]() ROZTERKO - zdradź nam bidnym bezsennym jak to zrobiłaś że nie miałaś siły ale tak jak wspomniałam (chyba to już wczoraj) siły nie mieć to nie sztuka sztuka to chcieć isć spać, siły nie mieć siedzieć, nie móc spać i mimo wszystko zasnąć ehhh trudno się mówi - samowolka Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-16 o 01:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmykam ![]()
![]() |
#1222 | |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() Cytat:
![]() Co do wody na pewno jest full sposobów, żeby obniżyć zużycie. 3. Bezsenność nie pomogę ale ja mam inaczej. Idę spać szybko a tak od 4 w nocy już czuwam... starość nie radość... ostatnio śni mi się kota i wyjazd ![]() Chińczyka ![]() ![]()
![]() |
#1223 | ||||||||
Zakorzenienie
|
zarwij noc i ostro pobaluj, to nastepnej będziesz spała
![]() Cytat:
![]() Swoje wiem ![]() Cytat:
Jakie rwanie? ![]() (co to w ogóle było rwanie, bo nie pamiętam? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kurczę, szkoda, że linijki w robocie nie mam, to dla mnie czysta abstrakcja czytać te rozmowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tam kulezanek z egzotycznymi znajomościami nie mam ![]() Odpalcie sobie pare filmów dla dorosłych i powinno być wiadomo jaka rasa jakie ma, no ![]() a ja zawsze miałam słabość do wysokich ![]() Ale niekoniecznie chudych, wolę średnio zbudowanych ![]() edit: a propos ostatnich tematów... seks z zegarkiem w ręku ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-16 o 07:57 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Nindżopesz
|
E, szału nie ma ale nie wyje tak jak stary, nie ma popsutego kabla (samowciągającego się) i ma fajne kółka pod szczotą więc nie szoruje po podłodze. Kiedyś se sprawię silencera bo ten niby ma 70 db ale jest używany więc wcale bezgłośny nie jest.
Znowu muszę iść do lekarza, dziś i jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() uwaga....mam słowotok/literkotok ![]() Vesenko mam ten sam problem,wiecznie niedopłata za wodę,co jest dziwne,bo wcześniej mieszkało tu więcej osób i była zwykle nadpłata znacznych zmian w kwocie zliczek nie było ,tyle co po podwyżkach ,normalnie ,proporcjonalnie. Wiem że u nas w sp-ni mieszkaniowej wiecznie jest z tym problem ,wiecznie ludzie przychodzą tą sprawę wyjaśniać a wręcz się kłócą. U nas nie zużywamy szczególnie dużo wody... Od prawie początku roku do końca września ,stał mi wodomierz w kuchni ,od ciepłej wody,zgłosiłam od razu i tyle miesięcy czekałam na wymianę, i mimo że wodomierz stał to nadal było po 200-250 zł niedopłaty. Te wodomierze oszukują czy co... ![]() W ogóle z tą spółdzielnią masakra i dziadostwo...gość z administracji spisujący wodomierze któregoś razu zauwazył że zawór cieknie i powiedział do mnie ......." niech Pani powie tacie żeby wymienił bo cieknie" ![]() Wezwaliśmy za kilka dni kogoś z administracji ,przyszedł napocił się nastękał i poszedł ,bo nie mógł odkręcić... ![]() ![]() ![]() Może jestem śfirnięta, ale zawsze jak jest taka sytuacja to mam takie straszne wyrzuty sumienia że się tyle wody marnuje ![]() aaaaaa jeszcze Wam coś powiem...TŻ wymyślił że będziemy mieć filtry do wody,wczoraj przyszedł i mi zameldował że już był ,się dowiedział ,filtr z jakąś odwróconą osmozą ,mineralizujący,odkamieni ający ,odchlorowujący,zmiękczaj ący,trzy baniaczki pod szafką.... jedyne 1200 zł ![]() I wiecie co jeszcze...na trzy litry,jeden litr jest do uzytku ,reszta do ścieków spływa. ![]() I zaproponowałam Britę ![]() ![]()
![]() |
#1227 |
Nindżopesz
|
Kostiumik dla Mai http://jolien-rosanne.deviantart.com...ge%3A72h&qo=16
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | ||
Zakorzenienie
|
a Tobie co?
za mały? ![]() Cytat:
![]() ja w cwiortek idem se cwiortek i piuntek wzięłam wolny - jeszcze mi się pare dni urlopu zostało, to akurat na teraz się przydadzą, jak mi się wstawać rano nie kce ![]() Cytat:
![]() A ja mam elfi naszyjnik dla Redsika ![]() http://allegro.pl/n118-elfi-naszyjni...288554964.html
![]() |
#1229 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
te deski z tyłu to tez częśc kostiumu? ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- wezłam na zonkowy wontek i se przypopmnialam ze mialam chcice na gary ![]()
![]() |
#1230 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
No to się zdejmuje do kąpieli, mycia garów, gumiaków ze strzępkami mięsa w podeszwie itd. itp. ![]() Cytat:
![]() To nie brzmi jak męczące koszmary ![]() Cytat:
![]() ![]() Koleżanki od atlasu twierdzą coś wręcz przeciwnego ![]() Ale jeszcze inna by sie pod tym podpisała. Ja mam za mało doświadczenia, żeby się wypowiedzieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.