![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
dalia bon dostalam, a darowanemu koniowi... wiec musze wybierac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do skoczkow to kiedys na ten temat opinie pisalam i cytowalam lekarzy ![]() Abstrahujac od kwestii zdrowotnej to to jest malo uniwersalny typ zabawki- posluzy tylko pare miesiecy. Im starsze dziecko tym szybciej sie nudzi siedzeniemw miejscu a bardziej wciaga je aktywnosc- raczkowanie, jak juz odkryja mozliwosc przemieszczania sie to wiele maluchow w miejscu juz nie usiedzi...To jest tylko moja skromna opinia. Uwazam ze dwoch zabawek o tej samej funkcji to w ogole nie ma sensu kupowac. Wiec jesli juz to albo jedno albo drugie. Ale ogolnoe to poszukalabym czegos bardziej uniwersalnego U truscafki na fb widzialam basenik z pileczkami, sonia miala pileczki w kojcu- duzo radosci i teraz dla niemowlaka i jak dziecko bedzie mialo te 2-3 lata
![]() |
#1203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wlosy leca nadal ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Dalia no siostra mi przyszla powiedziec ze juz Edek leci
![]() Ale pocieszam sie ze z ksiazek akurat ta czesc byla najnudniejsza wiec wiele nie strace A poprzednia czesc fatalna
#1206 |
Rozeznanie
|
dziekujemy za komplementy glam
![]() ![]() a sagę zmierzch uwielbiam, jestem maniakiem tego typu ksiązek, filmów już mniej ![]()
#1207 |
Zakorzenienie
|
ja książek nie czytałam, a Zmierzch obejrzeliśmy kiedyś w TV, ale urywkami z pstrykaniem pilotem na inne kanały - wieeeelka nuda, dęte dialogi, kilkuminutowe zbliżenia na niedokończone pocałunki, słowem dla mnie chała, kompletnie nie rozumiem fenomenu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Film do bani, ksiazka lepsza tylko ten jezyk
![]() Z bajek jednak wole harrego portiera ![]() I w ogole nie jestem fanka tego typu literatury. Przeczytalam bo sie nawinelo ale drugi raz bym po to nie siegnela Z siostra komentujemy film- edek z krainy kredek ![]()
#1209 |
Zadomowienie
|
Dzięki za miłe komentarze
![]() CO do wypadania włosów to mi wypadają już pojedyncze włosy ![]() Fryzjerka poleciła mi te ampułki http://allegro.pl/placenta-kuracja-n...296646921.html i są suuuuuper. Kuracja jest na 6 tyg. ja stosuje 1tydz. i widzę dużą poprawę, do tego pije herbatę z pokrzywy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Podobnie jest z naszym Sapkowskim i jego Wiedzminem, ksiazke polecil mi moj brat lubujacy sie w takiej literaturze wiec siegnelam i super a film to poprostu jedna wielka masakra ![]() Ja wybralabym stolik ![]()
![]() |
#1211 |
Wtajemniczenie
|
OGLOSZENIE!! Zostaly zaprowadzone porzadki w klubie.Jesli nieslusznie kogos usunelam,prosze o info na pw i z gory przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Raczkowanie
|
Ale macie śliczne dzieciaczki
![]() Muffinko ta cukinia była całkiem smaczna - zreszta małej wszystko smakuje oprócz dyni ![]() możesz ją z innymi warzywami połaczyć i zrobic taka zupke. A rybę daję ze słoiczka i tam jest łosoś. A jakbym miała gotować to raczej taka świeżą . Bo nie wiadomo czy te mrozone to w sklepie sie nie rozmroziły ,czy jak je tam przechowują ![]() ![]() A włosy to mi dopiero teraz zaczęły wypadać ![]() Zmierzch tez mi sie nie podoba . Za to bardzo chetnie ogladałam True Blood - Czysta Krew - to chociaz bardziej krwiste było ![]() Kobitki macie jakies sprawdzone przepisy na muffinki ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Muffinka ma
![]() Ja tez jak pisalam wole portiera ![]() ![]()
#1214 |
Zakorzenienie
|
z reguly tak jest, ze film nie umywa sie do ksiazki, wiec ja rzadko ogladam ekranizacje, potem tylko sie denerwuje, ze to nie tak, to zmienione, a to za krotko pokazane
![]() na ''wladce pierscieni'' sie skusilam i obejrzalam wszystkie czesci, film jako film, efekty itd sa swietne, ale i tak ciagle sie denerwowalam chociaz hobbita tez chce zobaczyc, jestem ciekawa, czy duzo bedzie odbiegal od orginalu, bo jednak objetosciowo mniejszy i latwiej upchnac ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- glam a no mam ![]() kojka to tak ugotuje jak mowisz ![]() zaraz ci podam moj, zawsze robie z jednego, tylko nadzienie zmieniam, albo daje polewe, albo lukier albo nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
A wolicie wampira Edka czy wilkolaka Kubusia
![]()
![]() |
#1216 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Wtajemniczenie
|
jak ja kocham fantastyke
![]() ![]() Wiedzmin,Hobbit i oczywiscie wladca pierscionkow przeczytany,filmy sie chowaja... ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Edzio mi sie w ogole nie podoba,ale wam powiem,ze jakos para w filmie wygladaja Bella i Edward fajnie. Kojka,Twoja kizia mizia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Muffinki z marmolada:
1,5 szkl mleka 0,5 szkl oleju szczypta soli 3,5 szkl maki 1 szkl cukru 1lyzeczka proszku po p. 2 jajka dzem Mokre skladniki wymieszac w jednej misce, suche w drugiej, polaczyc. Nakladac ciasto do foremek, dzem, znow ciasto. Piec na zloto (ok. 25min) Czesto robie z polowy skladnikow, bo sporo wychodzi ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- No i przy okazji wygrzebalam fajne przepisy dla mlodego na zupke z cukinii i na zupki z ryba, jak wyjda i wejda mlodemu (w sumie to mu wszystko wchodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A juz zwlaszcza on- mial byc cudnej urody a jest jakis taki... Edkowaty maka obsypany, nie wiadomo co
![]() |
#1221 |
Raczkowanie
|
muffinko dziekuje ślicznie
![]() jutro je zrobię - z całej porcji ![]() napisz te przepisy dla dziecka w klubie na pewno skorzystamy ![]() Edytowane przez kojka Czas edycji: 2012-05-04 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
zastanawialam sie ostatnio, czy kupic kalarepe mlodemu, ale nie wiedzialam, jak to ugryzc, a tu prosze, nastepnym razem sie skusze
![]() http://www.jedzonkomalucha.pl/portfo...em-z-kalarepy/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Wtajemniczenie
|
ja z nowosci ostatnio pasternaka wprowadzilam.
wlasnie ogladam krzeselka w necie,bo TZ stwierdzil,ze nie bedziemy tego restaurowac,tylko nowe kupimy.Ale chyba na podobne sie zdecyduje ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- a co powiecie o takim??3 w 1 http://www.toysrus.de/product/index....ductId=4604921 |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Hej Laski
![]() Ja już wróciłam na stare "śmieci", tylko nie mogę się dosprzątać po tym remoncie ![]() ![]() ![]() A moja córa od minimini się nie mogła oderwać dziś ![]() Miło mi, że mnie pamiętacie ![]() ![]() Glam to prawda jestem mamusia grudniową 2009 i jak wiecie 2011 (Ela tak to było zaskoczenie ![]() Jak Was codziennie podczytywałam na telefonie co wieczór, to tak dziś nie miałam totalnie czasu dla siebie...a Tz w niedziele wyjeżdza i zostanę sama przez tydzien z dziećmi... nie wiem jak będziemy chodziły na spacer, po prostu nie wiem ![]() ![]() Princesska zakupy fajne ![]() ![]() Glam ja Ci powiem, że dzieci mimo, iż wyróżniają się karnacją to są podobne do Ciebie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2012-05-04 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Raczkowanie
|
U nas był super dzień in
Przyjechałoi kuzyni lat 3,5 i niecałe 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Raczkowanie
|
uuufff ja wreszcie dotarłam...dzisiaj spowiedz msza itd itp.zeszło sie do 21wszej.
Teraz <tylko> zakupy trzeba zrobić i tydzień gotowania szykowania sprzatania.... Ale nic jakoś damy radę....Trzymajcie kciuki .... Co do wazektomi to właśnie trochę się pospieszyliśmy....tzn odczekaliśmy te 8 może 10 tyg już nie pamietam tylko mój TŻ nie zrobił tych testów ....hahaha i wyszła niespodzianka ![]() Nasz Kochany Skarb.....Ja Kocham Małe Dzieci...Duże też ale ...Małe jest piękne.... tak bardzo zalezne od nas,Tak sobie myśle co by było gdybym nie miała tych maluchów......smutno by było.Starsze dziaci coraz mniej w domu przebywalą...maja inne sprawy znajomych.U mnie naprawde duża różnica wiekowa....13 sto letnia pannica,A same zobaczycie za kilka lat....Ehh dobra starczy tych moich wywodów. Ja na włosy witaminy biore + obciełam i myśle że już troche lepiej.Karmiłam 4 miesiace. Dobrej spokojnej nocki.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Milla pomiedzy mna a moja siostra jest 12 lat roznicy. Na poczatku byla mojanzywa laleczka
Potem bligoslawienstwem rodzicow- jak ja wyjechalam na studia za granice i rzadko bywalam w domu to ona akurat podstawowke zaczela Teraz ona poszla na studia a w domu pojawily sie wnuki... No i teraz wreszcie mozemy mniej wiecej na jednym poziomie pogadac ( bo inne sa relacje 15 latki z trzylatka a inne kobitki po 30 z dzwudziestka)- fjnie jest miec mlodsza siostre i tyle Domi dzieki ![]() ![]() Dobra koniec karmienia wracam spac
#1228 |
Wtajemniczenie
|
domi witamy witamy
![]() Popieram-dzieci glam sa faktycznie do niej podobne ![]() moja siostra jest 14 lat mlodsza,ale nie ma zadnego rodzenstwa pomiedzy.Jak ja nienawidzilam,jak otwierala nozyczkami drzwi do mojego pokoju,a byly zamkniete na klucz ![]() pobudka u nas o 5(tzn ja sie obudzilam,a mala musiala wczesniej,,bo lezala w poprzek lozeczka,wszystko co mozliwe skotlowane),ale bez karmien w nocy |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja
![]() Ku mojemu zdziwieniu kolejny dzien pospalismy do 7:11 Teraz chlopcy uprawiaja poranne zapasy ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Dziewczyny dobrze ze mowici ze dzieci do mnie podobne... Bo juz myslalam ze moze to nie moje ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.