|
|
#1201 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rzęsiska
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
to i ja wklejam fotki
![]() max factor 2000cal CB
|
|
#1204 |
|
Raczkowanie
|
chce jeszcze dodac, ze byly robione na szybkiego. jak mam czas posiedziec nad rzesami to wychodza lepsze...
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
Miała któraś z was może tussz Voliumetrix z Astora (niewiem jak się psize) dobry jest dobrze pogrubia i wydłuża może jak ktoś ma to niech zdjęcie da..byłabym wdzieczna
|
|
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
roka12345 ....na stronie 40 w tym wątku są pokazazane rzęsy pomalowane tym tuszem zreszta bardzo piekne
przez nastoletnią
|
|
#1207 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co za rzęsiska . CUDNE! BOSKIE!Ile ja bym dała by takkie mieć!!!Wklejam moje rzęsy. Bez tuszu wyglądają jak by ich nie było. Szukam jeszcze cały czas doskonałego tuszu. 1.bez tuszu 2.maybelline volum express 3.maybeliine volum express + volum express curved brush
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1208 |
|
BAN stały
|
Ja uzywam tusz z Chanel "Instant Lash Mascara Black/Black" i ostatnio bardzo lubie Clinique "High Impact Mascara" separuje rzesy i wyglada bardzo naturalnie, jak by to byly moje naturalne
Polecam obie!!!
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
Dziex dziewczyny:P Ojoj jakie ładne te rzęsy ide kupić ten tusz
|
|
|
#1210 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi jak to jest z tymi szczoteczkami?
jak sie ma geste rzesy to powinno sie używac szczoteczki, ktora me geste te wlsoki? czy takie bardziej rzadkie? chodzi o to jaka szczoteczka bedzie optymalna ![]() gdzies o tym czytałam ..ale znalezc juz nie moge ![]() p.s kupiłam tusz telescopic... troszke jak narazie jestem zalamana... nie potrafie sie nim malowac
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
Pokaze Wam moje rzesy
![]()
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
spoko spoko te wasze rzęsy...
ja proponuuje kto ma problem z ogarnieciem swoich rzes siegnac po baze z miss sporty XXL do rzęs - doskonała jest, zakupiłam ja tak przypadkowo bo jako gratis byla z tuszem i powiem ze nigdy nie uzywalam a rzesy o niebo dłuższe nawet jak posiadam dłuższe rzesy tak o z natury hmm... pozdro
|
|
|
#1214 |
|
Raczkowanie
|
Moje rzęski pomalowane tuszem RIMMEL EXTRA SUPER LASH
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Rozeznanie
|
suczka29, b. ładne rzęsy
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1217 |
|
Raczkowanie
|
kupiłam niedawno tusz maybelline volum express turbo boost i jestem uczulona ;( bolą mnie i pieką oczy
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Przyczajenie
|
Witam,moge się wypowiedzieć co do tuszy, poniewaz bardzo zwrcam uwage na ladnie i dokladnie wytuszowane rzesy.Od wielu lat nie moglam znaleść tego jednego najlepszego ale w koncu go mam!!!!To tusz DIORSHOW.Jest poprostu idealny, rzesy sa widoczne ladnie podkreslowe, geste i dlugie.Jak pomaluje nim rzesy to czesto pytaja mnie czy to moje rzesy czy sztuczne bo takie ladnie.Dla mnie nie mam lepszego!!!!
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Moje były już kiedyś na MM, ale jako makijaż więc załączę je jeszcze raz.
Jest to tusz do rzęs [B]maybelline new york intense XXL http://img84.imageshack.us/my.php?image=moje2gm0.jpg http://img140.imageshack.us/my.php?image=moje1qu6.jpg |
|
|
|
|
#1220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fajnie, ale o tym pisze się na KWC, tu wklejamy zdjęcia naszych rzęs (możesz wkleić swoje pomalowane tym właśnie tuszem ) i chwalimy je
|
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Raczkowanie
|
A to znowu moje rzęski pomalowane tuszem Rimmel Extra Super Lash
Miałam kupić Volume Flash jednak pani w sklepie odradziła bo podobno skleja rzęsy więc kupiłam mój wypróbowany tusz Rimmel Extra Super Lash hihi |
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
też miałam i lubiłam ale teraz używam innych bo mama miała chyba uczulenie lub coś bo ją szczypały oczy i łzawiły i ktoś musi je wykończyć :P
no i to moje zdjęcie tym tuszem... robiłam telefonem dlatego trochę astrakcyjne... jak znajde jeszcze jedno to też wrzucę ![]() znalazłam inne :P ale i innym tuszem malowałam oczy... chyba z Ives yocher ale nie jestem pewna ![]() PS: wiem że zdjęcia rozmyte ale to były takie tylko jak mi się nudziło "abstrakcje" jak kupię tylko rimmelka to normalną fotkę wkleję
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2007-10-28 o 01:11 |
|
|
|
|
#1223 |
|
Rozeznanie
|
to moje pomalowane tym nowym tuszem oriflame, ale nazwy nie znam
|
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajny tusz... nie skleja i fajnie wydłuża
|
|
|
#1225 |
|
Rozeznanie
|
Masz śliczne długie gęste rzęsy
Ja niedługo ponownie wstawię fotki rzęs ubranych w inny tusz
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny piekne macie rzesy
to i ja pokaze swoje ![]() aha, malowane skomplikowanie, tusz rimmel, extra super lash, a szczoteczka od tuszu maybelline volum express
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
masz bardzo ładne rzęsy
a fajnie rozdziela je i czesze tylko nei wiem czy tusz czy szczoteczke ale efekt super
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, i ty żeś tu
![]() Powiem Ci, piękne te rzęsiska masz ![]() Ja nigdy nie próbowałam wsadzać szczoteczki do innego tuszu ![]() A też mam tego rimmela i uwielbiam go, na straty spisałam Volume Glamura Bourjois, skubany po miesiącu wysechł na wiór
|
|
#1229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle ze połaczenie tych dwoch ![]() Ty masz takie dluuugie rzeski, sliczne Cytat:
![]() Vibesko, ja drogich tuszy nie kupuje dlatego.. jak taki za 20zł wysycha to nie szkoda a poza tym mnie nie stac ![]() a przypomnialo mi sie, ze mam jeszcze zdjecie wytuszowanymi MF2000kcal ![]() rzęsy 50000% grubsze hehe
|
||
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, cudne rzęsy
![]() Przypomniałaś mi o moim MF 2000 kcal, teraz go wyjęłam i pomalowałam oko, mam go od lutego i nadal jest jak świeży !!
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

Muszę się gimnastykować by obydwoje oczu wyglądało tak samo