|
|
#1201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
Aczkolwiek tam chyba mają też niezłe jazdy z organizacją. Chodzi o to że wybrałam sobie taki kierunek drogi jak jasna cholera-psychologia. No i akurat na mojej uczelni to jest najtaniej w Warszawie. |
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i cena zaocznych tez ladna
|
|
|
#1203 |
|
Zadomowienie
|
Pieluszka jest za cienka, a dziecku zawsze moze sie ulac i moze sie zakrztusic
Kupiłam taka komodę na ciuszki dla dzidzi, pokoiku jeszcze nie urządzamy, bo na razie nie mam koncepcji i nie chcę kupować byle czego, tym bardziej, ze dzidzia na poczatku bedzie z nami w sypilani al dopiero pozniej w swoim pokoju, a taka komoda zawsze sie przyda pozniej jak nie na korytarz to do piwnicy. http://allegro.pl/komoda-pari-5-szuf...662508148.html |
|
|
|
#1204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem opiekunem roku i zawsze pomagam jak tylko mogę, po latach praktyki wiem, że osoby, którym się trochę "pokomplikowało" w życiu są bardziej sumiennymi studentami od całej reszty
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rodzinę mam na Szczawnickiej
|
|
|
|
|
#1206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, czy jakoś tak, teraz planuję go znowu zamówić... No i Revlon też lubię, ale drogi. Cytat:
|
||
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się przypomniało co mi się śniło
napatrzyłam się wczoraj na bloga Bokeh i mi się śniło, że byłyśmy na jakiejś imprezie czy coś, później że na FC zaproszenie sobie wysłałyśmy i pisałyśmy coś tam |
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Ostatnio nie miałam weny wbić się w temat,złapał mnie okropny dół z którym nie mogłam sobie poradzić
coraz częściej dopadaja mnie te huśtawki nastrojów. Na poprawe humoru wczoraj byłam u fryzjera i z włosów do połowy pleców zrobiłam do brody. Kupiliśmy wczoraj z mężem wozek,stan idealny,praktycznie nowy za 100zł. Zostały nam do kupienia jeszcze kosmetyki i cala wyprawke mamy gotowa. Zabieram się za nadrabianie was- chociaż nie wiem czy podolam.
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
o ty, to nic się wcześniej nie przyznałaś
a Szczawnicka to dawniej były bardziej moje rejony, bo teraz to druga strona całkiemCytat:
pokaż wózek
|
|
#1210 | |
|
Raczkowanie
|
Hej,nie mam weny ostatnio pisać, tylko was podczytuje. Jakoś siły mnie opuściły i humor
. Byłam dzisiaj w lumpku i kupiłam 2 prześcieradła do łóżeczka za 8 zł jedno, stan idealny i jeszcze parę rzeczy dla Filipka. A dla siebie koszulke polo tommy hilfiger za 65gr.Cytat:
w sklepie, w douglasie jest za 44,90 z 69. Musze namówić Tż na niego bo ten mój już się kończy :/
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo Revlon ma różne podkłady. Ale zapewne chodzi Ci o zwykły Colorstay.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
też miałam problem z dobraniem fryzury ale coś znalazłam. Wozek tak jak drejba dodawała linka tylko tak jak wyżej pisałam koła inne.
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
#1214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Hope: byłam w SNC w Europie i cena pieluch ta sama co nad Biedronką: 2,99
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
|
|
#1216 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() ja umieram dziś, strasznie mi brzuch twardnieje ostatnio jak cokolwiek zrobię poza domem dziś wcale się nie nabiegała, pojechałam tylko na uczelnię i co? ![]() a w ogóle dostałam od mojej teściowej piękny płaszczyk na zimę ciążowy a to już prawdziwy sukces ![]() aaa, no i kupiłam sobie dziś strój na poprawiny (w weekend idziemy na wesele, na którym podobno mam wyglądać jak hipopotam i do tego czerwoną bluzkę, też ciążową, ale nawet zgrabnie w tym wyglądam teraz muszę jeszcze męża poprosić, żeby mi kupił czerwone buciki i jestem ready ![]() co do zakupów w lidlu: ja się wybieram jak najbardziej mam zamiar kupić misiową bluzę, ale to w rozmiarze 68, żeby Ania miała na lato - jak np. pojedziemy nad morze no i chcę kupić tą sukienusię z leginsami w rozmiarze 62 - bo ona jednak z krótkim rękawkiem jest, więc to na wiosnę bardziej
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej kupić dobrze dobrany kolor, bo nakładając na szyję, zużywasz 2 razy więcej kosmetyku, niż gdyby się nakładało go tylko na twarz, no i można sobie pobrudzić ciuchy. Ja to jestem taki ekstremalny bladzioch, nawet mój TŻ nie jest tak blady, jak ja, a jest rudowłosy i wiadomo, że to się wiąże z bardzo jasną karnacją.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-03 o 17:48 |
|
|
|
|
#1218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam od gina i jestem troszkę przybita
![]() ale najpierw dobre wieści- mój mały miś przekroczył wagę 1,1 kg ![]() nic dziwnego,że się czuje jak słoń, to dopiero 26 tydzień skończony a on już taki duży no a ze złych wieści- zrobiła mi się miękka szyjka macicy i lekarz podejrzewa,że w mięśniaku zaczyna się dziać martwica ![]() zaniepokoiło go też,że nadal mnie boli kosć łonowa- powiedział,że początkowo myślał,że to może z przeciążenia ( na wizytę ostatnio poszłam w 12 cm szpilkach ) no ale skoro ból utrzymuje się tyle czasu to trzeba mnie mieć na oku![]() no i muszę się kurde oszczędzać dziś podjął decyzje że na 100% mięśniak będzie usuwany podczas cc- a co z resztą zobaczymy do tego mam jakąś infekcje grzyba- bleeeeee, nie mam pojęcia skąd się przypałętała bo nawet nie mam żadnych objawów, kurde no załamka
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta martwica mięśniaka ma coś do tej miękkiej szyjki
|
|
#1222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli podnieśli cenę, czemu ja wtedy nie kupiłam Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1223 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może trzeba będzie komuś podarować albo mi się drugi syn urodzi![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36873658]Ekhm, więc tak - złapałam lekarkę na brzuch Dorotka wyświadczyła przysługę starszej siostrze, i dzięki temu jesteśmy do szpitala dochodzące. Dzisiaj - pobranie krwi do 3 probówek (płacz! płacz! płacz!) na kilkanaście badań, mocz i kał do analizy (musiałam przynieść), i krzywa laktozowa - czyli po pobraniu krwi córa dostała do wypicia laktozę (dzielnie wypiła, chociaż z płaczem i po łyczku), po godzinie pik w palec, po następnej jeszcze jedno pik - i do domu. Wcześniej jeszcze badanie stetoskopem i obmacanie (delikatne!) brzuszka - straszny, straszny płacz, wyrywanie się... Agatka przed serią zastrzyków z antybiotykiem była pacjentką idealną, teraz sobie odbija ;-) Ale personel BARDZO wyrozumiały, a najlepsze, że po kłuciu mała mówiła dziękuję i do widzenia ![]() Jutro ciąg dalszy - ale ponoć lajcik, bo próby potowe, czyli naklejanie jakiś plasterków z chlorkami i MOŻE, jak się uda, co widzę czarno - konsultacja kardiologiczna i eeg. Pojutrze jeszcze jedna próba potowa i wsio, mam nadzieję. Sam szpital dziecięcy w Sosnowcu, ten na Zapolskiej - ok. Czysto, kolorowo, przestrzeń, na gastrologii obsługa BARDZO pozytywna - przynajmniej dzisiaj [/QUOTE]Ojjj biedna mała, tyle badań ![]() Cytat:
Dla synka, że synkiem pozostał![]() Marsi Trzymam kciuki, żebyś jak najdłużej dawała radę i nie musiała leżeć!!! Ale może spróbuj się oszczędzać bardziej... Delicjanko Ja jak na razie spotkałam się z pozytywną reakcją profesorów na uczelni. Niestety ten semestr to u mnie same laboratoria I mogę chodzić tylko na 1 zajęcia z 4 (reszta do odrobienia po urlopie w takim razie....) Oczywiście nie obędzie się bez pisania do dziekana (uwielbiam )Dziewczyny jak się staracie o stypendium? Ja mieszkam z moim chłopakiem u teściów, rodzice mnie nie utrzymują, ja nie pracuje a nie mogę się doprosić stypendium bo nie mam jak pokazać rozliczenia moich rodziców (mieszkaja za granicą, nie mają żadnych stałych prac) Ehh i mnie, której się należy pomoc nic się nie dostanie![]() Zrobiłam dziś sobie na obiad kotleciki z kurczaka i platków owsianych (chciałam na zdrowo ) Wyszły ochydne!!! Do tej pory mam niesmak. Już nie będę chyba nic wymyślać na siłę![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Aha, powiem Wam, że mam bardzo mały brzuszek Rozmawiam właśnie z profesorką a ona się pyta: bo to poczatki ciąży? A ja: eeee 6 miesiąc![]() Po drugie połowa znajomych z uczelni się nie zorientowała dopóki nie powiedziałam Cieszę się bardzo! Mała rośnie zdrowo, jest o tydzień większa niż wynikałoby jej z jej wieku więc po co ja mam się męczyć z dużym bebzonem ![]() Wiecie co Teściowie wyjechali na 2 tyg i chcemy im zrobić taki suprajs-remont przedpokoju Wkurzą się? Chyba powinni się cieszyć?
|
|||
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
marsi biedna jesteś z tym mięśniakiem
Dobrze, że chociaż synuś zdrowo rośnie.
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
innych nie próbowałam![]() Marsi Kurde ja też się boje o tą swoją szyjkę macicy, niby lekarz mówi, że wszystko ok. Ale ja czuje, ze jest cos nie tak. Może dlatego, ze naczytałam się o tym, że polip który mi wylazł, może powodować rozwieranie i skracanie szyjki macicy i stąd te wymysły
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Uff, pierwszy dluuugi dzien na uczelni za mna
![]() Jak tylko weszlam do budynku, zobaczylam kolezanke, a ona spojrzala na brzuch, potem na mnie i wypalila: "co bedziesz miala?". Ani "czesc", ani nic, tylko od razu tu ![]() Az nie wiedzialam czy chodzi jej o brzuch czy np o najblizsze zajecia ![]() Pozostale kolezanki nie byly tak wscibskie i delikatnie zaczely podpytywac ![]() Ide Was nadrabiac, bo ladnie zaszalalyscie dzis ![]() Cytat:
A ja taaka glodna... |
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie chciała, żeby ktoś mi jakiś remont robił bez mojej zgody, wiedzy i nei po mojej myśli
|
|
#1230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
współczuje Ci tego mięśniak. Dobrze, ze synek zdrowo rośnie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

coraz częściej dopadaja mnie te huśtawki nastrojów. Na poprawe humoru wczoraj byłam u fryzjera i z włosów do połowy pleców zrobiłam do brody. Kupiliśmy wczoraj z mężem wozek,stan idealny,praktycznie nowy za 100zł. Zostały nam do kupienia jeszcze kosmetyki i cala wyprawke mamy gotowa. Zabieram się za nadrabianie was- chociaż nie wiem czy podolam.
a Szczawnicka to dawniej były bardziej moje rejony, bo teraz to druga strona całkiem
. 

Ja na prywatnej studiuję i wychodzi 3800 za rok.

czyli podnieśli cenę, czemu ja wtedy nie kupiłam