|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Cytat:
choć nie powiem mam ochote...![]() ja tak samo mam morfologie, siuśki i glukoze, ale po weekendzie myślę, że pójdę we wtorek albo w środę i szczerze nie wiem jak ja tam wytrzymam i coś czuję, że pewnie będę musiała iść sama bez TŻta bo będzie w pracy
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Cziqua, mi pobierali normalnie krew, nie zakladali wenflonu
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#1203 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli nie masz przy okazji innych badań to po prostu ukłują w palucha raczej
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
wenflon to się zakłada jak trzeba coś aplikować dożylnie
miałam go zakładanego w szpitalu i miło tego nie wspominam, brrrryyy |
|
|
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
Aaagga, czy dostałaś wiadomość? Bo ja już nei wiem czy one się wysyłają czy nie
Jakby nie doszło, to daj znać.. bo ja już zwątpiłam..Już znalazłam .. obiekty wysłane Udało się i masz zamiast jednej 3 wiadomości![]() ![]() A mnie dziś do domku wyslali, bo spokojnie w pracy było No i jutro bierzemy klucze do nowego domku..
Edytowane przez anagat Czas edycji: 2011-12-29 o 15:48 |
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś znów wylądowałam u lekarza, tym razem z powodu krwotoku z nosa. Laryngolog stwierdził, że naczynko kwalifikuje się do wypalenia, ale w ciąży tego się nie robi, więc dostałam maść i mam zakaz smarkania. Łatwo powiedzieć przy takim katarze
![]() Kiedy wreszcie przejdzie mi to przeziębienie
|
|
|
|
#1209 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się przymierzam
Nasz wielki dzień: 26.06.2010 Sebuś 20.03.2012 Edytowane przez aalegna Czas edycji: 2011-12-29 o 15:51 |
|
|
|
#1210 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zamówiłam właśnie ale jeszcze go nie mam
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
a do jakiego?
bo ja też chcę zamówić z allegro, a sama nie wiem jakie---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- a możesz się pochwalić jakie kupiłaś? bo ja również planuję zakup łóżeczka na allegro
|
|
|
|
#1212 |
|
Wtajemniczenie
|
edytowałam w poprzednim wpisie ale jeszcze raz wkleje http://allegro.pl/cudne-lozeczko-bia...972110015.html bo my koniecznie białe chcemy bo białe mebelki mamy
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam (ale my postawilismy na turystyczne) wczoraj przyjechało ![]() http://allegro.pl/esprit-alu-travel-...975907184.html |
|
|
|
#1214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najchętniej kupiłabym w zestawie ze wszystkim, ale jest tego pełno że nie wiem co wybrać. ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
ja też planuje zakup turystycznego, ale tylko i wyłącznie w celu postawienia go w salonie (do zabawy, coś jak kojec i jak byśmy gdzieś jechali np. do teściów - dlatego chcę turystyczne, ale w cenie nie zbyt wysokiej, a poza tym zwykłe drewniane w pokoju)
|
||
|
|
|
#1215 |
|
Wtajemniczenie
|
Jolka ja zamówiłam takie tylko u innego sprzedawcy ale pokazuję na tej aucji bo tam nie ma zdjęcia koloru
![]() http://allegro.pl/lozeczko-klups-rad...021113117.html |
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzuś malutki, ale ogólnie jesteś szczupplutka, więc nie masz się co martwic spokojnie
|
|
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
chcę mi się znowu jeść albo coś słodkiego
i spać a spać nie pójdę...---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
podoba mi się, też chciałabym z szufladą
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() nadrobiłam, ale nie mam czasu pisać zaraz wraca TŻ z pracy, potem jedziemy do znajomych i na to USG 3D, ale wcale jakoś mnie nie cieszy, bo pewnie dzidziuś znów się nie pokaże no ale trzymajcie kciuki Pempek trzymam za Twoje! i Karolca za wizytę Mała! mam nadzieję, że dobrze się już Tobą opiekują i szybko wszystko wróci do normy, żebyście wrócili do domku
|
#1219 |
|
Rozeznanie
|
My też stawiamy na turystyczne łóżeczko.
A teraz lecę poćwiczyć (kolejny dzień trwam w swoim postanowieniu )
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
evvcia trzymam kciuki
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- zjadłam jednego pierniczka
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1222 | |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)
|
Cytat:
Dostalam od siostry kilka paczek zelek haribo(moje ukochane zabki) i chyba sie skusze, bo je po prostu uwielbiam! A dzis takze mam dzien leniwy na maxa, jakas spiaca jestem caly czas i poleguje na kanapie, ale moze Filipka na spacerek wyciagne
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
tz wrócił z pracy obrażony, z fochem podal mi obiad a jak sie spytałam czy kupi mi parówki stwierdził ze idzie na siłownie i mu sie nie chce
a jak juz przyjdzie do mnie to zasypia na kanapie, ostatnio powiedział ze przy kompie lepiej sie relaksuje po dniu pracy niz ze mna ![]() czy te chłopy naprawdę sa ograniczone az tak?? dobrze ze jutro przyjdzie paczka z artykułami dla mojego synka to bede sie cieszyć jak głupek caly dzień
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój właśnie zabrał łóżeczko (bo odkupiliśmy używane) i zamierza je lakierem przelecieć. W sumie robi coś pożytecznego, ale wolałabym aby choc trochę ze mną pobył i pogadał. Obiadek zjedzony - gołąbki tyle ich zrobiłam że na kolacje bedzie i jak co to na jutro ![]() Dziewczynki jak przeglądałam zdjęcia na kompie trafiłam na ślubne więc wstawiłam na meila aby się pochwalić
|
|
|
|
|
#1225 | ||
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny, dwa dni spędziłam u TŻta i jak by nie ten sam człowiek.. Opiekuńczy, dzisiaj wyręczał mnie we wszystkim, byliśmy w sklepie i kupiliśmy resztę rzeczy dla maluszka teraz aby zostały te dla mnie.. to był zaangażowany bardzo w zakupy..
W ogóle to brzuch mi twardnieje, ale nie boli nic, kilkanaście sekund, jak siedzę czy chodzę długo jak się kładę to przestaje ale pocieszające jest to że mały kopie bardzo mocno, i cały czas dzisiaj miałam zgagę to teściowa kazała zjeść mi ogórka kiszonego - i faktycznie pomogło od razu. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
ja już 27 tydzień.. Nie są to mocne bóle ale np wczoraj aby miałam takie naprawdę lekkie.. 13 już mam wizytę u gina więc wszystko mu powiem
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Rozeznanie
|
Ja już po procji ćwiczeń,a teraz szukam jakiejś hurtowni w której będę mogła troszkę pampersów kupić i chusteczek do oczyszczania dla niemowląt,ale jak na razie nie widzę żadnych atrakcyjnych cen ...
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

:P własnie wróciłam od mamy kupilam sobie po drodze podkład 

brzuś malutki, ale ogólnie jesteś szczupplutka, więc nie masz się co martwic
za Twoje! i Karolca za wizytę 

a jak juz przyjdzie do mnie to zasypia na kanapie, ostatnio powiedział ze przy kompie lepiej sie relaksuje po dniu pracy niz ze mna 
tyle ich zrobiłam że na kolacje bedzie i jak co to na jutro