|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
A moze powinnam rzec - zwłaszcza tą płytę
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- O właśnie HT jest też fajne ![]() I niech mi ktoś wytłumaczy...dlaczego HT nikt się nie czepia, że to nie MJ, mimo, że głos tam jest dość skomputeryzowany...a pewnej trójcy tak Dobra, to było pytanie retoryczne, nie ma co wchodzić w bezsensowną dyskusje ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Podlałam kwiatki |
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Kamusia za kwiatuszki, które mają co pić.
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
To prezent na święta ode mnie dla nich
![]() Wie, jestem zbyt hojna |
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Moje też piją od święta...
![]() Biedne...
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Dodam jeszcze Monster i Another Day.
![]() O Much Too Soon na razie nawet nie wspominam... Tak, czy inaczej, płyty genialnie mi się słucha w samochodzie. |
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo tak "Another day" - jak on się tam drze, to mnie ciary przechodzą ![]() Ogólnie nawet mi się podoba ta płyta... No cóż więcej powiem
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
o tak, szczegolnie tesc to do rany przyloz
![]() i w ogole fajna z nich rodzina i dlatego P. taki fajny
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeść
![]() Blue, konkurs trwa do dzisiaj do północy albo do jutra. W sumie to Złoś nie dał jednoznacznej odpowiedzi
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
To ja lecem...buźki
|
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha - to może jeszcze da radę Ci dziś kliknąć raz ![]() Pa Kamusia
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Można i dwa
Pa Kama ![]() Idę doprawić sałatkę i się nażreć
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Może tam jeszcze kogoś poproszę,żeby kliknął w linka
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, nie było mnie wczoraj ale nie dałam rady
![]() Byłam z Wami myślami moje świąteczne Aniołki ![]() I jestem cały czas
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
byłoby super
Cytat:
![]() Jusia, wiesz że dostałaś się z Niuniolem do testowania pasków?
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze swiateczny klik na Katrinę i spadam do dziadków :
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
Niuniol mi wczoraj esa pisał Będzemy mialy biale zęby
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba też tylko że popertolili nicka mojego
![]() Bo jest osoba 'Kasie' a takiej nie ma użytkowniczki wizażu. A wczoraj dodałam recenzję na kulinarnym i własnie wyświetliłam się jako 'Kasie' ![]() Czekam od wczoraj na odp od Złosia ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Chciałam kliknąć na Jusie a tu Boję się, że ktoś wbija się na moje konto i klika
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeee, Katrina ja z klikami jestem w szarej
![]() Ale ładnie baner wygląda to nie kasuję ![]() Mi się teraz udało jeszcze raz Cię kliknąć w pupkę
|
#1219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się spóźniłam Ważne,że myślisz o nas Kochana Cytat:
Ja też chcę
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Blue i Jusia za popieszczenie
![]() Ja kurde miałam aspiracje na maszynkę do golenia, ale po wyjezdzie do Wawy i długim czasie nieklikania spadłam do szczoteczki. Jak ze szczoteczki spadnę to weknę Śmierdzielowi świerk w upę i powieszę bombki
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, ze szczoteczki już nie spadniesz na pewno
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
widze, ze klikacie pelna para
tez kilkam jak pamietam i daje rade ![]() dobrze, ze moj P. to nie jakas oferma, bo my w tym naszym golfie jak mroz jest, to zamarza woda w odmie i olej wypluwa, ale ona wszytsko poszukalm , poczyscil, czopek z lodu wyjal i gra, ale to co rusz tak sie dzieje , taki feler tego silnika, bo na forum czytal, ze tak maja ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- spadam niedlugo sie szykowac, to mowie pa
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już też uciekam.
Pa
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Blue, chodzi o paski wybielające Blend-a-med. Była ankieta do wypełnienia na wizażu niedawno
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszoł żech
![]() Wesołych Świąt wiem, że wczas :/ ale nie miałam jak wcześniej wejść a już nawet dwie noce mi się śniło, że tutaj do Was przychodzę, składam życzenia i spędzam tu czas ![]() Kto wpadł na ten szatański pomysł kalendarza dla blooma ?! Nie powinnam go dostać.. Jest przeeeepiękny ![]() Na prawdę na niego nie zasłużyłam i nie wiem dlaczego znów zrobiłyście mi taki prezent Sama go nie zamówiłam bo yyy.. bo wiedziałam, że za dużo wydatków mamy. Głupio mi, że znów tak za nic dostałam.. Innych prezentów zbytnio nie było, tylko jakieś drobne ale to dobrze, że nic takiego wielkiego nie dostałam od rodziców bo tyle na mnie przeznaczyli w tym miesiącu.. Sam głupi zestaw fryzjerski ponad 300zl a i tak muszę czekać na wymianę nożyczek bo cos przy pakowaniu im się powaliło i już nawet nie mówię jakie dostałam ![]() Na wigilii było nas 10, ciocia dopiero wczoraj po południu od nas pojechała a dziś my jedziemy do niej bo odprawia urodziny. Wiecie coo? Nie wiem jak Wy ale ja nadal nie czuję tych świąt. Nic a nic ! Nawet te szykowanie na wigilię nic nie dało, ten stół, choinka, kolędy, pasterka.. no nic ![]() i ogólnie to bardzo bardzo za Wami tęsknię
Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2010-12-26 o 13:44 |
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pertole
![]() Znalazłam to na FB telewizji mojego miasta ![]() http://www.siedlcetv.pl/objecie-patr...braci-mroczek/ Mroczki patronami
|
#1227 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda bombkuf ![]() Cytat:
Wesołych Świąt Blomciu Cytat:
Ja wpadłam se.... ![]() pogram se w mjusik kłiz...a potem drinuję z Mieszkiem od Świerków
|
||||
|
|
|
#1228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaś ja nic nie wiem No ale w ciągu dnia mnie tu nie ma, wieczorem wiele rzeczy mi umyka i widocznie nie zauważyłam ![]() Cytat:
Jesteś Nibylandką ? ![]() Jesteś. No to co to za rozkminianie ? ! ![]() Ja też nie czuję tej atmosfery, no ale...tak jest co roku
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
A wklei któraś foty kalendarza?
Chciałabym zobaczyć jak wygląda i jak wyszedł Wiem, że się zdjęcia pogmerały Chciałam Wam zrobić piękną pokładkę z Neverlandem i się coś chyba na koniec pogmerało w systemie bo on sam wybiera zdjęcia i dopasowuje automatycznie więc ręcznie poprawiałam i na podglądzie mam dobrze wszystko. Więc nie wiem w którym momencie wyskoczył jeden i Neverland wszedł na listopad
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko, ale to moze jutro albo pojutrze co, poczekasz
![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Bloo dostala prezent Majkol jest fajny nie, ale troche sanie mu sie popsuly i sie do niektorych moze spoźni ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Makabra teraz wyjezdzac z domu, jeżdzic mozna, ale zaparkowac, pchali nas dzis a co sie dzieje na tych osiedlach, juz sniegiem powoli ![]() a wiecie, ze moja kolezanka na takie rzeczy to mowi : jak dobrze, ze nie jezdze tramwajem, jak dobrze, ze nie mam samochodu ostatnio nie wytrzymalam i mowie, ale do cholipci inni maja i sie mecza, ze ma egoistyczne myslenie ![]() ciekawe jak ja brat bedzie wiozl do domu, to czy dobrze im sie bedzie jechalo moze jeszcze powie, ze jak dobrze, ze nie mam meza, bo ja sie ciagle o P. martwie, albo dobrze, ze nawet nie wie czy babcia zyje, ktora mieszka w tej samej wsi, bo nie bedzie musiala sie nie zajmowac ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- a u tesciow fajowo, wszyscy mowili, ze kto tak gada na MJ to sie nie zna a moja szwagierka, ze on jest wybrancem ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- zmykam na Alicje a mam pytanie czy nieskladanie zyczen swiatecznych jak sie tak mocno wierzy w Boga to jest objaw czego ![]() tak samo z urodzinowymi, tylko wybiorczo, bo nie rozumiem takiego zachowania naprawde ![]() juz drugi raz poczulam sie jakbym byla gorsza, jakby ktos mnie kopnal i powiedzial cos niemilego, nie mowiac nic ![]() i jeszcze dodam, ze po tej osobie bym sie teo kiedys w zyciu nie spodziewala ![]() a teraz adios pomidoros
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

za kwiatuszki, które mają co pić.