![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
To jak wrócimy to zdam relacje Ciociom.
Caroline nie przejmuj się tym całym zamieszaniem wokół tej "pracy". Bo po pierwsze człowiek się stara,żeby nabyć jakiś nowych umiejętności-a oni wszystko mieszają z błotem(z Twojego opisu tak wywnioskowałam),a po drugie pewnie praca w takiej bardzo wymagającej atmosferze kosztowałaby Cię pewnie bardzo dużo stresu...
#1202 |
Zakorzenienie
|
w wydawnictwie, w dziale redakcji.
#1203 |
Zakorzenienie
|
bella7 oj napewno... i na pewno odbiłoby sie to na naszym małżeństwie a tego nie chcę bo miłość i rodzina jest dla mnie najwazniejsz!
![]() karolca to fajna praca ![]() ![]()
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robimy publikacje - książki o miastach, powiatach, województwach, na przykład: kujawsko-pomorskie. Rozwój i trendy gospodarcze. Kontaktuję się ze Starostwami powiatowymi, urzędami największych miast z danego województwa, często z gminami, uzgadniam materiały źródłowe jakie mają przysłać, opracowuję je, grafik robi projekt, ja sprawdzam czy nie ma błędów, wysyłam do poprawek potem do akceptacji... to samo z reklamami... układam wszystko na stronach, aby było ładnie i składnie, robię milion razy korektę wszystkich tekstów, tłumaczeń, grafik... pilnuję, aby wszystko było zgodne z umową, z zaakceptowanym projektem... Niby fajna praca, wymagająca, ale graficy też muszą chcieć dobrze wspólpracować. I tu jest największy problem, bo często źle przyjmują krytykę, szczególnie ci, którzy wybrali zawód z perspektywy łatwego zysku i brakuje im tego polotu, artyzmu, staranności i dokładności, a już w ogóle jak nie potrafią łączyć kolorów. Tydzień kontaktuję się z grafikiem, który ma zrobi poprawkę reklamy. Wkurzył się mówiąc, że to już robił... tylko klient powiedział, że reklama jest okropna i on chce to, co w materiałach.
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
No tak wszędzie się zdarzą ludzie, którym nie dogodzisz ale cóż... Ale jak tak opisujesz to myślę, że bym się widziała nawet na takim stanowisku
![]()
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykształcenia kierunkowego nie mam, po prostu najlepiej zdałam "testy" z korekty tekstów i znajomości geografii Polski, pracę dostałam pól roku po skończeniu LO, dostałam cynk od znajomej, nie powołałam się na żadne znajomości, chciałam zobaczyć, jak mi pójdzie. Daleko za mną były dziewczyny po studiach polonistycznych. Jak teraz pomyślę o tym, jakie miałam braki w znajomości gramatyki, to wierzyć mi się nie chce jakim cudem tak dobrze mi poszło ![]() Praca blisko, tylko kiepsko płatna, niestety ![]()
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
karolca ważne że jest
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- A tak w ogóle to łaskotanie już przeszło? ![]()
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do drugiego - nie.
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
hmm ciekawe co tam cię w środku gilga
![]() ![]()
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
ja też zmykam, dobranoc
![]()
#1211 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() piękny u nas dziś dzień!! tylko zimno brrrr
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Witam z kawką!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U nas nie jest pięknie... Szarzyzna... Mam nadzieję, że nie jest zimno. Wybieramy się na zakupy. Świetlówka mi się spaliła w terrarium... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam sobotnio
![]() Dzwoniła do mnie rano babka z przychodni, że przyszły wyniki moich badań, lekarz je widział i mam się umówić na wizytę, bo coś z tarczycą nie tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nic nie wzięłam, zapomniałam...a rano się z bólem głowy obudziłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Trochę lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzeba było wypić to i to ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dołączam się z kawusią ![]() U mnie też słonecznie i 2 sropnie na plusie - nie jest źle! Wracać mi tu na wątek ale już ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oj wybrała bym się na zakupy, ale w portfelu pustki ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() wczoraj był wieczór winkowy ![]()
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
paulinaizabela, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
![]() Ja mam dziś dzień lenia ![]() ![]() ale zaraz wstawiam pranko, zmienię pościel, może odkurzę, a jak nie to jutro. Obiadek już zjedzony ![]() ![]()
#1216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Położyłam się spać wczoraj o 20.30 tak mi się nudziło a obudziłam się dzisiaj o 9.30 ![]()
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
tak, tylko ja wstałam po 11
![]()
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Śpiochu TY ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
piersi zaczęły boleć już na dobre, jak zawsze przed @. Wiem, wiem, to wcale nic jeszcze nie oznacza
![]()
![]() |
#1220 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam totalny mętlik w głowie i nie pozwalam sobie jeszcze na radość ale nie wytrzymałam i kupiłam dzisiaj test i wyszły mi po raz pierwszy w życiu dwie wyraźne kreseczki ![]() Jak myślicie mogę się już po cichutku cieszyć czy jest duże prawdopodobieństwo że to zafałszowany pozytywny wynik? Przy pierwszym transferze też nie zdzierżyłam ![]() ![]()
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ale radośc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie tak czekałam na pozytywną wiadomość ![]() Super Kochana możesz sie cieszyć ![]() Piekne II krechy ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2011-01-29 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nasze kciuki mają magiczną moc! Kochana, wiadomość jest po prostu rewelacyjna!! Teraz nic, tylko badanka i do lekarza ![]()
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Egwene UDAŁO SIĘ
![]() ![]() ![]() Wynik na pewno nie jest zafałszowany. Ciesz się kobito Moje GRATULACJE ogromne ![]()
#1224 |
Rozeznanie
|
Dzięki, dzięki, dzięki
![]() Cieszymy się z mężem strasznie chociaż on próbuje studzić mój entuzjazm no bo w końcu to dopiero 10-ty dzień po transferze a w zaleceniach mam napisane żeby nie robić "sikańca" przed 14-stym dniem. Ale ja oczywiście nie dałam rady doczekać ![]() ![]() Teraz żałuję że nie poszłam na betę wczoraj bo dzisiaj zamknęli mi laboratorium o 11-stej więc muszę poczekać do poniedziałku. Nie wiem jak wytrzymam ![]() ![]()
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A w poniedziałek skocz na betę - na pewno będzie wysoka ![]() ![]() Pięknie Kochana, nawet nie wiesz jak mi humor poprawiłaś dziś tą wiadomością ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Paulinko nie tylko Tobie
![]() A jak Nadia się ucieszy hehe
#1227 |
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 22 staraczki kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07 Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 18, last @ 10,12 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)cykl 16, last @ 22,12 ![]() Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 22, last @ 24,12 Caroline_1988 - (Karolina, 22 lata, kuj - pom)cykl 3, last @ 28,12 Darusiaaaa - (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 1, last @ 29,12 Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01 ![]() alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 8, last @ 4,01 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 38, last @ 6,01 Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 1, last @ 6,01 Karolca - Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 2, last @ 7,01 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 26, last @ 14,01 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 16, last @ 15,01 Irmusia81(Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 22, last @ 14.01 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 24, last @ 20,01 Atila- (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 23, last @ 25,01 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Oj ucieszy się bardzo ![]() zresztą wszystkie się cieszymy z tak wspaniałej wiadomości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Rozeznanie
|
Dziękuję raz jeszcze - jesteście naprawdę kochane
![]() To, w bardzo dużej części, dzięki wam i waszemu wsparciu było mi łatwiej przeżyć te wszystkie trudne chwile które były naszym udziałem do tej pory. Dlatego też dowiadujecie się o naszym szczęściu pierwsze (oczywiście nie licząc TŻ-ta ![]()
#1229 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dzisiaj też winko mamy, więc zapraszam do AA. ![]() Cytat:
![]() Ja się trochę martwię, bo chciałam trochę roślin zamówić zza granicy a tu ciut mało pieniążków się robi... Muszę jej jakoś cudownie rozmnożyć... ![]() Będziemy dzisiaj przeglądać wycieczki... Z Egiptu, Tunezji i Maroka póki co zrezygnowaliśmy... I teraz nie wiemy gdzie jechać... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za tydzień będę u gina to się dowiem co i jak... A dziś wieczorkiem jadę do koleżanki na babskie spotkanko ale będę prowadzić także nie piję...chyba, że jak wrócę do domu ![]() Super zakupki, pochwalisz się?? Trzymam kciuki za rozmnożenie kaski ![]() Kiedy planujecie się wybrać na wczasy?? My 15 marca lecimy do Polski na tydzień...a potem koniec maja, początek czerwca tydzień mamy urlop i jak coś się fajnego/taniego trafi to gdzieś wyskoczymy. A ostatni urlop w tym roku to od 19 września 2 tygodnie...lecimy do Polski i stamtąd na tydzień gdzieś ![]() ![]() Polecam Hiszpanię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.