|
|
#1201 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode - część III
Cytat:
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będe miała bardzo podobną fryzurkę Kwiatek będzie albo tak jak Ty masz albo z tyłu.
|
|
|
#1203 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja nosze miseczkę A, cała jestem drobna... zazdroszczę! ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- My też! Przy sali jest 1 pokój dla nowożeńców. Mieliśmy z niego skorzystać ale po naszym weselu, w niedzielę są 3 komunie więc jak tylko nasi goście wyjdą (sala jest nasza do 6) zaczną się przygotowania do komunii. Nie wiem gdzie spędzimy naszą noc poślubną ![]() Mam nadzieję ze nasz domek będzie już w takim stanie że w nim a jeśli nie to u rodziców ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() Podoba mi się bardzo Gratuluję bujnych włosów! Moje co prawda też są długie ale bardzo cienkie i delikatne. Z Twoimi można poszaleć. ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
U mnie do 18tego trochę dłużej....
Tak pustą drogą gnać przed siebie aż po świt, z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm. Lecz jeśli ktoś spyta mnie czy to ja ? odpowiem mu, że nie. Edytowane przez Etnula Czas edycji: 2011-05-26 o 10:11 |
|||
|
|
|
#1204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ha! Skąd ja to znam. "No ładne to ale czy nie było innych może lepszych?" to słyszę coraz częściej... I ta mina...dokładnie taka... maaaasakra.... Na szczęście mam ten luksus , że załatwiam co muszę potem zbieram manele i jadę do naszego mieszkania. |
|
|
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
Nasze menu:
Dania główne 18.00 rosół flaki kotlet pod pierzynką de violaille ziemniaki z wody surówka zielona (sałata lodowa + dodatki) 20.00 udka nadziewane ziemniaczki opiekane surówka z kapusty pekińskiej lody 23.00 karkówka wołowina kluski śląskie surówki- kapusta biała i kapusta czerwona 1.30 schab z jabłkiem szaszłyki frytki mizeria, pomidory 3.30 barszcz czerwony paszteciki surówka Przystawki tatar, łosoś, świderki z piersi kurczaka, indyk w galarecie, jajka faszerowane, sałatka z kurczakiem wędzonym, wędlina, śledzie z cebulką, ryba po grecku Ciasta kopiec kreta, ananasowiec, sernik, biszkopt z bitą śmietaną i truskawkami, orzechowiec, szarlotka cena 140zł/ os. W naszym zakresie wódka, wino, fontanna czekoladowa, tort Sala nam proponowała wazony ale dajemy jednak swoje kwitniki i świeczniki Jako obrus- złota satyna Nasze kwiaty Nasze serwetki materiałowe/ od sali papierowe Nasze pokrowce na krzesła ze złotymi kokardami |
|
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
Ale mnie nastraszyłyście dziewczyny tą pogodą, patrzę na śląsk, 18 stopni i deszcz, mam nadzieję, że się mylą i będzie ładnie, wkońcu to jeszcze ponad tydzień. Temperatura może być, ale ja nie chcę deszczu
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
na jednej stronie z pogodą jest napisane że będzie ładnie
ale codziennie zmieniają te prognozy, więc nie ma się co sugerować
|
|
|
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Rozeznanie
|
uuuuu ja też nie jestem kurdupelkiem, mam tylko 162 cm i waże 55,5 -56 .. wprawdzie nosze rozmiar 38/36 no ale... jakoś tak.. mój TŻ mówi ze 4 kg mojej wagi to mój biust
|
|
#1210 |
|
Rozeznanie
|
kupiłam mamie śliczną gardenię w doniczce
ale mi pachnie w biurze mmmmmmmmm |
|
|
|
#1211 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie. z pogodą rożnie może być. najlepiej patrzeć na prognozy dopiero 2, 3 dni przed ślubem. deszczu jedynie nam nie życzę i upału powyżej 30 st.
|
|
|
#1212 |
|
Rozeznanie
|
wyskoczyłam na chwilke z pracy żeby tżtowi bokcerki kupić i upolowałam sobie śliczną bluzeczke białą na lato
|
|
|
|
#1213 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
B.ładne Cytat:
![]() Cytat:
Dajcie wody ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() jedzonko mniam .Cytat:
Ja po wieczorze panieńskim. Wymiotowałam dwa razy, sucho w gardle na maxa. Ogólnie dziewczyny bardzo mnie zaskoczył,bo zorganizowały balony, kapelusze,szarfy - na wszystkim napisane wieczór panieński (i tak szłyśmy przez całe miasto ). Później wstąpiłyśmy na drinka do restauracji, tam też zjadłam tort z związanymi rękoma. I ruszyłyśmy dalej. W pizzerii dostałyśmy za free pizze i drinki W domu byłam po północy.
|
|
#1214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A TŻtowie waszym mamom? |
|
|
|
|
#1215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my ostatnie danie będziemy mieć o 2:00 lub 2:30. parę podobnych mam pozycji w menu (wklejałam wcześniej)hotel zapewnia: - obrusy, - pokrowce na krzesła w kolorze złota (teściowa załatwiła takie za które normalnie się dopłaca ale dzięki znajomościom mamy za free) - ściana za nami będzie na biało zrobiona - serwetki, winietki i karta menu - nie wiem jak to wygląda ale akurat nie przywiązuje do tego wagi więc zdaje sie na nich w naszym zakresie: wodka, wina, stoł wiejski, tort
|
|
|
#1216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
WOW Zaszalałyście My dopiero 11 czerwca!! |
|
|
|
|
#1217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A weź już nigdy więcej nie wypije wódki blee
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My przed ślubem swoim mamom życzeń nie składaliśmy Po ślubie to się oczywiście zmieniło Popołudniu jedziemy do teściowej z życzeniami, a później wracamy do domu i świętujemy przy przygotowanej specjalnie dla mamy kolacyjce
|
|
#1219 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To ja się swojego już zaczynam bać co mi dziewczyny wymyślą. Ja swojej przyszłej teściowej złożę życzenia w przyszłym roku
Edytowane przez badzia987 Czas edycji: 2011-05-26 o 11:21 |
|
|
|
|
#1221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mmmm... wieczór panieński miałam na początku maja. Niesamowitą niespodziankę mi dziewczyny przygotowały... trafiły z nią w samą 10!!! Miałyśmy i miałam profesjonalną sesję zdjęciową... Zabawa super, zawsze o tym marzyłam... Fotograf super człowiek... A zdjęcia cud miód ![]()
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny
Dziękuję ślicznie za opinie z piosenką może faktycznie ta Kukulska jest szybsza i bardziej melodyjna tylko teraz muszę powiedzieć instruktorowi ze zmieniamy piosenkę na pierwszy układ ale obie to walce więc można zatańczyć to samo Dzisiaj byłam na przymiarce żakietu Ala chanelka i wyszedł świetnie i pani kupiła mi też tiul na welon musze to dzisiaj wszystko przymierzyć i zobaczyć jakiej długości welon mi będzie pasował i jakiej grubości i dzisiaj jadę po kotyliony bo o nich zapomniałam :/
|
|
|
|
#1223 | ||
|
Raczkowanie
|
Aniusia1984 super fryzura
Widziałam ten model w aparcie i sama się nad takimi zastanawiałam. A my wczoraj daliśmy nasze obrączki do wygrawerowania![]() Cytat:
Cytat:
he heA ja wczoraj prawie cały dzień spędziłam na zakupach i kupiłam sobie buty na ślub na przebranie |
||
|
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
Do tańczenia lepsza wydaje się kukulska. A będzie Wam zespół to grał czy puszczacie z płyty? Kuzyn miał tą piosenkę na pierwszy taniec ale solistka strasznie beznadziejnie im zaśpiewała tą piosenkę
Chcemy mieć puszczoną z płyty a buty bardzo ładne bardzo eleganckie
|
|
|
|
#1225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A wogóle to mój teściu ostatnio wyjeżdza do mnie kiedy mu będę mówić tato, heh ja mam tatę jednego i bardzo kochanego, jakoś nie wyobrażam sobie mówić do niego "tato", a jemu odpowiedziałam "na wszystko przyjdzie czas". Ale mówienie "tato" czy "mamo" do teściów to mi chyba przez język nie przejdzie.
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Przyszła mi biżuteria Co sądzicie?
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie też tego nie wyobrażałam Ze zwracaniem się do teścia teraz już problemów większych nie mam, jednak teściowa to dla mnie wielkie wyzwanie. Ten babsztyl nie ma dla mnie nic matczynego, do tego wiecznie nam robi koło tyłka Moja mama mówi, że nie wypada, żebym mówiła do niej per "pani", ale "mamo" mi przez usta nie przechodzi. Dlatego staram się mówić bezosobowo ![]() Mój mąż natomiast nie miał problemu z przystosowaniem się zupełnie Już od wesela biegał za moją mamą wołając "mamo". Teraz mieszkamy z moją mamą i bardziej się rozkręcił, bo nazywa ją "mamulką" ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Piękna
|
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny za miłe słowa
Miałam stresa, czy się Wam spodoba A ja mamuni kupiłam torebkę do sukienki na wesele. Trafiłam w samo sedno i bardzo się ucieszyła, że już nie musi łazić i szukać ![]() A tesciowej nie składam życzeń. JESZCZE NIE!! ![]() p.s Ja to z was chyba jestem największa, noszę rozmiar 38/40 Teraz udało mi się trochę wysmuklić ciało, ale w wagi jakos bardzo nie spadłam. Byłam dzis mierzyć sukinki na drugi dzień i nic nie znalazłam dla siebie ![]() Może jeszcze w niedzielę uda mi się cos znaleźć.. A czas ucieka niemiłosiernie
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to musi fajnie wyglądać
|
|
#1230 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też się podoba ![]() P.S ktos pytał mnie o długosć włosów. No więc ja mam w ogóle swoje włosy kręcone i ciężko z nimi cokolwiek zrobić, bo robią co chcą ), że z tyłu mam najdłuższe za łopatki, a po bokach do ramion. Jesli chodzi o tamtą fryzurkę, to będę mieć rozpuszczone z boku. Pani podpięła mi na koniec, bo chciałam w niej wyjsć na ulicę. Ale jednoczesnie podpowiedziała, że jakby było mi bardzo gorąco, to mogę sama sobie tak podpiąć
Edytowane przez Aniusia1984 Czas edycji: 2011-05-26 o 12:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

Kwiatek będzie albo tak jak Ty masz albo z tyłu.

no ale... jakoś tak.. 

jedzonko mniam .
). Później wstąpiłyśmy na drinka do restauracji, tam też zjadłam tort z związanymi rękoma. I ruszyłyśmy dalej. W pizzerii dostałyśmy za free pizze i drinki 
Moja mama mówi, że nie wypada, żebym mówiła do niej per "pani", ale "mamo" mi przez usta nie przechodzi. Dlatego staram się mówić bezosobowo