|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: najbardziej kiczowate piosenki
ja też
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
a najgorsze to ze to jest prawda w wielu prypadkach..tak sie koncza dyskoteki dla malolaty
|
|
#1203 |
|
Zadomowienie
|
To jest gorące g**** !
(..) to jest piosenka o prawdziwej miłości jestem Twoją kokainą bawię sie z Twoją dziewczyną chcę ją mieć dzisiaj przy sobie nie chcesz nawet wiedzieć co z nią zrobię to było po moim koncercie podjechałem swoim białym mercem schciałaś skraść mi serce ja Ci skradłem dużo, dużo wiecej powiedziałem wsiadaj kotku już widziałem Cie dzisiaj w środku powiedz mi jak Ty też to czujesz patrz baby tak sie bansuje wmoich spodniach już dawno nie jest miękko moja ręka pod Twoją s***enką mam ochotę, dzisiaj... wiesz numer pokoju czesc szesc szesc dobra s*** , koniec zartów przygotuj sie do ostrego startu miałaś farta że jesteś moją fanką bedziesz sie mogła pochwalić kolezankom chcesz być oją sexi mami musisz szybko zdjąć swój stanik chodzcie wszystkie piekne panie zrobimy sobie zdjęcie nago w wannie jestem twoja kokaina bawie sie z twoja dziewczyna bede mial ja dzis dla siebie bo twojej lasce jest ze mna jak w niebie To czesc tej piosenki Kokaina... dalszej czesci nie zamiescilam bo uwazam ze jest zbyt obzydliwa.... Trzeba miec tupet zeby cos takiego wymyslic, jak dla mnie totalny kicz.
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze WSZYSTKIE piosenki QUEENS
.
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
żedada żenada
Queens - skąd one sie wzieły
|
|
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
Oooo tak Queens, popieram
|
|
#1207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo ja od a do z normalnie kocham cię ![]() ja to słyszałam że Cygan im tego texta napisał ![]() ale nie wiem ile w tym prawdy
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teledysk z Wesołowskim(chyba do piosenki "Od A do Z") jest boski po prostu. |
|
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JA OD A DO ZET NORMALNIE JESTEM B lub rowniez WIĘC JUŻ NIE DZWOŃ NIE PŁACZ ŻE USYCHASZ JAK MARCOWY KOT... Marcowy kot hmmm...
|
|
|
#1210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Wtajemniczenie
|
Akcent "Kylie"
![]() no i oczywiście wszystkie texty disco polo np piosenka zespołu akcent "Kasiu Katarzyno" Siedzę i czytam, czytam list List od dziewczyny swej W głowie znów krąży jedna myśl Zmień proszę chwile te-e-e Patrzę na białą kartkę tą Łzy znowu w oczach mam Piszesz że już nie jesteś mą A wstrętny jest ten świat REF: Kasiu Katarzyno, kochan cię Chciałbym z tobą jeszcze spotkać się Bo nie wierze tym, kilku słowom złym Kasiu Katarzyno przecież wiesz Żyć be ze mnie ty nie możesz też Więc umówmy się, i spotkajmy gdzieś. Oczy swe oczy zwracam znów Na twój ostatni list Czy to jest jawa czy też sen Czy tak już musi b-y-ć Pokochasz inną piszesz mi To przecież łatwa żecz Nie chcę ja drugiej po co mi Nie chcę nikogo mieć. REF: Kasiu Katarzyno, kochan cię ...
|
|
#1213 |
|
Wtajemniczenie
|
i mój faworyt
![]() Weekend w piosence "najarana Anka" 1. Myśląc o Tobie samotność tuli mnie Może otworzy drzwi i w moją stronę wróci Mam żal do siebie że tak bardzo Cię Lubię i nie mogę z serca Cię wyrzucić Ref. Ciągle kręci mnie na na na na najarana Anka na na na na Ciągle kręci mnie na na na na najarana Anka na na na na Anka jak śmietanka 2.Gdy noc zapada miękko w łóżku mym Wyobraźnia znowu bierze górę Emocje rosną bo ciągle mi się śni Ciałko Anki okrągłą ma figurę Ref. Ciągle kręci mnie na na na na najarana Anka na na na na Ciągle kręci mnie na na na na najarana Anka na na na na Anka jak śmietanka 2. Czy wiecie moje drogie panie mam w głowie ciągle małą Anię Może to, może to obłuda lecz ja lubię Ani uda Lubię oczy lubię ręce, zawsze chciałbym Ani więcej Może to, może to i chore, lecz ze wszystkich Ankę wolę. Ref. Ciągle kręci mnie na na na na najarana Anka na na na na Ciągle kręci mnie na na na na najarana Anka na na na na Anka jak śmietanka
|
|
#1214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiczowata piosenka wg to tez akcent Kylie, nie lubie jej
|
|
|
#1215 |
|
Wtajemniczenie
|
i ostatnia to super dyskotekowego bendu
![]() D-bomb tytuł to chyba :sexu smak: ![]() Sex to piękna sprawa, kocham coraz mocniej, Ciebie ciągle w łózku chcę...... Pościel Tobą pachnie ciała ciągle mokre, rozkosz w nocy tuli mnie. Cmok, cmok, cmoknij mnie abym poczuł usta twe O tak, tak, tak, tak właśnie tak chciałbym poczuć sexu smak.... Smak, smak, świetny smak to przecież jest dobry znak. Sen, noc, obok Ty, jednen krótki oczu błysk. Twój szept cichy tak jak księżyca nocą blask. Pieść, pieść, przytul mnie... noc od tego przecież jest..... Ah, ah Sex to piękna sprawa, kocham coraz mocniej, Ciebie ciągle w łózku chcę...... Pościel Tobą pachnie ciała ciągle mokre, rozkosz w nocy tuli mnie. Sex to piękna sprawa, kocham coraz mocniej, Ciebie ciągle w łózku chcę...... Pościel Tobą pachnie ciała ciągle mokre, rozkosz w nocy tuli mnie. Chodź, chodź do mnie chodź, niech poczuje Twoją moc, tak, tak, chciałbym już w objęciach zostać Twoich ust. Jak cień zostać chcę Twoim najpiękniejszym snem, a więc rękę daj, zamknij oczy i posłuchaj jak: serce bije rytm, jak pod skórą płynie krew no poprostu aż chce się człowiekowi żyć
|
|
#1216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo nigdy tego "utworu" nie slyszalam, a tyle sie juz o nim zdazylam naczytac, ze ! Kurcze, ide chyba buszowac po roznych takich miejscach w poszukiwaniu tego, bo inaczej umre w nieswiadomosci, a z tego, co piszecie, wynika, ze taki hicior to trzeba na bank znac! ![]() Jak dla mnie wsrod 'hitow' kroluje "Jestes szalona" |
|
|
|
|
|
#1217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Seks jest tym co ja chcialbym ci malenka dac seks to zmyslow czar w rytmie naszych cial + bardzo ambitna melodia do tego typu: ubu - ubu - ubu Pamietam te piosenke do tej pory, ale tylko z wykonania chlopakow z klasy, nigdy jej nie slyszalam (moze na szczescie) w oryginalnym wykonianiu.
|
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Bespieczny Łikent - Cholernie Smutny Kawałek
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie znam tego a tytuł zachęcający.
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
niestety w necie nie ma a teraz nie mam czasu zeby Ci napisać cały , moze kawałek :
Smutno mi , bo nie mam Sary , ale chłopaki przyniesli browary Smutno mi , o cholera , ze Picia wyleciał z domu BigBrothera Smutno mi , o ja pierd*** bo pale zioło i pije cole Smutno mi , ze skończyła sie szkoła i własnie dlatego mam k** doła Mam nadzieje ze nie dostane Bana za to
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze :
Smutno mi , bo sie na*****, mama bedzie krzyczec , mamo nie chciałem Smutno mi , bo widzialem Batmana , znowu Łasica przechytrzył Pawiana
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
no i jeszcze z takich kawałków to:
Aro - Ken i Barbie Nawet lubie ten kawałek Taki życiowy
|
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny - rozwalacie mnie ![]() moi faworyci: wspomniany kilka stron temu Boys - Biba Ref:A teraz łapy w góre ti dabu dibu daj publika dziś baluje ti dabu dibu daj Bo tutaj nic nie boli ti dabu dibu daj sie w tańcu nie pier**li ti dabu dibu daj (ten moment poraża) ten sam zespół - Małolata Znowu dzisiaj mam ochote na niewinną małą cnotę wiem że to nie ładnie mówić tak o pannie gdy cię widzę coś się dzieje z moją głową w moim ciele Będziesz dzisiaj skarbie piać z zachwytu dla mnie http://wykonawca.emuzyka.pl/boys.html tu wogole pelno pieknych piosenek
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś szalonaaaaaa !
ostatnio byli w moim rodzinnym mieście GWIAZDA juwenaliów ;]
|
|
|
#1226 |
|
Wtajemniczenie
|
up up
Sporo piosenek fajnych ostatnio wyszło Jakieś typy ?
|
|
#1227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam nawt ustawiona jako dzwonek w telefonie ![]() a na koncercie Boysów tez byłam i świetnie sie bawiłam
|
|
|
#1228 |
|
Wtajemniczenie
|
O tak Biały Miś jest wery kjut.
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I ja tego nie widziałam ? Muszę koniecznie ściągnąć Mezo i Szcześniak - Wstawaj Jak to słyszę to mam ochotę kopnąć telewizor/radio. Kicz jakich wiele ( ) Grrr...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

.

!