Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 ! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-23, 21:06   #1201
Mutny
Zakorzenienie

Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
A ja zawsze każę przed RrrRrrrr iść Tżcikowi do łazienki i umyć to i owo Jakoś tak... Lepiej się wtedy czuję
hihi, prawie jak przymus mycia rączek przed jedzeniem wyobraziłam sobie jak wychodzi skruszony do łazienki a tak serio to dobra praktyka ale nie zawsze jest możliwość

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

umm, fitella truskawkowa chyba jutro zrobię obchód uczelni w Warszawie bo pewnie pod WNE UW nie rozdajecie?

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 21:13   #1202
miss_bennet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
hihi, prawie jak przymus mycia rączek przed jedzeniem wyobraziłam sobie jak wychodzi skruszony do łazienki a tak serio to dobra praktyka ale nie zawsze jest możliwość

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

umm, fitella truskawkowa chyba jutro zrobię obchód uczelni w Warszawie bo pewnie pod WNE UW nie rozdajecie?
A jaki adres? Nie wiem, ale chyba nie.

Dobra praktyka, byłaby... ale wiadomo. Jak najdzie ochota to... i pies kota wyłomota.
Przepraszam, nie mogłam się oprzeć.

Oki, czas się zabrać za naukę...

Edytowane przez miss_bennet
Czas edycji: 2010-11-23 o 21:30
miss_bennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 21:41   #1203
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss_bennet Pokaż wiadomość
A jaki adres? Nie wiem, ale chyba nie.
na Długiej przy metrze ratusz arsenał

Stary 2010-11-23, 21:49   #1204
BeautifulShe
Zakorzenienie

Oj tam, oj tam Tż już się nauczył, że jeśli chodzi o TE sprawy to musi utrzymywać czystość, bo ja jestem cholerną pedantką niestety I mnie brud brzyyydzi Nie mówiąc o tym, że mam rewelacyjnie czuły węch no i... Rozumiecie

Też tak macie? Bo ja w akademiku to czasami dostaję kociokwiku na przykład Na pierwszym roku praktycznie nic nie jadłam normalnie ugotowanego w akademiku, bo syf w kuchni był taki, że niedobrze mi się robiło na sam widok Nie mówiąc o tym, że były przypadki, że ktoś się wyrzygał w piątek po południu do zlewu i to wszystko leżało sobie do poniedziałkowego popołudnia, aż nie przyszła sprzątaczka i nie posprzątała

Od dzieciństwa tak mam, że jestem w stanie się popłakać ze złości, jak ktoś mi coś pobrudzi I nie zaczynałam się nigdy uczyć, jeśli nie miałam wszystkiego posprząnego Nawet kredki musiały być idealnie kolorystycznie ułożone To chyba choroba jakaś

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

Edytowane przez BeautifulShe
Czas edycji: 2010-11-23 o 21:56
BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 22:17   #1205
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
ekhm to dunga-dunga wg kalendarzyka czy z gumką?:zawstydzony:
dunga dunga buehehehehe super powiedzenie
Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
ja kiedyś próbowałam bez gumki (zaryzykowałam) i było ohyda, fuj, wycieka
oj tam fuj..mnie tam to nie przeszkadza
Cytat:
z tym wyciekiem to faktycznie ohyda-myślałam,że ja tak tylko mam
to ja jestem inna bo dla was fuj a dla mnie..hehe no nie
Cytat:
nie wiem, jak Wy, ale ja tak nienawidze chodzić do lekarzy wszelakich hmm, zmartwiłyście mnie z tymi badaniami hormonalnymi i luteiną, bo właśnie mi ostatnio przepisała luteinę bez żadnych badań i muszę w końcu tę cytologię zrobić, już się pół roku zbieram ...

haha, a z tym wyciekiem to trzeba zatkać papierkiem i biegusiem do kibelka
tez nie lubie do lekarzy chodzic...jak mam isc od razu zdrowieje
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 22:19   #1206
Mutny
Zakorzenienie

eeee, no z tymi rzygami to faktycznie przesada ale nieee, nie musze mieć porządku nie mogłybyśmy razem mieszkać hehe u mnie ciuchy wędrują w kółko z fotela na łóżko, w zależności czego akurat używam :P ostatnio jak tak bez powodu ładnie posprzątałam to miałam wrażenia że już święta są, bo tak czystko to u mnie tylko od święta

Stary 2010-11-23, 22:23   #1207
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
Mój Tata też tak ma

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
eeee, no z tymi rzygami to faktycznie przesada ale nieee, nie musze mieć porządku nie mogłybyśmy razem mieszkać hehe u mnie ciuchy wędrują w kółko z fotela na łóżko, w zależności czego akurat używam :P ostatnio jak tak bez powodu ładnie posprzątałam to miałam wrażenia że już święta są, bo tak czystko to u mnie tylko od święta
Wiesz, jak widzę przyklejone do blatu w łazience różnego typu włosy... Albo myję zęby i nagle widzę czyjeś paznokcie w umywalce to.......

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2010-11-23, 22:23   #1208
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
ooo, PIONA

Stary 2010-11-23, 22:27   #1209
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, jak widzę przyklejone do blatu w łazience różnego typu włosy... Albo myję zęby i nagle widzę czyjeś paznokcie w umywalce to.......
bleeee...lazienka to u mnie swietosc. musi byc blysk i sterylnosc a juz szczegolnie sedes
Stary 2010-11-23, 22:29   #1210
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
bleeee...lazienka to u mnie swietosc. musi byc blysk i sterylnosc a juz szczegolnie sedes
No właśnie Ja lubię porządek Zawsze odkładałam rzeczy na swoje miejsce, przez co sprzątanie u mnie wyglądało na zasadzie odkurzenia i wytarcia kurzy z półek Zajmowało mi to max 10 minut A przez Tż sprzątanie z tych 10 minut przeskoczyło na przynajmniej 1,5h Chociaż nie powiem, zrobił postępy Już nie ma skarpetek i bokserek pod poduszką

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2010-11-23, 22:39   #1211
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie Ja lubię porządek Zawsze odkładałam rzeczy na swoje miejsce, przez co sprzątanie u mnie wyglądało na zasadzie odkurzenia i wytarcia kurzy z półek Zajmowało mi to max 10 minut A przez Tż sprzątanie z tych 10 minut przeskoczyło na przynajmniej 1,5h Chociaż nie powiem, zrobił postępy Już nie ma skarpetek i bokserek pod poduszką
znaczy sie zeby bylo jasne.. u siebie w pokoju moge miec burdel bo w sumie to tam tylko nocuje .. ale wszedzie indziej muuusze miec blysk, szczegolnie w lazience i kuchni
Stary 2010-11-23, 22:44   #1212
_kamea_
Zakorzenienie

U mnie może idealnego porządku nie ma, ale szukana rzecz zawsze się znajduje za to odkąd zamieszkałam z T, nasz pokój cały usłany jest jego ubraniami

Właśnie poszukuję dla siebie jakiejś zgrabnej fryzurki, bo chcę coś zmienić na swojej pustej głowie

Co myślicie o incydencie w Korei? III wojna?
Stary 2010-11-23, 22:47   #1213
czekam87
Rozeznanie

Cytat:
Też tak mam

2 lata temu nie chciałam zbadać krwi przez tydzień, a potem jak się okazało, że źle ze mną, pierwsza wyrywałam się do chirurga
czekam87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 23:00   #1214
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
niee, to u mnie aż tak źle nie jest żeby nie było

Kamea, pochwal sie jak już znajdziesz jakąś fajną fryzurkę

a co do tego incydentu w Korei, to myślę, że to się nie rozszerzy na skale III wojny światowej.. Takie graniczne konflikty cały czas przecież trwają w różnych częściach świata (np. Izrael i Palestyna) więc myślę, że w III wojnę światową to się nie przerodzi

Stary 2010-11-23, 23:12   #1215
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
U mnie może idealnego porządku nie ma, ale szukana rzecz zawsze się znajduje za to odkąd zamieszkałam z T, nasz pokój cały usłany jest jego ubraniami

Właśnie poszukuję dla siebie jakiejś zgrabnej fryzurki, bo chcę coś zmienić na swojej pustej głowie

kto mi przyblizy cos o tej korei. bo nie mialam czasu nawet wiadomosci porzadnie obejrzec. wiem tylko ze jakies bombardowanie..ale korea pln z pld caly czas walki tocza wiec w sumie to nic dziwnego aby media to rozbuchaly
Stary 2010-11-23, 23:20   #1216
_kamea_
Zakorzenienie

Też dokładnie się nie orientuję o co kaman, ale koleżanka mnie maltretuje, że będzie wojna i tak z ciekawości zapytałam co i tym sądzicie wiem tylko, że jedna część korei zaatakowała drugą i proszą usa o broń atomową.

Znalazłam świetne miejsce na wesele:
http://www.sokolnik.com.pl/index.php...d=47&Itemid=55
o dziwo w miarę tanio - 150 zł od osoby, dzieci 75, problem u mnie będzie jednak z odległością - 40 km

A fryzurkę znalazłam taką:
(w sumie nic oryginalnego)

Edytowane przez _kamea_
Czas edycji: 2010-11-23 o 23:22
_kamea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 23:45   #1217
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
kto mi przyblizy cos o tej korei. bo nie mialam czasu nawet wiadomosci porzadnie obejrzec. wiem tylko ze jakies bombardowanie..ale korea pln z pld caly czas walki tocza wiec w sumie to nic dziwnego aby media to rozbuchaly
A ja TV nie mam więc... Nawet nie wiedziałam, że coś się dzieje

Cytat:
Też dokładnie się nie orientuję o co kaman, ale koleżanka mnie maltretuje, że będzie wojna i tak z ciekawości zapytałam co i tym sądzicie wiem tylko, że jedna część korei zaatakowała drugą i proszą usa o broń atomową.

o dziwo w miarę tanio - 150 zł od osoby, dzieci 75, problem u mnie będzie jednak z odległością - 40 km

Ten hotel jest piękny A jeśli chodzi o fryzurkę... W Mojej Rodzinie mówi się na fryzurę tego typu...hełmofon Nie mniej jest ok

A poza tym... Masz świetne włoski, nie ścinaj ich Jeśli chcesz coś zmienić to może po prostu trochę inaczej je wycieniuj, albo zmień przedziałek, albo poszukaj jakiegoś innego upięcia? Albo np lekką grzywkę? Masz grube włoski, a z takimi można ciekawe upięcia porobić

Chociaż taka jest fajna i myślę, że by Ci pasowała http://pu.i.wp.pl/k,NDQ0NzMyNDAsNzgy...,z2571071X.jpg Chyba, że chcesz diametralnie zmienić to wiesz...

Od 24.08.2005 z Nim...

Edytowane przez BeautifulShe
Czas edycji: 2010-11-24 o 00:25
Stary 2010-11-24, 00:50   #1218
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
A ja TV nie mam więc... Nawet nie wiedziałam, że coś się dzieje

Ten hotel jest piękny A jeśli chodzi o fryzurkę... W Mojej Rodzinie mówi się na fryzurę tego typu...hełmofon Nie mniej jest ok

A poza tym... Masz świetne włoski, nie ścinaj ich Jeśli chcesz coś zmienić to może po prostu trochę inaczej je wycieniuj, albo zmień przedziałek, albo poszukaj jakiegoś innego upięcia? Albo np lekką grzywkę? Masz grube włoski, a z takimi można ciekawe upięcia porobić

Chociaż taka jest fajna i myślę, że by Ci pasowała http://pu.i.wp.pl/k,NDQ0NzMyNDAsNzgy...,z2571071X.jpg Chyba, że chcesz diametralnie zmienić to wiesz...
Kurcze, siedzę teraz na necie i zastanawiam się jak zorganizować dojazdy itp dla rodziny, bo mam rozsypaną po kilku miastach ale na sokolniki się zdrowo napaliłam

Co do fryzurki - BeautifulShe, dzięki za miłe słowa zastanawiam się jeszcze zrobić z włosami, mam prostownicę i gdy włosy mi trochę podrosną, tak, że się same już ładnie nie układają, wtedy je prostuję (czyli coś w stylu twojego linka)
tymczasem zmykam spać, dobranoc
Stary 2010-11-24, 07:00   #1219
studi
Zakorzenienie

Kamea super fryzurka, zawsze mi się taka marzyła, ale mam puchate włosy i pół zycia bym starciła na jej ułożenie a jak bym wyszła na dwór to w koło Macieju
Jak Wy to robicie,że zdrowiejecie przed wizytą u lekarza?ja tez tak chce
Coś mi telefon fiksuje, musze się za jakimś fajnym rozejrzeć
Stary 2010-11-24, 07:52   #1220
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
zalecenia zdrowotne? ja to dłuzej niż 5 minut nie wytrzymam "po" bez polecenia siku
Piona Myslalam, ze tylko ja tak mam

Cytat:
Ło matko! To aż tak to wygląda? To w tych filmach chyba później w pampersach śpią albo przynajmniej z podpaskami Ale to ogólnie masakra
Dlatego, że się tego bałam to wymyśliliśmy z Tż patent Na początku fiku miku bez gumek, a jak coś już ten ten to Tż zakłada Może innym takie coś by nie odpowiadało, bo to jednak chwilę poczekać trzeba Ale mnie się podoba takie przedłużenie, chwilkę odczekania, a później znowu
U nas tez tak jest!!! Ale jaja

Cytat:
Ja sie boje Dajcie spokoj, te wszystkie chinczyki, japonczyki to swirniete sa tak samo jak i ruskie

Cytat:

Miejsce cudne fryzurka tez, mam taka w swoich zbiorach Jak chcesz jeszcze jakies w stylu boba to mow bo mam pelno

Dobry

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 10:48   #1221
kasia.diet
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

boze jakis okropny dzien dzis jest nie moglam kompletnie wstac, wiec o 9 sila zwleklam sie z lozka. poszlam w polsnie do wc, zwazylam sie, ubralam, i z powrotem pod koldre. glowa boli nawet o dziwo jesc mi sie nie chcialo no ale po 10 znowu sila wstalam i zrobilam sniadanie. zjadlam je, i siedze na wpol przytomna, z bolem glowy i ogolna niechecia do zycia... ale musze sie ogarniac bo umowilam sie z kolezanka...
waga tez mnie dzis nie lubi
ogolnie beznadzieja
Stary 2010-11-24, 11:08   #1222
BeautifulShe
Zakorzenienie

Hej Dziewuszki dnia 24 z rana Byłam w sanepidzie, bo chcę książeczkę sanitarno-epidemiologiczną sobie wyrobić i wiecie co? Zaśpiewali mi 84zł Zdzierstwo A poza tym we Wrocławiu to nie wiem czy chociaż 1 stopień jest bo wieje jak nie powiem co (uszy mi odpadały z zimna ) do tego mamy deszcz ze śniegiem

Cytat:
Kurcze, siedzę teraz na necie i zastanawiam się jak zorganizować dojazdy itp dla rodziny, bo mam rozsypaną po kilku miastach ale na sokolniki się zdrowo napaliłam

Co do fryzurki - BeautifulShe, dzięki za miłe słowa zastanawiam się jeszcze zrobić z włosami, mam prostownicę i gdy włosy mi trochę podrosną, tak, że się same już ładnie nie układają, wtedy je prostuję (czyli coś w stylu twojego linka)
tymczasem zmykam spać, dobranoc
Jeśli chodzi o Sokolniki... Mnie się to też strasznie spodobało I wierz mi, że też chyba sobie podliczę ile by można było tam z mojej Rodzinki ściągnąć Mimo, że mieszkają trochę daleko

Cytat:
Kamea super fryzurka, zawsze mi się taka marzyła, ale mam puchate włosy i pół zycia bym starciła na jej ułożenie a jak bym wyszła na dwór to w koło Macieju
Jak Wy to robicie,że zdrowiejecie przed wizytą u lekarza?ja tez tak chce
Coś mi telefon fiksuje, musze się za jakimś fajnym rozejrzeć
Po prostu organizm sam się broni przed lekarzem A żeby się obronić to musi co? Wyzdrooowieeeć

Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

boze jakis okropny dzien dzis jest nie moglam kompletnie wstac, wiec o 9 sila zwleklam sie z lozka. poszlam w polsnie do wc, zwazylam sie, ubralam, i z powrotem pod koldre. glowa boli nawet o dziwo jesc mi sie nie chcialo no ale po 10 znowu sila wstalam i zrobilam sniadanie. zjadlam je, i siedze na wpol przytomna, z bolem glowy i ogolna niechecia do zycia... ale musze sie ogarniac bo umowilam sie z kolezanka...
waga tez mnie dzis nie lubi
ogolnie beznadzieja
Taki tyłkowaty dzień niestety :/ Pogoda i w ogóle koniec listopada :/ To działa na człowieka całkowicie depresyjnie

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2010-11-24, 11:09   #1223
studi
Zakorzenienie

Mnie też ostatnio waga znienawidziła-pewnie dlatego,że codziennie się rano waże i ma serecznie dośc moich siarczystych przekleństw
U mnie śnieg pada!Mikołaj na czas dojedzie-uchh

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-24, 11:15   #1224
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też ostatnio waga znienawidziła-pewnie dlatego,że codziennie się rano waże i ma serecznie dośc moich siarczystych przekleństw
U mnie śnieg pada!Mikołaj na czas dojedzie-uchh
A byyyłaś grzeczna?

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2010-11-24, 11:20   #1225
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Śnieg? Dobrze, że u mnie go nie ma, bo moja czapa jeszcze nie doszła

TŻ mnie wczoraj zabrał na Harrego! Super było. Harry wymiata

I wcale nie kombinuje pierścionka. Twierdzi, że nie chce się bardziej u matki zapożyczać. Uświrgnę, jak nic. Za to w czw jedziemy dwa pokoje oglądać

Kasia, ja tak mam od 4 dni. Panadol na ból głowy i do przodu.
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 11:28   #1226
akusiowa
Raczkowanie

Cześć dziewczynki dokładnie za miesiąc wigilia prezenciochy kupiłyście już jakieś prezenty ? Ja na razie teściowej i sobie ( od rodziców ) podświetlane lusterko rodzicom mam w planach kupić razem z moim mikrofale a teściowi nie mam bladego pojęcia ... macie jakieś pomysły ? co roku coś do auta mu kupowałam wieć chyba wizje trzeba zmienić bo wstyd dla mojego perfumy, czekam aż zestaw zrobią jakiś świąteczny żeby ładnie wyglądało..
akusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 11:35   #1227
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akusiowa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki dokładnie za miesiąc wigilia prezenciochy kupiłyście już jakieś prezenty ? Ja na razie teściowej i sobie ( od rodziców ) podświetlane lusterko rodzicom mam w planach kupić razem z moim mikrofale a teściowi nie mam bladego pojęcia ... macie jakieś pomysły ? co roku coś do auta mu kupowałam wieć chyba wizje trzeba zmienić bo wstyd dla mojego perfumy, czekam aż zestaw zrobią jakiś świąteczny żeby ładnie wyglądało..
A czym Teściu się jeszcze interesuje?

Gajaa
jesteś kolejną z nas, która zaliczyła Harry'ego

Od 24.08.2005 z Nim...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-24, 11:41   #1228
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

tak. U nas były wrzaski o Harrego, bo TŻtowi odkąd zobaczyłam zajawkę (czyli chyba od 10 kwietnia) tłukę, że chce na Pottera...a co TŻ na to? Poszedł z kolegami myślałam, że go zabije.

Wigilia. Jak ja nienawidzę Wigilii. W tym miesiącu stawiam na minimalizm. Rok temu się wykosztowałam, a i tak babka(która dostała prezent największy) do tej pory go nie odpakowała (!), więc w tym roku ona dostanie zawieszkę na łańcuszek, matka kolczyki, TŻ, brat, przyjaciel i tata zakładkę do książek. Niech się walą i dadzą mi święty spokój

Sama dostanę zestaw małego śpiocha na nowa drogę życia, czyli kapciochy, piżamkę i szlafroczek

Dla teścia? może książka. Książka zawsze jest trafiona
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 11:45   #1229
akusiowa
Raczkowanie

no właśnie jego zainteresowaniem chyba jest odpoczynek chłop pracuje ciężko to lubi w domu siedzieć i się relaxować, kiedyś nawet jak mu bon na masaż relaksujący kupiliśmy to nie poszedł taki z niego domator ale imprezyyy domowe uwielbia a książka tak szczerze przez 5 lat jak jestem z moim Tż'tem to ani razu go z książką nie widziałam pewnie teściowa by mu ukradła książke i tyle by było z prezentu dla niego perfum mu żadnych nie kupię bo teściowa go pod swoje gusta upiększa w zapachy no i pomysłu nadal nie mam ..
akusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 11:46   #1230
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
tak. U nas były wrzaski o Harrego, bo TŻtowi odkąd zobaczyłam zajawkę (czyli chyba od 10 kwietnia) tłukę, że chce na Pottera...a co TŻ na to? Poszedł z kolegami myślałam, że go zabije.

Wigilia. Jak ja nienawidzę Wigilii. W tym miesiącu stawiam na minimalizm. Rok temu się wykosztowałam, a i tak babka(która dostała prezent największy) do tej pory go nie odpakowała (!), więc w tym roku ona dostanie zawieszkę na łańcuszek, matka kolczyki, TŻ, brat, przyjaciel i tata zakładkę do książek. Niech się walą i dadzą mi święty spokój

Sama dostanę zestaw małego śpiocha na nowa drogę życia, czyli kapciochy, piżamkę i szlafroczek

Dla teścia? może książka. Książka zawsze jest trafiona
Bardzo dobrze A co się będziesz denerwować
Co do książki... Może skoro lubi samochody to encyklopedię z samochodami? Albo na przykład książkę z historią motoryzacji?

Od 24.08.2005 z Nim...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości