|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Slimex 15
hej dziewczyny,ja juz drugi tydzien na sibu ale przez pierwsze 4 dni brałam po połowę porcji,waga jak narazie kiepsko,po ponad 2 tyg. tylko 2 kg. mniej.zauważyłam ze zaczyna mnie głowa boleć od wczoraj-a dzisiaj nawet mocniej,jakaś taka śnięta stale chodze odkąd biore całą tabletkę,stale ziewam,spac mi sie chce ale ciśnienie mam nawet lekko podwyższone a ztego co wy piszecie to raczej macie sporo energii.
|
|
|
|
#1202 |
|
Przyczajenie
|
HEJ DZIEWCZYNY JESTEM TU NOWA ALE BARDZO POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY KIEDYS BRAŁAM ZELIXE BYŁO SUPER 20 KG MNIEJ MERIDIA NA MNIE NIE DZIAŁAŁA DLATEGO JESLI MACIE NAMIAR NA UCZCIWA OSOBE KTORA SPRZEDAJE ZAMIENNIKI TO PROSZ3E O KONTAKT NIE CHCIALABYM ZEBY KTOS MNIE OSZUKAŁ 2 CIAZE ZROBIŁYSPUSTOSZENIE Z MOIM CIAŁEM NIE MOGE IE Z TYM POGODZIC POMOZCIE
![]() :pr osi:
|
|
|
|
#1203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam to samo, też ciągle ziewam, średnio co parę minut. Z wagą nie jest źle, 2 kilo w 2 tygodnie to bardzo ładnie. Ja mam też mniej więcej taki spadek. nowa80 na forach nie pisze się z Caps Lockiem więc wyłącz go jak piszesz posta. |
|
|
|
|
#1204 | |
|
BAN stały
|
2 kg w 2 tyg. to mało? przelicz to na miesiąc - 5kg wiec chyba do złych wyników nie należy!!!!
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- złe samopoczucie to normalne tym bardziej , że teraz pogoda płata figle i ciśnienie jest jak wahadło, więc i my odczówamy złe sapopoczucie w postaci bólu głowy itp. poza tym tak jak dziewczyny piszą początej jest zły , i nikt z nas nie czuł się hapyy , więc trzeba przeczekać czego wszystkim życzę!!!! ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
nie jest to zależne od nas niestety , ten sam problem mamy co Ty , może znajdzie sie ktoś kto poda nam wiarygodny namiar. Na adi............mam ale nie na to co ja bym chciała
|
|
|
|
|
#1205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Np. przy Meridii miałam mega power
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny,
u mnie 5 dzień a waga stoi w miejscu . Może tabsy nie działają jak trzeba?Odczuwam mniejszy apetyt, wiecej pije i do tego ćwicze. No i pojawił się problem z wypróżnianiem się. Czy też tak macie/miałyście? Jest na to jakiś sposób? |
|
|
|
#1207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten problem pojawia się właśnie przy tabsach:/ czytałam w innym wątku, że dziewczyny na czczo piją szklankę letniej wody z miodem. Pomagają również herbatki typu Figura, etc. W końcu nazbiera się i popuści ![]() A powiedz masz siłę na ćwiczenia? Ja męczę się wchodząc pod górkę albo po schodach czytałam, że jedna z dziewczyn ma podobnie. Przed tabsami chodziłam na basen, a teraz czuję, że nie dam rady nawet jednej długości przepłynąć. Jak u Ciebie?
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Przyczajenie
|
Dolce32
jak na razie to mam siły, u mnie to dopiero 5 dzień. Wczoraj byłam na fitnesie i powiem, że nieźle wkość dostałyśmy od naszej instruktorki , ale dałam rade Sił pewnie brak, bo mniej jemy i organizm czerpie z zapasów a nie dostarczamy mu tyle kalorii co wcześniej. Chyba muszę się po te herbatki ziołowe wybrać. Do tej pory nie stosowałam, piłam zieloną. |
|
|
|
#1209 |
|
BAN stały
|
o tym że człowiek się bardzo szybko męczy i nie ma siły , dostaje zadyszki ,nogi jak z waty, serce wali itp to normalna oznaka sibutraminy , więc nie każdemu pasuje większy wysiłek , bo męczące nawet się robi wchodzenie po schodach !! trzeba jeść, nie głodzić się a to że większego wysiłku nie ma , nie znaczy że waga nie spadnie . Wystarczą spacery , szybkie chodzenie , jazda rowerem , nie koniecznie wysiłek typy siłownia , i bardziej wyczerpujące. Wiadomo , że basen jest super na figure, ale ja osobiście nie pisałabym sie
![]() Tabletki działają, skoro jest suchość, mniejsza chęć spożywania pokarmów, itp, waga nie zacznie spadać po 2-4 tabl. , kazdy chce juz , wiadomo, ja tez tak chce, ale jakoś nie jest tak jak bym chciała ![]() Jeśli jest coś co wam pomagało wcześniej w rozluźnieniu , to dobrze jest teraz to zastosować. Na mnie np. działa , barszcz czerwony - ogólnie buraki są rozluźniające!!!! ,marchew( ja czesto jem) surowe owoce pomagaja(jabłka, śliwki), lub suszone : śliwki, morele, figi , ja czasami herbatke senes pije , mięte również, albo podobnie jak koleżanka pisała, rano szklanka wody -sama tylko letnia ale w ilości 3 szkl. x 3 dziennie, 1 godz. przed posiłkami , mi też pomaga kawa poranna.
|
|
|
|
#1210 |
|
Raczkowanie
|
Albo kapusta kiszona popita kefirem
![]() Senes też wypróbowany, ale ostrożnie z nim. Na początek radziłabym w saszetkach. Ten w liściach jest mega mocny do południa nie schodzisz z toalety ![]() Ja jeszcze masuję jelita delikatnie naciskam ku dołu. Mi pomaga Kiedys lekarz zalecił.Zależało mi na basenie, bo waga spada, a skóro-tłuszcz na brzuchu sama nie odpadnie cóż, coś za coś. Nie głoduję się, bo pewnie bym padła już po 2 dniach. Łykasz tabsy - bądź rozważna. Ot co Ciekawe jak organizmy różnie reagują: niektóre energią, a inne totalnym spadkiem. |
|
|
|
#1211 |
|
Raczkowanie
|
kurczeeeeee KZ wstrzymuje zamówienia
|
|
|
|
#1212 |
|
BAN stały
|
a napisałaś maila?
|
|
|
|
#1213 |
|
Przyczajenie
|
tak, napisałam, byłam też 2 tygodnie temu na przesłuchaniu na policji w sprawie tego Pana...
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- bo przyszło wezwanie |
|
|
|
#1214 |
|
BAN stały
|
2 tyg? temu ? dlaczego konto było aktywne? dlaczego akurat Ty?
ale skoro tak twierdzisz to tak jest !!!! ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- pytanie było do AniaQk |
|
|
|
#1215 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Obserwuję ten temat i ciekawi mnie czy jak byłaś przesłuchiwana to czy nie mówili o tym, że ty też możesz zostać oskarżona o kupno tych "specyfików"? Wszyscy chyba zdają sobie sprawę, że sprzedaż jest karalna. Ale nie wiem jak jest z kupnem. A co do kupna oprócz Pana Zbroji naczytałam się, że można kupić u Kasi i Izy, podobno są ok. Wystarczy wpisać w google. I bądźcie ostrożne..... |
|
|
|
|
#1216 |
|
Przyczajenie
|
I jeszcze coś. Sprawdziłam Twoje wpisy i nie pisałaś o tym przesłuchaniu
|
|
|
|
#1217 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam ochotę się zważyć... ale dopiero w czwartek
choć powiem wam że po spodniach czuję odrobinę luzu ![]() nie mam brzuszka takiego nadętego i taka miękka zaczęłam się robić bo wcześniej to ubite babsko ze mnie było a jak tam u was dziewuszki ? |
|
|
|
#1218 |
|
Raczkowanie
|
pisałam do niego kiedyś z zapytaniem o składnik i widocznie wysłał maila do wszystkich których miał zapisane .. ze wstrzymuje zamówienia i traktuj jako spamy jak ciebie nie dotyczy.. cos w ten desen :d wysyła chyba do wszystkich maila zwrotnego :d bo nie zamawiałam
|
|
|
|
#1219 |
|
BAN stały
|
ale pisałaś na maila kiedys
|
|
|
|
#1220 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
Strona znowu jest aktywna, z tego co widzę
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
zastanawiam sie czy mogę pić kawę,boję się trochę żebym znowu za wysokiego ciśnienia nie dostała albo szaleńczego kołatania serca,bo tak szczerze mówiąc czasami by sie przydała filiżanka kofeiny
|
|
|
|
#1223 |
|
BAN stały
|
cześć dziewuszki . Po nocy , wyspana
choć pospałam dłużej niż przez ostatnie miesiące- zamiast o 4 jak co dzień to godz 6Samopoczucie ok, nic nie dolega , tylko pogoda nie za bardzo cieszy widok za oknem nie sprawia usmiechu , ale nie ma co się dziwić, jutro święto , a jak co roku, każdy wie jaka pogoda nam się szykuje. A po weekendzie (? jak nie już w weekend) szykuje się poprawa . Widzę, że towarzystwo się wykruszyło, nie wiadomo co z dziewczynami , jakie robią postępy cichociemne? nie chcą się pochwalić co się dzieje z A sią? to że ma sesje , nie zwalnia koleżanki z naskrobania kilku słów , jak się czuje !!!! a onlemon? a gdzie Kamila? ![]() ---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ---------- trzymam kciuki Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-06-19 o 07:48 |
|
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
Jest Kamila, jest
![]() Odzywam się jak jestem w pracy, bo po południu nie mam czasu na forum niestety. U mnie od 3 dni ta sama waga, nie zmienia się nawet o gram, więc jest ok dobrze, że w górę nie idze ![]() Dzisiaj spałam tylko 3h, bo wczoraj trochę się zasiedziałam przy Diablo, ale dzisiaj czuję się ok ![]() Nastrój dobry, bo przede mną 4 dniowy weekend ![]() Mam jedno pytanie do was. Czy tabsy w jakikolwiek sposób wpłynęły na waszą psychikę? Czytałam wcześniej, że jednym ze skutków ubocznych może być depresja. Spokojnie, depresji nie mam, ale zauważyłam, że coraz częściej mam doły, częściej widzę wszystko w czarnych kolorach. Ja, która zawsze byłam optymistką, nagle zaczęłam mysleć jak pesymistka. I właśnie zastanawiam się czy to wina tabletek, czy może coś innego. Najbardziej mnie to niepokoi ze względu na TŻ, ślub za pasem, a ja zaczynam mieć myśli czy na pewno dobrze robię za niego wychodząc, gdzie wcześniej bardzo się z tego cieszyłam. No i w ogóle strasznie się na nim wyżywam, a później mi przykro, że zachowuję się jak wariatka
|
|
|
|
#1225 |
|
BAN stały
|
hej , fajnie że jesteś
waga zacznie spadać, nie wierze w to , że nie będzie działac, jeszcze nie słyszałam zeby ktoś powiedział , że waga nie spadła po sib.jeśli chodzi o depresje, niogdy nie słyszałam , żeby sibut. wywoływała taki stan , wręcz przeciwnie , kiedyś myśleli ze na leczenie depresji jest dobra ponieważ podności poź. serotoniny więc deprechy nie powoduje, a to , że masz takie napady być może kochana stresujesz się ślubem ? tym że chcesz szybko zrzucić kg? różne są powody, pogoda która nie nastraja pozytywnie też ma wpływ!!!!. Ale nie depresja, przynajmniej tak lekarz twierdzi, nie słyszałam , żeby dziewczyny skarżyły się na depresje przy sib, ale to moje zdanie![]() ,; sibutramina może działać przeciwdepresyjnie,[1] a sama sybutramina pierwotnie była przygotowywana jako lek przeciwdepresyjny. [2] Faktycznie producent informuje, że donoszono o RZADKICH przypadkach depresji, myślach samobójczych i samobójstwie, aczkolwiek nie został ustalony związek pomiędzy częstością występowania depresji a stosowaniem sybutraminy. [1,3,4]"" cytat wyp. lekarza Czy lek działa można stwierdzić nie po 5-8 tabl. tylko dopiero po 4 tyg. wszędzie tak piszą lekarze na stronach , więc czekać, jeśli waga po 4 tyg nie spadnie min 3-4 wtedy można odstawić lek ( 3-4 kg to efekt działania , jeśli mniej to należy odstawić- tak donoszą specjaliści) Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-06-06 o 10:30 |
|
|
|
#1226 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny jestem nowa , ale czytam was od jakiegoś czasu. Jestem na slimex 15 od 6 dni , czuję się w miarę dobrze .
Bo problem ze spaniem to dla mnie nie problem ,trampek w buzi oj tak to już gorzej ,no i czasem mrowienie ciała da się funkcjonować. Warzyć się dopiero będę jutro po tygodniu, startowałam z wagą 81 kg . zamówiłam 2 kolejne opakowania , bo widzę że efekty są brak apetytu to u mnie nowość.Coś tam jem ale mało .Zobaczymy jutro! |
|
|
|
#1227 |
|
Raczkowanie
|
Sib...x zamówiony
![]() Czytam teraz Was i ostatnio coraz więcej wypowiedzi o słabszym jego działaniu, no ale zobaczymy. A...x na mnie nie działa już zupełnie (2 m-ce brania). Pozdrowienia
|
#1228 |
|
Raczkowanie
|
faktycznie dzis na stronie wszystko gotowe
wiec kolejna zmiana numeu pewnie ale mniej wiecej napisane było ze wstrzymuje zamówienia i blokuje konto :P no nie słowo w słowo :P
|
|
|
|
#1229 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Raczkowanie
|
nie wytrzymałam i się zważyłam
![]() tabl. wzięłam w czwartek, sobota przerwa i dziś się zważyłam i i na 5 dni 1,4 kg mniej biedronka551 ja piłam kawę ale rozpuszczlną lekką z mlekiem - nic mi się nie stało szczególnego tylko bardziej pić mi się chciało crookass jedna z byle powodu potrafi się rozryczeć o jej fochach nie wspomnę a druga ostatnio rzuciła talerzem z obiadem w swojego przyszłego męża jak powiedział że dużo nie chce witaj kotenieczek jaki masz wzrost ? starowałaś z podobną wagą do mojej ja 0,4 kg więcej hihihihihi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.

dzieki z gory
niestety , ten sam problem mamy co Ty , może znajdzie sie ktoś kto poda nam wiarygodny namiar. Na adi............mam ale nie na to co ja bym chciała

do południa nie schodzisz z toalety 

heh
cichociemne? nie chcą się pochwalić