![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Jestem i ja po długim i ciężkim dniu... A do tego tak gorącym. Udało nam się załatwić nauki przedślubne i czekamy już na zaproszenia bo projekt został już przez nas zatwierdzony
![]() ![]() W weekend planuję zakup butów i sukienki na wesela bo mam ich co miesiąc licząc od lipca po jednym kończąc na swoim. Także wydatek za wydatkiem, ale zamierzamy się świetnie bawić, bo od kilku lat nie mieliśmy okazji być na weselichu a tu w tym roku taki wysyp ![]() Też zazdroszcze pomysłowych plenerów... My to w sumie chcieliśmy w jakiś ruinach, ale ciężko z takimi miejscami gdzieś w naszym rejonie, a tu Paryż, stadion czy dach wieżowca... ech rozmarzyłam sie Zmykam spać aaaa gdzie są nasze nowe małżonki.... No i gdzie relacje... czekamy
#1202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
[QUOTE=Pradip;35068061]Kurcze ale Wam zazdroszczę... W sobotę byłam u naszego fotografa ale było zamknięte :/ koniecznie muszę go o ten dach podpytać. A Wasz budynek ile miał pięter? Do sierpnia już niedaleko ![]() No to ważne rzeczy załatwiliście/załatwiacie ![]() ![]() U nas też w wakacje poradnie są nie czynne ![]() srebrny/szary nie umiem wytłumaczyć dokładnie a zdjęcia nie mam bo nie dał sobie zrobić.. moze w weekend coś cykne to wam pokaże to nie wiem gdzie je załatwimy jak nie pracują ![]()
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki wczoraj rozdaliśmy ostatnie zaproszenie
![]() ![]() Obojgu nam ulzyło, wcześnie zaczelismy z zaproszeniami ale ciągneło się jak makarom. Miło było dawać zaproszenie i usłyszeć napewno będziemy .... choć odmowy juz też się zaczeły . Ale nic na siłe kto ma ochete bedzie kto nie to nie - tym akuratnie nie zamierzams ię przejmować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kuuurczę Twój TŻ ma mniejsze chudsze palce niz ja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi na razie jedna para odmówiła na 100% i jedna też raczej nie przyjdzie, no i starsze ciotki, które przewidywałam, że nie przyjdą (z racji wieku i stanu zdrowia)
![]() |
#1205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tusiamar - gdzie robiłaś pazurki? ;] Muszę szybko znaleźć i się umówić ![]() Dziewczyny z Warszawy, lewobrzeżnej, kogo polecacie?
![]() |
#1206 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do ceny była normalna mielismy tylko zniżkę ale znajoma rodziców pracuje w aparcie i nam ja dala a ze wzgledu na cene nie było żadnich zniżek :/
![]() |
#1207 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie całkiem skończyliśmy ale już końcówka. Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie apropo relacji już nasze Mrożonki mogłyby do nas zajrzeć Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wy też niedługo uporacie się z zaproszeniami. My mamy 1.08 deadline potwierdzania i chciałam wszystkim dać co najmniej miesiąc na zastanowienie ale nie wyszło... Teraz tylko czekam aż zacznie się odmawianie... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Raczkowanie
|
Kurcze, ale mnie dawno tu nie było... Te remonty, przygotowania, przenosimy się systematycznie do nowego domu.
Wszystkiego co najlepsze dla nowych Żonek i ich Mężów ! ! ! Wrzucę wam fotki moich nowości: Bransoletkę dostałam ostatnio od TŻ na urodziny. Od dawna o niej marzyłam i męczyłam żeby mi kupił. Okazało się że kupił ją już z miesiąc temu a ja chodziłam z nim do Kruka i mu ją pokazywałam żeby zapamiętał. Aż pewnego pięknego dnia byłam z TŻ w galerii, on na chwilę poszedł niby do łazienki i oczywiście potem poszliśmy żebym mogła do niej powzdychać. A tu nie ma.. Kobitka powiedziała że dziś z rana jakaś pani kupiła. A oczywiście to był mój TŻ jakieś 15 min wcześniej. Ale mieli ze mnie ubaw ![]() Kolczyki kupione w Krk. Oraz mój prześliczy pas i do niego włoskie pończoszki vintage z kokardką na lewej kostce ![]() Do kupienia został jeszcze bistonosz i jakieś majtaski ![]()
#1209 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny - klub
![]()
#1210 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Raczkowanie
|
Hej kochane kobietki
![]() ![]() Wszystkim dziekuje ze zyczenia ![]() a teraz troche relacji, choc nie potrafie tak pieknie pisac jak Wy ![]() Nasz Wielki Dzień zaczeliśmy już po 7 rano, bo na 8 byłam umówiona do fryzjera. Obudziłam sie zupełnie bez głosu, bo byłam przeziębiona ![]() ![]() ![]() Bylam w szoku, bo nie mogliśmy oboje uwierzyc ze to juz dzis, bo nie czulismy zadnego stresu. Na spokojnie makijazystka mnie pomalowala, znajomy fotograf robil zdjecia i siedzial z TŻ w drugim pokoju. Moja mama wrocila od fryzjera, a TŻ szybko pojechal po bukiet i butonierki. Przywiozl piekne jak dla mnie pomaranczowe gerbery ![]() Po makijazu mama pomogla mi ubrac suknie co zajeło nam chyba 5 minut-wszyscy bylismy zdziwieni ze tak szybko ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjecia zrobilismy i ok 13.30 bylismy z powrotem w domku. Sciągnełam suknie i wzielam szybki prysznic, TŻ tak samo. Zdazylam nawet jeszcze szybko wyprac jego koszule ![]() ![]() ![]() ![]() Do kosciola wyjechalismy o 16.20 bo myslelismy ze beda korki, a okazalo sie ze poszlo gladko i szybko bylismy juz pod kosciolem. Wiec stanelismy z boku w cieniu. Podchodzili nasi goscie, witali sie, z kazdym zamienilismy slowko. Bylo bardzo milo i bez stresu. Fajnie to wspominam ![]() O 16.50 stanelismy pod chorem przy wejsciu do kosciola, wszyscy juz siedzieli w srodku. Naprawde bylismy szczesliwi bo prawie caly kosciol byl zapelniony ![]() Jak zobaczylam dekoracje myslalam ze padne.... ![]() ![]() ksiadz wyszedl po nas i przeprowadzil przez caly kosciol i dopiero wtedy gdy wszyscy goscie sie odwrocili w nasza strone troszke sie zdenerwowalam, ale jak juz bylam pod oltarzem bylo wszystko ok. Liczyl sie tylko moz kochany TŻ ![]() ![]() żadne z nas sie nie pomylilo, ani nie zajaknelo ![]() ![]() ![]() Ok 18 ruszylismy w korowodzie na sale, bylo swietnie bo wszyscy trabili, ludzie nam kiwali na ulicach ![]() ![]() Na sali powitala nas niestandardowa piosenka bo "eye of the tiger" ![]() ![]() ![]() Tort wjechal przy piosence "the final countdown" ![]() Przy oczepinach kilka konkursów (kareta-swietna!, i od DJ jako niespodzinka dla nas gdzie bylismy odwoceni od siebie i musielismy odpowiadac na rozne pytania-na 10 bylismy zgodni w 8 tylko, ze raz mezowi pomylily sie buty i podniosl nie tego(buty byly zaniast katek-ja, on). Podsumowujac oboje jestesmy szczesliwi, ale zgodnie stwierdzilismy ze chcemy jeszcze raz to przezyc ![]() ![]() Do dziewczyn, ktore maja slub przed soba nie stresujcie sie, wszystko bedzie pieknie, nawet jesli cos nie poszlo po waszej mysli-usmiech na twarzy-tylko wy o tym wiecie ![]() Ja teraz sie lecze, bo okazalo sie w poniedzialek ze mam zapalenie gardla i tchawicy ![]() ![]() Zdjecia z sesji bedziemy mieli dopiero za ok 3 tyg, bo fotograf ma kilka slubow teraz, potem jedzie na urlop, wiec dopiero pod koniec lipca cos tu wrzuce. Teraz zobacze co mam z mamy aparatu i zamieszcze w nastepnym poscie ![]() Przepraszam ze sie tak rozpisalam ![]()
#1212 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
oj kombinujesz z tą sukienką Kochana.... weź już nie patrz, nie szukaj. Dobrze, że odkładasz temat kiecki ![]() a dlaczego tytanowe obrączki? Z białego złota też takie można i chyba tańsze... Ile kosztują te tytanowe? ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1213 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pas -uuuuuuuuuu Kochana super, pokazuj pończoszki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
Ponizej kilka zdjec, oczywiscie nie najlepszej jakosci
![]()
#1218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Jeszcze raz dziekuje dziewczyny, kochane jestescie ![]()
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czas leci szybciutko-ja też bym chciała jeszcze raz ![]() Jeszcze raz samego słoneczka dla Ciebie i MĘŻA!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- ślicznie wyglądałaś ![]() piękna wiązanka, cudowny kolorek ![]()
![]() |
#1220 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zadomowienie
|
wyglądaliście pięknie
![]() Pradip chyba ty szukałaś tej gumokoronki? tu masz linka http://allegro.pl/1-metr-gumokoronka...396863847.html kupiłam od nich w zewszłym roku miała być na opaski dla maleństwa a teraz przyda się też do czego innego ![]()
moja mała mahttp://www.mamacafe.pl/suwak/12868.png http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120922310713.html Edytowane przez agacia_cz Czas edycji: 2012-07-03 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Rozeznanie
|
malaOlaa- Mmm się rozmarzyłam... Pięknie nam to opowiedziałaś
![]() ![]() ![]() Pięknie wyglądaliście ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Prezent super! ![]() ![]()
![]() |
#1224 | |||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() duchota to mało powiedziane u mnie na balkonie w cieniu 36 Ófff Cytat:
Cytat:
![]() no i czekamy na fotki bucików ![]() jakaś powinna pracować poradnia ![]() Cytat:
![]() ![]() /nam też w tym roku oprócz naszego i mojej świadkowej trafiło się wesel dwa we wrześniu , w lipcu mamy chrzciny i we wrześniu komunie we Włoszek i to ogromne wydatki ...:P Cytat:
![]() Cytat:
do dnia dzisiejszego pazurki mi się trzymają a zapłaciłam tylko 120zł Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zdrówka życzę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już zaglądam ![]() No i doczekałyśmy się kolejnej pięknej relacji ![]() ![]() Wow super ![]() Cytat:
![]() ![]() Pochwalę się Wam że prezenty dla mam leżą już gotowe w domku ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki kochane pomocy !!!! Chicałm kupić mojemu TZ spinki do slubu te które cieszą się wsród was takim dużym powodzeniem tylko nie wiem jak poruszać się na tablica.pl
![]() ![]() Edytowane przez engi111 Czas edycji: 2012-07-03 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co masz na prezen? bo jakoś nie pamiętam
![]() |
#1230 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję że u mnie nic nie wyjdzie, bo strasznie mi się spodobały... Cytat:
![]() W związku z brakami papieru, znaleźliśmy nowy papier i powsta l nowy projekt, wrzucam wam okładkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() malaOla - piękna relacja! magnusia - odłożyłam zdecydowanie ![]() kurcze, a mi się nowy problem pojawił... mieliśmy już od dawna wybranych chrzestnych dla młodego i niestety nic z tego, moja kuzynka odpadła przez księdza, bo jest Greczynką, więc jest prawosławna i nie... wczoraj za to TŻ dzwonił do swojego kuzyna i powiedział mu że już jest chrzestnym jednego dziecka i swojej siostrze obiecał że będzie chrzestnym jej dziecka (którego nie ma nawet w planach!). wkurzyłam się, bo TŻ stwierdził że w takim razie chrzestną będzie jego siostra - moim zdaniem mało odpowiedzialna osóbka, a chrzestnym może być jeden z moich kuzynów... dodam tylko że z kuzynami nie mam od lat kontaktu i szczerze wątpię by się zgodzili... no i trzeba będzie znowu wybierać.... myślimy o znajomych, tylko tu będzie problem, bo dla znajomych robimy osobną imprezę (2 tyg po ślubie), a dla rodziny obiad tego samego dnia... grrrr |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.