![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najbardziej skąpy facet- ranking:)
Cytat:
Co za szaleniec, jakby to było 80 zł to mógłby się czuć naciągnięty, ale te 8 zeta to mógłby sobie darować. Szczerze współczuję przeżyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
Też tak to odebrałam ale zainwestował w momencie usilnego zapraszania mnie na owego drinka-cóż mam nauczkę
![]() ![]() Reszty nie wzięłam,nawet mi to nie w głowie wtedy było a szkoda,rekompensata za straty moralne się należała. Miałam wyrzuty i chciałam mu te pieniądze zanieść(swoją drogą niezły show bym mu zafundowała w pracy)ale po przeczytaniu obraźliwego maila od niego i późniejsze jego wulgarne nagabywania stwierdziłam,że nie warto.. Facet miał ewidentne zaburzenia emocjonalne, zresztą dalej ma z tego co widzę. Dzięki za zrozumienie,przeżyć takich nikomu nie życzę,niesmak pozostał.
There is much to be learned from the beasts... Edytowane przez symphony Czas edycji: 2012-06-14 o 14:20 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Raczkowanie
|
Dzięki za wsparcie,niestety nie mam jego numeru,wykasowałam w diabły.Maila tez nie mam ,kontakt jedynie przez portal randkowy,gdzie zmienia co chwilę nicki i umieszcza mnie na czarnej liście żebym czasem mu nie odpisała na jego żałosne wiadomości.Włazi mi na mój profil od czasu do czasu,jak widzę jego zdjęcie to mi się słabo robi.Idę o zakład,że nie raz jeszcze uraczy mnie pytaniami czy na(ob)ciagam..
![]() Żałosny typ
There is much to be learned from the beasts... Edytowane przez symphony Czas edycji: 2012-06-14 o 16:05 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co nie zmienia oczywiście tego, że przestawienie jakie urządził ten facet to szczyt buractwa.
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
No tak, ale jeśli ktoś zaprasza, to rozumiem, że płaci.
symphony szczerze Ci współczuję tej sytuacji, a facet jest imbecylem jakich mało. Nie dość że zachował się jak ostatni burak, to chyba ze strachu aby to nie wyszło, obraża Cię. Może następnym razem spróbuj zgłosić takie obelgi do moderatora tego portalu? |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Obiecałam sobie,że jeszcze raz ujrzę jego facjatę na swoim profilu,to odpowiednio zainterweniuję,bo spokojny ze mnie człowiek ale do czasu... Cytat:
Dziś bez chociażby przysłowiowej dychy się nie ruszam się z domu.Zasada wzajemności zawsze się sprawdza.Raz ty mi a raz ja tobie.
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio bylam swiadkiem pewnej sytuacji.Para na zakupach- ona wrzuca zakupy do wozka a on cagle pyta a po co to,a ile to kosztuje ,a jakie to drogie itp.. przy kasie bylo tez zabawnie.. wszystkie zakupy byly juz na tasmie a koles mowi ze nie wzial karty ..i zaczela sie zabawa..klotnia kto ma placic i dlaczego jest tyle(!) zakupow... w koncu koles mowi ze idzie po karte ale po 15 minutach nie wrocil.. dziewczyna zadzwonila do kogos i ktos jej przyniosl pieniadze po dluzszej chwili
![]()
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze rozumiem, że niektórzy ludzie są skąpi czy wyrachowani, bo wychowali się w biedzie i akurat tak a nie inaczej nauczyli się sobie radzić. Rozumiem też zwykłe skąpstwo typu "odrobinę za daleko posunięta oszczędność" to też nic dziwnego, szczególnie jak człowiek żyje na co dzień w reżimie finansowym, to bywa trudno odskoczyć, ale wiele z tych przypadków tutaj to naprawdę dziwne zachowanie... brak podstawowych umiejętności społecznych czy okłamywanie innych i samych siebie... straszne. BTW mam wrażenie, że wiele całkiem normalnych osób potrafi się wkręcić w jakiś chorobliwy jakby nałóg, np w domu sa normalni a potem wyjeżdżają do pracy za granicę albo na studia i oszczedzają naprawdę ponad miarę, odmawiając sobie np. zdrowego pożywienia, chociaż ich stać. Z drugiej strony bywa i tak, że ludzie maja różne priorytety i wolą oszczędzać np. jedząc makaron z keczupem a potem pojechać na wakacje za granicę. Dla mnie coś takiego jest zupełnie bezsensowne, ale widocznie mam inną postawę. Grunt to partner z podobnymi priorytetami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Konto usunięte
|
Znów ja.
Byłam na 18 dobrej koleżanki, z kolegą. Obydwoje dobrze dziewczynę znamy, chodzimy na imprezy, więc ustaliliśmy, że kupimy jej dobre wino. Kupiliśmy, wchodzimy do domu, Asia (ta dziewczyna) nas wita, ten chłopak miał wino w torebce ozdobnej. Wziął Asię na bok (ja zdejmowałam kurtkę) i tak ukrywając to, że jej daje wino, tekst "tylko schowaj, nie otwieraj teraz, bo ci wszystko wypiją!" i poszedł do znajomych. |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja czesto spotykam takie sytuacje i nie uwazam, zeby bylo w tym cos zlego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zadomowienie
|
bez dwóch zdań nieeleganckie. Nie musiała przecież stawiać tego wina na stole, goście chyba nie domagaliby się. Prezent jest dla jubilata i może, ale nie jest zobligowany do otwarcia. A to zachowanie było niefajne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Konto usunięte
|
Kurcze, to trzeba byłoby zobaczyć, żeby zrozumieć o co chodzi. To nie było takie "wiesz, to jest bardzo dobre wino, weź zostaw sobie na specjalną okazję". Zero życzeń , ledwo weszliśmy do jej domu, nie rozebrał się jeszcze, dał jej tą torebkę prawie w progu, i takie "bo ci wszystko wypiją!" jakby chciał powiedzieć "to mnie kosztowało strasznie dużo, nie zmarnuj!".
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierwsze słyszę, żeby sugerować cenę prezentu. Dobry alk sam się obroni. Tylko snoby oceniają walory trunku po jego cenie. BTW - snob to skrót od sine nobilitate, czyli udający szlachetnie urodzonego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
.
|
ale co ok jest w takim burackim zachowaniu?
#1223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Byc moze tylko ja mam "takich" znajomych |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta powinien wreczyc to razem z Tinkerbell a nie sam i szeptem tak jakby chcial udowodnic ze ona sie na to nie skladala ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Mnie by urazilo gdyby gosc wspomnial ze kosztowala sporo. Jesli ma mi wypominac to wole zeby przyszedl z pusta reka. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie szczytem buractwa było to, jak gość (facet rzecz jasna) kradł wódkę na weselu...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Zadomowienie
|
Ja nikogo nie przekonuje do swojego zdania. Spotykam ludzi z roznych stron swiata i kazdy zachowuje sie inaczej, czasem nie wiadomo czego mozna sie spodziewac. I nie mam mysli by powiedziec komus :kupilam Ci droga wode, tylko ze to dobry alkohol, nic wiecej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
BAN stały
|
:mdle
Cytat:
to jest taki wątek ? ![]() ![]() /// współczuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przypomnialo mi sie ze znam kolesia ktory tak jakby "pierze" bilety mpk i potem znow z nich korzysta, dodam ze jest z tego powodu dumny jak paw ze na 1 bilecie jezdzi az sie prawie rozpadnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.