|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- perełka trzymnam kciuki!!! mystique zdasz na bank tez trzymam kciuki mocno ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- ide spac dziewczynki dobranoc do jutra |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Wtajemniczenie
|
Mystique - kciuki
![]()
#1203 |
Zakorzenienie
|
heeey kochane moje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piękne macie brzusie ![]() ![]() ![]() ![]()
#1204 |
Rozeznanie
|
Kobietki ile WY piszecie! I jak tu byc w temacie...heh, jutro nadrobie te 30 stron zaleglych i jak dojde do tego miejsca to pewnie znow bede 20 w tyle;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Wstajemy,wstajemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Rozeznanie
|
a co Ty robisz na nogach o tak pogańskiej godzinie
![]() witam się z ranka i ja ![]() dziś raczej mnie nie będzie bo nidługo jadę do koleżanki, a po południu mam korki, a Wy pewnie nagadacie ze 20 stron, ech ale jakoś dam radę nadrobić ![]()
#1207 |
Zadomowienie
|
Cześć Ranne Ptaszki
![]() Jeszcze wczoraj rano nie kumalam tematu problemów z zatwardzeniem... Matko...dzisiaj po 3 dniach wreszcie się udało- to było okropne:-((( Współczuje tym co piszą ze potrafią jeszcze dłużej bez:-( Aha i pomogla mi maslanka na noc- nie pamietam kto radził ale dziękuje ![]() Pita w dzień nie dawała rady...
#1208 |
Zakorzenienie
|
cześć Mamuśki
![]()
#1209 |
Rozeznanie
|
Witajcie z rana. Zauważyłam, że piszę do was praktycznie tylko z pracy, ale co jakiś czas (kilka razy dziennie) zaglądam tu i czytam wasze posty, tylko na pisanie nie mam siły
![]() ![]() Mojitooo współczuje Ci problemów trawiennych. Ja do 12 tygodnia miałam identycznie. Toaletę odwiedzałam raz w tygodniu i to nie tak jak powinnam. Powiem Ci, że jedzenie śliwek czy maślanki nie pomogło, ale woda niegazowana z cytryną na czczo owszem ![]() Jeżeli nie pomogą Ci "domowe"sposoby to może czopki glicerynowe?! Podobno są bezpieczne w ciąży. Przeanalizuj swoją dietę, wypijaj minimum 1,5l wody niegazowanej to na pewno pomoże, a nawet jak nie - nie zaszkodzi ![]() Dziewczynki gratuluję udanych wizyt i za wszystkie trzymam kciuki ![]() Pisałyście o jedzeniu i używkach. Ja wychodzę z założenia, że można zjeść wszystko w granicach rozsądku, no może oprócz surowego mięsa czy jajek ![]() ![]() Jeżeli chodzi o alkohol czy papierosy to w żadnym wypadku ![]() ![]() ![]() mamy dziś pracowity dzień, bo musimy iść do banku, później muszę zawieść męża na trening, a następnie na rehabilitację. W międzyczasie wrócę do domu zrobić obiadek. No i dziś zostaję pojeździć na rowerku, bo wczoraj pojechałam do domu, żeby wziąć duphaston. No właśnie z tym Duphostanem u mnie to trochę dziwna historia, bo ja "dostałam" go, ponieważ dziecko zbyt nisko zagnieździło się w macicy. Nigdy nie miałam plamień, czy zabarwionego śluzu. W 11 t.c. na USG okazało się, że wszystko jest w porządku, dzidizuś wraz ze wzrostem poszedł w górę, ale Duphaston został. Myslę, że jest tak jak pisałyście, że odstawienie może być niebezpieczne. Mam nadzieje, że teraz na połówkowym powie mi, że nie muszę go brać ![]() W sobotę w Warszawie są targi "Mother & Baby" wybiera się któraś?
#1210 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki widze ze nie tylko ja mialam pobudke o 5 normalnie czuje sie jak zoombie do tego mala nie spala w nocy bo cos ja chorobsko rozbiera
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej oj oby ją nie "rozebrało" to choróbsko.
![]() |
#1212 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w ogole ta zmiennosc pogody juz mnie wkurza tak w ogole to dzien dobry ![]() Edytowane przez judkama Czas edycji: 2012-05-29 o 07:32 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Witam sie z Wami i lece na busa ![]() Trzymajcie kciuki za egzamin i zaliczenie! ![]() Do popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
![]() doczytałam wasze pogaduch wieczorne i mogę iść i w końcu na śniadanie : ) ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może dziecko nie zje mi wszystkiego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej ![]() Wczoraj rano pożaliłam się Wam na TŻ i co? Wieczorem sam podjął inicjatywę w załatwieniu kolejnej ślubnej rzeczy ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
madzius90 widzisz pozalenie sie pomoglo
![]() moj TŻ nie chial za bardzo ze mna rozmawiac, no trudno moze kiedy indziej... perelka_np oczywiscie kciuki za wizyte ![]() ![]() ![]() dzis tak pomyslalam ze jednak bede miec znow synka ![]() ![]() tylko imienia brak dla chlopca ehhhh |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
dziś w pytaniu na śiadaniu będzie jak wychowywać identyczne bliźnięta : )
coś dla tych dwóch mamuś co się spodziewają parki dzieciaczków : ) ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- też przeczuwam chłopca u siebie... chociaz po cichu marze o dziewuszce |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zadomowienie
|
Cześć cześć kochane
![]() ![]() ![]() pisałyście o używkach - nie używam w ciąży ![]() ![]() ![]() pisałyście o witaminkach, mój gin zalecił jakiekolwiek, dając mi wolny wybór, więc z aptekarką debatowałam i ostatecznie kupiłam najtańsze, 19,80zł za 60 tabletek, VITAMINER prenatal, w składzie mają to, co te najdroższe. Poza tym, jak wspominałyście, teraz trwa sezon owocowo-warzywny, a ja wcinam wszystko co zielone, więc myślę, że będzie dobrze ![]() a teraz trwa słodki poranek, cicho w domku, mężuś w pracy, synuś w przedszkolu (właśnie jadą na całodniową wycieczkę), wypita inka, nadgryziona milka ![]() Powoli wstawiam na zupkę, dziś pomidorowa, tak po prostu, z naszym ulubionym drobniusieńkim makaronem "koraliki" ![]() ![]() Słucham sobie ballad C. Aguilery i A. Keys i generalnie jest bardzo przyjemnie, uwielbiam poranki ![]() Miłego dnia wszystkim życzę, trzymam kciuki za każdą wizytę, każdy egzamin i każdą sprawę, jaką macie dziś do załatwienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a imie jakieś wymyślicie, jest jeszcze troszke czasu, a może Tomuś coś wymyśli ![]() Ja nadal czuję, że będzie dziewczynka. Sniło mi się już, że urodziłam córkę, później bliźniaki, a ostatnio, że miałam synka. Więc już sama nie wiem ![]() ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-05-29 o 07:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1221 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie z rana
![]() My wlasnie szykujemy sie do szkoly a na 10:00 mam wizyte z polozna ciekawe co mi tam powie dzis ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bliźniaki mi się jeszcze nie śniły ; p hehe mam już śniadanko - bułeczki z serkiem topionym i pomidorkiem - , puszczam se "na wspólnej" i szamam : )))) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
hej hej ja nie spie od 6ej ale mialam poranek z wc po zobaczeniu krupnika z wczoraj , pozniej troszke lezalam bo sie zmeczylam ale jestem
musze cos zjesc |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() Nie obrażę się za jajeczka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do snów i przeczuć "płciowych", to dwa razy śnił mi się chłopiec, i z przykrością się budziłam, bo cudnych synków miałam w tych snach (na wzór prawdziwego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam nie dokończoną magisterkę, planuję wrócić w październiku. Tylko akurat urodzę przed pierwszą sesją i nie wiem czy dam tak radę, bo to dzienne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.