|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, Takayka, a nie oferuja noclegow dla przyjezdnych? W sumie to taki polski zwyczaj.
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Robią wesele na ok 250os i przyjezdnych będzie ponad 150 to gwarantują noclegi tylko dla rodziny, mi w sumie głupio też obarczać ich kosztem za nas
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
No rozumiem, ze glupio. Nie wiem jak inne dziewczyny rozwiazaly sprawe przyjezdnych znajomych? Ja place za swoich za dwa noclegi, (dla rodzinki tesciowie udostepnia mieszkanie, ktore stoi puste) ale jak juz wiemy, jestem przypadkiem odosobnionym
Pod roznymi wzgledami
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
My też płacimy za noclegi wszystkich przyjezdnych.. Zależy mi na ich obecności i nie chce żeby musieli nad ranem 200km albo dalej do domu wracać..
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
My też płacimy za noclegi dla przyjezdnych wszystkich. Jednych się ulokuje w domu bo 2 łóżka będą puste
jedno po mnie hehe
|
#1208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i nastepne dwie osoby odmowily przeciez ja sie pochlastam ![]() jak bym wiedziala ze bedzie malo ludzi to bym zrobila 7km od domu a nie 50 juz mi sil brak
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2011-03-18 o 13:42 |
||
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę jakoś wbić się w rozmowę
![]() co do szampana osobiście lubię Fiore, one są takie z kwiatkiem, winogronem i brzoskwinią na etykiecie pyszne i słodziutkie my noclegi tylko dla 10 osób musimy mieć, już mamy zaklepane |
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to jest ich strata ze nie przyjdą! o i niech się ugryzą w d... |
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
U nas z przyjezdnymi tez będzie problem. Moja rodzinka (przyjedzie ciotka z Niemiec) zatrzyma się u babci, bo ma ogromny dom, cześć rodzinki TŻta u jego ciotki i kuzyna. na sali nie mamy ani jednego pokoju, bo to restauracja w pewnie kwatrey dla 4,6osób będziemy musieli załatwić
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kurcze jak bym wiedziala ze tak ludzie beda odmawiac to bym zrobila na miejscu i nie pchala sie w dodatkowe koszty typu transport no ale zycie.....
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu tego to się nie da przewidzieć, ja byłam pewna, że ledwo 80os dobijemy i tak cały kosztorys ustawiałam na te 80osón, juz potwierdziło nam 77 do rozdania zostało jeszcze 20zaproszeń, boje się,że finansowo nie wyrobimy jak wszyscy postanowią przyjechać
Przede wszystkim nie smuć się tylko miej ich gdzieś! Ich strata!!! Najważniejsze abyś ty się dobrze bawiła
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-03-18 o 13:59 |
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio tak byliśmy u koleżanki w maju, prosili 200 a przyszło 110 i było super wesele ![]() U nas jest coś jak u Takay, miałam nadzieje że będzie mniej a tu się okazuje że każdy chce przyjść nawet taka dalsza rodzina z którą mam mały kontakt, no ale jakoś to ogarniemy
|
|
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie przyjdą i będą się dobrze bawić My też w końcu w trakcie rozwożenia dopisywaliśmy kogoś a innych skreślaliśmy (bo lista gości stworzona była gdzieś w październiku/ listopadzie , a że nazwiska drukuje tylko na kopertach i to zazwyczaj dzień przed wizytą to możemy sobie zmieniać do woli |
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
bo z tymi gośćmi tak jest
jak myślimy, że wszyscy będą to oni nie przychodzą.. a jak zakładamy, że część nie przyjdzie, to nagle wszyscy potwierdzają |
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Jednym slowem: ludzie sa nieprzewidywalni!
Ja to tam juz sie nie lapie wogole w gosciach TZa (mysle, ze on tez nie... ). Musimy usiasc i wyliczyc ile NA PRAWDE (bo z dziecmi itp) jest ludzi na jego liscie
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa ja mam Michel, za 4,75 czy jakoś tak
. Gośćmie się nie martw, pamiętam ze masz dużo ludzi, więc sporo z pewnością i tak przyjdzie
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.studio-mm.pl/filmy.html Dziewczyny oglądnijcie sobie filmik pt. zimny maj taki będę miała kwiatek we włosach
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
no mam taka nadzieje zobaczymy ale dobrze ze wogole ktos dal znac a zobaczymy co bedzie dalej
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka nie przejmuj się to i tak masz dużo gości. Przynajmniej już wiesz mniej więcej kogo nie będzie i możesz doprosić kogoś innego
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuleczko to studio MM krecilo u mnie studniowke
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2011-03-18 o 15:02 |
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Zdenerwowałam się teraz na TŻ dzwonie do niego od rana i nie odbiera telefonu, teraz łaskawie odebrał i się okazuje że on jest w drodze do brata a miał jechać jutro dopiero
![]() A widzisz Ewka nie zauważyłam skąd oni są
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2011-03-18 o 15:05 |
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu 150 osób to i tak dużo, a pomyśl że jednak będziesz mieć też mniejsze koszta.
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Ech, Kuleczko nasi TŻ-ci potrafią dziwne sytuacje stwarzać. |
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Dark tylko mógł mi wczoraj o tym powiedzieć jak dzwoniłam wieczorem do niego bo się wczoraj nie widzieliśmy bo późno wróciłam do domu.
Ja zawsze o wszystkim się dowiaduje ostatnia i to za każdym razem.
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Kuleczka, daj spokoj, TZ tez czlwoiek i chyba moze sobie do brata kiedy chce pojechac
No chyba,z e byliscie na dzisiaj umowieni
|
|
|
|
#1228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ten kwiatek to chyba storczyk moja kolezanka w tamtym roku mila takiego samego we wlosach ale durny filmik z tego linku noc poslubna a teraz bede ogladac HITY Z PLYTY z tego linku czyli podsumowanie wesela na wesolo chciala bym miec cos takiego
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Monita nie chodzi o to że nie może bo może kiedy chce, to nie jest pół godziny jazdy tylko 4 - 5 godzin jazdy więc zostanie tam do niedzieli tylko chodzi o to że mógł mi powiedzieć wczoraj to bym poszła się z nim zobaczyć bo miał w sobotę jechać i myślałam że się zobaczymy dzisiaj
I wiesz jakbym wiedziała że będzie jechał to bym w poniedziałek nie wysyłała zaproszenia pocztą specjalnie Ewka dokładnie storczyk ten większy napewno uzbiera ci się te 150 osób
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2011-03-18 o 15:31 |
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
my tez płacimy za noclegi dla przyjezdnych
Ewka, kogo nie będzie ten niech żałuje nie przejmuj się tak, nie warto... Cytat:
ps.filmik nudnyyyyyy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
tylko o kilka kilometrów dalej...

jedno po mnie hehe