|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie? | |||
Brąz? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
142 | 53,99% |
Bląd? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
123 | 46,77% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
BAN stały
|
Dot.: Jaki to kolor? POMOCY!
Nie słoneczny blond a platynowo-słoneczny. Ot, wielka różnica Wizażanki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Rozeznanie
|
Jak myślicie jaki kolor/ pasemka będą mi pasowały?
KONIEC. zawieszam
![]() Edytowane przez cameleon91 Czas edycji: 2008-11-04 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak myślicie jaki kolor/ pasemka będą mi pasowały?
Sama mam taki kolor włosów i też sie zastanawiam nad pasekami, czy ogólnie jakąś zmianą ale bark mi pomysłow. Myślałam nad miedzianymi refleksami. Więc też czekam na te propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Rozeznanie
|
dodam jeszcze ze farbowałam włoski jakoś 13 sierpnia ; )
![]() |
#1205 |
Zadomowienie
|
Ja farbowalam jakos na poczatku wrzesnia. Mial byc ciemny braz a wyszeld istnie czarny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Rozeznanie
|
Na jaki kolor? Pomóżcie!
Nareszcie moja mama zgodziła sie abym zafarbowała włosy! Zaproponowała abym najpierw zrobiła szampon koloryzujący i zobaczyła jak wyjdzie... Troche sie boje ze szampon nie zejdzie, a jesli zejdzie i potem zrobie farbę to wyjdzie zupełnie inny kolor ;/ Co o tym sądzicie?? Poza tym zrobiłam takie (kiepskie ale zawsze :P) aranżacje jak bede wyglądała w brązie. Mysle o ciemnym odcieniu, ale propozycje i komentarze baardzo mile widziane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
Dot.: Na jaki kolor? Pomóżcie!
mnie sie podobasz na 3 fotce, mysle ze ciemny kolor bardzo cie przygasza,przynajmniej takie mam odczucie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Przyczajenie
|
lepiej ci w tych jaśniejszych, ja też jakiś czas temu zrobiłam się na brąz i teraz żałuję, wyszły za ciemne, teraz przefarbuje się na jasny brązik i jakieś jaśniejsze refleksy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli już koniecznie brąz to bardzo jasny, a w ogóle to moim zdaniem lepiej, jakbyś pozostała w blondach. Nie musi to przecież być jasny blond.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Rozeznanie
|
..
![]() |
#1211 |
Rozeznanie
|
Jakiś czas temu kiedy chciałam tylko zmienic fryzure, a nie kolor wszyscy radzili mi brąz więc sama już nie wiem co robić... Jeśli jasny brąz to poradźcie mi jakis prosze...
Co myślicie o tym odcieniu? https://www.kosmetykionline.pl/produ...ztan-opal.html Tez dość ciemny chyba, ale kasztan - taki jak zawsze chcialam miec. W sumie to nie musi byc braz, moze jakos tam mi sie ubzduralo ;D No ale czern odpada,ciemny rudy hmmm nie widze sie jakos (chyba ze macie jakas konkretna propozycje)... Blond - zdecydowane NIE gdyż jestem ciemna blondynka i musiałabym rozjasniac włosy a tego mam juz dość |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Yenes, jak się przekonasz, kiedy zaczniesz farbować włosy , wcale nie jesteś ciemną blondynką. Kolor, który Ci się podoba z garniera jest na poziomie 5, czyli jest jasnym brązem. Jednak farby drogeryjne to mają do siebie, że wychodzą ciemniej niż powinny. I ten kolor na pewno nie jest wyjątkiem.
Może lepiej byłoby z pierwszym farbowaniem zwrócić się do profesjonalisty? Jeśli nie farbowanie u fryzjera, to chociaż farba profesjonalna, jest mnóstwo świetnych farb pro do wyboru - majirel, goldwell, farouk chi, luocolor, czy wreszcie bardzo delikatna richesse. edit: No i przy ciemniejszych włosach musisz zadbać o przyciemnienie brwi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Rozeznanie
|
Dziekuję bardzo madziuniu80
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się kolor włosków z załączonych zdjęć : )
jak myślicie pasowałoby mi ?
![]() |
#1215 |
Raczkowanie
|
a jak zrobilas te aranzacje kolorow wlosow??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Mi tez się nie widzisz w ciemnych powinnaś zostać przy jasnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
Wg mnie najładniej wyglądałabyś w jasnym brązie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
Radziłabym ciemny blond, czyli farby na poziomie 6. Zawsze łatwiej przyciemnić przy następnej koloryzacji, niż rozjaśnić zbyt ciemny kolor.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Raczkowanie
|
z tego co widze po zdjęciach jesteś typem letnim więc pasuje ci ciemny blond do czekoladowego koloru włosów w , którym lata zazwyczaj wyglądają pięknie
![]() zawsze jeśli wyda ci się kolor za ciemny [kwestia przyzwyczajenia] możesz dodać delikatne i cieńkie blond pasemka ![]()
#1220 |
Rozeznanie
|
Te aranżacje
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Jeszcze jedno ![]() https://www.kosmetykionline.pl/produ...8-kasztan.html I jak wyszedłby na moich włosach? Prosze was o opinie gdyz sama nie mam w farbowaniu doswiaczenia... Może moglibyscie mi polecic jakis kolor farby? |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Rozeznanie
|
Nie , nie , NIE .
Dużo lepiej ci w blondzie . Ciemne kolory jak juz ktos wspomniał , przytłaczają Cię ![]() Mi się widzisz w jaśniutkim blondzie ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jasna cera, niebieskie oczy, jaki kolor włosów ?!
Jestem "ciemną" blondynka z robionymi przez fryzjerkę blond pasemkami, mam jasna karnację z rumianymi policzkami, na załączonych zdjęciach tak tego nie widać bo są to zdjęcia głownie weselne, więc pokrycie twarzy było
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Konto usunięte
|
Uważam że w blondzie dużo ładniej wyglądasz, ciemny kolor cię przytłacza, postarza. Może zrób sobie na swoim blondzie delikatne pasemka trochę ciemniejsze od twojego naturalnego koloru, bądź jaśniejsze. Po co zaczynać od razu od farbowania całej głowy. Ja zaczęłam farbować w gimnazjum, tzn najpierw pasemka, potem cała głowa. Teraz staram się dojść do swojego naturalnego koloru, a farbowania żałuję gdyż prawie za każdym farbowaniem zostawała ruda poświata, więc proponuję ci przemyśleć sprawę, ale w sumie każdy człowiek uczy się na błędach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Raczkowanie
|
Jaki to kolor?Jak go uzyskać?
Hej
![]() Obecnie mam włosy jasny blond z ciemniejszymi pasemkami, ogólnie taki misz-masz na głowie, ponieważ schodziłam stopniowo pasemkami z czarnego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Rozeznanie
|
Dziękuję wam bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaki to kolor?Jak go uzyskać?
to pasemka, najwiecej w tym tzw bezowego blondu.
#1228 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolor wlosów do jasnej cery i niebieskich oczu
może ktoś jeszcze pomoże?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Rozeznanie
|
up ; p
![]() |
#1230 |
Rozeznanie
|
Cameleon91 na tym pierwszym zdjęciu kolorek świetny, do każdego typu urody pasuje ale widzę go na całości włosów a nie na samych pasemkach, masz śliczną fryzurkę i kolorek nie trzeba nic zmieniać jest pięknie ;-) ja też chcę taką grzywkę jak Ty masz :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.