|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Blond forever!
|
Dot.: Mielone maj lov - kotleciary w końcu u siebie, offtopowo o YT
Cytat:
Mi się podoba ta, którą ma Kiediska w swoim outficie: http://www.youtube.com/watch?v=-8FE3ncWdyA I właśnie nie mogę się zdecydować czy kupić niebieską czy beżową ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Ha ja mam ten problem Blondi że koniecznie chcę uniknąć tego modelu - listonoszki. I problem jest że na e-torebce połowa jest w takim stylu :-P
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- właśnie na e torebce jest podobna http://img.szafa.pl/ubrania/0/005895...to-torebka.jpg ale nie ma tylu pasków paseczków i się nad nią zastanawiam :-P |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Nom ja na tusze do rzęs wydaje maaaaaało. Nie szczędzę sobie np na cieniach do powiek, albo kosmetykach które kupuje się raz a dobrze (brązer - ziemia egipska jest świetna). To samo na włosach nie oszczędzam chociaż tutaj i tak wychodzi najczęściej tak że najlepsze kosmetyki są tanie. Np henna treatment wax czy włos w płynie loton :-P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1208 | |
Wtajemniczenie
|
Moja torebka jest taka duża ze sztywną klapą tą górną i totalna masakra jest ja zapiąc
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem powiem szczerze kosmetyki które zużywa się BARDZO szybko np szampon do włosów - nie widzę sensu kupowania drogiego przecież tanie nie są złe a i tak szampon ma bardzo krótki kontakt z włosami i służy do oczyszczania, odżywki są od odżywiania i różne takie :-P więc szampon miałam cały czas joanny, teraz mam timotei i joanna eliminująca żółty odcień włosów (jest zaje*ista wystarczy spojrzeć na kwc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zadomowienie
|
Ej kupiłam zwykłą gąbeczke do makijażu za całe 3,70zł, wypróbowałam na szybko z pierwszym lepszym BB kremem i rewelacja
![]() ![]()
#1212 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja kupuje ze sredniej polki produkty najczesciej. Chyba wszystkiego to sie tyczy. Szampony lubie Nivea najbardziej, i odzywki, albo Dove. Nie jest to Joanna za 5 zl ale tez nie Kadus za 100 (mialam swoja droga, nic specjalnego). Kosmetyki kolorowe to samo, nie wibo za 5 zl ale raczej Inglot, Maybelline, i tez nie YSL, nie Dior, nie Chanel. Mam tylko pare rzeczy co w prezencie dostalam. A MAC jest przereklamowany, wiecej go nic tam nie kupie. Perfumy tez takie po okolo 100-150 zl. Nie kupilabym sobie sama j'Adore. Ale tez chinskich podrobek z targu bym nie uzyla. To chyba tak nienajgorzej. Mam wrazenie ze nie kupuje tandety ale tez nie przeplacam bez sensu. Wole wiecej zaplacic i wiedziec, ze cos bedzie dzialac, nie rozwali sie za chwile, ale tez nie musze miec najlepszego na swiecie. A i jezeli widze na oko ze cos jest bzdura a sie sprzedaje bo ma marke juz wyrobiona typu beauty blender to nie kupie tego nigdy XD Poza tylko jedzeniem z Lidla ![]() Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2011-07-26 o 13:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rimmel, Lash Accelerator i jest na prawdę super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Nom
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio mam kult polskich kosmetyków - przechodzę fazę na joannę i ziaję, oraz iwostin wypróbowuję po kolei
![]() I zdecydowanie mogę polecić np to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ch.html&next=1 lub kosmetyki do cery trądzikowej ziaja med. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cy.html&next=1 żel biodermy do cery trądzikowej się nawet do tego nie umywa, bo strasznie wysusza mi skórę :/ muszę spróbować pat and rub ale to że są sygnowane Kingą Rusin wcale mnie nie zachęca ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- I powiem wam że aktualnie mam OGROMNY dylemat odnośnie encanto czyli preparatów do keratynowego prostowania włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zadomowienie
|
zauważyłam na internecie matowy bronzer catrice. może on będzie dobry? któraś miała? bo na kwc nie ma opinii...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=288
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=501 też tak chcę:/ ![]() Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2011-07-26 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musz efekt powalajacy ![]() Pogoda paskudna, biore sie chyba za ogladanie true blood ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
nooo i tak myślę czy warto czy może nie warto, ale fryzjerka mi odradzała po tych moich rozjaśnianiach
![]() u mnie też beznadziejna pogoda a rano było ładnie :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Ja mam świetną pogodę, ostatnio same słoneczne dni no i nie ma upału ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
tutaj taka dupna pogoda ni to deszcz ni to słońce, pokropi, posropi, nawet porządnej burzy nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | ||||
keep calm and contour on
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dobrze,że nie używam balsamów do ust , mam jedną hiszpańską wazelinę i mi wystarcza ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
No ta twoja Emili jest bardzo bardzo fajna ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
BAN stały
|
Mam dylemat
![]() a) perfumy b) mangi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba za mangi bardziej Cie zabije, bo perfumy to chociaz podkradnie. Ja z ziaji to mam takie glupoty, ktore jednak sa czasem potrzebne, krem do rak, pod oczy, maslo kakaowe, tonik. Tradziku sie ziaja nie wyleczy ale tak do pielegnacji to moze sobie byc. Ja lubie bardzo rzeczy z eris chociaz drozsze troche, Krem do biustu no rewelacja. I to z podzialem jest na maly i duzy. Jak dostane wyplate to chyba tym razem zamiast glupot i kilku kaw z coffeeheaven sobie kupie, 50 zl to troche jest, ale jak nie na to to wydam na inne cos. Waciki w ogole to jakis zart. Poszlam na targowisko ostatnio, waciki po 5-6 zl. Nieee. W superpharmie tez maja takie drozsze. A w rossmannie sa po 1.25 zl. Pfff. I dobre sa, bo te z lidla sie rozwarstwiaja i zostaje wata na paznokciach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Weź o leczeniu trądziku mi nic nie mów ja dalej męczę davercin - nie rozumiem, on na pryszcze na czole, brodzie i miejscach gdzie najczęściej występują nie działa natomiast na dekolcie ładnie usunął mi wszystko. Muszę po prostu się pogodzić jak mi czasem jakaś niespodzianka zawita na twarzy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Konto usunięte
|
Ja sie wkurzylam na davercin i poszlam na izotek i uratowal mi zycie. Kocham go i byl wart tych pieniedzy i spekanych ust. Davercin wysusza, wysuszanie powoduje wiekszy lojotok i wypryski. To nie jest lek, ktory wyleczy tylko zaprowadzi z powrotem do lekarza po wiecej. Fakt, jak juz cos jest to fajnie to wypala i zrownuje z ziemia, czasem sie ma na to ochote ale potem bedzie to samo. Idz do dermatologa po cos doustnego, antybiotyk albo cos z izotretynoina. Jak juz w tym wieku Ci nie przeszlo to nie przejdzie samo z siebie.
A to prostowanie- poczekaj chwile i zrob jesli Cie to uszczesliwi. I tak prostujesz wiec co za roznica czym. |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Hermit Czas edycji: 2011-07-26 o 14:40 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Wtajemniczenie
|
Hermit akurat mam zamiar pomalowac paznokcie złotym lakierem
![]() Jak człowiek mieszka sam to ma przerąbane. W Polsce mieszkam sama i muszę tak sobie pieniędzmi zagospodarzyc żeby na wszystko wystarczyło. Cieżko jest gdy widzi się nowe limitowanki, ma się ochote na jakis cień z inglota czy kolejny niepotrzebny balsam o zapachu innym niż 10 innych na półce. |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Konto usunięte
|
Hermit- no to masz tak jak ja i Musz tradzik ludzi doroslych, nie mlodzienczy i on sam nie przejdzie nigdy. Albo bedziesz te antybiole dalej brac albo popros o zmiane na izotek na probe. Mi np. antybiole nic nie daly a znajomej bardzo duzo. Na miesiac zmien i zobacz. Tylko bedziesz chyba musiala przerwe zrobic bo ich nie wolno laczyc. Tydzien dwa i bylam czysta po tym.
Nie jestem ekspertem ale wydaje mi sie, ze antybiotyki sa bardziej szkodliwe niz przedawkowana witamina. A rok to tak akurat kuracja pelna, tyle sie powinno brac. Ja bralam 9 miesiecy lacznie i teraz znowu przerwe robie zeby zobaczyc czy dziala. Duzo zrobil naprawde, bo i wlosow nie musze myc codziennie tylko tak co dwa, trzy dni. Jak bralam to nawet po 5 dniach nie byly przetluszczone. Ale nie ma tak dobrze XD I cery juz nie mam tlustej tylko taka blizej normalnej/mieszanej. Nobody- no jak ty swojego sprzedasz na allegro to kurde miliony na aukcji zbijesz. O ile oczywiscie moja teoria o wykalaczce i robieniu nas w balona jest bledna ;p Jak ja bym chciala umiec zuzyc do konca cos co mam. Ale nie, potrzebuje 10 roznych balsamow bo moze bede miala ochote na ten zapach a nie inny. Ja w ogole nie wiem jak zyja dziewczyny co maja jedna szminke tylko. Jak? A co jak sie ubiora tak, ze nie pasuje? A co jak maja ochote na inna? Ja bym tak nie mogla xD A sporo takich znam, jedna szminka, jeden blyszczyk, jeden cien. Ja tu nie mowie o takich co ich nie stac, nie patrze nikomu w portfel, tylko o takich co uwazaja, ze im to niepotrzebne xD Nie rozumiem tego xDDD jestem typowym chomikiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.