![]() |
#1202 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1203 |
MBZ♥
|
też chcę
![]() my w tym roku będziemy wspólnie ubierać choinkę ![]() ![]() Osz udanego balowania ![]() My wczoraj tak zabalowaliśmy, że moja "gorsza polowa" odsypia dziś cały dzień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Loooody ![]() ![]()
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, wszystkie dziewczyny na zlocie to cichutko na watku. Moze zajrza sie przywitac ![]()
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
eeee tam pewnie się nie odezwą bo:
a) są tak nabzdryngolone że nie wiedzą jak kompa odpalić ![]() b) robią konkurs która lepiej ogoliła nogi i bobra ![]() ![]() c) są nabzdryngolone i grają w słoneczko ![]() ![]() ![]() a my w tym roku strajkujemy i świąt nie obchodzimy ![]() miałam obiecane święta w naszym domku ale niestety nic z tego nie wyjdzie ![]()
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
przywitam sie tylko
![]() jestem we wrocku, zajecia fajne - cwiczylismy postarzanie i jutro na ocene to bedziemy zaliczac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
No jaaaaakie one są... Normalnie FOCH. Z przytupem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
dobrze się bawią to co będą tutaj zaglądać
![]() zmykam do Małża bo woła na film ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2011-10-22 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny żyją, są szczęśliwe i rozgadane
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Pusto tu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Glen - czy ona miała teraz w weekend ten egzamin zdawać czy w przyszły? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Osz ja w Gdyni już urzęduję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Booooosz... Nie spać w niedzielę już od godziny... Hardkorowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ja juz na nogach - pije herbatke i zaraz do szkoly ![]() ![]()
![]() |
#1218 | ||
Zakorzenienie
|
niestety mąż był słabo przebrany - na głowę ubrał czapkę z uszami w cętki
![]() ![]() Cytat:
![]() no to super - będziemy musiały wszystkie się spotkać ![]() Cytat:
![]() z imprezy wróciliśmy ok. 1 w nocy - teraz mąż wyszedł do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Opiszę Wam moje wrażenia ze zlotu: Gdy dotarłam na miejsce dziewczyny nie chciały mnie wpuścić do mieszkania ![]() ![]() ![]() ![]() Po mnie dojechała jeszcze Rem, Kawa i Tosia i impreza zaczęła sie na dobre. Szybko udało mi się ogarnąć te kilkanaście pań i wniknąć w towarzystwo ![]() Dodać należy, że był to wieczór miłych niespodzianek, ale o tym niech mówią ich sprawczynie ![]() Frezi jak zawsze cudowna i pomysłowa, Mój Tż jak to zobaczył o mało nie padł ![]() ![]() Carmi należą sie podziękowania za organizację ![]() ![]() Kawa była najgłośniejsza i jest dokładnie taka jak sobie wyobrażałam: wesoła, otwarta i zboczona ![]() Antosia dzielnie radziła sobie z uszkodzoną ręką, ale w końcu nam nie zaśpiewała ![]() Rem była cicha, przypominała mi mnie samą Choji musiała wyjść wcześnie, bo ma dziś ezamin, ale jest cichą, spokojną i bardzo sympatyczną dziewczyną ![]() Med chyba zostanie moją bratnią duszą, bardzo mi się dobrze z Tobą rozmawiało ![]() Magda jest śliczna i strasznie zgrabna i nie dziwie się, że ma duże brani ![]() ![]() Maya pięknie wygląda w nowej fryzurze i promienieje ![]() Justyna nie Jusia ![]() ![]() ![]() Aleks siedziała kawałek ode mnie i nie gadałyśmy zbyt dużo, ale w jej ustach "mój narzeczony" brzmiało słodko i było widać, że jest szczęśliwa ![]() Stefka jest gadułą ![]() ![]() ![]() Naj jest bardzo ładna, sympatyczna i gaduła z niej wielka ![]() ![]() To chyba wszystkie ![]() Polecam zloty nieobecnym i potwierdzam, powinny być częściej! Był to wieczór pełen wzruszeń, radości i śmiechu i ja chcę kolejny zlot ![]() A i muszę zdradzić, że dziewczyny w pidżamkach wyglądają apetycznie :P
Edytowane przez Smerfetka_88 Czas edycji: 2011-10-23 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() elena, najlepszości na nowej drodze życia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny pewnie leza pijane ![]() ![]() ![]() Ogólnie zlot super, lepszy być nie mogl (no chyba że dłuższy i w większym składzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tęsknię za nimi ![]() DZIĘ-KU-JĘ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
dobrze że miałyście zlot bo inaczej nie nadrobiłabym od piątku
![]() w piątek nocowały u mnie koleżanki z dialogu, byłam trochę wkurzona bo jedna się wprosiła bez zaproszenia i jeszcze najdłużej gadała mimo moich próśb że mam na jutro zajęcia to ona do 4 nie dawała mi spać i pytlowała ![]() ![]() a wczoraj świętowaliśmy urodziny koleżanki ale u mnie, robiliśmy pizzę, było 6 osób (3 pary), nikt się nie wpraszał, pomogli mi ze sprzątaniem a potem na noc został Mateusz na 11:40 mam ćwiczenia z matematyki |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Witam i zazdraszczam
![]() no i dziękuję za telefon ![]() ![]() ![]() Mam jutro egzamin, miłej niedzieli! ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Carmi, zaczęłam oglądać ten serial o którym wczoraj wspominałaś ![]() ![]()
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze Wam zlotu strasznie
![]() ![]() ![]() Powiedzcie mi jak ja mam byc pozytywna i w ogole?! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() Hart of Dixi? Warty obejrzenia? ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- A zdjecia jakies dziewczyny zobaczymy? Czy zbyt zajete soba bylyscie by o takich trywialnych sprawach myslec? ![]()
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
A ja się zastanawiam, czy już jestem gotowa na dziecko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części tego jakże wspaniałego wątku- to moja 10. część z Wami
![]() ![]() Z okazji nowej części wszystkim zazdroszczącym życzę rychłych zaręczyn, zaręczonym pięknych ślubów, zaślubionym dzidziusiów, matkom grzecznych i ułożonych dzieci a tym, które potrzebują spotkania miłości życia tuż za rogiem. Elena wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Wielu wspólnych lat przeżytych w zgodzie i miłości, wzajemnym szacunku i zrozumieniu. 100 lat dla Was! Dzi nie znamy się ale gratuluję zaręczyn ![]() ![]() Aniołku przyjemnie się czyta o Twoich sukcesach w pracy i życiu osobistym. Oby każdy dzień był jeszcze piękniejszy od poprzedniego ![]() Smerf jak tam Twoje zdrowie? Lepiej się już czujesz? Zwiesiu gratuluję tak kochanego i oddanego męża. Gdzie takiego można nabyć? ![]() Peach brawa za awans na konkubinę ![]() ![]() Justyna traumatyczna ta przygoda z myszą. Przypomniałaś mi, jak u mnie rok temu w domu było polowanie na to zwierzątko. Co więcej okazało się, że spędziła z nami piękne ostatnie tygodnie życia regularnie jadając z miski świnek morskich… ![]() ![]() A tak ogólnie to może znam tżta skoro tak często bywasz w Mielcu? ![]() Carmelova fajnie wyszło z tym stypendium. Tak…budująco ![]() Med może tż dojrzewa do decyzji o zaręczynach skoro wygłasza Ci takie płomienne przemowy? Na wypadek gdybyś miała nie przyjąć ![]() Dziękuję za życzenia pierścionka ![]() ![]() Capri to Ty stażem taka sama zazdrośnica jak ja ![]() ![]() ![]() Oba pomysły fajne z tymi najważniejszymi wydarzeniami w życiu zazdrośnic, też ostatnio myślałam co z blogiem bo było mówione a potem jakoś ucichło… Skimos gratuluje pracy. Aby do przodu i coraz lepiej ![]() anix brawa za wyznaczenie daty ![]() ![]() Naj gratulacje z okazji seksu życia ![]() Antosia ahhh, to wyznanie… ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- U mnie w tym tygodniu to cała paleta uczuć i wydarzeń ![]() ![]() Potem się pogodziliśmy a w piątek doszło do dantejskich scen… ![]() ![]() Koniec konców taki, że płakaliśmy oboje i dostałam nowego lizaka. W kinie byliśmy razem z kolegą ale wcześniej, tak jak chciałam, zostaliśmy tylko we dwoje. Pogadaliśmy i zaczynamy pracować nad komunikacją w naszym związku. Na poważnie ![]() PMS to zło… ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Gwizduś, czy kobiety w ciąży/w okresie karmienia mogą jeść wędzonego łososia? Takiego pakowanego próżniowo?
Tż chciał zrobić sushi dla rodziny, tylko zaczęłam się zastanawiać z czego można ![]() Bo ja to robię zazwyczaj z takiego paczkowanego łosia wędzonego na zimno i z ogórka ![]() Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-10-23 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.