|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1201 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 258
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Cze¶c kobietki Moje
.Wczoraj zjad³am sobie z 6 ciasteczek czekoladowych ![]() i chlebek taki wiecie zapiekany w tosterze z 3 plastrami okr±g³ymi sera i szynka . Ale dlatego, ¿e u mamy by³am i mama zawsze mnie na co¶ namówi... . Za to jak wróci³am do domu to po³ozy³am Babelka spac i zrobi³am 100 brzuszków, i ca³e barwy szczê¶cia przekrêci³am hh, wiêc nie wiem o czym by³o hehe, bo mam zawsze na maxa z ciszony g³os jak mój synek ¶pi a hh ha³asu narobi³a i nie wiem nic :P. Przyszed³ wczoraj mój pas i w nim robi³am brzuszki .Dzisiaj na sniadanie zjad³am kawa³ek chleba razowego pe³noziarnistego (60g -100kcal), jogurt Jogobellkê Light (90kcal), linee detox i zielona hernatke wlasnie dopijam . Jako¶ mam dobry humorek dzisiaj - odziwo . A to pewnie dlatego, ¿e M±¿ na ¶wiêta zabiera mnie na wielkie wielka¶ne zakupy do GB . Za✂✂✂i¶cie . Nie dostasta³am limitu a wiêc uhahana jestem nieziemsko . Na kupujê sobie ciuchów, ¿e w Kombiaka siê nie zmie¶ci . Ju¿ nie pamiêtam kiedy by³am na takich zakupach .Monia rozumiem Ciebie doskonale. Ja od sierpnia jestem sama, M±¿ przyje¼d¼a raz na 2 tygodnie na 3 dni... A wiêc wiem jakie s± Twoje obawy... Mój M±¿ jest od Nas 1200km... A wiêc nawet gdybym chcia³a siê do niego wybrac to nie ma takiej opcji... Ca³y dzieñ drogi... Z ma³ym dzieckiem... A wiêc pozostaj± telefony a w sumie smsy... Pocz±tki s± tragiczne... Ale potem jak wraca to jest super (czasami nie ale przewa¿nie tak)... I ta my¶l, ¿e stac Ciebie na wszystko, dos³ownie na wszystko... ¯adnych zmartwieñ o jutro, ¿adnych kredytów, po¿yczek, rat, bo po prostu stac Was na to, ¿eby kupowac wszystko za gotówkê... My¶lê, ¿e to jest najsilniejszy argument... Mój tata ca³e zycie jest za granic± a ja mam dwójke rodzeñstwa i moja mama jest od zawsze sama, za to ¿yjê jak królowa i my¶lê, ¿e to jedyny powód - ¿e nic jej nie brakowa³o nigdy oprócz taty - daje jej si³y, ¿eby poprostu czekac... Tak¿e Monia g³ówka do góry! Zobaczysz, pocz±tki s± straszne ale do wszystkiego mo¿na siê przyzwyczaic . A dzieciaczki masz ju¿ nawet du¿e wiêc nie jest a¿ tak ¼le . Ja mam jeszcze malutkiego synka i jako¶ teraz ju¿ siê przyzywczai³am . Mówi±, ¿e pieni±dze to nie wszystko, tylko ciekawe jak ¿yc bez nich... . Spójrz na to z innej strony, ¿e nie ka¿demu trafia siê taka okazja mimo, ¿e bardzo chcia³by za³apac dobrze p³atn± pracê! . Wszystko siê u³o¿y - zobaczysz . STRACH MA WIELKIE OCZY! ![]() Spadam siê ogran±c bo z dzieciaczkiem moim jade do lekarza, oby by³ ju¿ zdrowiutki .Papa
|
|
|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 381
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Moniczko, Kubiowo ma racjê! Stopa ¿yciowa od razu siê podnosi
, dostaniesz pierwsz± wyp³atê, to zobaczysz ró¿nicê!A ja dzi¶ w lepszym humorze, staje na wadze, a tam 54!!równiutkie...ajjj!!al e siê ciesze, ale teraz ka¿de pó³ kg. zrzuciæ to jest po prostu mêczarnia! Przedtem tak ³adnie lecia³y.. meeedzik, ja te¿ nienawidzê biegaæ, rozpoczyna³am sezon 2miesi±ce i rozpocz±æ nie mog³am..ale wszêdzie pisz±, ¿e bieganie jest najlepsze na schudniêcie, tak¿e wziê³am siê..w sumie ju¿ po tygodniu nie jest ¼le, cz³owiek siê przyzwyczaja.. Ja jadê dzi¶ na shopping do Krk, ajj, ale siê ciesze..ale te¿ kolejne pokusy, jadê z bratem,a on kocha fast-foody( po siostrzyczce) Mam nadzieje,ze co¶ sobie kupie i humorek bêdzie inny ni¿ wczoraj Monika, g³owa do góry!! Nie taki diabe³ straszny, jak go maluj±, idzie siê przyzwyczaiæ!
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 411
|
hej ¶licznotki moje
![]() Mnie dzi¶ od rana g³owa boli ;( pogoda na razie ³adna, ale ju¿ siê zaczyna chmurzyæ i na pewno bêdzie pada³o, poza tym wiatr wieje jak szalony! Moja waga bez zmian 63,3. Dzi¶ idê na si³owniê po FAT KILLERA, dokupiê sobiê jeszcze mo¿e chrom i od poniedzia³ku zaczynam æwiczyæ codziennie i je¶æ po³owe tego co teraz. Jutro jadê na zakupy to sobiê kupiê t± wagê kuchenn± i jaki¶ dobry balsam wyszczuplaj±cy na uda. Zosta³o mi jeszcze 6 tabletek anty, ale w sobotê chyba wezmê ostatni±. Wczoraj tak mnie mdli³o wieczorem ¿e zasn±æ nie mog³am. Ale jest jeden plus tych tabletek.. no mo¿e dwa - w ci±zy nie jestem i to ¿e mi piersi uros³y przedtem mia³am takie ma³e ¿e szok a teraz s± pe³ne i du¿o wiêksze Z tego jestem zadowolona No ale pewnie jak przestanê braæ tabletki to mi znów zmalej± Dzi¶ idê na solarium siê zrelaksowaæ trochê. Dosta³am ostatnia wyp³atê wiêc mogê zaszaleæ hehe, potem juz tylko kuroniówka mi zostanie - no chyba ¿e zadzwoni± z pracy abym wróci³a. Co do mojego mê¿a pracy to on bêdzie w Polsce pracowa³ wiêc nie jest tak ¿le i przewa¿nie w naszym województwie. Ka¿dy weekend bêdzie w domu - no chyba ¿e nieraz bêdzie musia³ pracowaæ to co drugi weekend. Mój tata w tej firmie pracuje ju¿ ok. 4 lat wiêc wszystko wiem Ogólnie zarobki tam s± super - jak na nasz kraj. Wiêc napewno bêdzie nam ³atwiej, ale ja sama z dwójk± dzieci.... zwariujê!!! Swojego ¿ycia juz nie bêdê mia³a wcale;((( Ale Dziêkujê wam dziewczyny za pocieszenie ;*A dzi¶ na ¶niadanko zjad³am p³atki Just Fit z owocami + mleko. Idê obiad robiæ, bo m±¿ wróci z pracy przed 15 i na pewno bêdzie g³odny. Bu¼ka!
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-04-08 o 13:00 |
|
|
|
#1204 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 777
|
Witam
![]() Ja dzisiaj od 7 na nogach nienawidzê tego!Na szczê¶cie powoli waga spada ka¿de 0.1 kg cieszy ![]() Dzisiaj rano zjad³am tradycyjnie p³atki z mlekiem i 0 12 jogobelle na obiad mam nale¶niki ale odgrzeje sobie je bez t³uszczu wiêc bêd± mniej kaloryczne i my¶lê ¿e wieczorem zjem ciemn± bu³kê z serem ¿ó³tym i pomidorem bo od rana do bardzo pó¼na bêdê na nogach![]() Monia nie za³amuj siê jako¶ to wszystko siê u³o¿y Pomy¶l ¿e Twoim dzieciom nie bêdzie niczego brakowaæ.
|
#1205 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 346
|
Ja dzi¶ na ¶niadanie zjad³am jedna kromke pe³noziarnistego chleba z pomidorem cebula sa³ata i serem ple¶niowym.
Drugie ¶niadanie to by³a aktiwia ze zbo¿ami Po pracy mam zamiar i¶æ na basen wiec troszkê spale
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 843
|
Ja na ¶niadanie jak zwykle gar¶æ p³atków i 150 ml mleka
![]() II ¶niadanie sok marchewkowo-malinowy LEON i jeden cukierek micha³ek(zosta³am poczêstowana) ![]() Obiad ³y¿ka ziemniaków i pó³ ma³ego kotleta mielonego (nie lubiê mielonych) A na kolacjê mam bu³kê pe³noziarnist±, serek do smarowania czosnkowy, pomidor i cebulka mniam ![]() Dzi¶ dla odmiany kupi³am sobie polêdwicê drobiow±, chudziutk± wiêc jeszcze zobaczê co zjem ![]() U mnie dzi¶ nie za ³adna pogoda, wiêc nie poskaczê na skakance, zostaje mi tylko rowerek i hula hop
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
ja na obiad robiê pieczone ziemniaki i kurczaka - m±¿ uwielbia!
A u mnie pada deszcz ;( masakra ! ju¿ który¶ dzieñ z rzêdu.... Kiedy to siê skoñczy? Nawet na spacer nie mo¿na wyj¶æ! Ja pamiêtam jak mi do nie dawna tez waga codziennie spada³a o 0,1 No a teraz stoi ;( i wiem, ¿e to wina tych g³upich tabletek! No macie racjê.. w sumie to powinnam siê cieszyæ ¿e m±¿ bêdzie dobrze zarabia³ i nie bêdzie nam niczego brakowa³o.... ale ja nie wiem czy dam radê z dwójk± dzieci sama ;( bêdzie mi ciê¿ko i tego siê bojê.... no i têskniæ bêdê!!! Ja chyba jutro siê wybiorê na basen
|
#1208 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 413
|
Dziewczynki czytam Was, ale jakos weny nie mam ¿eby odpisaæ... Swoich za³o¿eñ siê trzymam, wczoraj jedynie zdarzy³ mi siê grzeszek i zjad³am rogalika francuskiego z czekolad±... Ale oprócz tego wczoraj jad³am na ¶niadanie standardowo p³atki z mlekiem odt³uszczonym, na drugie banan i jab³ko, na obiad 2 pa³ki z kurczaka bez skóry, na podwieczorek pó³ ¶wie¿ego ananasa, a na kolacjê gruszkê i dwa kiwi
A dzi¶ zaczê³am od p³atków z mlekiem 0%, pó¼niej banan i gruszka. Teraz na obiad zjem 250 gram krewetek Tak¿e ³adnie. Jutro dzieñ wa¿enia... Troszkê siê bojê, bo niby diety trzymam siê bardzo mocno, ale nie mia³am czasu za bardzo na æwiczenia i robi³am tylko codziennie a6w + 300 brzuszków + wymachy nogami po 100 razy na jedn± nogê, 100 grzbietów i 100 powtórzeñ takiego æwiczenia na pupê... A normalnie robiê to wszystko tylko, ¿e po 200 razy + aeroby (skakanka, bieganie po schodach itp.)... No nic mam nadziejê, ¿e mimo wszytko waga mnie nie zdo³uje... Doczytam jeszcze wszystko dok³adnie ( bo tak po ³ebkach trochê czyta³am) i odpiszê pó¼niej ![]() Bu¼ki!!!
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po obiedzie, a zjad³am: 2 pieczone ziemniaki i pó³ udka + surówka warzywna.
Mój synek wcina teraz chipsy paprykowe - wziê³am od niego z 4 i powiem wam ¿e nawet nie mam ochoty na wiêcej - nie smakuj± mi ;p Jak ju¿ wcze¶niej gdzie¶ wspomnia³am : Dziwne rzeczy siê ze mn± dziej±! Bo przecie¿ ja uwielbiam chipsy G³owa mnie dalej boli przez t± pogodê - ci±gle pada deszcz ;( idê siê po³o¿yæ, pó¼niej pójdê na solarium i po mojego FAT KILLERA do pó¼niej!
|
#1210 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 762
|
a ja w³a¶nie skoñczy³am pa³aszowaæ gofry zrobione przeze mnie z bit± ¶mietan± - pyszno¶ci! ogólnie to u mnie w domu wszyscy na diecie, tata przez zalecenia lekarza, mama aby poprawiæ wygl±d, brat te¿ ju¿ narzeka na brzuszek, wiêc pewnie bêdzie ma³o miêska a du¿o warzyw.
by³am dzi¶ u lekarza i znów muszê braæ antybiotyki, masakra. ci±gle sp³ywa mi ropa do gard³a i nie da siê wytrzymaæ z tym zapachem z nosa i ust! a tak siê cieszy³am, ¿e mam ju¿ z g³owy tabletki, eeh. jak trochê brzusio odpocznie to zabieram siê za æwiczenia i hh, jak dobrze ¿e ju¿ weekend
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Monia powiedz mi co to jest FAT KILLER ?
Murka oj jak ja uwielbiam gofry w zesz³ym roku zakupi³am gofrownicê i ju¿ dawno ich nie robi³am, a tata chcia³ w zesz³y weekend robiæ, ale na szczê¶cie (b±d¼ nie szczê¶cie) nie by³o ani bitej ¶mietany ani d¿emu ![]() Ja niedawno skoñczy³am je¼dziæ na rowerku, dzi¶ 40 minut ale ale w szybkim tempie, pot siê ze mnie la³ strumieniem. A o 18 biorê siê za krêcenie hh
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 199
|
Hej, mogê siê przy³±czyæ ?
|
|
|
|
#1213 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 777
|
O poæwiczy³am trochê
30 min hh i 100 brzuszków skakanka czeka na pogodê teraz idê zjem kanapeczkê do jutra chudzinki---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Ekomonika zapraszamy
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
hej no jak najbardziej!!! Witamy To ile chcesz zgubiæ ?? ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- A to jest to: http://allegro.pl/trec-fat-killer-do...500719821.html Ponoæ niema nic lepszego!!! Mam ju¿ to w domku Od jutra zaczynam to piæ ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Ja od obiadu jeszcze nic nie jad³am. Jako¶ g³odna nie jestem. No i dobrze ![]() By³am na si³owni u ch³opaków i kupi³am Fat Killera oraz pole¿a³am 16 minut w solarium Siê wygrza³am i od razu mi lepiej Wiatrzysko u nas straszne! wieje 90 km/h ! Masakra! A co tam u was?
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Ekomonika witamy
Monia tak my¶la³am, ¿e to jaki¶ suplement te¿ siê zastanawiam nad jakim¶. Poczekam na Twoj± opinie co do tego ![]() U mnie te¿ straszne wietrzysko :/ masakra jaka¶ Ja na kolacjê zjad³am bu³kê pe³noziarnist± z serkiem i szynk± ![]() Teraz jeszcze pokrêce trochê hh
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
ten Fat Killer jest ponoæ naprawdê dobry. Moja znajoma schud³a na tym 29 kilo w 3 miesi±ce - oczywi¶cie æwiczy³a prawie codziennie ale tylko trochê. Mój kolega który jest instruktorem kulturystyki mi to poleci³.
Od jutra bêdê to pi³a, ale póki jeszcze biorê tabletki to efektów na pewno nie bêdzie ;( Dzi¶ wziê³am 6 tabletkê - zosta³o jeszcze 5 ;/ A na kolacjê zjad³am dwie niedu¿e kanapeczki z jajkiem na miêkko + kawa inka z mlekiem Jutro raczej nie pojadê na zakupy bo taki watr ¿e strach. Czekam a¿ dzieci zasn± i wskakujê na orbitreka ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Dziewczynki chyba mam wagê zepsut±. Wesz³am teraz tak z ciekawo¶ci na wagê w ubraniu (spodnie+bluzka) i ¶wie¿o po kolacji - najedzona a¿ brzuch mnie boli, a tu wyskoczy³o 63,6. Gdzie rano jak siê wa¿y³am prawie na golasa i na czczo z pustym ¿ó³±dkiem wyskoczy³o 63,3. Co¶ mi tu nie gra. Idê zaraz na orbitreka - owinê foli± moje wielkie uda i wskakujê
|
#1217 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 265
|
za mn± ju¿ 40 min orbiterka
ju¿ siê wci±g³am w to peda³owanie
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
o matko, po³o¿y³am siê zdrzemn±æ o 19 a dopiero wsta³am! i nic nie poæwiczy³am, kolacji te¿ nie zjad³am ale g³odna nie jestem po tych gofrach. eeh, teraz bêdê siedzia³a pó³ nocy bo nie zasne
![]() a wiatr straszny, ma³o dachu nie wyrwie! strach siedzieæ w domu, a co dopiero wyj¶æ na dwór. |
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze nie æwiczy³am bo ci±gle kto¶ mnie zagaduje na facebooku! Ale ju¿ wy³±czy³am t± stronkê i idê na orbitreka. Szczerze mi sie nie chce no ale parê minut chocia¿ zaliczê ;p
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#1220 |
|
Zadomowienie
|
no orbitrek dobra rzecz, warto siê trochê przemêczyæ ¿eby zobaczyæ spadaj±ce kg
|
|
|
|
#1221 |
|
BAN sta³y
|
Kochane Moje... dzisiaj nasta³ wieki kryzys w moim odchudzaniu... Tyle co ja dzisiaj zjad³am to Wy przez miesi±c napewno nie zjecie
. Nie mogê zasn±c (chocia¿ zawsze o 21stej juz ¶piê i to najpó¼niej o tej godzinie)... Napiszê co zjad³am:10 kostek ptasiego mleczka Wedlowskiego Prince Polo orzechowe dro¼d¿ówkê z krostami Pawe³ka du¿± paczkê Laysów Chili 2 herbtaniki mojego synka 8 paluszków rybnych smo¿onych kawa³ek chleba z past± z tuñczyka jogurt Jogobellê Light jeden paluszek WW (tego batona takiego czekoladowego chyba WW siê nazywa) pó³ parówki 3 plastry sera 2 napoje Carni Line na odchudzanie jedna herbatê zielon± ![]() ![]() tragedia... Tak zaprzepa¶ci³am swoj± siln± do tej pory wolê... A wszystko przez to zabieganie... Tu podjad³am, tam podjad³am... ![]() Starsznie mi ¼le z tym... ![]() ![]() Jutro i pojutrze - za to co zjad³am dzisiaj - za karê zjem tylko: ¶niadanie: 2 kromki chleba raziwego - jeden z past± z tuñczyka, drugi z szynk± z kurczaka II sniadanie : Jogobellê Light Obiad : miseczka truskawek kolacji nie bêdzie. Kara musi byc... Nie wejdê jutro na wagê bo strasznie siê bojê... Jak ja tak robic bêde to nigdy nie zjadê do 55 kg ![]() Dziewczyny pomocy ![]() ![]() Ale mam wyrzuty sumienia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- A i zapomnia³am jeszcze o.... WRAPIE ![]()
|
|
|
|
#1222 |
|
Zadomowienie
|
kubiowo faktycznie trochê za du¿o, szczególnie tych s³odyczy, ale ka¿demu zdarza siê taki dzieñ to normalne nie przejmuj siê
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaliczy³am 20 minut orbitreka
owinê³am nogi foli±, brzuch te¿ owinê³am foli± i na to jeszcze mój pas Leci ze mnie z ka¿dej strony ;p D³u¿ej ju¿ mi siê nie chcia³o.... jaka¶ zmêczona dzi¶ jestem. Zaraz idê siê odwin±æ z tej foli ale jeszcze posiedzê trochê i siê wypocê ;p Kubiowo89 jednego batonika to ja rozumiem ale a¿ tyle??? Powinna¶ dostaæ nie z³e lanie! Ka¿demu siê wpadki zdarzaj± ale tyle zje¶æ to normalnie szok ;p;p;p ¯eby mi siê to wiêcej nie powtórzy³o!!!! ![]() Mnie dzisiaj m±¿ namawia³ ¿eby zamówiæ pizze na kolacje ale szybko mu to wybi³am z g³ówki hehe Nie d³ugo ¦wiêta! Rodzina siê zjedzie i trzeba ³adnie wygl±daæ! Ja do ¦wi±t muszê wa¿yæ 60 kilo!!! Koniecznie i obowi±zkowo!!! A jeszcze 7 maja idziemy z mê¿em na komuniê do jego siostrzenicy i na t± okazjê kupi³am sobie bia³e spodnie no ale ¿eby ³adnie w nich wygl±daæ to muszê schudn±æ jeszczê trochê ;p bo jak wiadomo bia³y kolor nie wyszczupla.... a wrêcz przeciwnie. Idê do wanny kobietki i spaæ Tak wiêc dobranoc i kolorowych snów!
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-04-08 o 23:59 |
|
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Ja wczoraj by³am 1.5h na basenie z czego czê¶æ czasu spêdzi³am na saunie, nastêpnie posz³am z mê¿em ogl±dn±æ flizy bo nie pisa³am wam ale jeste¶my na etapie „ma³ej budowy” a mianowicie wykañczamy poddasze w domu moich rodziców a trzeba tam zrobiæ wszystko: ¶cianki dzia³owe - ju¿ zrobili¶my ociepliæ dach – ju¿ zrobili¶my instalacje elektryczna – prace w toku centralne – trzeba czekaæ na koniec okresy grzewczego wytynkowaæ ¶ciany – w toku i oczywi¶cie cala wykoñczeniówka, finansowo to ju¿ ledwo ¿yjemy…..ale nie o tym mia³o byæ no wiec jak wrócili¶my to usma¿y³am sobie na oliwie z oliwek 2 (niestety du¿e) kawa³ki ryby (oczywi¶cie bez panierki) i zjad³am je z surówk± z kiszonej kapusty na szczê¶cie to by³y rybki wiec praktycznie samo bia³ko pó¼niej jeszcze zjad³am pomarañcze i to by by³o tyle.Dzisiaj niestety siedzê w pracy no ale có¿
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Witam chudzinki
Kubiowo oj trochê przesadzi³a¶ ale nie ma co p³akaæ nad rozlanym mlekiem, tylko trzeba o tym zapomnieæ i braæ siê do roboty ![]() Monia a mo¿e faktycznie tylko tyle wiêcej wa¿y³a¶ wieczorem? Zwa¿ siê dzi¶ rano i siê oka¿e czy zepsuta czy nie Ja dzi¶ na obiad mam nale¶niki ze serem dawno nie jad³am, a tak je uwielbiam wiêc nie bêdê sobie odmawiaæ, bo mama gotuje wiêc jem to co serwuje, zawsze co¶ pysznego oczywi¶cie jem ale w niedu¿ych ilo¶ciach
|
#1226 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
o bo¿e, jak strasznie dawno mnie tu nie by³o! :O. Chyba tydzieñ ju¿ min±³... Tyle mam zaleg³o¶ci u was w czytaniu, ¿e tego nie ogarnê, bo jestem zajêta strasznie
. + chora . No ale jak tam wasze odchudzanka? Widaæ efekty? . U mnie powiem szczerze, ¿e wskazówka na wadze przesunê³a siê! Ju¿ nie jest za 70kg, ale przed . Do tego nawet brzuch p³a¶ciejszy siê jakby zrobi³, ale wczoraj pope³ni³am mnóstwo grzechów i dzisiaj obieca³am sobie lekki detoks, ma³o jedzenia, du¿o wody. Do tego praktycznie ca³y tydzieñ przele¿a³am w ³ó¿ku, ani biegania ani basenu, koszmar. Ale zaraz tuz wami ruszê ty³eczek, bo mnie najbardziej motywujecie !
|
#1227 |
|
Raczkowanie
|
Ja ju¿ po ¶niadaniu:
2 kromki chrupkiego pieczywa z serem ple¶niowym pomidorem cebula i sa³at± do tego zielona herbata a wcze¶niej by³a kawa z mlekiem.
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Mi dzi¶ znowu g³owa pêka!!!! Mam straszny katar i prawdopodobnie znowu chore zatoki. Nienawidzê tej pogody i tej wiosny! Beznadziejna jest!!!!!!!!!!!!! Jeszcze nic nie jad³am bo tak mnie g³owa boli ¿e a¿ mi nie dobrze, wziê³am dwa ibupromy Zatoki i czekam a¿ przejdzie. Idê siê po³o¿yæ bo siedzieæ nie mogê tak mnie ten ³eb boli! A na wadze dzisiaj 62,5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pó¼niej siê odezwê jeszcze buziaki!
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
monia z zatokami nie ma ¿artów, lepiej od razu id¼ do lekarza niech Ci przepisze co¶ od nich bo ja mêczy³am siê z nimi 2 lata, zanim nasi 'cudowni' lekarze zorientowali siê, jak mi pomóc. a te bóle g³owy s± straszne! zadzia³a³y na mnie dopiero antybiotyki dobrane pod bakterie w moim nosie, trzeba by³o robiæ wymaz. tak¿e nie lekcewa¿ tego!
ja dzi¶ nie mia³am czasu siê zwa¿yæ i pomierzyæ, zrobiê to jutro. pogoda dobija, nawet je¶æ siê nie chce! kiedy przyjdzie ta wiosna ![]()
|
|
|
|
#1230 |
|
BAN sta³y
|
Hej Kobietki!
Monia a pewnie , ¿e ochrzan musi byc... meeedzik wiem, ¿e bardzo du¿o zjad³am i mam dzisiaj przez to strasznego do³a ![]() murka04 masz racjê , i teraz wiem dlaczego nie mogê schudn±c, skoro tak jem...Ogólnie to dzieñ zaczê³am od wej¶cia na wagê (spa³am u mamy wiêc wa¿y³am siê na jej wadze) i tak: na elektronicznej wysz³o 67,1kg!!!!!!!!! na normalnej 66,5kg a na mojej wczoraj rano by³o 64kg!!!! Jak ja mam to rozumiec ? Mam przez to takie do³a... No napewno przez to, ¿e tyle sobie ostatnie czasy pozwala³am, tydzieñ temu w czwartek ma³a margarita, w niedzielê ma³a gyros, dro¿d¿ówka i babka gotowana, wczoraj A¯ tyle... Szok... Nie wiem której wadze wierzyc... Ja Wy my¶licie? Normalnie ryczec mi siê chcê, ¿e tak wczoraj post±pi³am... zreszt± w czwartek te¿ zjad³am z 6 ciasteczek czekoladowych.. Nie mam takiej silnej woli jak Wy... I chyba nie nadajê siê na odchudzanie... ![]() ¶niadanie: 2 kromki chleba razowego, jedna z pasta z tuñczyka, druga z szynk± z kurczaka, linea detox i zielona herbata... + WIELKI DO£. Postanowi³am, ¿e dzisiaj zjem jeszcze tylko Jogobellê Light i z 5 truskawek i nic wiêcej... Jak siê tak po¿±dnie nie ska¿ê to na drugi raz znowu ³atw± rêk± siêgnê po to wszystko co zjad³am wczoraj! |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.

.

, dostaniesz pierwsz± wyp³atê, to zobaczysz ró¿nicê!
Dzi¶ idê na solarium siê zrelaksowaæ trochê. Dosta³am ostatnia wyp³atê wiêc mogê zaszaleæ hehe, potem juz tylko kuroniówka mi zostanie - no chyba ¿e zadzwoni± z pracy abym wróci³a. Co do mojego mê¿a pracy to on bêdzie w Polsce pracowa³ wiêc nie jest tak ¿le i przewa¿nie w naszym województwie. Ka¿dy weekend bêdzie w domu - no chyba ¿e nieraz bêdzie musia³ pracowaæ to co drugi weekend. Mój tata w tej firmie pracuje ju¿ ok. 4 lat wiêc wszystko wiem

i my¶lê ¿e wieczorem zjem ciemn± bu³kê z serem ¿ó³tym i pomidorem bo od rana do bardzo pó¼na bêdê na nogach

G³owa mnie dalej boli przez t± pogodê - ci±gle pada deszcz ;( idê siê po³o¿yæ, pó¼niej pójdê na solarium i po mojego FAT KILLERA
w zesz³ym roku zakupi³am gofrownicê i ju¿ dawno ich nie robi³am, a tata chcia³ w zesz³y weekend robiæ, ale na szczê¶cie (b±d¼ nie szczê¶cie) nie by³o ani bitej ¶mietany ani d¿emu 

dawno nie jad³am, a tak je uwielbiam