Wszystko o Avonie - cz. 22 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-13, 22:00   #1201
melisska
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Cytat:
Napisane przez SCARLETT09 Pokaż wiadomość
Hej.
Ja jestem z 591.
Mało tu piszę, ale na bieżąco czytam.
To się cieszę , że ktoś z mojego okręgu się odezwał . Ja też więcej czytam , mniej piszę
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:04   #1202
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Dziś dostałam paczuszkę, zaraz wypróbuję to serum nabłyszczające limonka i werbena, ale strasznie słodkie są te błyszczące drobinki
Wącham też próbkę nowych perfum Treselle i wydają mi się nieco podobne do Bond Girl
Też na początku miałam takie wrażenie że do Bond Girl jest ta nowa Treselle podobna. Specjalnie zamówiłam próbki i stwierdziłam że Bond jest jednak bardziej słodka
Dziewczyny mam pytanie odnoście tych korektorów z demo 11. Czy tam mogę oba odcienie po 1 sztuce wziąć czy tylko jeden odcień? Bo tak troche głupio prezentować klientkom przykładowo tylko jasne odcienie...
Stary 2011-07-13, 22:08   #1203
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Chodziło mi, że już po tym jak przekroczy 200zł
łe to sobie sama dopiszę przecież... chodziło mi o to żeby zamówienie w coku na brakującą kwotę zrobić, czyli 30 zł, bo do 50 zł mi za dużo dobierać

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:11   #1204
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
łe to sobie sama dopiszę przecież... chodziło mi o to żeby zamówienie w coku na brakującą kwotę zrobić, czyli 30 zł, bo do 50 zł mi za dużo dobierać
Właśnie o tym mówię. Że mogłabyś kupić w COKu, a potem do nich napisać by Ci to dopisali do kolejnego zamówienia
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:12   #1205
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lamarii777 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

Potrzebuję pilnie dowiedzieć się jaki zapach ma Smoothing Body Lotion z Avon Care (nawilżający balsam do ciała z wyciągiem z bawełny i miodem) --> CZY JEST SŁODKI?
Zielony ujędrniający ma najładniejszy zapach a ten z bawełną był chyba najgorszy, ale wiadomo zapach kwestią gustu
Stary 2011-07-13, 22:14   #1206
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Właśnie o tym mówię. Że mogłabyś kupić w COKu, a potem do nich napisać by Ci to dopisali do kolejnego zamówienia
niby... ale poczekam może kolegi mama coś będzie chciała

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:19   #1207
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
i co dostałaś już odpowiedź?

bo ja też napisałam ale wciąż czekam na odpowiedź
Jeszcze mi nie odpisali

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 22:41   #1208
izka@izka
Raczkowanie

Cytat:
zawsze możesz poczekać do końca katalogu i puścić jeszcze zamówienie, albo jak pisała koleżanka, kupić teraz w cok i zadzwonić żeby dopisali ci do zamówienia
Stary 2011-07-13, 22:58   #1209
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
ja zawsze czekam w takiej sytuacji, zazwyczaj ktoś sie obudzi
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 00:00   #1210
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
która to bo miałam taką kiedyś z tej serii, była biała i wyrywała wszystko z twarzy, włosy wągry itp, ale później ją wycofali
też ją miałam taka biała była z niebieską nakrętką i biała na twarzy cała?
Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Wlaśnie nalożyłam sobie mineralny utwardzacz na paznokcie. Śmierdzi jak lakier Na to nałoże lakier sateen. W buteleczce wygląca interesująco
co do mineralnego utwardzacza to jak na razie mnie rozczarował, po pierwsze bardzo długo schnie, do tego nałożyłam 2 warstwy i odchodzi płatami po jednym dniu, spróbuję jako bazę, ale podejrzewam, że tak jak musso pisała lakier będzie długo schnął. Paznokcie nie są jak dla mnie po nim jakieś megatwarde, nawet mi się jeden złamał z nim dziś. Zobaczę efekty przy dłuższym stosowaniu, ale jak na razie wolę np. odżywkę 24k, która trzymała mi się prawie tydzień i do tego jeszcze poprawiła stan moich pazurków.
Cytat:
Napisane przez Charlotte York Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy w katalogu 11 nie ma żadnego różu?? Jestem w szoku.
może dlatego, że w 13 wchodzą 2 nowe, to chcą klientki wypościć
Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Co do tego scrubu...Jak każdy inny w zasadzie Oczywiście też fajnie pachnie, aczkolwiek ja potrzebuję czegoś mocniejszego na pięty więc używam go wraz z tarką
fajny pomysł, muszę tak spróbować
Cytat:
Napisane przez Lamarii777 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

Potrzebuję pilnie dowiedzieć się jaki zapach ma Smoothing Body Lotion z Avon Care (nawilżający balsam do ciała z wyciągiem z bawełny i miodem) --> CZY JEST SŁODKI?
niej est słodki, dość delikatny, fajnie nawilża, ja go lubię
Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Zielony ujędrniający ma najładniejszy zapach a ten z bawełną był chyba najgorszy, ale wiadomo zapach kwestią gustu
tego zielonego nigdy nie brałam, bo mi się wydawało, że będzie cuchnął wodorostami
Przejrzałam 13 i tak ruby slippers i uwaga wraca szminka w odcieniu gold 24k złota, ten odcień jest cudny, na pewno biorę. I myślę nad tą torebką za 99, poza tym jakoś mi ni już nie wpadło w oko bardzo. i tak to się jeszcze 4 razy zmieni. A co do tych 2 różnych różo-rozświetlaczy to podejrzewam, że ten 24k będzie taki bardziej brokatowy, a ten zwykły ma inny odcień, także pewnie przetestuję ten z demo najpierw i zobaczę jak mi nie spasuje to wezmę drugi
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 00:08   #1211
Parvati
Zakorzenienie

Dziewczyny a któraś z Was stosowała ten lawendowy olejek do skórek i paznokci? Jak się sprawował? Będę wdzięczna za odpowiedzi

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 06:09   #1212
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Pytanie do tych z Was, które już są po farbowaniu nową farbą avonu - czy czekałyście 24h od mycia głowy? Chciałam dziś rano ufarbować włosy, ale umyłam wczoraj koło 20tej, czyli mam czekać do wieczora? I chodzić z takim sianem na głowie - poszłam spać z mokrymi
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 07:25   #1213
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Dziewczyny a któraś z Was stosowała ten lawendowy olejek do skórek i paznokci? Jak się sprawował? Będę wdzięczna za odpowiedzi
używam go co rano idąc do pracy, mam piękne skórki, bez łuszczenia, zadziorów, polecam.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 07:29   #1214
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Co do tego scrubu...Jak każdy inny w zasadzie Oczywiście też fajnie pachnie, aczkolwiek ja potrzebuję czegoś mocniejszego na pięty więc używam go wraz z tarką
ja też co scrubu jeszcze tarki lub pumeksu używam

Cytat:
Dziewczyny mam pytanie odnoście tych korektorów z demo 11. Czy tam mogę oba odcienie po 1 sztuce wziąć czy tylko jeden odcień? Bo tak troche głupio prezentować klientkom przykładowo tylko jasne odcienie...
możesz zamówić tylko jeden odcień w demo ....

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 07:38   #1215
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
a ja mam mieszana i dobrze matuja, mnie
z tym, ze do tej pory zawsze w razie zaswiecenia matowilam sie zwykla chusteczka i tez bylo spoko, wiec uwazam, ze sa zbyt drogie, ale polecam takie fajne malutkie opakowanie w sam raz mieszczace sie nawet do najmniejszej torebki
mi też wystarcza zwykła chusteczka, ale te bibułki do torebki na impreze będą jak znalazł
Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
To tak jak ja Ale już mi się kończy więc będę musiała znowu zamówić i nie zamienię go na nic innego, tak mi przypasował

Wiecie dzwoniła dzisiaj do mnie OMS i chciała się ze mną spotkać żeby zrobić mnie liderką i właśnie zastanawiam się czy warto?
liderowanie polega głównie na pozyskiwaniu nowych konsultantek, utrzymywaniu i rozwijaniu grupy, musisz się zastanowić, czy miałabyś skąd je brać
Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
też ją miałam taka biała była z niebieską nakrętką i biała na twarzy cała?

co do mineralnego utwardzacza to jak na razie mnie rozczarował, po pierwsze bardzo długo schnie, do tego nałożyłam 2 warstwy i odchodzi płatami po jednym dniu, spróbuję jako bazę, ale podejrzewam, że tak jak musso pisała lakier będzie długo schnął. Paznokcie nie są jak dla mnie po nim jakieś megatwarde, nawet mi się jeden złamał z nim dziś. Zobaczę efekty przy dłuższym stosowaniu, ale jak na razie wolę np. odżywkę 24k, która trzymała mi się prawie tydzień i do tego jeszcze poprawiła stan moich pazurków.

tak cała biała, uwielbiałam ją widzę, że ta nowa jest przezroczysta, może wypróbuję

wg mnie utwardzacz jest lepszy niż baza, pomalowałam nim z lakirem szybkoschnącym i trzyma się już 3 dzień, a sam lakier szybkoschnący nawet doby nie wytzrymuje jedyny minus to wolno schnie
Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Pytanie do tych z Was, które już są po farbowaniu nową farbą avonu - czy czekałyście 24h od mycia głowy? Chciałam dziś rano ufarbować włosy, ale umyłam wczoraj koło 20tej, czyli mam czekać do wieczora? I chodzić z takim sianem na głowie - poszłam spać z mokrymi
ja czekałam niecałą dobę, umyłam włosy koło 14 a farbowałam na drugi dzień rano koło 9
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 07:39   #1216
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
możesz zamówić tylko jeden odcień w demo ....
To fatalnie...Bo nie wiem który sobie wybrać...
Stary 2011-07-14, 08:01   #1217
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
To fatalnie...Bo nie wiem który sobie wybrać...

Mnie również mineralny troszkę rozczarował Myślałam, że paznokcie będą takie ładne różowe, a one są takie jak po lakierze bezbarwnym. Do tego zapach jest dość intensywny. Długo wietrzyłam pokój. Następnym razem pójdę na balkon

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

[QUOTE=Aalicia24;28125475]też ją miałam taka biała była z niebieską nakrętką i biała na twarzy cała?

Przepraszam, ale coś mi cytaty nie wchodzą. Chyba coś źle robię

Miłego dzionka dziewczyny
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 08:23   #1218
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28126196]używam go co rano idąc do pracy, mam piękne skórki, bez łuszczenia, zadziorów, polecam.[/QUOTE]

to jest taki fioletowy w buteleczce??

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 08:29   #1219
cleo80
Zadomowienie

dziewczyny ostatnio robiłam dosyć duży zwrot (122 zł po cenach katalogowych , około 88 zł po cenach konsultantki). Zwrot został zaksięgowany itd... ale teraz nie wiem czy jak złoże zamówienie na 200 zł to czy nie odliczą mi tego zwrotu i nie doliczą kosztów małego zamówienia ???
cleo80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 08:38   #1220
jagoda352
Zadomowienie

Musso - Czy już farbowałaś włosy nową farbą?
Bo ciekawa jestem, czy kolor jest ok
Stary 2011-07-14, 08:39   #1221
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
no do obiadu wytrzymaj... kapelusz avonowy załóż albo chustkę jakąś

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
no pewnie że już farbowała i pokazała- fotki na katalogowym

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
tak, to ten
Stary 2011-07-14, 08:40   #1222
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
farbowałam, kolor bardzo mi się podoba fotki na katalogowym
Stary 2011-07-14, 08:40   #1223
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
dziewczyny ostatnio robiłam dosyć duży zwrot (122 zł po cenach katalogowych , około 88 zł po cenach konsultantki). Zwrot został zaksięgowany itd... ale teraz nie wiem czy jak złoże zamówienie na 200 zł to czy nie odliczą mi tego zwrotu i nie doliczą kosztów małego zamówienia ???
nie doliczą Ci KRMZ jesli wartośc zamowienia jest >150zł .. ten zwrot odlicza się od salda a nie od zamówienia na szczęście
Stary 2011-07-14, 08:45   #1224
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Przyszła paczunia!
Do Lamarii77: Smoothing różowy ma prześliczny zapach, lekko kwiatowy, bardzo delikatny. A nourishing (brązowy) jest do zniesienia, ale niezbyt fajny.
Żel Summer Breeze ma bardzo fajny, charakterystyczny zapach Ale generalnie nie używam żeli po prysznic z Avonu, więc rzuciłam się na mgiełkę. I jestem trochę zawiedziona, myślałam, że to będzie taka mgiełka jak z Naturals, a tu pośladki.
Wysuwany błyszczyk w szmince (czy jakoś tak) - Zakochałam się z nim, chyba sobie zamówię (Pink Bouquet i Perfect Nude są dla klientki).
Kolczyki Nautical śliczne Drobniutkie, ale śliczne.
Jako prezenty przeprosinowe dostałam mini szampony do włosów farbowanych
Olejek i mus zostawiam na sprzedaż
A reszta to zapasy.
Też dostałyście "Avon, pielęgnacja skóry, przewodnik po produktach" i "Kartę kolorów"?

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 08:51   #1225
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Przyszła paczunia!
Do Lamarii77: Smoothing różowy ma prześliczny zapach, lekko kwiatowy, bardzo delikatny. A nourishing (brązowy) jest do zniesienia, ale niezbyt fajny.
Żel Summer Breeze ma bardzo fajny, charakterystyczny zapach Ale generalnie nie używam żeli po prysznic z Avonu, więc rzuciłam się na mgiełkę. I jestem trochę zawiedziona, myślałam, że to będzie taka mgiełka jak z Naturals, a tu pośladki.
Wysuwany błyszczyk w szmince (czy jakoś tak) - Zakochałam się z nim, chyba sobie zamówię (Pink Bouquet i Perfect Nude są dla klientki).
A reszta to zapasy.
Też dostałyście "Avon, pielęgnacja skóry, przewodnik po produktach" i "Kartę kolorów"?

a możesz zrobic fotki tych błyszczyków w szmince, bo one nie sa zafoliowane tylko w pudełku chodzi mi o taka ogólną fotkę, bo wiadomo, że dla klientki to nie bedziesz mazać ja też je bardzo lubię, mam już dwa
Stary 2011-07-14, 08:53   #1226
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Cytat:
Ooo... Babcia stosuje ten krem za pocałunki A może Twoja babcia się o nim wypowiedzieć??? Bo nie chciałabym bubli dawać klientkom
dałam jej go dopiero wczoraj, a podejrzxewam, że kupiła go w zapasie więc jeszcze nie zacznie używać.

Cytat:
jak może być opust, jak to za darmo się dołącza chyba?...

za darmo nie, jest w zamówionych produktach za 1zł, ale mi odliczyli od tego opust. sama się dziwię ,ale tak jest.

10 7465-8 SOL.ODZYW.-NAW.KREM/DZIEN 1 1,00 0,75 0,61 23 0,14 0,75 25%
Stary 2011-07-14, 08:59   #1227
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
farbowałam, kolor bardzo mi się podoba fotki na katalogowym

Oooo. To już przeskakuję na katalogowy Cieszę się, że trafiłaś z kolorem Pozdrawiam
Stary 2011-07-14, 09:02   #1228
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Przyszła paczunia!
A reszta to zapasy.

kazda aktywna kk go dostała
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 09:02   #1229
Lamarii777
Raczkowanie

Puściłam zamówienie - same zielone kropy Nawet Simply Because dla Niego mają zieloną pomimo tego ze przedwczoraj miały żółtą
Lamarii777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 09:10   #1230
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
a możesz zrobic fotki tych błyszczyków w szmince, bo one nie sa zafoliowane tylko w pudełku chodzi mi o taka ogólną fotkę, bo wiadomo, że dla klientki to nie bedziesz mazać ja też je bardzo lubię, mam już dwa
Zrobię, ale za godzinę, bo właśnie nałożyłam mineralny utwardzacz na paznokcie. Śmierdzi przeokrutnie Ach, i w katalogu jest napisane, że ten specyfik trzeba nakładać pod lakier

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości