![]() |
#1201 | |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?
Cytat:
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Ja nie byłam, a dlaczego chcesz do niej iść? Jaki masz problem? Powtórzę się być może (na pewno), ale wszystkim polecam lecznicę Alfa-Lek i tamtejszych dermatologów, bo z nimi miałam bardzo dobre doświadczenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś mógłby polecić dobrego i niedrogiego dermatologa z Poznania? Zależy mi na szybkiej wizycie, której koszt nie przekroczyłby 100 zł. Z góry dziękuję
Edytowane przez misuse Czas edycji: 2015-01-08 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Przyczajenie
|
Ponoć Marek Kaźmierowski jest dobry ale sama u niego nie byłam, też szukam dobrego i niedrogiego dermatologa w Poznaniu, więc będę wdzięczna za informacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim. Może zna ktoś dobrego dermatologa w Sopocie najlepiej (może też być gdziekolwiek w trójmieście). Na NFZ. Prywatny lekarz niestety nie wchodzi w grę
![]() Opcjonalnie mogą być też Suwałki. Więc jak ktoś coś wie to będę wdzięczna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Asystent Administratora
|
Ja mogę polecić dermatologów na ul. Wajdeloty w Gdańsku. Poważnie podchodzą do sprawy, każą przychodzić na regularne wizyty, pytają się o historię, jak to wszystko wyglądało itp. oraz dermatologów w Gdyni, w przychodni na Dąbrowie, ale tam już dłuższa kolejka, jednak też dobrzy lekarze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Wtajemniczenie
|
W Sopocie w kardiotelu są fajne dermatolożki. Polecam, do tego krótkie terminy.
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Raczkowanie
|
A, czy któraś z Was mogłaby polecić dermatologa, również na NFZ z Wrocławia? Bardzo proszę o pomoc.
![]() |
#1209 |
Przyczajenie
|
Problem z trądzikiem , przebarwienia i brzydka cera . Mój męski kompleks z którym walczę od 16 roku życia , obecnie wbija 20 lat . Szukam specjalisty od problemów skórnych , dermatologa który wyleczy mnie z tego czegoś . Mam możliwość dojazdu do takich miast jak Sosnowiec , Katowice , Kraków , Częstochowa , kielce . Zna ktoś deematologa/specjalistę który się na tym zna ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Przyczajenie
|
Da ktoś jakieś informacje ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Rozeznanie
|
Konkretnego Kamil z tamtych rejonów polecić nie mogę,
ale nie sprawdzałeś w jakichś serwisach z opiniami o dermatologach? Ranking lekarzy, czy znany lekarz - jest tego trochę, jak poszperasz to myślę, że prędzej trafisz. A z tego co piszesz, to bez lekarza się nie obejdzie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Przyczajenie
|
Problem mam taki iż co 2-3 dni wyskakuje mi coś nowego , do tego czerwone plamki .. leczyłem sie sam na własną reke ale to nic nie daje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Raczkowanie
|
Jeśli Cię to podniesie na duchu, ja męczę się z nim 11lat (obecnie mam 20 na karku) i póki mieszkałam w rodzinnej mieścinie dermatolog "leczył" mnie samymi preparatami wysuszającymi. Doszło do tego, że mam jeszcze bardziej zniszczoną skórę, nadwrażliwą, zwisają mi płaty skóry, a trądzik dalej jest w postaci ropnych bomb. I mam tego serdecznie dość i liczę, że ktoś podpowie mi, gdzie dobrego lekarza znaleźć we Wrocławiu, bo już nie zamierzam iść "w ciemno".
![]() |
#1214 |
Przyczajenie
|
dermatolog i dietetyk może by coś wymyślili w tej sprawie
![]() |
#1215 |
Przyczajenie
|
Byłam w Katowicach w klinice Dąb mają naprawdę dobrych specjalistów więc jeżeli ktoś mieszka na Śląsku to naprawdę warto się umówić xxx
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-11-12 o 18:20 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Raczkowanie
|
Dot.: mgr.Lilianna Jeżowa mikrobiolog z Poznania - kto zna? jakie opinie
Tak się składa, że mam zamiar wybrać się do tej Panii, ale czy ktoś z was ma jakieś więcej info dotyczące rzetelności jej wyników ? Na necie kij nic nie piszę a wizaż to za mało (zwłaszcza jak tylko jest pare postów i to 50/50).
Znacie jakieś strony z opiniami czy coś ? Gdzie można przeczytać zarówno pozytywne jak i negatywne oceny bo google milczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - KRAKÓW
Poszukuję dobrego dermatologa, który w końcu stwierdzi, co mi właściwie jest, a nie wypisze kolejną receptę, mówiąc "nie mam pojęcia, co to, ale może pani pomoże".
Najchętniej na NFZ, ale jeśli istnieje jakiś cudotwórca przyjmujący prywatnie, chętnie się do niego wybiorę. Przejrzałam wątek, ale zależy mi na jak najświeższych informacjach na ten temat. Będę niezmiernie wdzięczna za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - KRAKÓW
Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
Zapytałam mojej znajomej z Poznania, która jest chodzącą encyklopedią lekarzy z tamtego rejonu (mama lekarz, wiadomo), ale nie kojarzy ten doktor. A sprawdzałaś na takich stronach jak znanylekarz na przykład? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Przyczajenie
|
Siema. Polecicie dobrego dermatologa w Zielonej Górze?Problem dotyczy trądziku(18 lat). 23 dni byłem u niej na pierwszej wizycie u Pani dermatolog. Przepisała maść robioną na noc,maść na dzień i tabletki cynku oraz poleciła zrobić peeling salicylowy. Wszystko zrobiłem, stosowałem i widzę lekką(zmiany ropne są troszkę gładsze szczególnie po peelingu) poprawę ale ona mówi że raczej nie ma i zastanawia się na izotekiem co mnie lekko zdziwiło ponieważ to podobno ostatnia opcja w leczeniu. Czy nie uważacie że to wcześnie na taki lek? Dodam że trądzik mam od 1,5-2lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Przyczajenie
|
Jeśli ktoś szuka prywatnie, w Krakowie na pewno jest kilku dobrych dermatologów w sieciówkach (Medicover, Luxmed, Enel), dr P Mazur, dr Woliczko, Lea Clinic, Czas Kobiety, dr E Marzec, dr Setkowicz, Derm-Medik na Długiej, ogólnie w Krk nie ma z tym problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Przyczajenie
|
Polecam Wam Panią doktor Iwonę Stajkowską z Poznania. Pomogła mi pozbyć się definitywnie trądziku. Przeszłam przemianę o której nawet nie marzyłam. Wczoraj przypadkowo szukając innego specjalisty na "znanym lekarzu" trafiłam na jej artykuł o trądziku.
http://www.znanylekarz.pl/blog/jak-radzic-sobie-z-tradzikiem/ Poczytajcie też opinię na jej temat na tym serwisie. Miła, kompetentna, fachowa, potrafi poświęcić czas i uwagę a co najważniejsze SKUTECZNA. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Raczkowanie
|
No artykuł odkrywa kulistość ziemi normalnie - IZOTRETYNOINĘ na trądzik. Niesamowite. Zwłaszcza w połączeniu z fotografią pacjentki leczonej antybiotykami :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Raczkowanie
|
Szukam sprawdzonego dermatologa w Raciborzu lub Kędzierzynie-Koźlu. Może ktoś kogoś polecić?
![]()
![]() |
#1225 |
Zadomowienie
|
Szukam dermatologa w Radomiu, takiego który przyjmuje na nfz i nie trzeba zbyt długo czekać. Kogo polecacie?
![]() |
#1226 |
Przyczajenie
|
Dodałabym jeszcze świetnego dermatologa a zarazem specjaliste medycyny estetycznej dr Joanne Sułowicz z Grzegórzeckiej, SCM Kraków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - POZNAŃ
Hej!
Czy któraś z Was zna dobrego dermatologa, który dobrze zna się na ŁZS? Patrzyłam na rankingi, myślałam o dr Misterskiej. Bardzo Was proszę o jakieś informacje. W poniedziałek będę dzwoniła i błagała o jak najszybszą wizytę. Siedzę w kapturze i nie wychodzę z mieszkania, bo wyglądam jak skrzyżowanie makaka japońskiego, buraka i zadku pawiana :| |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Odradzam!!!!! P. Omernik poparzyła mnie laserem zamykajac naczynka na policzku. Nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności. Zaproponowała jedynie krem na blizny.. żałosne!!! Nie ma pojęcia o laserach.!! Nigdy więcej... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Rozeznanie
|
[Kraków]
Ze swojej strony polecam doktora Dominika Ludewa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Raczkowanie
|
polecicie moze kogos ze szczecina (i okolic) lub ew. z poznania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.