![]() |
#1201 |
www.dulcedo.pl
|
Dot.: TOHO zamówienie zbiorowe
Dziewczynki, żeby nie było jak 15 nie pójdą to ja nie będę brać tego zamówienia, bo nie będzie miało dla mnie sensu. Z góry mówię OK.
Proszę o poprawienie ilości FP w tabeli zgodnie z ilością paczek. Prócz osoby która zgłosiła się dziś na maila listę osób biorących udział w zamówieniu uważam za zamkniętą. Na mój e-mail (który podany jest na górze w naszej tabeli) proszę o wysłanie wiadomości z danymi: TYTUŁ WIADOMOŚCI: NICK z wizarzu W środku proszę napisać adres wysyłki telefon, oraz deklarację na fakturę jeśli takowa będzie od razu dane firmy poproszę NIP itd.. Nie dopisując żadnych więcej informacji.
ZAPRASZAM do mojego świata. Edytowane przez lubomirka Czas edycji: 2012-02-05 o 00:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
po pierwsze bierzcie 15/0, bo Kasia zrezygnuje i cała nasza praca związana z zamówieniem na marne. Przydają się do różnych wykończeń, ślicznie wyglądają jako koronkowe brzegi, również jako zatykające większe koraliki. Po drugie - pokolorowałam na czerwono kolory wyzerowane, tam już nic nie dopisujcie. Po trzecie - tam gdzie są małe minusy niech osoby, które je spowodowały albo zbiorą grupę na drugą całą paczkę (mało realne) albo niech zrezygnują z tego koloru, bądź namówią osoby, które pobrały więcej paczek. W przeciwnym razie będzie trzeba to jakoś odgórnie załatwić ![]() Namawiam też na śliczności treasure i ogólnie na zerowanie pozycji. W FP może skusicie się, żeby dobić do kolejnych pełnych paczek, jak jest -2, to wystarczy, że jedna osoba dobierze, jak -1, to dwie. Inaczej tak samo będzie trzeba komuś zabrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
A może poczekamy do wtorku wieczora i wtedy będziemy już zamykać kolory i zastanawiać się co z minusami ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
To już zamykamy? A ja dopiero od wczoraj mam dostęp do tabelki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
www.dulcedo.pl
|
Niestety jest mnóstwo pozycji które są wzięte tylko przez 2-3 osób zamowienie opiewa na większą sumę niż ostatnie więc chciałabym zrobić porządek w tym co jest. Nie jest niestety wybrana połowa zamówienia, więc nie ma co dopisywać kolejnych kolorów.
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Już nie wspomnę, że na moje 33 pozycje nie wybranych jest 22. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Na żółto zaznaczone są rzeczy wybrane ponad opakowanie. Proszę o zastanowienie się kto może zrezygnować ze swojej ilości.
![]() |
#1206 |
Rozeznanie
|
Błagam o african sunset 11/0! Wczoraj dopisałam do tabelki i się nie zapisało
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=524265 Moj wąteczek wizazowy ![]() http://koralikowaweraph.blogspot.com/ Moja koralikowa strona ![]() Edytowane przez weraph Czas edycji: 2012-02-05 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
A mogę w takim razie poprosić o cennik toho 11/0 w fiolkach?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja ma mdostep do tabelki od dzis częś kolorów jakie chce mam na żółto , te które swieca sie na czerwono to nie wiem czy się załapałam?
Pozycja 15 http://seedbeads.eu/Catalog/ProductD...?iid=TR-11-741 jestem w stanie wziąc 4 paczki kto domówi do drugiej tury? to samo pozycja 43 http://seedbeads.eu/Catalog/ProductD...iid=TR-11-2204wezme 4 paczki Generalnie jak przglagam tabelke to nie wiem czy jak sie pozycja świeci na czerwono to sie załapałam na kolor czy nie? Z pozycjami żółtymi to samo prawie wszystkie interesujace mnie pozycje mam na żółto czyli trzeba dobijac do kolejnych 10szt? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
www.dulcedo.pl
|
Czerwone oznacza, że się załapałaś bo jest wybrana ilość do zera. Żółte albo dobralaś już wybrane i są one na minusie, albo ktoś jeszcze podebrał - tak trzeba znaleźć chętnych na 2-gą paczkę. Zwracajcie dziewczyny uwagę na ilości KONIECZNIE.
Ach ja nie umiem ściagać cennika nie wiem gdzie wy to robicie dziewczynki. Tubki też nie są pojedynczo tylko kilka.
ZAPRASZAM do mojego świata. Edytowane przez lubomirka Czas edycji: 2012-02-05 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Rozeznanie
|
Tak, to 45 ale już wyszło z tabelki (znaczy jest na zołto). Liczę na dobrą dusze która sobie odejmie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=524265 Moj wąteczek wizazowy ![]() http://koralikowaweraph.blogspot.com/ Moja koralikowa strona ![]() Edytowane przez weraph Czas edycji: 2012-02-05 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
www.dulcedo.pl
|
Wybrałam 3 FP jeśli ktoś się znajdzie chętny na ostatnią i pierwszą pozycje dobierzemy paczki do konca.
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
wybrałam te copper-lined.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Raczkowanie
|
Edytowane przez paola2 Czas edycji: 2012-02-05 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Rozeznanie
|
paola2 - jedną
![]()
![]() |
#1216 |
Wtajemniczenie
|
Jakby zablokować okienka o 2 kolumny dalej czyli za ilością wybranych paczek łatwiej byłoby osobie dopisującej do tabelki kontrolować, czy coś jest wyzerowane czy nie i ile zostało do końca. Nie trzeba by było jeździć przez pół tabeli albo prawie całą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Rozeznanie
|
Rusa48 - w googlu nie można zabokowac wiecej niz 5 kolumn.
Wybrałam do zera FB 3mm 3 razy. Trochę poubierałam z tabeli jeszcze.
![]() |
#1218 |
Wtajemniczenie
|
Kapuję, szkoda
![]() Ja mogę poz 41 jeszcze 2 paczki wziąć, to zostałoby do dobrania 5 do drugiego opakowania 43 mogę dobrać jeszcze 2 paczuszki z 45 mogę zrezygnować ze swojej 1 ale i tak zostanie jedna, a 15 jak się coś ruszy, to może będę mogła pomóc ![]() z 19 mogę ewentualnie zrezygnować, ale z jednej 18 może niech ktoś inny zrezygnuje 21 mogę dobrać ze 2 paczki jakbyśmy dobijali do drugiej Edytowane przez Rusa48 Czas edycji: 2012-02-05 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Z 41- mogę wziąć 1 paczkę (wcześniej 1 miałam, ale zrezygnowałam, bo było na minusie).
Z 43- też 1 mogę wziąć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1220 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() można milky shaphir z fp3 zaczerwienić, bo wyzerowałam. Edytowane przez iwona sikorska Czas edycji: 2012-02-05 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
www.dulcedo.pl
|
A jak byśmy zamieniły kolumny czy nasze wyliczenia się zmienią?? Kto się aż tak zna
![]()
![]() |
#1222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edit: Co też zrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------
Edytowane przez Bilq Czas edycji: 2012-02-05 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Chyba coś nie tak, bo w wierszu 23 zostało 2,06 paczki
![]() Bilq, a możesz sprawdzić, czy dobrze sumuje? Bo tak patrzę, że poz.36 do wybrania, dopisałam jedną, ale liczę raz jeszcze- łącznie wybrano 11 paczek, a wyświetla, że 10 :/ Edytowane przez staska_stasia Czas edycji: 2012-02-05 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Rozeznanie
|
Ja się nie znam, ale kolumna z paczkami straciła formuły i nie liczy dobieranych paczek. Chyba trzeba ją na nowo zdefiniować...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi sie, ze jednak jest blad, bo teraz w kolumnie ilosc pozostalych paczek nie ma formuly tylko same liczby.
Widze, ze juz zauwazylyscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Raczkowanie
|
dobrałam paczkę 23
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Wtajemniczenie
|
Teraz jest super czytelne
![]() ![]() ![]() ![]() Zrezygnowałam z 19 więc mamy zero. Małgosiu na 40 jest ostatnia paczka złotych transparentów dla Ciebie ![]() 51 i 52 wyzerowałam 45 zrezygnowałam, ale jeszcze 1 osoba została 43 do wyzerowania- 3 paczuszki do wzięcia ![]() Edytowane przez Rusa48 Czas edycji: 2012-02-05 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Raczkowanie
|
wyzerowała pozycję 37 i 44 i 21
W pozycji 21 chyba ulegnie zmianie cena bo mamy 1 kg koralików zebrany Edytowane przez paola2 Czas edycji: 2012-02-05 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.