|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piekiełko Plotkowe cz. 3 Wizażowe wiedźmy nie odpuszczają :D
Cytat:
![]() ja mam za to słodkiego zęba, jak widać ![]() pizzę lubię ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2011-11-17 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
jak mnie tu nie lubią, Pagata za karę śnieżynek nie dostanie
![]() A tak na serio to wyślę je do Ciebie razem z inną paczką, jak dokończę jej zawartość, bo jak mam godzinę stać w tej kolejce na PP to ![]() ![]() A co do soi, to ja uwielbiam kotlety sojowe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
tim wie co dobre
![]() ja juz sama w sobie słodka jestem to mi więcej cukrów nie trzeba hahaha ![]() marta widziałas może serial "homeland"?? ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
mój dziadek miał w stodole koło komina domowa wędzarnie i włąsnie ja uwielbiam taką wędzoną szynkę, i bardzo lubię ten zapach. sklepowe to do dupy, szkoda to nawet wędlina nazwać. a wędlina z supermarketu to gorsze niż papier |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Ze słodyczy, to ja bym nie mogła zrezygnować.
A teraz Andrzejkowo: Wróżby i senniki... Rozsypała się sól - będzie kłótnia. Rozsypał się cukier - na zgodę. Rozsypała się kokaina - będą wizje. Upadł widelec - ktoś przyjdzie. Upadło mydło - oczekuj nieoczekiwanego. Jaskółki nisko latają - będzie deszcz. Krowy nisko latają - rozsypała się kokaina. Pękło lustro - będzie nieszczęście. Pękł rozporek - będzie wstyd. Mniejszy lub większy... Pękła prezerwatywa - lepiej, żeby pękło lustro. Swędzi nos - będzie pijaństwo. Swędzi dupa - mydło upadło... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
a to co? już? już andrzejki? o matko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
najlepsze jest: pękła prezerwatywa
ooops ![]() ![]() ![]() ![]() pęknieta prezerwatywa, rozpięty rozporek, rozsypana kokaina i latajace krowy ![]() ![]() idę do piernatowa juz. żegnam Paniusie. jutro mam sporo do zrobienia! fju! ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2011-11-17 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Modermistrz bobkowy :D
|
Swędzi dupa - mydło upadło...
![]()
![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że jestem największym antytalenciem kartkowym jaki chodził po ziemi... Pocięłam sobie kilka baz, pozaginałam, rozłożyłam wszystkie te śliczności do produkcji kartek, pomacałam jeszcze raz rzeczy, które ostatnio kupiłam i.... ni cholery nie umiem tego złożyć do kupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
integra ja często tam mam, że weny zero i czekam i siedzę i czekam
![]() dobranoc laski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Domcia, ale z Twojego braku weny to istne cuda wychodzą, a mój brak talentu wpędzi mnie w nerwicę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
integra u mnie to się kartki w bólach rodzą
![]() zanim coś wyjdzie to godziny mijają. ja szybko robię, ale godzinami na pomysł czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 | |||
Zakorzenienie
|
Witamy z rana
![]() ![]() wyspałam sie do wiwatu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() e tam, na pewno zrobisz ładne. ale z tym pasowaniem to tak mam i ja. tyle sprzetu i materiałow dookoła i wiecznie coś brakuje i czegoś się chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie przychodzi wam czasem do głowy np taka myśl: robię kartki ciagle w jednym upatrzonym stylu / schemacie / jednej technice, czas pomyslec nad urozmaiceniem, wypróbowaniem nowych technik, nowych ułożen, nowego podejscia do schematu ![]() mnie ciągle taka mysl chodzi po głowie i wydaje mi sie, ze zaszufladkowałam sie w jeden styl na to tzw przysłowiowe "kopyto' ja to lubie różnorodność ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
zjawiam sie i ja
![]() wkoncu oderwałam sie od maszyny i skracania portek wszelkim ciotkom próbowałam swoich sił w kartkach światecznych dla was , ale ze mna chyba tak jak z integrą niby mam ich 7 ale żadna mi sie nie podoba tz mówi ze sa fajne ale jego zdanie sie nie liczy, on co najwyżej może się zachwycać pięknem silników samochodowych ![]()
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kat, a mogę wcześniej wstawić na bloga zdjęcie choinki dla Ciebie czy wolisz, żebym poczekała, aż ją dostaniesz? Dziewczyny, to w końcu ile kartek robimy? Ile nas na liście wymiankowej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
titania ja tak czasem mam.
ostatnio duzo oglądałam prac ala finn, i mam ochotę coś sama zrobić i nabrudzić ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- a ja robie kartki od dupy strony ![]() a mianowicie, keidyś dostałam w charity shop 100 kopert za 1 funt, rozne rozmiary. i wlasnie kartki przycinam teraz do rozmiarow tych kopert hehehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
|
Marta,widziałas te stempelki
![]() http://www.waltzingmousestamps.com/p.../nordic-winter
![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
o jejku nie kus marty
![]() fajne fajne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
|
a kuszę
![]() integra,no jak wala do Ciebie na candy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie sama jestem w szoku, myślałam, że będzie mało chętnych ![]() Zobaczcie co sobie ostatnio upolowałam, jak znalazł do kartek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
pagata ty sie z sercami pozegnaj:P twoje szanse dawno na serca zmarnialy na moja rzecz
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- a czym zamierzasz to przyczepiać? przyklejać do kartek. bo ja zawsze mam problem z takimi elementami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
|
domcia,ja i tak wiem,ze nie wygrasz
![]() integra,bardzo fajne kolorki tych gwiazdek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
pagata co to znaczy, że Ty wiesz??
jesteś pewna? jak to jest wiedzieć? znać przyszłość? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Domcia w ruch pójdzie magic i pęseta...
Pagata cały komplet mnie szumne 6zł kosztował, więc mogłam zaszaleć ![]() Dziewczyny, jak się będziecie ładnie uśmiechać, to nawet jak Wam szczęście nie dopisze w losowaniu, to może coś drobnego do Was z kartką poleci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1224 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję za znalezienie linka ![]() ![]() ![]() ![]() zagraniczne linki mi sie o WIELE bardziej przydają niz polskie sklepy Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uszyłam 5 domków, zostały mi juz dwa. kroje, wycinam, zszywam, wypycham i zaszywam cały dzien ![]() ![]() ![]() ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2011-11-18 o 17:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
titania jakie doki ty robisz?
bo cos z tematu wybilam sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
domcia, takie małe domki świateczne z hafcikiem na przodzie, z filcem na tylu i z tkaninek
![]() ale widze, ze te domki sie juz na blogach pojawiają ![]() dam na bloga jak skoncze i obfotografuję przez weekend
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2011-11-18 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
oki poczekam
![]() ![]() ![]() a puki co czekam na paula bo on w pracy. na raty mije naczynia, co pomyje kilka to dopoczywam ![]() mam arbuza ktoś chętny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
|
ja się muszę w filc zaopatrzyc i jaką zawieszkę -girladne, na swieta uszyc...cos takiego jak marta z zajęcy na wielkanoc robilaś.A moze masz jakis projekcik dla mnie ?
![]()
![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
ja tez jestem w trakcie robienia girlandy swiatecznej, tyle ze u mnie bedą to haftowane literki LOVE CHRISTMAS na szarym lnie i najprawdopodobniej wyciete jako trojkąty
o jakis konkretny projekt ci chodzi, agata? haft cie interesuje? bo moge wyslac schematy i szablon na serce ponizej fotki, moze cos cie zainspiruje ![]() zerknę tez do książek
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2011-11-18 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
![]() Cytat:
![]() Marta, a co chcesz? Serduszko czy gwiazdkę? A może coś innego? Na sto procent nic nie mogę obiecać, ale postaram się wyrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.