DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy? - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dermatologia

Notka

Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-06, 23:03   #1201
Teresssa
Raczkowanie

Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?

Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
Dzięki za szybką odpowiedź, a podasz jeszcze nazwisko tej Pani, bo link niestety mi nie działa. Dzięki
Maria, wybacz, ale taki link przesłała mi znajoma, ja nigdy nie byłam ani u tej doktor, ani nawet tam, gdzie ona przyjmuje. Jestem z Warszawy, więc jeśli mam jakiś problem zdrowotny to idę do Alfa-Leku. A znajoma od nowego roku mieszka już pod Londynem, na razie jeszcze się nie urządziła, więc nie mam jak zapytać jej ponownie. Napiszę jej maila i jak mi odpisze to dam Ci znać.

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez madzil Pokaż wiadomość
Czy ktoś leczył się u pani dr. Joanny Misiewicz- Wroniak polecacie ją czy mam ją oomijać szerokim łukiem
Ja nie byłam, a dlaczego chcesz do niej iść? Jaki masz problem? Powtórzę się być może (na pewno), ale wszystkim polecam lecznicę Alfa-Lek i tamtejszych dermatologów, bo z nimi miałam bardzo dobre doświadczenia.
Teresssa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-07, 00:09   #1202
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Teresssa Pokaż wiadomość
Maria, wybacz, ale taki link przesłała mi znajoma, ja nigdy nie byłam ani u tej doktor, ani nawet tam, gdzie ona przyjmuje. Jestem z Warszawy, więc jeśli mam jakiś problem zdrowotny to idę do Alfa-Leku. A znajoma od nowego roku mieszka już pod Londynem, na razie jeszcze się nie urządziła, więc nie mam jak zapytać jej ponownie. Napiszę jej maila i jak mi odpisze to dam Ci znać.
Dzięki wielkie za chęć pomocy , poszłam już do innej na szczęście zaczynam ogarniać moją alergię

W avatarze Andie MacDowell.
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-07, 18:10   #1203
misuse
Raczkowanie

Czy ktoś mógłby polecić dobrego i niedrogiego dermatologa z Poznania? Zależy mi na szybkiej wizycie, której koszt nie przekroczyłby 100 zł. Z góry dziękuję

Edytowane przez misuse
Czas edycji: 2015-01-08 o 16:31
misuse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-07, 15:45   #1204
apolonia550
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez misuse Pokaż wiadomość
Czy ktoś mógłby polecić dobrego i niedrogiego dermatologa z Poznania? Zależy mi na szybkiej wizycie, której koszt nie przekroczyłby 100 zł. Z góry dziękuję
Ponoć Marek Kaźmierowski jest dobry ale sama u niego nie byłam, też szukam dobrego i niedrogiego dermatologa w Poznaniu, więc będę wdzięczna za informacje.
apolonia550 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-08, 22:04   #1205
JoaR
Przyczajenie

Cześć wszystkim. Może zna ktoś dobrego dermatologa w Sopocie najlepiej (może też być gdziekolwiek w trójmieście). Na NFZ. Prywatny lekarz niestety nie wchodzi w grę .

Opcjonalnie mogą być też Suwałki. Więc jak ktoś coś wie to będę wdzięczna.
JoaR jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-09, 09:25   #1206
Antymionka
Asystent Administratora

Cytat:
Napisane przez JoaR Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim. Może zna ktoś dobrego dermatologa w Sopocie najlepiej (może też być gdziekolwiek w trójmieście). Na NFZ. Prywatny lekarz niestety nie wchodzi w grę .

Opcjonalnie mogą być też Suwałki. Więc jak ktoś coś wie to będę wdzięczna.
Ja mogę polecić dermatologów na ul. Wajdeloty w Gdańsku. Poważnie podchodzą do sprawy, każą przychodzić na regularne wizyty, pytają się o historię, jak to wszystko wyglądało itp. oraz dermatologów w Gdyni, w przychodni na Dąbrowie, ale tam już dłuższa kolejka, jednak też dobrzy lekarze.
Antymionka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-09, 19:26   #1207
Maria221
Wtajemniczenie

W Sopocie w kardiotelu są fajne dermatolożki. Polecam, do tego krótkie terminy.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255
Maria221 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-11, 21:07   #1208
CocoBanana
Raczkowanie

A, czy któraś z Was mogłaby polecić dermatologa, również na NFZ z Wrocławia? Bardzo proszę o pomoc.
Stary 2015-02-19, 18:24   #1209
KamilVanDiesel
Przyczajenie

Problem z trądzikiem , przebarwienia i brzydka cera . Mój męski kompleks z którym walczę od 16 roku życia , obecnie wbija 20 lat . Szukam specjalisty od problemów skórnych , dermatologa który wyleczy mnie z tego czegoś . Mam możliwość dojazdu do takich miast jak Sosnowiec , Katowice , Kraków , Częstochowa , kielce . Zna ktoś deematologa/specjalistę który się na tym zna ?
KamilVanDiesel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-20, 13:30   #1210
KamilVanDiesel
Przyczajenie

Da ktoś jakieś informacje ?
Stary 2015-02-21, 09:04   #1211
dryda
Rozeznanie

Konkretnego Kamil z tamtych rejonów polecić nie mogę,
ale nie sprawdzałeś w jakichś serwisach z opiniami o dermatologach? Ranking lekarzy, czy znany lekarz - jest tego trochę, jak poszperasz to myślę, że prędzej trafisz.
A z tego co piszesz, to bez lekarza się nie obejdzie...
dryda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-22, 13:30   #1212
KamilVanDiesel
Przyczajenie

Problem mam taki iż co 2-3 dni wyskakuje mi coś nowego , do tego czerwone plamki .. leczyłem sie sam na własną reke ale to nic nie daje
Stary 2015-02-22, 15:01   #1213
CocoBanana
Raczkowanie

Jeśli Cię to podniesie na duchu, ja męczę się z nim 11lat (obecnie mam 20 na karku) i póki mieszkałam w rodzinnej mieścinie dermatolog "leczył" mnie samymi preparatami wysuszającymi. Doszło do tego, że mam jeszcze bardziej zniszczoną skórę, nadwrażliwą, zwisają mi płaty skóry, a trądzik dalej jest w postaci ropnych bomb. I mam tego serdecznie dość i liczę, że ktoś podpowie mi, gdzie dobrego lekarza znaleźć we Wrocławiu, bo już nie zamierzam iść "w ciemno".
Stary 2015-02-23, 09:58   #1214
rafal50a
Przyczajenie

dermatolog i dietetyk może by coś wymyślili w tej sprawie
Stary 2015-02-23, 14:07   #1215
Barbraa59
Przyczajenie

Byłam w Katowicach w klinice Dąb mają naprawdę dobrych specjalistów więc jeżeli ktoś mieszka na Śląsku to naprawdę warto się umówić xxx

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2015-11-12 o 18:20 Powód: Link.
Barbraa59 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-24, 08:56   #1216
Jinix
Raczkowanie

Dot.: mgr.Lilianna Jeżowa mikrobiolog z Poznania - kto zna? jakie opinie

Tak się składa, że mam zamiar wybrać się do tej Panii, ale czy ktoś z was ma jakieś więcej info dotyczące rzetelności jej wyników ? Na necie kij nic nie piszę a wizaż to za mało (zwłaszcza jak tylko jest pare postów i to 50/50).

Znacie jakieś strony z opiniami czy coś ?
Gdzie można przeczytać zarówno pozytywne jak i negatywne oceny bo google milczy.
Jinix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-26, 14:20   #1217
niegramatyczna
Raczkowanie

Dot.: DOBRY DERMATOLOG - KRAKÓW

Poszukuję dobrego dermatologa, który w końcu stwierdzi, co mi właściwie jest, a nie wypisze kolejną receptę, mówiąc "nie mam pojęcia, co to, ale może pani pomoże".
Najchętniej na NFZ, ale jeśli istnieje jakiś cudotwórca przyjmujący prywatnie, chętnie się do niego wybiorę. Przejrzałam wątek, ale zależy mi na jak najświeższych informacjach na ten temat.
Będę niezmiernie wdzięczna za odpowiedzi
niegramatyczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-04, 11:47   #1218
Teresssa
Raczkowanie

Dot.: DOBRY DERMATOLOG - KRAKÓW

Cytat:
Napisane przez niegramatyczna Pokaż wiadomość
Poszukuję dobrego dermatologa, który w końcu stwierdzi, co mi właściwie jest, a nie wypisze kolejną receptę, mówiąc "nie mam pojęcia, co to, ale może pani pomoże".
Najchętniej na NFZ, ale jeśli istnieje jakiś cudotwórca przyjmujący prywatnie, chętnie się do niego wybiorę. Przejrzałam wątek, ale zależy mi na jak najświeższych informacjach na ten temat.
Będę niezmiernie wdzięczna za odpowiedzi
Szkoda, że jesteś z Krakowa, bo poleciłabym Ci udać się tutaj. Cenię sobie bardzo dermatologów z tej lecznicy odkąd pomogli mi z krostkami pojawiającymi się na moich dłoniach. Anyway: jak pomoże Ci ktoś w Krakowie to daj znać. Nigdy nie wiadomo, komu ta informacja może się przydać.

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Jinix Pokaż wiadomość
Tak się składa, że mam zamiar wybrać się do tej Panii, ale czy ktoś z was ma jakieś więcej info dotyczące rzetelności jej wyników ? Na necie kij nic nie piszę a wizaż to za mało (zwłaszcza jak tylko jest pare postów i to 50/50).

Znacie jakieś strony z opiniami czy coś ?
Gdzie można przeczytać zarówno pozytywne jak i negatywne oceny bo google milczy.

Zapytałam mojej znajomej z Poznania, która jest chodzącą encyklopedią lekarzy z tamtego rejonu (mama lekarz, wiadomo), ale nie kojarzy ten doktor. A sprawdzałaś na takich stronach jak znanylekarz na przykład?
Teresssa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-04, 20:42   #1219
kibic1001
Przyczajenie

Siema. Polecicie dobrego dermatologa w Zielonej Górze?Problem dotyczy trądziku(18 lat). 23 dni byłem u niej na pierwszej wizycie u Pani dermatolog. Przepisała maść robioną na noc,maść na dzień i tabletki cynku oraz poleciła zrobić peeling salicylowy. Wszystko zrobiłem, stosowałem i widzę lekką(zmiany ropne są troszkę gładsze szczególnie po peelingu) poprawę ale ona mówi że raczej nie ma i zastanawia się na izotekiem co mnie lekko zdziwiło ponieważ to podobno ostatnia opcja w leczeniu. Czy nie uważacie że to wcześnie na taki lek? Dodam że trądzik mam od 1,5-2lat.
kibic1001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-05, 00:05   #1220
mlynarzowna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CocoBanana Pokaż wiadomość
A, czy któraś z Was mogłaby polecić dermatologa, również na NFZ z Wrocławia? Bardzo proszę o pomoc.
Generalnie wszyscy z przychodni przy Szpitalu Wojskowym na Weigla, jeśli chodzi o wizyty na NFZ.
Prywatnie - dr Chwojnicki, ma gabinet na Brochowie.
mlynarzowna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-05, 22:35   #1221
June6
Przyczajenie

Jeśli ktoś szuka prywatnie, w Krakowie na pewno jest kilku dobrych dermatologów w sieciówkach (Medicover, Luxmed, Enel), dr P Mazur, dr Woliczko, Lea Clinic, Czas Kobiety, dr E Marzec, dr Setkowicz, Derm-Medik na Długiej, ogólnie w Krk nie ma z tym problemu.
June6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 09:18   #1222
AnnaPawlak
Przyczajenie

Polecam Wam Panią doktor Iwonę Stajkowską z Poznania. Pomogła mi pozbyć się definitywnie trądziku. Przeszłam przemianę o której nawet nie marzyłam. Wczoraj przypadkowo szukając innego specjalisty na "znanym lekarzu" trafiłam na jej artykuł o trądziku.

http://www.znanylekarz.pl/blog/jak-radzic-sobie-z-tradzikiem/

Poczytajcie też opinię na jej temat na tym serwisie. Miła, kompetentna, fachowa, potrafi poświęcić czas i uwagę a co najważniejsze SKUTECZNA.
AnnaPawlak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 23:25   #1223
mlynarzowna
Raczkowanie

No artykuł odkrywa kulistość ziemi normalnie - IZOTRETYNOINĘ na trądzik. Niesamowite. Zwłaszcza w połączeniu z fotografią pacjentki leczonej antybiotykami :P
mlynarzowna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-18, 10:51   #1224
NiebieskiPudelek
Raczkowanie

Szukam sprawdzonego dermatologa w Raciborzu lub Kędzierzynie-Koźlu. Może ktoś kogoś polecić?
Stary 2015-03-26, 09:25   #1225
Krzaki_w_stodole
Zadomowienie

Szukam dermatologa w Radomiu, takiego który przyjmuje na nfz i nie trzeba zbyt długo czekać. Kogo polecacie?
Stary 2015-05-07, 21:01   #1226
piranja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez June6 Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś szuka prywatnie, w Krakowie na pewno jest kilku dobrych dermatologów w sieciówkach (Medicover, Luxmed, Enel), dr P Mazur, dr Woliczko, Lea Clinic, Czas Kobiety, dr E Marzec, dr Setkowicz, Derm-Medik na Długiej, ogólnie w Krk nie ma z tym problemu.
Dodałabym jeszcze świetnego dermatologa a zarazem specjaliste medycyny estetycznej dr Joanne Sułowicz z Grzegórzeckiej, SCM Kraków
piranja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-16, 23:30   #1227
madzikmedzik
Przyczajenie

Dot.: DOBRY DERMATOLOG - POZNAŃ

Hej!
Czy któraś z Was zna dobrego dermatologa, który dobrze zna się na ŁZS? Patrzyłam na rankingi, myślałam o dr Misterskiej. Bardzo Was proszę o jakieś informacje.

W poniedziałek będę dzwoniła i błagała o jak najszybszą wizytę. Siedzę w kapturze i nie wychodzę z mieszkania, bo wyglądam jak skrzyżowanie makaka japońskiego, buraka i zadku pawiana :|
madzikmedzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-22, 17:25   #1228
evelka05
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: DOBRY DERMATOLOG - Gdansk Sopot Gdynia

Cytat:
Napisane przez Marcinoza Pokaż wiadomość
Polecam dr.Anne Omernik z Gabinetu Medycyny Estetycznej z Gdyni.Gabinet się mieści w Sea Towers na Skwerze Kościuszki w Gdyni!

Odradzam!!!!! P. Omernik poparzyła mnie laserem zamykajac naczynka na policzku. Nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności. Zaproponowała jedynie krem na blizny.. żałosne!!! Nie ma pojęcia o laserach.!! Nigdy więcej...
evelka05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-24, 14:17   #1229
xxee
Rozeznanie

[Kraków]
Ze swojej strony polecam doktora Dominika Ludewa.
xxee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-24, 23:35   #1230
Lisq33
Raczkowanie

polecicie moze kogos ze szczecina (i okolic) lub ew. z poznania?
Lisq33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dermatologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości