|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
MAŁY????
Wiedziałaś o tym że będziesz miała striptizera??? Czy to była niespodzianka?
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba mam traume |
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() udało dziewczynom mnie totalnie zaskoczyć ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- ja się czasami zastanawiam jak babki rodzą po kilkanaścioro dzieci czy te juz kolejne to tak wypluwają przy porodzie, czy się meczą ![]() no ciekawa jestem
|
|
|
|
|
#1205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie z takich atrakcji było zakładanie gumki ustami na wieeeelkiegooooooooo drewnianego fallusa może 1/4 mi się do buzi zmieściła ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
|
|
#1206 |
|
Rozeznanie
|
Jaka tu dzisiaj cisza
![]() :conf used:Ja siedzę sama, bo mężuś na imprezce, wystroiłam go znowu, nawet wczoraj kupił nowe buty i dziś odbierał od kuriera na mieście - tak się chłopaczyna nie mógł doczekać. A ze mnie się śmieję, że jak coś zamówię to dzwonię i sprawdzam czy wysłali lub mierzę 20 razy. Ja obżarłam się strasznie i czuję się z tym źle Kładę się, włączę jakiś film na kompie i będę czekała (pewnie do rana) na męża. Wy też tak macie, że jak wasi TŻ wychodzą to czekacie na nich? Ja nie zasnę dopóki nie wróci, a nawet jak przymnę oko to za chwilę się budzę.. Dobrej nocki kochane
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samam bylam w szoku |
|
|
|
|
#1208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nawet w albumie mialam zdjecie tego ogorka
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- dobranoc ja ogladam salon pieknosci na jedynce |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w tym roku muszę odpuścić bo jest imprezka połączona z kajakami więc nie dla mnie Czekać raczej nie będę, pewno zasnę ale przypuszczam że zostanę brutalnie obudzona w środku nocy "wejściem smoka" ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Ja też ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Prawdziwego???!!! |
||
|
|
|
#1213 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane
jestem po wizycie połówkowej! maluszek rośnie i rozwija się prawidłowo No i na 95% mamy córeczkę
|
|
|
|
#1214 |
|
Zadomowienie
|
hej
zaglądam do was a tu 17 stron - nie mogę poddaje się wszystko mnie boli a dziś rano prawie odjechałam i zaliczyłam - koszmar nie wiem co się dzieje.Wkurzyła mnie dzisiaj szwagierka i wszystko jest blee miałam kłopoty z allegro i zajeło mi tydzień wyjaśnienie sprawy - normalnie wszystko pod górkę ![]() idę popatrzeć coście tam naskrobały Ps link do zaczenia imion - jest koszmarny - i zabawny zarazem Natalka - gratuluje córci
|
#1215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super ------------ A ja dzisiaj kupiłam sobie krem z filtrem 30 na twarz, bo dzisiaj tak grzało i trochę czasu spędziłam na słońcu, że się wystraszyłam, że dostanę plam. |
||
|
|
|
#1216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: Gratuluję córci ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1217 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne zdanie: " Być może są to jeszcze popłuczyny po czasach, kiedy poród zawsze był równoznaczny z totalną rzeźnią krocza".
|
|
|
|
|
#1220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki, już jutro do Was nie zajrzę przed usg, więc bardzo proszę o kciuki już dzisiaj ![]() O 10 mam, dobrze, bo długo nie będę się stresować
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1223 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zaciśnięteKurcze chyba zaczął się urodzaj na dziewczynki. Mam nadzieję, że i ja się załapię a do połówkowego jeszcze miesiąc ![]()
Edytowane przez perelka_np Czas edycji: 2012-06-29 o 22:41 |
|||||
|
|
|
#1224 | |||||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
czemu Wy jeszcze nie spicie ) ale dawno tak malo do nadrobienia nie mialam )Cytat:
) dobrze ze wszystko OK a ta infekcja niech sie juz odplata ![]() Cytat:
ja czulam ze bedzie corka a tu sie okazalo ze syn ma byc Cytat:
ale tak jak dzis poszedl na noc na 18 do pracy to raczej nie czekam do 7 rano jak wroci;p Cytat:
![]() Cytat:
i prosze mi sie nie denerwowac |
|||||
|
|
|
#1225 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klaski :![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kl aski:Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hihihi
|
|
#1226 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję dziewczyny za gratulacje
Taka jestem szczęśliwa.Jeszcze tylko to usg połówkowe,oby było wszystko dobrze. Ma majka gratuluję synka ![]() Natalka Poni za córeczkęReszty nie doczytałam.Postaram się jutro nadrobić. Dobranoc,buziaczki |
|
|
|
#1227 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
straaasznie dawno mnie nie było ![]() dziś zaczęliśmy z syniem 23 tydzień ![]() tydzień temu miałam badanie połówkowe, wszystko jest dobrze ![]() jedyne co się pogorszyło to hemoglobina mi spada i dostałam żelazo w tabletkach a razem z nim zaparcia, ech, choć na razie nie jest źle, z rana na czczo piję szklankę przegotowanej wody a w ciągu dnia przegryzam kulki czekoladowe z mlekiem i to pomaga ![]() jutro wraca mój Tż, bo mamy wesele znajomych, a w poniedziałek znów wyjeżdża na 3 tygodnie masakra z tymi wyjazdami, miał byc teraz tydzień, ale musi wracać już w poniedziałek, bez sensu to wszystko... staram się jakoś trzymać ale czasem mam takie doły, że szkoda gadać...postaram się znów zaglądać i udzielać regularnie ![]() dobranoc kochane
Nasz ślub 1.08.2009 Nasz skarb 2.11.2012 Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-06-29 o 23:05 |
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie do Was wiecie jaka jest szacunkowa waga ciala waszych pociech? bo ja jestem w 20tyg i moj synek wazy 344g a wyczytalam wlasnie ze w 20tyg wazy 225g
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
) jej ale ten czas leci ) nie smuc sie bo dzidzia to wszystko czuje )
|
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i cieszę się że z dzidzią wszystko ok
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki
![]() Zdarzylam jeszcze LANDI wszytskiego co najlepsze dla Was duzo milosci, szacunku i zrozumienia domku pelnego dzieci i rodzinnego ciepla. mam nadzieje ze wszytsko sie udalo i jestes przeszczesliwa![]() Nie bylo mnie kilka dni a to dlatego ze musialam troszke poswiecic czasu dla swoich najblizszych bo fpchy juz na pol swiata :P ale przeczytaklam wszytsko Tak wiec Kamila gratuluje i bardzo sie ciesze razem z Toba Anielko znam takie kacje tylko ze ja mam ciety jezor i nikt mi nieczego nie bedzie narzucal a mama jak focha zarzuca to jej problem-juz przykwykla do tego ze moze wyrazic swoje zdanie ale ja i tak swoje zrobie.Co do Twojej to ewidentnie przesadza.przyro mi ze musialas sie tego wszystkiego nasluchac Witam wszytskie dziewczynki-super sezon psioszkowy otwarty A i witam rowniez naszego Majkowego Pana![]() Podziwialam piekne brzuszki My jutro zaczynami 21 tc zmierzylam sie w obwodzie i mam 84 cm moj przyjaciel jak zaszlam w ciaze to powiedzial mi ze kobiety w ciazy nieladnie wygladaja co mnie oczywisxcie bardzo zbulwersowalo bo ja uwazam ze wygladamy pieknie - dzis mi powiedzial ze zaczal sie przygladac baczniej ciezarowka a moj widok tylko utwierdzil go w przekonaniu ze sie mylil-uroslam heheKochane zrobilam dzis badania.morfo z poziomem zelaza.wciaz mam zle wyniki a poziom zelaza idealny wrecz wiec skad ta anemia?? troche sie zmartwilam szczrze mowiac bo skoro zelazo mam w normie to jest jakies inne podloze tylko jakie?? norma jest od 37-142 a ja mam 112 wiec uwazam ze w porzadku.no nic pewnie juz wszytski spicie wiec i ja ide.aha cudne wspomnienia wywolaly te pieonenki weselne a przyspiewka o tesciwej co ja zmije ugryzly i zdechly a ona poszla dalej mnie rozwalila ![]() ja mam wolny weekend bo Laure dzis porwala jej nianiusia na noc-bo mala bardzo chciala a jutro zabiera ja moja tesciowa-nie wiem czy to wytrzymam ale skoro mala chce to nie bede jej zabraniac. tymbardziej ze jutro jade na domek bo brat wynajal i robi tam weekend pepkowy mala jest cudna-wyglada ak chinka-czysta ciotka a tak powaznie to bardzo podobna do brata.w niedziele beda juz w domu to cykne sobie z nia zdjecia i wrzuce bo mam w tel ale nie mam kabla zeby zrzucic.w kazdym bardz razie jak ja trzymam na rekach to milosc wzbiera-a ona jeszcze tak slodko patrzy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

może 1/4 mi się do buzi zmieściła 

- koszmar nie wiem co się dzieje.

Tak chyba będzie już do końca, chociaż może po odstawieniu luteiny się polepszy