|
|
#1201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Farmerama cz III
Cytat:
w zamian dbaj o nich, karm i dawaj pić jesteśmy jeszcze umówione że daje Ci skunksy za drzewo mleczne![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
lepsze to niż 2 kury ja mam szczęście do kur i owiec, czasami woda lub SP![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- nic na ten temat nie znalazłam, ale może za słabo szukałam. Czyli czekamy na Dzień Matki i pełnię
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety wiele na to wskazuje że plotki się sprawdzą. Itemy mają w swojej nazwie logo portalu: Sułtan MyNet, fajka wodna MyNet, naklejka MyNet, czy też oko MyNet – polskie odpowiedniki mogą się różnic, nazwy były tłumaczone z tureckiego."
|
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jednak nie umiem jeszcze obsługiwać tamtego forum
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
to nie na tamtym forum
z takiej strony, ale nie wiem czy tu link można podać
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to wklejaj same nowinki z tamtej strony
|
|
|
#1206 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O wymianie skunksy-drzewko mleczne pamiętam, mam też zapisane więc nie zapomnę Cytat:
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ostatnio cisza
"Według słowackiej wyroczni na off słowackim mini event Baby Boom został przełożony:…przełożony na czas wprowadzania nowych grafik zagród, ale podobno nie zabraknie innych, ciekawych atrakcji…." ponoć mają być kolorowe kaczki i kozy, ale kiedy tego nie wiadomo
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Farmerzy,
dziękujemy za informacje zwrotne dotyczące planowanych zmian w systemie bonusów wspomagających Farmeramy. To bardzo ważne i przydatne dla nas, aby wiedzieć, co myślicie o nadchodzących zmianach - to jest powód, dla którego zdecydowaliśmy się przekazać Wam tą jedną zmianę z wyprzedzeniem. Naszym celem nie jest wyprowadzenie Was z równowagi! Chcemy po prostu przekazać wyraźnie, jak ważne jest dla nas, aby dokonać zmian w systemie efektów wspomagających i dlaczego. Nowy model, który zaproponowaliśmy, nie został przyjęty dobrze przez większość z Was. Chcielibyśmy powiedzieć, że to nie jest nasze ostatnie słowo i będziemy dalej prowadzić wewnętrzne dyskusje. Poza tym jesteśmy otwarci na konstruktywne propozycje. Proszę pomyślcie, jakie zmiany możemy zrobić, aby mieć jeden spójny system bonusów wspomagających tak by zachować równowagę w grze. Pozdrawiamy Wasza ekipa Farmeramy http://pl.board.bigpoint.com/farmera...d.php?t=868249 można pisać własne pomysły ![]()
78-62 Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! Edytowane przez zuzia13m Czas edycji: 2012-05-22 o 15:10 |
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Na placu pojawiły się gołębie (chyba)
. Wchodzą na stałe do wystroju miasta w czasie wolnym od eventów
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się zastanawiałam co to za nowy event do którego nie da się wejść
|
|
#1211 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale to przez to, że dziś praktycznie tylko sieje i zbieram i w mieście nie byłam ![]() Ładne
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie miałam czasu i tylko zobaczyłam, nie dałam rady wejść więc zgasiłam. Teraz pare minut posiedzę
|
|
|
#1214 |
|
Wtajemniczenie
|
jak zobaczyłam te gołębie to myślałam że przegapiłam rozpoczęcie jakiegoś eventu, niezła zmyłka nie ma co
ale gołąbki nawet ładne
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to miałaś tak samo jak ja
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 |
|
Wtajemniczenie
|
na to wychodzi
wiecie jaką wartość zwierzaków będzie trzeba wrzucić do eventu na Dzień Matki?
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj masz wszystko:
http://pl.board.bigpoint.com/farmera...02#post7698302
|
|
#1218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze jedno pytanie: ile maksymalnie prezentów dziennie można dostać? chciałam asqua92 wysłać cukier w zamian za wcześniejszy prezent od niej a tu zonk, wyskoczyła chmureczka że ten oto użytkownik dostał dziś maksymalna liczbę prezentów także asqua92 wybacz że nie dostałaś dziś cukru ode mnie ale i tak jak widać dostajesz wystarczająco dużo prezentów
|
|
|
|
#1219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sprawdziłam, 20 <klik>
Edytowane przez theanna Czas edycji: 2012-05-22 o 21:42 |
|
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1221 |
|
Wtajemniczenie
|
o jaaa, jak dużo. chciałabym tyle codziennie dostawać
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
O proszę, event na Dzień Matki całkiem przystępny
|
|
#1223 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Szukam sąsiada, nick: ^focus
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Hej farmerzy!
FARMERAMA osiągnęła 40 milionów zarejestrowanych graczy i chcemy Wam podziękować! Dzisiaj jest wyjątkowy dzień w historii FARMERAMY – mamy 40 milionów zarejestrowanych graczy na całym świecie! To ogromny sukces, którym chcemy się z Wami podzielić! Aby należycie uczcić tę szczególną okazję, oferujemy Wam następujący kod bonusowy: bigcommunity Kod jest ważny od zaraz do 05.06.2012, do godziny 23:59 Dziękujemy za Waszą lojalność i życzymy Wam nadal udanej zabawy na najbardziej zwariowanej farmie świata i w naszej wielkiej społeczności! Wasza ekipa FARMERAMY Info z oficjalnego forum farmeramy
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
6 h pomocników, 3 gwiazdki, 15 turbo nawóz
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
No już wiecie
a przyszłam się podzielić wiedzą ![]() Mam coś " W krainie kolorowych owiec i świnek zawrzało. Podobno prócz nocnych nietoperzy w najbliższym czasie mają dotrzeć do nas pająki. Cóż, że coś się nowego pojawi w Mrocznym Evencie wspominałem już ponad miesiąc temu. Najbliższe zmiany w mrocznym święcie podobno już w najbliższą pełnię, czyli za około 2 tygodnie. Nie wiadomo jednak na jakiej zasadzie pojawi się nowa zagroda. Teoretycznie powinna być do zdobycia na tych samych warunkach co zagroda nietoperzy, lecz podejrzewam że aby nie było za łatwo istnieje też spore prawdopodobieństwo że pojawi się nowa uprawa – mroczna uprawa….. Natomiast co do kolorowej genetyki – w zapowiedziach ciągle pojawiają się tylko kozy, i ostatnio kaczki. O rybach swego czasu pisali Francuzi, o pszczołach pisano prawie wszędzie a co w rzeczywistości się pojawi – tego obecnie nie wie nikt, ale jedno jest pewne. W założeniu twórców wszystkie podstawowe zagrody – gatunki zwierząt mają się pojawić jako gatunki kolorowe. Problem na pewno jest w tym że jest ich sporo, a nawet do tych co są to nie wszystkie maja jeszcze fabryki: np osły. Natomiast sporym problemem są zagrody specjalne, z jednej strony wielki bonus dla twórców z monet wydanych na zakup zagród, z drugiej strony blokada na długie miesiące nim zwierzęta i zagroda staną się popularne aby mogły pojawić się w eventach. Doświadczenie w tej kwestii twórcy już nabyli na nietoperzach – samo zdobycie grobowca nie jest łatwe, chociaż nie wymaga monet, co co dopiero powiedzieć o takich zagrodach jak skunksy lub ostatnie niedźwiedzie. Wprowadzenie zagrody poprzez Tajemniczego Stajennego zawsze blokuje jej rozwój na długi czas. W najbliższym czasie nie mamy co liczyć aby w evencie były potrzebne misie, a nawet skunksy czy świstaki… Co do nowych eventów… Event turecki ma mieć ograniczony zasięg dla graczy, podobno ma być dostępny tylko dla użytkowników portalu MyNet – ile w tym prawdy ? Ciężko orzec, ale do tej pory nie pojawiły się jego tłumaczenia na inne języki. Wygląda że zostanie on tylko w wersji niemieckiej i tureckiej, a szkoda…. Kolejny event to na pewno Dzień Matki – krótka 4 zadaniowa misja w Spółdzielni. Co dalej ? Kolejny event przed nami to powrót do Wielkiej Brytanii i Jubileusz panowania królowej Elżbiety. Co nas czeka – 6 zadaniowa misja w Spółdzielni. 1. Farmerzy. Drodzy Panie i Panowie! Być może słyszeliście, że Królowa została koronowana 60 lat temu. Dlatego chcemy podzielić się z nią swą radością, bawić się i docenić jej zasługi organizując Diamentowy Jubileusz. Zorganizujmy i wyszykujmy zabawę na naszym terenie festiwalowym! 2. Świetnie! Dekorujemy miasto feriom barw i zapachów.Królowa będzie szczęśliwa z podniecenia, jeszcze bardziej gdy użyjemy brytyjskich kolorów. Niebieski, czerwony i biały, one muszą być! 3. Tak rock. Więc gramy rock, ale tak naprawdę potrzebujemy wspaniały zespół muzyczny. Zbierz wolnych muzyków i utalentowanych tancerzy na scenie królowej, śpiewajcie i stwórzcie występ! 4. Fajne atmosfera, muzyka super! Co tu brakuje? Tak, jedzenia! Zajrzyj do stodoły i zobacz, co tam masz! 5. Uczta jest przygotowana. Jednak gości brak. Trzeba zaprosić ich ze wszystkich krajów Wspólnoty, musimy pozyskać dużą ilość ochotników, którzy będą pisać i wysłać nasze zaproszenia. Byłoby idealnie, gdybyśmy namówili naszego starego trenera z kilkoma naszymi wspaniałych końmi! 6. Tak, mamy prawie wszystko gotowe do jubileuszu królowej. Czego brakuje to dodatki z krajów Commonwealthu. Co za szczęście, że należą do nich Wyspy Bahama. Dostarczmy na imprezę trochę produktów z królewskich Bahamarama… Jak widać z tłumaczenia, w każdym zadaniu mamy do oddania co innego, a w ostatnim to na sto procent plony z Bahamaramy… Termin eventu: imprezy z tej okazji już się odbywają, ale główne uroczystości są przewidziane na początek czerwca. Wstępnie szacowany jest termin eventu na 1-5 czerwca, z tym że istnieje spore wtedy prawdopodobieństwo że kolejna pełnia księżyca zostanie przesunięta na koniec maja… Co do Euro 2012 na farmie – oficjalnych informacji brak. Prócz lakonicznego komunikatu z początku roku gdzie nas w BP poinformowano że w tym roku odwiedzimy Polskę i Ukrainę brak jakichkolwiek przecieków. Prawie wszyscy mamy nadzieję że event będzie bardzo podobny do dwóch poprzednich imprez piłkarskich, lecz nie można wykluczyć całkiem nowej formy zabawy. pamiętajmy, piłki nie tylko można zbierać wypadających z pól w czasie zbiorów. Można je produkować, hodować uprawiać itp. Są już różne „cuda” na farmie, więc dlaczego by nie miało być drzewka piłkowego, czy kurnika gdzie zamiast jajek będą wysiadywane piłki ? Możliwości jest sporo, i mam nadzieję że lada dzień coś nam odsłoną na widok publiczny…."
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem: Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć." Éric-Emmanuel Schmitt Edytowane przez asqua92 Czas edycji: 2012-05-23 o 10:51 |
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Po kliknięciu w link się wyświetla:
Kombajn, siewnik i stajenny na 6h, 3 gwiazdki i 15 nawozu TurboZosi
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

jesteśmy jeszcze umówione że daje Ci skunksy za drzewo mleczne

ale to przez to, że dziś praktycznie tylko sieje i zbieram i w mieście nie byłam 

także asqua92 wybacz że nie dostałaś dziś cukru ode mnie ale i tak jak widać dostajesz wystarczająco dużo prezentów