|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Rozeznanie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
![]() Mój gin mówił, że mogę farbować włosy obym tylko nie wdychała oparów ![]()
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Claudia jak dla mnie to można farbowąc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
Ja w 5 tyg ciąży, jak miałam wizytę u gina, to patrząc na mnie i moje farbowane na czarno włosy powiedział, że farbować spokojnie można i żebym nie wierzyła we wszystko co przeczytam na necie. Sama o farbowanie go nie pytałam. Więc mój gin twierdzi, ze farbować spokojnie można. Ja w ciąży farbowałam z 2 razy (myślałam ze będę normalnie czyli częściej) ale jakoś włosy mi słabo rosną i nie mam dużego problemu tym sposobem z odrostami. Teraz ufarbuję na święta, więc po porodzie przez jakiś czas będę mieć spokój.
#1204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale sie dzieje dzisiaj! Karo z , POWODZENIA ![]() Kurcze 7 cm i zaczynasz odczuwac bole??? Moze jeste jedna z tych kobiet "stworzonych do rodzenia" ![]() Zycze Ci tego ![]() Meg, nie przejmuj sie, wiekszosc facetow nie zauwaza balaganu ![]()
![]() |
#1205 |
Rozeznanie
|
W przypadku mojego TŻ ta teoria sprawdza się w 100%
![]()
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zadomowienie
|
No to sie od rana dzieje, srubokretka ma racje - pewnie przybedzie dzis bejbuskow
![]() Karolca i Claudia - wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin! A szczegolnie szybkiego i bezbolesnego rozpakowania ![]() ![]() ![]() Ja zmykam do CH na pieszko - zakupy i spacer w jednym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zadomowienie
|
Karo , tez tak chce 7 cm a tu dopiero zaczynasz odczuwac bole
![]() ![]() ![]() Ja zjadłam śniadanko, TZ na dzien dobry nazwał mnie słonikiem, wiem ze niby w żartach ,ale zdołowalo mnie to i poszlam sie umalowac, uczesac, obcielam i pomalowalam pazurki u stop i ide zaraz na spacer, tylko czekam az mi sie krem wchlonie w stopy, bo przez okres ciazy troche je zaniedbalam i sa przesuszone. TZ sie zaczal ze mnie nabijac, czy szykuje sie na porodówke i zaczal gadac ze na pewno bede najpiekniejsza na tej porodówce.. ![]()
![]() |
#1208 | ||
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1209 |
Wtajemniczenie
|
Rowniez znam to z autopsji
![]() Ale ja sie nie przejmuje, ciesze sie tym bo wiem ze sa tacy faceci, ktorzy ciagle tylko marudza za brudno w domu, a sami oczywiscie palcem nie rusza ![]()
#1210 |
Rozeznanie
|
Bo już farba mi zeszła ostatni raz farbowałam w 4 miesiącu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj sie, przeciez to zarty ![]() A najpiekniejsza bedziesz, zgodze sie ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za życzenia
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie mam nic przeciwko farbowaniu włosów więc jeśli czujesz potrzebę, to farbuj się ![]()
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
termin mam na 28.04.2012
![]() ![]() w ogóle dzień dobry ![]() 100 lat dla solenizantek ![]() ide na kawe bo zaraz zejde tak mi się spać chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Ale sobie mieszankę zrobiłam jogurt ze zbożem śliwkowy 2 kiwi i to zostało przegryzione dwoma cukierkami Trufle
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Wczoraj wieczorem tak mi się przykro zrobiło ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zadomowienie
|
Chyba bedzie mi obojetne to jak bede wygladac na porodówce
![]() ![]() dzisiaj mialam jakies dziwne sny i boje sie gmerania jakimis narzedziami w mojej pochwie ![]() ![]() ![]() ja własnie zjadłam resztke ciasta od tesciowej, dziwne ,ale dobre na kruchym ciescie z budyniem i galaretka
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zadomowienie
|
Karo_z trzymam kciuki
![]() Co do farbowania, to moja gin kazała nie farbować w pierwszym trymestrze, a to tylko ze względu na to, że organizm kobiety w ciąży może zareagować alergicznie nawet na sprawdzone farby i podawanie leków przeciwuczuleniowycj może być szkodliwe dla dziecka... potem już powiedziała, że spokojnie można farbować... No... a ja wysiedziałam się na izbie przyjęć od 8.... bo nie ma miejsc na patologii.... i w końcu moja gin stwierdziła, że jeśli nie ma rozwarcia i skurcze się wyciszyły, to mogę iść do domu. Na początku mówili z innym lekarzem, że na piątek mam się zgłosić, ale po badaniu stwierdzili, że dopiero za tydzień - chyba, że będę miała bolesne skurcze, bo to może oznaczać rozwarcie i akcję porodową, do której nie możemy dopuścić, bo mięśniak mógłby uszkodzić Maleńką No więc jestem w domu i mam odpoczywać.... powiem Wam, że jestem szczęśliwa, bo mam jeszcze kilka spraw do zamknięcia przed porodem, i teraz powinnam zdążyć.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nikii89 kciuki za wizyte ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- a mój zauważa każdy milimetr kurzu i dosłownie wszystko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Gang Iren
|
Cytat:
To dobrze,ze potoczylo sie po twojej mysli ![]() Musze wziac sie za sprzatanie,a nie mam weny,ale juz tak przekladam od dwoch dni,a przez nastepne kilka dni bede miec troche rzeczy do zalatwienia,troche spotkan towarzyskich,wiec wypada wziac sie w koncu za to.
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
To prawda... mój potrafi czasem siedzieć w takim bałaganie, że szok
![]()
#1221 |
Zadomowienie
|
mój też twierdzi ze sama sobie utrudniam sprzatajac jak wcale syfu nie ma ![]() ![]() to ja byłam robic pasemka u fryzjera ostatnio jakis tydzien temu neicały więc wydaje mi się Claudia ze spokojnie mozesz farbowac ![]() ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! Edytowane przez cziqua Czas edycji: 2012-03-20 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
A mi właśnie zadzwonili z przychodni że doktora jutro nie będzie i miałam do wyboru wizyta w czwartek albo w poniedziałek wzięłam w czwartek bo do poniedziałku zawału bym dostała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle byłam wczoraj dowód wymienić i zostałam skrzyczana w urzędzie. Pani powiedziała, że musi przyjść potwierdzenie z Warszawy, że my ślub braliśmy więc jej się pytam czy nasz akt ślubu jest jakiś nieważny ... a ona na to że jej nie interesuje akt ślubu ona ma dostac potwierdzenie z Warszawy, że ten ślub się odbył (podkreślam,że w tym samym urzędzie i miejscu gdzie są śluby wydają dowody) - Pani kazała mi przyjść w czwartek. Wypełniłam druczki, zostawiłam jej i powiedziałam,że postaram się przyjść ... o ile nie urodzę ;p Nie rozumiem czasem tej biurokracji. I tak będę czekała miesiąc na dowód więc chciałam załatwić to jak najszybciej bo bez dowodu nigdzie nie uaktualnię swoich danych ...
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 Edytowane przez MegMakeUp Czas edycji: 2012-03-20 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki.....
Wczoraj miałam zapracowany i taki słabszy nastrojowo dzień...ale juz jestem i spadam was dzielnie nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zadomowienie
|
Mam NEWSA od karo_z
" Piotruś ma 54 cm i 2950 g urodzil sie sn o 10:40 dostał 10 pkt od razu przyssał się ładnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozwoliłam sobie z całego serducha pogratulowac karo w smsie od wszystkich dziewczyn z forum ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- a swoją drogą duży chlopak z tego Piotrusia jak na ten tydzień bo z tego co kojarzę to na 11 kwietnia miała termin ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() claudia i karolca wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, szybkich i bezbolesnych porodow oraz duzo radosci z macierzynstwa ![]() ![]() ![]() aalegna, karo_z i balbinka kciuki za szybkie rozwiazanie ![]() Czyzby ostatnie 3 rybki?? ![]() Za wszystkie, ktore chcialyby juz rodzic, rowniez kciukasy ![]() Mi sie dzis snilo, ze urodzilam 20., czyli dzisiaj. Nie mialam brzucha i cieszylam sie, ze dzidzia bedzie rybka, ale nie widzialam mojej kruszynki. A pozniej bylam zla bo zapomnialam powiedziec poloznej, zeby ja zmierzyli ![]() ![]() Nowaken zapiekanka wyszla mi pierwsza klasa, nieskromnie stwierdzam ![]() ![]() ![]() Dziekuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratulacje akurat pomyślałam sobie o Karo ![]()
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.