kącik wzorowej Pani domu , czyli o życiu , gotowaniu zakupach i miłości . część I - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-18, 01:36   #1201
rendsaid
Wtajemniczenie

Dot.: kącik wzorowej Pani domu , czyli o życiu , gotowaniu zakupach i miłości . część

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
KOCHANE APELUJĘ DO WAS, NIE RÓBCIE MI TEGO WIĘCEJ!!!
Pierwszy raz !!!! nie mogę Was nadrobić!!! I nie nadrobię, choć starałam się!!! Z ważniejszych spraw:
Surrealplace!!!!

przepraszam, ze spóźnione ale składam Ci najserdeczniejsze życzenia, dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń...tych maleńkich i tych największych, nieba bez chmurki, słońca każdego dnia, uśmiechu. By problemy życia codziennego nigdy w życiu nie przysłoniły Ci radości życia, i co najważniejsze: ciesz się każdą małą sekundą życia w towarzystwie osób, które najbardziej kochasz!!!

Rendi, Pan zażartował, nie sądzę żeby się na nas jakoś strasznie obraził

Celly wyglądasz prze..................... ......................... ........ście w tym płaszczyku w połączeniu z sukienką. Ja dziś dostałam swój płaszczyk..I o ile mi się w sklepie taaaak podobał to teraz już mi się chyba odwidział...Szczególnie po Twoich zdjęciach. Stwierdziłam, że wyglądam w nim jak pół zza krzaka!!!

ESTEE miałam kiedyś identyczną sytuację ze strojem, więc zapytam gdzie go normalnie trzymasz?? Bo ja swój trzymałam w szufladzie z bielizną... Obszukałam wszystko i zgadnij gdzie był... Mam 4 szuflady w szafie. Strój był w 2 od dołu. Zgadnij gdzie go znalazłam...? Pod szufladami mam półkę, na której są kartony z butami... Strój spadł mi z tyłu szflady i znalazł się w kartonie z butami..(musiałbyć otwarty). Przypadek totalny i w życiu bym go nie znalazła jakbym nie wpadła na to, że tak mogło się stać!

kto to?????? matko lecę chociaż nadrobić klub i fejsa

wisienko jak ja cie uwielbiam poważnie
lubie jak piszesz , a najchetniej bym chciala zebys zwolila sie z lotniskka miala faceta z bogatym wnetrzem zebys ne musiala pracowac a jedynie nadawala nam tu 24h na dobe posty hahaha

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 01:42   #1202
wisienka1000
Wtajemniczenie

Dot.: kącik wzorowej Pani domu , czyli o życiu , gotowaniu zakupach i miłości . część

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Dziękuję Piękne życzenia!

szkoda, że mi wklejenie obrazka tortu nie wychodzi

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
o matko wyskoczylam z lozka !!!!!!11 mialam mecenasowi na jutro napisac cos waznego !!
zabije mnie

wisieno czemu tak malo cie dzisiaj podgladaczko jedna hihihih
bo próbowałam Was przeczytać!!!!!!!! i się nie dało!!! miałam taaaaki młyn w pracy, ze do teraz nie wiem co się dzieje
Cytat:
lubie jak piszesz , a najchetniej bym chciala zebys zwolila sie z lotniskka miala faceta z bogatym wnetrzem zebys ne musiala pracowac a jedynie nadawala nam tu 24h na dobe posty hahaha
Kocham Cię !!! mogę się nawet iść tłumaczyć za Ciebie do naszego ULUBIONEGO PANA SPRZEDAWCY z prośbą, zeby nam jeszcze coś kiedyś sprzedał
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 01:57   #1203
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:

szkoda, że mi wklejenie obrazka tortu nie wychodzi

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

bo próbowałam Was przeczytać!!!!!!!! i się nie dało!!! miałam taaaaki młyn w pracy, ze do teraz nie wiem co się dzieje

Kocham Cię !!! mogę się nawet iść tłumaczyć za Ciebie do naszego ULUBIONEGO PANA SPRZEDAWCY z prośbą, zeby nam jeszcze coś kiedyś sprzedał

ja myslalam o tym zeby poczta kwiatowa mu wyslac kwiaty z przeprosiami hahaha bo pewnie mu sie smutno i przykro zrobilo czytajac to co napisam ( a naprawde bylmily i podjechal pod dom zebym do centrum nie leciala i to jest najgorsze ) ale potem pomyslalaam ze moze madzik to jego zona i pomysli ze kwiaty od kochanki haha i ostatecznie napisalam tylko dluugiego sms z przeprosinami w pracy , wiecej nic ne bede robic , trudno za bledy sie placi

---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ----------

a dziewczyny jeszcze na dobranoc wam powiem ze wczoraj gadalam tacie o nas o kazdej z osobna i o as jako grupie i o tym jak sie zzylismy i jak zostalysmy bezdomnymi i tata przezywal to razem z nami ahahah

Stary 2011-08-18, 02:00   #1204
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
ja myslalam o tym zeby poczta kwiatowa mu wyslac kwiaty z przeprosiami hahaha bo pewnie mu sie smutno i przykro zrobilo czytajac to co napisam ( a naprawde bylmily i podjechal pod dom zebym do centrum nie leciala i to jest najgorsze ) ale potem pomyslalaam ze moze madzik to jego zona i pomysli ze kwiaty od kochanki haha i ostatecznie napisalam tylko dluugiego sms z przeprosinami w pracy , wiecej nic ne bede robic , trudno za bledy sie placi
bardzo dobrze zrobiłaś i nie smutaj już Pan musi nas lubić skoro nas czyta a ja odebrałam jego maila żartobliwie... może troszkę z przekąsem, ale jednak sympatycznie, także jest szansa, ze wciąż mamy gdzie robić zakupy i żeby Ci nigdy więcej do główki nie przyszedł pomysł odchodzenia od nas!!!

---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ----------

Cytat:
a dziewczyny jeszcze na dobranoc wam powiem ze wczoraj gadalam tacie o nas o kazdej z osobna i o as jako grupie i o tym jak sie zzylismy i jak zostalysmy bezdomnymi i tata przezywal to razem z nami ahahah
fajowy Tata daj mu od nas dużego buziaka i pozdrów serdecznie
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 02:13   #1205
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo dobrze zrobiłaś i nie smutaj już Pan musi nas lubić skoro nas czyta a ja odebrałam jego maila żartobliwie... może troszkę z przekąsem, ale jednak sympatycznie, także jest szansa, ze wciąż mamy gdzie robić zakupy i żeby Ci nigdy więcej do główki nie przyszedł pomysł odchodzenia od nas!!!

---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ----------

no dzis rano bylam taka przygnebiona ze mialam nie wchodzic , ale w drodze do domu pomyslalam ze z kim bede sie dzielila fotorelacjami i gadac o zarze i smarze , jakos mi was zabraklo , lezka sie az w oczach zakrecila jak myslalam o tym i jeszcze zobaczylm lunus w pomadce to wrocilam potulnie nadrabiac watek zeby nie mie zaleglosci heheh

ide spac mecenas mnie jutro zabije ale sie boje , powiem ze pies mi zjadl hahhaha

w sensie zjadl mi ta prace ktora mialam zrobic haha

Edytowane przez rendsaid
Czas edycji: 2011-08-18 o 02:16
Stary 2011-08-18, 02:20   #1206
Symetria
Rozeznanie

Cytat:
no dzis rano bylam taka przygnebiona ze mialam nie wchodzic , ale w drodze do domu pomyslalam ze z kim bede sie dzielila fotorelacjami i gadac o zarze i smarze , jakos mi was zabraklo , lezka sie az w oczach zakrecila jak myslalam o tym i jeszcze zobaczylm lunus w pomadce to wrocilam potulnie nadrabiac watek zeby nie mie zaleglosci heheh

ide spac mecenas mnie jutro zabije ale sie boje , powiem ze pies mi zjadl hahhaha

rendi bedzie gudi

dobre z tym psem ...
Symetria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 07:05   #1207
Lunus
Wtajemniczenie

Dzień dobry kochane
chciałam wam pokazać mój ulubiony film rozśmieszacz ale znikł??
Poszukam sobie inny

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
dziękuję za streszczenie tyle o ile zdąrzyłam nadrobić to mniej więcej rozumiem.. niestety się okazuje iż wydaję się że intrnet jest tak duży ja cały świat a tu prawda zawsze się znajdzie ktoś kto akurat kogoś zna i kojarzy jest beee ja dlatego długo się wahałam czy dołączyć do wątku i dość długo też podczytywałam, aż w pewnym momencie poczułam się tak ja w domu i zostalyście mi wszystkie bliskie i godne zaufania (te udzielające się), co więcej dałyście mi nową energię po moich trudnych przejściach, bo jedna dzięki temu że pisałyście też o smarze zobaczyłam, że nie tylko ja mam problemy i że nie warto się poddawać i za to WAM dziękuję : roza::r oza::ro za:
bo chyba dzięki Wam poszłam jednak na tę randkę i zaczęłam na randki w ogóle patrzeć inaczej no ale faktycznie może nie powinnam tyle pisać obcym osobom w internecie wklejając jeszcze do tego swoje zdjęcia,tym bardziej że mam zawód bardzo publiczny i łatwo mnie rozpoznać i nie wiem czy nawet tu w niby bezpiecznym miejscu powinnam to kontynuować no ale faktycznie zawsze zostaje jeszcze fejs więc tam będę wklejać zdjęcia, ale gdzie mam umieścić moją telenowelę
a miał być szlaban na randki

Cytat:
mi tez ze studniowka

dziewczyny wazne pytanie ;
tz mial wyslac w piatek paczke ale zapomnial wyslac i w pon wolne i juz calkiem mu wylecialo z glowy i dzis mu przypomnialam i polecial szybko na poczte wyslala priorytetm
to byla sukienka dla pewnej dziewczyny z allegro .
napisala mi wiadomosc ze w sobote ma wesele i ona zostalaby na lodzie bez niej , co mam robic myslicie ze dotrze ??? ni wiedzialam ze ona ma wesele . same problemy
hm powiem tak sprzedawca nie czyta w myślach kupującego mogło się coś stać albo poczta mogła opóźnić albo np tak jak u mnie jest oddział i pani paczki wysyła do 14:00 a później to już losowo

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 07:41   #1208
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Niestety to nie jest powiedziane, znam dziewczyne ktora zaszla w ciaze podczas miesiaczki
Cytat:
Lunus pochlonela swojego brata blizniaka!!! ktory nagle sie ujawnil i wyszedl bokiem.
To mozliwe..

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

jak ktos nie kuma terminu pochlonela to czyt . zjadla
No w sumie zawsze chciałam mieć brata bliźniaka

Cytat:
ja nie mam punktow karnych!!!!
a dlaczego ty masz w nawiasie 3 a rend 2???
nie kumam tego systemu

Cytat:
hahah kazda z nas ma punkty karne , jestesmy tu jak w wiiezieniu hahahha
lunus gratuluje bobaska bedziemy ciociami !
a dzięki dzięki dzisiaj się okaże czy się wchłonoł i być może samouleczenie nastąpiło

Cytat:
rendi to nie sa karniaki tylko + 3 do lansu

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Dziękuję raz jeszcze
Lunus będzie miała dzidziusia ??
No matko to jeszcze nic pewnego
Cytat:
tak
ni wiemy jeszce kto jest tatusiem , ale wszystko wskazuje na to ze jest to ogórek . ( sorry Lunus ale to nie ja napisalam , wlej dziewczynom jak tylko cytuje ;D )

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
taaaaaaa z panem ogorasem i wysyla go komus poczta w kopercie z dziurkami, zeby nie klapnął w podrozy ogorasa of kors, bo ktorejs znowu sie zal zrobilo, ze lunus ma a ona nie
Mam jeszcze jednego kochanka ale on chyba już nie jest żywy

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Znowu sama wszystkie śpią

Stary 2011-08-18, 07:55   #1209
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
witaj Rendi!
powiedz jak trafić do shopperka? metro imielin i co dalej?
Ojacie! To Ty gdzieś w moich rejonach?
Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
czapki zazwyczaj nie noszę, a jak już muszę to jakąś taką śmieszną uszatkę
rękawiczki skórzane, a szalik / chusty to różne, często jakieś panterkowe, albo w kwiaty delikatne
Ja mam uszatkę męską z H&M i taki wielki wełniany szal, do tego parka i wyglądam jakbym się wybierała na alaskę ale co poradzę że zmarzlak jestem

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
Lunus - super post, a Strachulec to dlaczego na blogu się obija i nie wkleja super strojów?
No bo... koty mi zjadły zdjęcia? Outfity będą jutro i to dwa
Cytat:
wiem ze nie powinnam , ale usmialam sie hahaha
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=GEvo6Eau-Xg
nie wiem czemu ale przypomina mi mala Lunus taka podobna hahah
brak mi słów

Cytat:
tz mial wyslac w piatek paczke ale zapomnial wyslac i w pon wolne i juz calkiem mu wylecialo z glowy i dzis mu przypomnialam i polecial szybko na poczte wyslala priorytetm
napisala mi wiadomosc ze w sobote ma wesele i ona zostalaby na lodzie bez niej , co mam robic myslicie ze dotrze ??? ni wiedzialam ze ona ma wesele . same problemy
powinna dojść priorytet teoretycznie powinien być następnego dnia, więc jak wysyłał przed 15 to dziś powinna być te wysłane po 15 się liczą jak wysłane w dniu następnym, przynajmniej kiedyś tak było

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
czekam na pościk Strachulca, bo widze, że się cosik zatkało
Dziś rebusik
Cytat:
Wow! jaki strój! i jaki pomysł na fotę
Trzeba sobie radzić, a największe lustro w biurze to to w windzie
Cytat:
budgetka nie ma pkt karnych hahhah musimy ja sprowadzic na zla droge
Ja też nie mam

Cytat:
Żebyśmy wszystkie tak miały pewnie by był jeden wątek dziennie

Cytat:
bardzo fajny Tata
Stary 2011-08-18, 08:30   #1210
Lunus
Wtajemniczenie

Byłaś już w zarce???

Stary 2011-08-18, 08:34   #1211
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
leżę

ale w zimie jak by było ciepło

ano własnie - wydają się nie wierzę w teorię że robią się grubsze, bo skąd niby taki włos ma wiedziec że go ścięli i że ma zgrubnąć
TŻ za to twierdzi że jest jasnym blondynem a jak mu ścinam złowy maszynką i to co spada nie jest wcae takie jasne to mówi że to dlatego że są krótkie. Gdyby były dłuższe to by były jaśniejsze. I od słońca podobno mu też ciemnieją
No też się zastanawiam co te włosy takie inteligentne są, że wiedzą, że już ścięte i teraz myślą sobie aa to ja będę teraz rósł grubszy

Co do pogrubionego - mogłabyś mieć koc z włosia naturalnego na zimowe wieczory

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Załóżcie sobie klub prywatny : futerko na łapce

O fuck zapomniałam myślałam że dzisiaj jest wtorek
A w jakich godzinkach możesz i gdzie???
Niestety Ty nie będziesz miała do niego wstępu

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka215 Pokaż wiadomość
Może faktycznie spróbować depilatorem? Ale to będzie bolało bo ręce nieprzyzwyczajone

asik - a nie musisz( zanim zaczniesz wciskać ten klawisz) takiego metalowego drucika najpierw zahaczyć o klawiaturę? Obejrzyj dokładnie ten klawisz co ci wypadł czy tam coś takiego jest
Ehh nie wiem, nie mam depilatora. Ale coś muszę zrobić z tym

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 08:34   #1212
rendsaid
Wtajemniczenie

melduje sie na porannym dyzurze ... mam ochotezrezygnowac z kancelarii sypiam po 4 godziny dziennie i pracuje caly tydzien , juz mam dosc
do tego kupilam jakis balsam prostujacy nalozylam i zaczelam suszyc wlosy , no i teraz mam jakis prosty ale mega tlusty chełm , masakra a nie zdarze umyc jeszcze raz wlochow , chyba przesadzilam z iloscia tego balsamu

Stary 2011-08-18, 08:35   #1213
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
depilatorem elegancko, co 2 dni sobie depiluje, bo wtedy mniej włosków zdąży wyrosnąc i mniej boli i ma elegancka gładką rączkę a ile ona przeżywała te włosy, strasznie się ich wstydziła, a jak pozowała np do jakiegoś zdjęcia to starała się ukrywać ręcę i tak jakby zakładała je na siebie żeby to ukryć, biedna męczyła się z tym bardzo akle tearz jest juz ok
Albo może kremem do depilacji spróbować? Nie wiem

Stary 2011-08-18, 08:35   #1214
Bethie
Zakorzenienie

dzień dobry

czy ktoś mi pokaże tego shoppera od rendi?
nie mogę się dokopać do zdjęcia, chyba musiał mi gdzieś umknać

Cytat:
no to krótkie szkolenie dla perfekcyjnych gospodyń z zakresu hmmm prokreacji, czyli jak mieć lub nie mieć dziecka
1 dzień cyklu to 1 dzień krwawienia
14 dzień w standardowo 28 dniowym cyklu (czyli od krwawieni do krwawienia) to dzień jajeczowania (owulacji), czyli najbardziej płodny i wtedy to też jajniky mogą być wyczuwalne lub odczuwalne
jak ktoś ma cyl dłuższy niż 28 dni to jajeczkowanie zawsze przypada na 14 dni przed końcem cyklu, czyli jak są one niereguralne to ju never noł :P
i na końcu dla gospodyń co to jeszcze na tyle dobrze nie potrafią gotować żeby wykarmić rodzinę to bezpieczny sex jest zawsze dopiero po tej owulacji czyli po 14 dniu cyklu, przed jest też niebezpiecznie bo plemniki też trochę mogą pożyć i tu nawet statystyki med są niebezpieczne, bo znam takie przypadki wpadki, że można by powiedzieć że niektóre nadsuperplemniki są wręcz nieśmiertelne ale za to jakie są z tego dzieci
boska jesteś

Cytat:
jeśli poczta nie skopie, to może dojść dzisiaj, ewentualnie jutro

Cytat:
dobrze zrobiłaś
ale ja nadal sądzę, że on też żartował w swoim mailu i na pewno się na Ciebie nie obraził
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 08:35   #1215
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
A to taki wynalazek Dzięki

Stary 2011-08-18, 08:36   #1216
Lunus
Wtajemniczenie

A tak wogóle to powiem wam co odkryłam
Mój podły piesior - chytrusior tak się wycfanił że szczęka mi opadła.
Kiedyś jak byłam chora to wciągnełam ją do łóżka żeby mi raźniej było i żeby mnie coś grzało - to się małpa zaparła i szybko się wyewakułowała.
Czynność przetestowałam jeszcze kilka razy w innych warunkach i byłam pewna że piesio do łóżka jak ja w nim jestem nie wejdzie.
I co się okazało ostatnio ta małpa właźi mi w nocy do łóżka i wcześnie nad ranem zeskakuje i udaje że całą noc na twardej ziemi spędziła a ja ją rozpieszczam i jej współczuję..
Moja mama to wykminiła bo jak zeskakuje z łóżka to jest taki hałas a tam gdzie ja śpię można zeskoczyć tylko z łóżka

Jestem w szoku

Stary 2011-08-18, 08:36   #1217
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
No też się zastanawiam co te włosy takie inteligentne są, że wiedzą, że już ścięte i teraz myślą sobie aa to ja będę teraz rósł grubszy

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

ja mam depilator ale dla mnie to sa tortury juz wole plastry .
kiedys wkurzylam sie na brata i przejechslm mu reka depilatorem , prawie sie poplakal

Stary 2011-08-18, 08:36   #1218
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Ja????
A jak mi przepuklinę na pół brzucha pokazały albo ogórka ojcem ogłosiły to nic
potem sama potwierdziłaś ojcostwo ogórka

Stary 2011-08-18, 08:41   #1219
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:

Przejadę maszynką kilka razy i może te grubsze mi urosną i będzie jak znalazł

Cytat:
melduje sie na porannym dyzurze ... mam ochotezrezygnowac z kancelarii sypiam po 4 godziny dziennie i pracuje caly tydzien , juz mam dosc
do tego kupilam jakis balsam prostujacy nalozylam i zaczelam suszyc wlosy , no i teraz mam jakis prosty ale mega tlusty chełm , masakra a nie zdarze umyc jeszcze raz wlochow , chyba przesadzilam z iloscia tego balsamu
dramat możesz zmoczyć i suszyć jeszcze raz bo nie uratujesz już chyba tego

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
ja mam depilator ale dla mnie to sa tortury juz wole plastry .
kiedys wkurzylam sie na brata i przejechslm mu reka depilatorem , prawie sie poplakal

a dotarłaś do moich sexi ust for ju ???

Cytat:
potem sama potwierdziłaś ojcostwo ogórka
eh trzeba od kogoś alimenty wydusić

Stary 2011-08-18, 08:50   #1220
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
heja
0 - surreal wszystke pieknego m zycze ci wymarzonej torebki z zlotymi okuciami
1 - dlaczego tak duzo nasmarowane ??!!
2- Lunus przepiekny prezent wzruszylam sie ja tez mam prezentt http://www.youtube.com/watch?v=GKbTC8Z_EGc
3-przeprosilam sprzedawce ale nie kupie juz nic od niego ze wstydu troche poplajalam w pracy a tz mnie ochrzanil zamiast pocieszyc jak zadzwonilam ze niepotrzbnie sie udzielam i gadam o wszystkim ..

a osoba ktora to wyslala jest zdzira .... bo jakos nie chce mi sie wierzyc w to ze 30paro letni koles wertuje wizaz i watek o wzorowych gospodyn domowych po to aby zobaczyc co jakas klientkna napisala po odbiorze rzeczy

4- mam dzis pechowy dzien ,
- szefowa potracila mi cos z pensji za pewien blad
-rozlalam na ksiazke i dokumenty wode
-usiadlam na moim obiedzie , dobrze ze udalo mi sie choc troche sprac ale nie powiem zeby bylo przyjemne siedzenie w pracy z mokrym kuprem .

5 - jestem w fotorelacjowym raju
Co do 2 - to moja najlepsza kumpela ze studiów jest z tego samego miasta co on i mówi, że przy kręceniu teledysku do innej piosenki (ale to brzmi w jego przypadku weszli z kolegami na tę tablicę miasto wita i zobaczyła to policja czy straż miejska i dostali 500zł mandatu za to Ehh gwiazdor same przeszkody natrafia na swojej drodze, bo do Mam talent też go nie wzięli

Kochanie dobrze, że jesteś A pech każdego z nas czasem łapie, ale dziś już będzie lepiej główka do góry

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
dont worry be happy dy ma jakiś mega zły i pechow dzień w miesiącum a co bardziej pechowi w tygodniu kolesiem sprzedawcą bym się nie przejmowała. choć nie wiem co to za hisoria z nim bo nie dałam rady nadrobić all

ja chcesz to mogę ci poprawić humor i wziać dziś nasen w końcu zostawiłam go sobie na imprezy, a tu chyba by się przydało jakieś party dla gospodyń domowych

ja tęskniłam i próbuję się odnaleźć w nowej sytuacji
My też tęskniłyśmy i tu się zebrałyśmy

Stary 2011-08-18, 08:50   #1221
ESTEE87
Wtajemniczenie

Heloł moje Kochane
Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Czy tylko mi się nie podoba ta marynarka ?
Mnie też nie

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
puścić w świat czy zostawić?
W świat

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
znalazłam foto czerwonego tulipana z zeszłego sezonu
chcę go

Cytat:
taaaaaaa z panem ogorasem i wysyla go komus poczta w kopercie z dziurkami, zeby nie klapnął w podrozy ogorasa of kors, bo ktorejs znowu sie zal zrobilo, ze lunus ma a ona nie
Cytat:
KOCHANE APELUJĘ DO WAS, NIE RÓBCIE MI TEGO WIĘCEJ!!!
Pierwszy raz !!!! nie mogę Was nadrobić!!! I nie nadrobię, choć starałam się!!! Z ważniejszych spraw:
Surrealplace!!!!

przepraszam, ze spóźnione ale składam Ci najserdeczniejsze życzenia, dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń...tych maleńkich i tych największych, nieba bez chmurki, słońca każdego dnia, uśmiechu. By problemy życia codziennego nigdy w życiu nie przysłoniły Ci radości życia, i co najważniejsze: ciesz się każdą małą sekundą życia w towarzystwie osób, które najbardziej kochasz!!!

Rendi, Pan zażartował, nie sądzę żeby się na nas jakoś strasznie obraził

Celly wyglądasz prze..................... ......................... ........ście w tym płaszczyku w połączeniu z sukienką. Ja dziś dostałam swój płaszczyk..I o ile mi się w sklepie taaaak podobał to teraz już mi się chyba odwidział...Szczególnie po Twoich zdjęciach. Stwierdziłam, że wyglądam w nim jak pół zza krzaka!!!

ESTEE miałam kiedyś identyczną sytuację ze strojem, więc zapytam gdzie go normalnie trzymasz?? Bo ja swój trzymałam w szufladzie z bielizną... Obszukałam wszystko i zgadnij gdzie był... Mam 4 szuflady w szafie. Strój był w 2 od dołu. Zgadnij gdzie go znalazłam...? Pod szufladami mam półkę, na której są kartony z butami... Strój spadł mi z tyłu szflady i znalazł się w kartonie z butami..(musiałbyć otwarty). Przypadek totalny i w życiu bym go nie znalazła jakbym nie wpadła na to, że tak mogło się stać!

kto to?????? matko lecę chociaż nadrobić klub i fejsa

Kochana ja cały dom przeszukałam tzn nie wczoraj...wczoraj to zbiłam talerz i rozciełam palca

Cytat:
A tak wogóle to powiem wam co odkryłam
Mój podły piesior - chytrusior tak się wycfanił że szczęka mi opadła.
Kiedyś jak byłam chora to wciągnełam ją do łóżka żeby mi raźniej było i żeby mnie coś grzało - to się małpa zaparła i szybko się wyewakułowała.
Czynność przetestowałam jeszcze kilka razy w innych warunkach i byłam pewna że piesio do łóżka jak ja w nim jestem nie wejdzie.
I co się okazało ostatnio ta małpa właźi mi w nocy do łóżka i wcześnie nad ranem zeskakuje i udaje że całą noc na twardej ziemi spędziła a ja ją rozpieszczam i jej współczuję..
Moja mama to wykminiła bo jak zeskakuje z łóżka to jest taki hałas a tam gdzie ja śpię można zeskoczyć tylko z łóżka

Jestem w szoku
hahahhaha mój wchodzi do mnie nad ranem na troszke

Edytowane przez ESTEE87
Czas edycji: 2011-08-18 o 09:06
ESTEE87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 08:51   #1222
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
przeczytałam o co kaman na części xi i fatycznie syf i malaria

ja nie umiem się jakoś póki co odnaleźć, ale rozumiem że jak już to mam próbować tu?
co do ślubu to było przepięknie, bratowa normalnie jak księżniczka, sukienka cudoooo z madonny, z wielkim długim trenem, coś ala koronka i kryształki i do tego równie długi welon (musiałam jej w kościele to poprawiać ciągle, dlatego się tak stresowałam tym bardziej, że na 13 cm zarowych szpilach ), a potem wesele i poprawiny mega rodzice się postarali, takie wesele i ślub to ja też chcę więc teraz sięzastanawiam nad jakimiś szyblkimi zaręczynami i właśnie robię casting na męża bo co tam miłość, ważne wesele i sukienka a potem ja się rozwiodę to może mi kolejne zrobią jak się w końcu kiedyś zakocham zdjęcia będę miała dopiero jak da fotograf, bo ja jako świadek nie miałam szans żeby coś samemu robić.
dodam tylko, że na weselu żadnych romansów z moim udziałem nie było
aaaaa i co do sukien ślubnych, to już w tym roku widziałam 3 z madonny i ze wszystkich ślubów na których byłam to sukienki z madonny nie mają równych co do jakości i piękności poza jedną sukienką która była szyta przez gosie b.
Jejku już bym chciała zobaczyć tę sukienkę Z Twojego opisu wygląda na cudowną przepiękną
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia

Czyli misja niewywrócenia się zakończona sukcesem

eee jak to żadnych romansów z Twoim udziałem nie było noo weź powiedz, że żartujesz

Stary 2011-08-18, 08:51   #1223
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do 2 - to moja najlepsza kumpela ze studiów jest z tego samego miasta co on i mówi, że przy kręceniu teledysku do innej piosenki (ale to brzmi w jego przypadku weszli z kolegami na tę tablicę miasto wita i zobaczyła to policja czy straż miejska i dostali 500zł mandatu za to Ehh gwiazdor same przeszkody natrafia na swojej drodze, bo do Mam talent też go nie wzięli

Kochanie dobrze, że jesteś A pech każdego z nas czasem łapie, ale dziś już będzie lepiej główka do góry
dzis jest lepiej , chociaz nie wiem , mam nadzieje ze mnie mecenas nie opieprzy za brak pracy domowej hahah
pozatym jade tam z chelmem a glowie i a pol zamknietymi oczami chyba zrobie ak w tom&jerry , pode spac i domaluje sobie oczy na powiece i beda mysleli ze siedze albo zakleje je plastrami albo poloze wykalaczke w ktoryms ocinku byly te triki

Stary 2011-08-18, 08:54   #1224
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
no to krótkie szkolenie dla perfekcyjnych gospodyń z zakresu hmmm prokreacji, czyli jak mieć lub nie mieć dziecka
1 dzień cyklu to 1 dzień krwawienia
14 dzień w standardowo 28 dniowym cyklu (czyli od krwawieni do krwawienia) to dzień jajeczowania (owulacji), czyli najbardziej płodny i wtedy to też jajniky mogą być wyczuwalne lub odczuwalne
jak ktoś ma cyl dłuższy niż 28 dni to jajeczkowanie zawsze przypada na 14 dni przed końcem cyklu, czyli jak są one niereguralne to ju never noł :P
i na końcu dla gospodyń co to jeszcze na tyle dobrze nie potrafią gotować żeby wykarmić rodzinę to bezpieczny sex jest zawsze dopiero po tej owulacji czyli po 14 dniu cyklu, przed jest też niebezpiecznie bo plemniki też trochę mogą pożyć i tu nawet statystyki med są niebezpieczne, bo znam takie przypadki wpadki, że można by powiedzieć że niektóre nadsuperplemniki są wręcz nieśmiertelne ale za to jakie są z tego dzieci
No tak perfekcyjna pani domu musi perfekcyjnie zaplanować sobie potomstwo
To jest super Już z rana Twój post mnie rozwalił

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Czy tylko mi się nie podoba ta marynarka ?
Mi też się nie podoba

Stary 2011-08-18, 08:55   #1225
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:

a jak sie mecenas dowie ze masz kota

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 08:58   #1226
pralinkax
Zadomowienie

Dzień dobry

Estee, Strachulcu, Bethie ( i wszystkie posiadaczki) do czego nosicie pasiaczka zielonego ? zapragnęłam go, chociaż nie lubie zielonego i tak myślę i myślę

Dzisiaj czwartek i reeebuuuus

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho

Edytowane przez pralinkax
Czas edycji: 2011-08-18 o 09:01
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:02   #1227
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
tak, niestety wiem o tym - mam zamiar biegać, ale mój tłuszczyk na brzuszku jest na szczęście mały ale chcę się go pozbyć, bo jak urośnie to co wtedy zrobię

a możesz polecić jakiś pas? bo w ogóle się na tym nie znam

mam jasne włoski więc nie golę i bałabym się, może spróbuj kremów depilujących, wosku lub depilatora?
Wpisz na all pas do ćwiczeń i taaki za 7,99 bodajże mam ja
To kawałek materiału z rzepami, ale jak masz na brzuchu go to sprawia, że się bardziej pocisz i co za tym idzie szybciej tracisz tłuszczyk Ja nawet podczas snu zakładam i też mam rano mokry brzuch

No właśnie działaj póki jest mały, bo u mnie już duży i niestety

Chyba spróbuję z kremem na początek

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
puścić w świat czy zostawić?
Na tyle na ile widzę, bo słońce mi świeci w monitor to chyba oddać, bo skoro zadajesz takie pytanie to już znaczy, że coś jest nie tak

Stary 2011-08-18, 09:03   #1228
rendsaid
Wtajemniczenie

nowy post na blogasku dziwczyn !

Stary 2011-08-18, 09:07   #1229
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry

Estee, Strachulcu, Bethie ( i wszystkie posiadaczki) do czego nosicie pasiaczka zielonego ? zapragnęłam go, chociaż nie lubie zielonego i tak myślę i myślę

Dzisiaj czwartek i reeebuuuus
do białych spodenek lubię najbardziej i tenisówki
Stary 2011-08-18, 09:07   #1230
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie widac?? bo tez jestem na offie ale ja siebie widze tylko z gwiazdka i nie wiem czy to oznacza ze jestem tutaj gwiazda czy co??
Oczywiście budgetko, że jesteś gwiazdą

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości