|
|
#1201 |
|
Naczelny Hipster
|
Dot.: Top Model - część II
Gabryśka podleci do góry i spadnie z hukiem moim zdaniem
![]() Mi się Olga z twarzy nie podoba, ale modelkową twarz ma. Jedyna taka normalnie ładna to moim zdaniem Oliwia. I w sumie racja, ma takie spojrzenie zranionej sarny A ja byłam pewna, że Natalia przejdzie, bo chcą być światowi tak mi się widzi Więc jak się trafiła czarna dziewczyna to brać! O ile na modelkę mi się nie widzi, to wydaje się być bardzo fajną dziewczyną, mądrą i ogarniętą no i jest bardzo ładna
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
niestety zero zaskoczenia, 13 (bo tyle ich wybrali tak?;p) mozna bylo sobie przewidzieć w 100%, szkoda, że agaola nie przeszła
![]() a no powiem tylko, że murzynke mogli sobie darować. no i standardowo, mega irytowały mnie Gabriela i Ania... a i kurrrrcze, wg mnie Greta jest piekna. Mimo że zazwyczaj nie podobają mi się brunetki Edytowane przez kaja2301 Czas edycji: 2011-09-28 o 22:45 |
|
|
|
#1203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W nastepnym odcinku przefarbuja ja na platyne i uzna, ze moglaby teraz tanczyc na rurze ;p Która to jest Oliwia bo jeszcze nie kojarze z imienia wszystkich? PS Kiedy odpadła ta, co sprawdzali jej cycki na castingu? I ktos mi powie w koncu jak mieli zamiar to wyczuc, skoro niektore implanty sa niewyczuwalne
Truth has no path. Truth is living, and therefore, changing. It has no resting place, no form, no organized institution, no philosophy. Edytowane przez whitechocolateraspberry Czas edycji: 2011-09-28 o 22:45 |
|
|
|
|
#1204 |
|
Naczelny Hipster
|
A w ogóle przecież na samym początku pochwalili wizażankę. A potem wywalili. Nie ogarniam
|
|
|
|
#1205 |
|
BAN stały
|
Jest jakaś dziewczyna z 3miasta? pytam, bo nie wiem komu mam kibicować.
|
|
|
|
#1206 |
|
Naczelny Hipster
|
Nie wiem jak opisać Oliwię
![]() Przeszła jeszcze ta co się jąkała. |
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Przeszły wszystkie, które mi się podobały - Wiktoria, Karolina, Dorota, Olga, Oliwia, Natalia i Gabryśka, mimo, że nie jestem w stanie słuchać tej ostatniej
Nie rozumiem natomiast po co wzięli Ankę-Płaczkę, według mnie była totalnie słaba.---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2011-09-28 o 22:52 |
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
z mojej miejscowości nie przeszła...
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Gabryśka budziła by o wiele większą sympatię gdyby przestała się przechwalać i podkreślać na każdym kroku, że jest zaje... To tak mnie irytuje, że chcę, żeby odpadła z tej 13-tki jako pierwsza
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się baaaaardzo podobała Oliwia (moja faworytka) i mimo że nie lubię tej całej Gabryśki to fajnie wypadła na zdjęciu
I ta wysoka z długimi włosami która podobno już działa w modelingu też super wyszła. Natomiast nie mogę zdzierżyć Wiktorii Driuk , sama nie wiem dlaczego, bo na zdjęciu wyglądała nieziemsko... Ale jakaś taka wulgarna mi się wydaje.
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
A macie pełną listę finalistek? Ciekawa jestem.
Fajnie, że przeszły Olga, Wiktoria, Dorota, Michalina - każda z nich ma coś w sobie. Gabryśka to dla mnie taka wiejska dziołcha, krzykliwa i przeciętna.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. |
|
|
|
#1214 |
|
Zadomowienie
|
Wiktoria to jest ta z wielkim tatuazem? Co sie sokiem oblewala na castingu?
Moze mi powiedziec kiedy odpadła ta ze sztucznymi ustami i cyckami, co mysleli, ze jej cos wymacaja jak pomacają?
|
#1215 |
|
Zadomowienie
|
Jak na castingach Wiktoria mnie nie zachwyciła tak teraz ją wręcz ubóstwiam. Michalina jest świetna, z tą rurą było trafne, nie wyobrażam sobie jej w platynie, bardzo dobrze jej w naturalnym kolorze. Anka nietrafiona, gdy zobaczyłam jej panikę przed sesją już miałam dosyć. Figurę ma idealną na modelkę, ale na tych zdjęciach nie wyszła korzystnie + bardzo dobija mnie to jej gadanie a'la podekscytowana dwunastka przed koncertem Justina Biebera i to 'ściałabym'. Gabryśka wyszła świetnie, ale nie mogę przetrawic jej osobowości, czy jedynym słowem którego ona używa jest za✂✂✂iście? Zdziwiłam się, że nie wywaliła cycków jak Zula w pierwszej edycji, bo trochę mi ją przypomina z charakteru.
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Odpadła po sesji, według mnie. |
|
|
|
#1216 |
|
Naczelny Hipster
|
W tym odcinku odpadła ta od macanych cycków. Chyba nawet jej nic nie powiedzieli, tylko odpadasz.
|
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnia dwójka: Natalia (ciemnoskóra) i ta blondynka- wiedziałam, że przejdzie Natalia, ale uważam, że blondynka o wiele lepiej wyszła i bardziej nadaje się do modelingu. Nie było to sprawiedliwe.
expecto patronum The Hidden Wiki Feather: A Free Monero Desktop Wallet Ahmia â wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Free mail Baza adresów onion Edytowane przez infrequency Czas edycji: 2011-09-28 o 22:57 |
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta macana wyleciała przy reszcie dziewczyn z tej sesji: http://dcs-212-91-8-229.atmcdn.pl/sc...1160&dsth=1160 (dziewczyna z ręką przy włosach), powiedzieli jej po prostu, że nie przechodzi, bez dalszego komentarza.
|
|
#1220 |
|
Naczelny Hipster
|
Wiktoria to ta blondynka, co miała świetne zdjęcie?
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
http://topmodel.tvn.pl/uczestniczki.html - już są wszystkie uczestniczki
Tylko uwaga, bo foty już po metamorfozach z tego co widzę
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
A to jak Ania (płaczka) próbowała się bronić, że jednak nadaje się na modelkę to w ogóle mnie rozwaliło...
|
|
|
|
#1223 |
|
Zadomowienie
|
Zuzka w 1 edycji wywalila cycki bo to byla chyba jedyna rzecz, ktora mogla sie pochwalic ;p;p;p
Rzeczywiscie ladna ta Oliwia, teraz sie zorientowałam która to ![]() Ale nie podoba mi sie Magda ani ta laska co w nastepnym odcinku ma mdleć prawie.
|
#1224 |
|
Naczelny Hipster
|
Beznadzieja, że już pokazali metamorfozy ;/
I w ogóle w co oni je ubrali?
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzałam uczestniczki i platynowy blond Michaliny w ogóle mi się nie podoba. Nie dziwię się jej reakcji.
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego, co widzę, to tylko Gabryśki zmiana jest na plus...EDIT. choć może nie do końca... Edytowane przez królewna z drewna Czas edycji: 2011-09-28 o 23:07 |
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- OMG
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
O matko, na tych zdjeciach po metamorfozie, tragedia.
Ta Magda w jeszcze bardziej zoltych wlosach, jakby za mało żółte juz miała... jaka ona ma kwadratowa twarz, nie wiem co oni w niej widzą... Ta ostatnia tez nie wyszła najlepiej, jakby zabic kogos miała ;p
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

Nie rozumiem natomiast po co wzięli Ankę-Płaczkę, według mnie była totalnie słaba.

Bez sensu... Niby nie mieli nic do zarzucenia, ale 'odpadasz'
, sama nie wiem dlaczego, bo na zdjęciu wyglądała nieziemsko... Ale jakaś taka wulgarna mi się wydaje.

z tego, co widzę, to tylko Gabryśki zmiana jest na plus...