|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZNOwu miłość jest daleko, ale dasz radę kobieto!
Cytat:
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32272349]norka włosy mi właśnie zaczęły wypadać :|
ale podejrzewam że to przez farbowanie bo nie farbowałam od dawien dawna z kilka miesięcy .. już miałam z 20cm odrostu i nagle mi się zachciało pofarbować ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Babcia wieczorem będę przed twym domem wolisz spocone czy umyte stopy? może przyjdę ze spoconymi to i ty będziesz mogła do nosa do nosa sobie wciągnąć ![]() stopy są fuj ! ![]() sama se je wciagaj
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
kopnienta, swoja droga, co robisz calymi dniami?
ide do sklepu kupic sobie kapciuszki
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#1204 |
|
Konto usunięte
|
siostra wyszła.. idę szukać aparatu..
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- asme opierdzielam się ![]() babcia ale mi chodzi że się smrodem z moich stóp sztachniesz
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, siedzimy w grupach, robimy zadanie na angielskim. I mówię mówie, a nagle włoszka zaczyna napierdalać do drugiej włoszki
Po włosku!
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
albo wypije najpierw herbe
na relaks poniewaz smietnik znow jest pelny i sie smieci wysypuja a ta ruska uzywa mojego tostera
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Raz, dwa trzy madlen patrzy!
|
|
|
|
#1210 |
|
Konto usunięte
|
dobra niech się baterie podładują
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do mojego avatara ;D
cieszycie się ? ![]() w końcu jeden mężczyzna na wątku się przyda
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamusia jej nie naumiala - braciszka tez ktory w kozakach ubloconych mi na fotel wszedl Cytat:
|
||
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową
Dzwonił do mnie szef czy nie przyjdę jutro do pracy, bo jest problem i znowu nie ma kto pracować
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnulka to mu powiedz ze masz egzamin
i nie ma kto za ciebie tam pojsc i go napisac ![]() Asme te moje lokatorki tez ciagle uzywaja moje sprzety a najgorsze jest to ze potem nie domyja albo lezy moj garnek uwalony przez tydzien w zlewie Szczyt szczytow - w srode wstawilam zmywarke, wyjelam swoje i dziewczyn naczynia ich polozylam na blacie kuchennym. Jedna swoje schowala a druga do dzisiaj ma te rzeczy lezec tam gdzie je postawilam dodatkowo postawila w czwartek obok deske, ktora uwalila, na tej desce leza noze uwalone wszystkim mozliwym a gwiazda se pojechala na weekend do domu a to ma stac dla kogo ? Ja mam po niej myc moze? A i lodowka - zawalily cala, jedyna polke gdzie mozna postawic kartonik z mlekiem swoimi kartonikami a wszystkie uszly z data 7 lutego!!!!! Robia to zlosliwie grube norweskie dupy bym nie miala miejsca w lodowce na moje mleko !!
Edytowane przez norka27 Czas edycji: 2012-02-13 o 14:07 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 |
|
Konto usunięte
|
nic nie widać różnicy.. nawet mi się wydaje że grubsza jestem..
tamto zdjęcie z włoch jest ładne bo na plaży i wgl i nie wyglądam tak grubo jak na ścianie ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- nic nie widać różnicy.. nawet mi się wydaje że grubsza jestem.. tamto zdjęcie z włoch jest ładne bo na plaży i wgl i nie wyglądam tak grubo jak na ścianie
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
[/COLOR]nic nie widać różnicy.. nawet mi się wydaje że grubsza jestem..
tamto zdjęcie z włoch jest ładne bo na plaży i wgl i nie wyglądam tak grubo jak na ścianie [/QUOTE]Ale teraz pewnie zrobiłaś sobie z ręki albo od lustra I to całkiem inaczej wygląda.
Edytowane przez kroliiczek Czas edycji: 2012-10-23 o 23:33 |
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Kopka bo teraz jestes bielsza a opalone cialo wyglada szczuplej. Dobrze ci radze pocwicz troche co wyrzezbisz cialko - bedzie widac efekty.
Wiecie co robie by laski mojego mleka nie pily - pije z gwinta To tak zeby sie nie pokusily o moje - chyba ze im to nie przeszkadza. Uzywaja moja sol i moj slodzik i dzisiaj schowalam
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
kopka jak grubo jak na ścianie?
Aj głowa mnie rozbolała :/ W ogóle, jutro te cholerne walentynki. Wiecie, że moje związki układały się tak, że tylko raz w życiu - rok temu - w walentynki nie byłam singielką? :/ norka mega patent
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze mnie pyta "ty masz szkołe czy coś, że nie możesz nawet na 3 godziny przyjsc?" Nigdy się to potem nie kończy 3 godzinami
|
|
#1221 |
|
Konto usunięte
|
czarnulka powiedz że TŻ zapłacił już 500 zł za coś na walentynki nie wiem jakiś pobyt w spa..
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Idę kupić książkę
Edytowane przez kroliiczek Czas edycji: 2012-10-23 o 23:32 |
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Enn to odpocznij chwilke - to pomaga na bol glowy, wystopowac, usiasc. Moze stres tez cie goni?
Wkurza mnie to ze w mojej lasnej kuchni nie moge czuc sie swobodnie, wkurzaja mnie te brudaski. I zaczynam miec problem jak Asme - nagle zaczely uzywac moja gabeczke do mycia |
|
|
|
#1224 |
|
Konto usunięte
|
nie robiłam z ręki ani do lustra robiłam z samowyzwalaczem..
na ścianie w sensie że za mną ściana jest a to zdjęcie z Włoch jest na plaży takiej ładnej..
|
|
|
|
#1225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja swojej wspollokatorce wywalilam rzeczy z lodowki, ktore byly po terminie i mam to w d.Cytat:
teraz trzymam z boku a nie zaraz kolo zlewu.Uzywa mojego tostera, zbieraja sie w nim okruchy to ciezko wysunac szufladke i je wysypac... ok ide po te kapcie
||
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie możesz wypożyczyć? Darmowa szkoła, ta... tak samo jak studia :/ |
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Kopka 5 kg przy tak duzej nadwadze nie jest widoczne, samam o tym wiesz. Obejrzyj sobie The Biggest Looser kochana - ludzie po 20kg traca i dopiero widac. U ciebie po tych 10kg z pewnoscia bedzie duza roznica
|
|
|
|
#1228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32273445]nie robiłam z ręki ani do lustra robiłam z samowyzwalaczem.. na ścianie w sensie że za mną ściana jest a to zdjęcie z Włoch jest na plaży takiej ładnej.. [/QUOTE]
|
||
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Asme jedna to taka standardowa norweska nastolatka - jakies 160cm wzrostu i jakies 90kg zywej wagi
A wpierdziula ciagle makaron z sosem ze sloiczka i klopsy gotowe z paczki A ta druga wyglada jak Kroliczek przed wyszczupleniem czyli taka normalna jest - ale ta ma faceta na miejscu wiec wiesz - duzo sportu uprawia |
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Darmowa szkoła jest tylko w teorii
Bo co z tego jak nie płacisz żadnego czesnego, jak komplet książek dla zwykłego ucznia podstawówki już kosztuje majątek (a program potrafi się zmieniać co roku i nie da się odkupować książek od starszych), a co dopiero wyżej....[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32273342]czarnulka powiedz że TŻ zapłacił już 500 zł za coś na walentynki nie wiem jakiś pobyt w spa.. [/QUOTE]To by go nie obchodziło ![]() Nasłuchałabym się wtedy zbędnego gadania
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.

- skad tys te newsy wziela ze w Niemczech sie butow nie sciaga? Sie tak glowie caly czas bo ja bylam w zwiazku z niemcem przez ponad rok i praktycznie tam mieszkalam i czesto wychodzilismy do znajomych a i oni przychodzili do nas i nikt nie biegal w butach po domu. Kazdy sciagal w przedpokoju. Moze ja w innej Deutchlandii bylam?

Po włosku!

Szczyt szczytow - w srode wstawilam zmywarke, wyjelam swoje i dziewczyn naczynia ich polozylam na blacie kuchennym. Jedna swoje schowala a druga do dzisiaj ma te rzeczy lezec tam gdzie je postawilam
tamto zdjęcie z
teraz trzymam z boku a nie zaraz kolo zlewu.