Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-03, 15:45   #1201
Lenova
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Pewnie UW ;p chociaz ja na praywatnej w Wawie studiowalam to placilam za rok 5000 zl, a jakbym byla na 3 roku placilabym 6,5 tysia... poracha, ale juz z kasą nie wyrabiałam i dojazdami.

Tez mam BB ... ale strasznie mi się po nim błyszczy buzka... ja uzywam normalnego podkładu lirene, jestem zadowolona ;p
Ja i UW
Aczkolwiek tam chyba mają też niezłe jazdy z organizacją.
Chodzi o to że wybrałam sobie taki kierunek drogi jak jasna cholera-psychologia. No i akurat na mojej uczelni to jest najtaniej w Warszawie.
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 15:47   #1202
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Ja i UW
Aczkolwiek tam chyba mają też niezłe jazdy z organizacją.
Chodzi o to że wybrałam sobie taki kierunek drogi jak jasna cholera-psychologia. No i akurat na mojej uczelni to jest najtaniej w Warszawie.

no i cena zaocznych tez ladna

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 15:59   #1203
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dlatego poleca się położenie pod główką pieluszkę.
Pieluszka jest za cienka, a dziecku zawsze moze sie ulac i moze sie zakrztusic

Kupiłam taka komodę na ciuszki dla dzidzi, pokoiku jeszcze nie urządzamy, bo na razie nie mam koncepcji i nie chcę kupować byle czego, tym bardziej, ze dzidzia na poczatku bedzie z nami w sypilani al dopiero pozniej w swoim pokoju, a taka komoda zawsze sie przyda pozniej jak nie na korytarz to do piwnicy.
http://allegro.pl/komoda-pari-5-szuf...662508148.html
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 16:05   #1204
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Antoinette, niektórzy wykładowcy to ogólnie krzywo patrzą na młode dziewczyny z brzuchami i robią wszystko, żeby im te studia w ciąży utrudnić, puszczając przy okazji niewybredne komentarze.
Na pewno tacy są... niestety.
Ja jestem opiekunem roku i zawsze pomagam jak tylko mogę, po latach praktyki wiem, że osoby, którym się trochę "pokomplikowało" w życiu są bardziej sumiennymi studentami od całej reszty

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 16:08   #1205
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
no to z tych wszystkich to tylko Piwniczna to miasto, ha a co lumpków, to rzeczywiście, gdzie się nie obejrzysz, to jakiś jest, a poza tym fryzjerzy i do niedawna 3 apteki
a co ty taka oblatana w tych moich lumpkach?
bo ja od pieluchy po Piwnicznej goniłam rodzinę mam na Szczawnickiej

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 16:15   #1206
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Tez mam BB ... ale strasznie mi się po nim błyszczy buzka... ja uzywam normalnego podkładu lirene, jestem zadowolona ;p
Mi niestety też, do niego jest niezbędny puder matujący, ale to nie zmienia faktu, że jest dla mnie za ciemny... Mam podkład z Kobo aktualnie, latem był idealny, ale opalenizna mi już schodzi i zaczyna być zbyt ciemny... Dla mnie te najjaśniejsze z drogerii są zawsze za ciemne, do tej pory pasował mi tylko Ivory z avonowskiej serii, ten antystresowy , czy jakoś tak, teraz planuję go znowu zamówić... No i Revlon też lubię, ale drogi.

Cytat:
Spróbuj sobie tonującego z Alterry - co prawda wydaje się być ciemny, ale po chwili jaśnieje i dopasowuje się do skóry, dając delikatny efekt. Albo Olay z podkładem (w Naturach sa testery).
Koleżanka go ma, tzn ten z Alterry, jest bardzo fajny i pięknie pachnie, ale niestety wyglądam jak marchewka, jak się nim posmaruję.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 16:18   #1207
hope01
Zakorzenienie

a mi się przypomniało co mi się śniło napatrzyłam się wczoraj na bloga Bokeh i mi się śniło, że byłyśmy na jakiejś imprezie czy coś, później że na FC zaproszenie sobie wysłałyśmy i pisałyśmy coś tam

Stary 2012-10-03, 16:29   #1208
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny. Ostatnio nie miałam weny wbić się w temat,złapał mnie okropny dół z którym nie mogłam sobie poradzić coraz częściej dopadaja mnie te huśtawki nastrojów. Na poprawe humoru wczoraj byłam u fryzjera i z włosów do połowy pleców zrobiłam do brody. Kupiliśmy wczoraj z mężem wozek,stan idealny,praktycznie nowy za 100zł. Zostały nam do kupienia jeszcze kosmetyki i cala wyprawke mamy gotowa. Zabieram się za nadrabianie was- chociaż nie wiem czy podolam.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 16:37   #1209
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
bo ja od pieluchy po Piwnicznej goniłam rodzinę mam na Szczawnickiej
o ty, to nic się wcześniej nie przyznałaś a Szczawnicka to dawniej były bardziej moje rejony, bo teraz to druga strona całkiem

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Na poprawe humoru wczoraj byłam u fryzjera i z włosów do połowy pleców zrobiłam do brody. Kupiliśmy wczoraj z mężem wozek,stan idealny,praktycznie nowy za 100zł. Zostały nam do kupienia jeszcze kosmetyki i cala wyprawke mamy gotowa. Zabieram się za nadrabianie was- chociaż nie wiem czy podolam.
ja też właśnie planuję wypad do fryzjera, tylko muszę jakąś fajną fryzurkę znaleźć, tylko mąż mi nie pozwała skrócić włosów, a miałąm plan po ślubie je ciachnąć i już rok minął i dalej nic z nimi nie robię;

pokaż wózek

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 16:40   #1210
marta00537
Raczkowanie

Hej,nie mam weny ostatnio pisać, tylko was podczytuje. Jakoś siły mnie opuściły i humor.
Byłam dzisiaj w lumpku i kupiłam 2 prześcieradła do łóżeczka za 8 zł jedno, stan idealny i jeszcze parę rzeczy dla Filipka. A dla siebie koszulke polo tommy hilfiger za 65gr.
Cytat:
Mi niestety też, do niego jest niezbędny puder matujący, ale to nie zmienia faktu, że jest dla mnie za ciemny... Mam podkład z Kobo aktualnie, latem był idealny, ale opalenizna mi już schodzi i zaczyna być zbyt ciemny... Dla mnie te najjaśniejsze z drogerii są zawsze za ciemne, do tej pory pasował mi tylko Ivory z avonowskiej serii, ten antystresowy , czy jakoś tak, teraz planuję go znowu zamówić... No i Revlon też lubię, ale drogi.
jak dla mnie najlepszy podkład, teraz jest promocja na niego, znalazłam dzisiaj za 39zł w sklepie, w douglasie jest za 44,90 z 69. Musze namówić Tż na niego bo ten mój już się kończy :/

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 16:55   #1211
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
jak dla mnie najlepszy podkład, teraz jest promocja na niego, znalazłam dzisiaj za 39zł w sklepie, w douglasie jest za 44,90 z 69. Musze namówić Tż na niego bo ten mój już się kończy :/
Ale który? Bo Revlon ma różne podkłady. Ale zapewne chodzi Ci o zwykły Colorstay.
Stary 2012-10-03, 17:08   #1212
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Właśnie wczoraj kupiliśmy identyczny. Nawet kolory są takie jak tu na zdjęciu. Jedyne co się różni to koła- my nie mamy skrętnych,są za to duże i dzięki temu jest niezła amortyzacja. Maluszek nie poczuje ani kamyka ani dziury.

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
o ty, to nic się wcześniej nie przyznałaś a Szczawnicka to dawniej były bardziej moje rejony, bo teraz to druga strona całkiem

ja też właśnie planuję wypad do fryzjera, tylko muszę jakąś fajną fryzurkę znaleźć, tylko mąż mi nie pozwała skrócić włosów, a miałąm plan po ślubie je ciachnąć i już rok minął i dalej nic z nimi nie robię;

pokaż wózek
elllmi- no ja właśnie też mówiłam ze do ślubu nie obetnę,w sierpniu był ślub więc słowa dotrzymałam też miałam problem z dobraniem fryzury ale coś znalazłam. Wozek tak jak drejba dodawała linka tylko tak jak wyżej pisałam koła inne.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 17:10   #1213
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
o ty, to nic się wcześniej nie przyznałaś a szczawnicka to dawniej były bardziej moje rejony, bo teraz to druga strona całkiem
:d

Stary 2012-10-03, 17:31   #1214
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Państwowa i tak dużo płacisz? Ja na prywatnej studiuję i wychodzi 3800 za rok.

Dziewczyny, trochę zboczę z tematu, ale czy znacie może jakiś fajny krem tonujący dla cery BARDZO bladej? Najlepiej jakiejś polskiej firmy lub w dobrej cenie? Mam BB od garniera, ale wyglądam jakbym wytaplała twarz w błocie, gdy go nałożę, a mam oczywiście najjaśniejszy.
Po pierwszym zdaniu miałam ci właśnie napisać BB, ale później doczytałam resztę. Ja też bladziocha jestem, ale póki co to mi ten BB na moją suchą skórę najbardziej odpowiada, więc dalej go nakładam na twarz, ale i też na szyję, żeby maski nie było, a na to troszkę pudru sypkiego i buzia się nie świeci.
Stary 2012-10-03, 17:39   #1215
Hosenka*
Zakorzenienie

Hope: byłam w SNC w Europie i cena pieluch ta sama co nad Biedronką: 2,99

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
elllmi- no ja właśnie też mówiłam ze do ślubu nie obetnę,w sierpniu był ślub więc słowa dotrzymałam
Ja obcięłam włosy dzień przed poznaniem TŻ, a ślub braliśmy 8 miesięcy później. Włosy miałam więc takie nijakie pod względem długości - kupiłam na Allegro takie doczepiane na klipsach i nikt się nei zorientował

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 17:44   #1216
ewulkaaa
Wtajemniczenie

hej dziewczyny
ja umieram dziś, strasznie mi brzuch twardnieje ostatnio jak cokolwiek zrobię poza domem dziś wcale się nie nabiegała, pojechałam tylko na uczelnię i co? mąż mi odebrał wyniki napisał tylko, że wszystko w normie, ale więcej nic nie wiem, bo przyjedzie do domu dopiero wieczorem

a w ogóle dostałam od mojej teściowej piękny płaszczyk na zimę ciążowy granatowy i zapięłam się w cyckach, nawet mam dośc dużo luzu w razie czego a to już prawdziwy sukces

aaa, no i kupiłam sobie dziś strój na poprawiny (w weekend idziemy na wesele, na którym podobno mam wyglądać jak hipopotam ) i jestem naprawdę zadowolona: kupiłam sobie ciążową spódnicę ołówkową i do tego czerwoną bluzkę, też ciążową, ale nawet zgrabnie w tym wyglądam teraz muszę jeszcze męża poprosić, żeby mi kupił czerwone buciki i jestem ready

co do zakupów w lidlu: ja się wybieram jak najbardziej mam zamiar kupić misiową bluzę, ale to w rozmiarze 68, żeby Ania miała na lato - jak np. pojedziemy nad morze no i chcę kupić tą sukienusię z leginsami w rozmiarze 62 - bo ona jednak z krótkim rękawkiem jest, więc to na wiosnę bardziej

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 17:45   #1217
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Po pierwszym zdaniu miałam ci właśnie napisać BB, ale później doczytałam resztę. Ja też bladziocha jestem, ale póki co to mi ten BB na moją suchą skórę najbardziej odpowiada, więc dalej go nakładam na twarz, ale i też na szyję, żeby maski nie było, a na to troszkę pudru sypkiego i buzia się nie świeci.
Ogólnie to jest fajny i pasowałby mi na co dzień, gdyby nie fakt, że jest dla mnie duuuuuużo za ciemny i naprawdę głupio wyglądam, jak go nałożę, a na szyję nigdy nie nakładam podkładu, bo to się mija z celem, moim zdaniem. Lepiej kupić dobrze dobrany kolor, bo nakładając na szyję, zużywasz 2 razy więcej kosmetyku, niż gdyby się nakładało go tylko na twarz, no i można sobie pobrudzić ciuchy. Ja to jestem taki ekstremalny bladzioch, nawet mój TŻ nie jest tak blady, jak ja, a jest rudowłosy i wiadomo, że to się wiąże z bardzo jasną karnacją.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-10-03 o 17:48
Stary 2012-10-03, 17:51   #1218
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Ogólnie to jest fajny i pasowałby mi na co dzień, gdyby nie fakt, że jest dla mnie duuuuuużo za ciemny i naprawdę głupio wyglądam, jak go nałożę, a na szyję nigdy nie nakładam podkładu, bo to się mija z celem, moim zdaniem. Lepiej kupić dobrze dobrany kolor, bo nakładając na szyję, zużywasz 2 razy więcej kosmetyku, niż gdyby się nakładało go tylko na twarz, no i można sobie pobrudzić ciuchy. Ja to jestem taki ekstremalny bladzioch, nawet mój TŻ nie jest tak blady, jak ja, a jest rudowłosy i wiadomo, że to się wiąże z bardzo jasną karnacją.
Ja tylko przy tym BB z szyją walczę, bo naprawdę na suchą cerę to bardzo mi odpowiada. Przy innych podkładach też tylko buzię smaruję, a bladzioch to też totalny jestem. Czasami się ze mnie śmieją, że jeszcze trochę to przezroczysta będę.
Stary 2012-10-03, 17:56   #1219
marsi11
Zakorzenienie

wróciłam od gina i jestem troszkę przybita

ale najpierw dobre wieści- mój mały miś przekroczył wagę 1,1 kg
nic dziwnego,że się czuje jak słoń, to dopiero 26 tydzień skończony a on już taki duży

no a ze złych wieści- zrobiła mi się miękka szyjka macicy i lekarz podejrzewa,że w mięśniaku zaczyna się dziać martwica

zaniepokoiło go też,że nadal mnie boli kosć łonowa- powiedział,że początkowo myślał,że to może z przeciążenia ( na wizytę ostatnio poszłam w 12 cm szpilkach ) no ale skoro ból utrzymuje się tyle czasu to trzeba mnie mieć na oku
no i muszę się kurde oszczędzać

dziś podjął decyzje że na 100% mięśniak będzie usuwany podczas cc- a co z resztą zobaczymy

do tego mam jakąś infekcje grzyba- bleeeeee, nie mam pojęcia skąd się przypałętała bo nawet nie mam żadnych objawów,
kurde no

załamka
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 18:04   #1220
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
ja umieram dziś, strasznie mi brzuch twardnieje ostatnio jak cokolwiek zrobię poza domem dziś wcale się nie nabiegała, pojechałam tylko na uczelnię i co? mąż mi odebrał wyniki napisał tylko, że wszystko w normie, ale więcej nic nie wiem, bo przyjedzie do domu dopiero wieczorem

a w ogóle dostałam od mojej teściowej piękny płaszczyk na zimę ciążowy granatowy i zapięłam się w cyckach, nawet mam dośc dużo luzu w razie czego a to już prawdziwy sukces

aaa, no i kupiłam sobie dziś strój na poprawiny (w weekend idziemy na wesele, na którym podobno mam wyglądać jak hipopotam ) i jestem naprawdę zadowolona: kupiłam sobie ciążową spódnicę ołówkową i do tego czerwoną bluzkę, też ciążową, ale nawet zgrabnie w tym wyglądam teraz muszę jeszcze męża poprosić, żeby mi kupił czerwone buciki i jestem ready

co do zakupów w lidlu: ja się wybieram jak najbardziej mam zamiar kupić misiową bluzę, ale to w rozmiarze 68, żeby Ania miała na lato - jak np. pojedziemy nad morze no i chcę kupić tą sukienusię z leginsami w rozmiarze 62 - bo ona jednak z krótkim rękawkiem jest, więc to na wiosnę bardziej
No i super, mam nadzieję, że będziesz wyglądała lepiej niż panna młoda i by miała swojego hipopotama
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 18:09   #1221
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

nic dziwnego,że się czuje jak słoń, to dopiero 26 tydzień skończony a on już taki duży

no a ze złych wieści- zrobiła mi się miękka szyjka macicy i lekarz podejrzewa,że w mięśniaku zaczyna się dziać martwica

zaniepokoiło go też,że nadal mnie boli kosć łonowa- powiedział,że początkowo myślał,że to może z przeciążenia ( na wizytę ostatnio poszłam w 12 cm szpilkach ) no ale skoro ból utrzymuje się tyle czasu to trzeba mnie mieć na oku

dziś podjął decyzje że na 100% mięśniak będzie usuwany podczas cc- a co z resztą zobaczymy

do tego mam jakąś infekcje grzyba- bleeeeee, nie mam pojęcia skąd się przypałętała bo nawet nie mam żadnych objawów,
kurde no

załamka
to ten mały miś nie taki mały

a ta martwica mięśniaka ma coś do tej miękkiej szyjki

Stary 2012-10-03, 18:10   #1222
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Hope: byłam w SNC w Europie i cena pieluch ta sama co nad Biedronką: 2,99
czyli podnieśli cenę, czemu ja wtedy nie kupiłam

Cytat:

kurde no

załamka
Tobie to wiecznie coś się przydarza

Stary 2012-10-03, 18:32   #1223
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Fajne, ale mnie przeraża taka ilość różowego.... nawet dostałam ost dwie siatki ubrań od kuzynki Tż i WSZYSTKO jest różowe oczopląsu dostawałam, parę fajnych reszta troche widać zużyta ale myśle że się przyda.
Jedno wiem na pewno różówi mówię stanowcze NIE
Ja nie kupuje różowych ubranek Może trzeba będzie komuś podarować albo mi się drugi syn urodzi
Cytat:
Ubranka dziecięce mają być też w Realu (w moze kończy sie juz promocja? )
Już po. Kupiłam 2 bodziaki na długi rekaw.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36873658]Ekhm, więc tak - złapałam lekarkę na brzuch Dorotka wyświadczyła przysługę starszej siostrze, i dzięki temu jesteśmy do szpitala dochodzące.
Dzisiaj - pobranie krwi do 3 probówek (płacz! płacz! płacz!) na kilkanaście badań, mocz i kał do analizy (musiałam przynieść), i krzywa laktozowa - czyli po pobraniu krwi córa dostała do wypicia laktozę (dzielnie wypiła, chociaż z płaczem i po łyczku), po godzinie pik w palec, po następnej jeszcze jedno pik - i do domu. Wcześniej jeszcze badanie stetoskopem i obmacanie (delikatne!) brzuszka - straszny, straszny płacz, wyrywanie się... Agatka przed serią zastrzyków z antybiotykiem była pacjentką idealną, teraz sobie odbija ;-) Ale personel BARDZO wyrozumiały, a najlepsze, że po kłuciu mała mówiła dziękuję i do widzenia

Jutro ciąg dalszy - ale ponoć lajcik, bo próby potowe, czyli naklejanie jakiś plasterków z chlorkami i MOŻE, jak się uda, co widzę czarno - konsultacja kardiologiczna i eeg. Pojutrze jeszcze jedna próba potowa i wsio, mam nadzieję.

Sam szpital dziecięcy w Sosnowcu, ten na Zapolskiej - ok. Czysto, kolorowo, przestrzeń, na gastrologii obsługa BARDZO pozytywna - przynajmniej dzisiaj [/QUOTE]
Ojjj biedna mała, tyle badań

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Ja po wizycie wszystko jest OK, wyogladala dzidzie dokladnie z kazdej strony wazy juz 520g no i pokazala mi siusiaka takze plec sie nie zmienila

jestem przeszczesliwa
Dla synka, że synkiem pozostał

Marsi Trzymam kciuki, żebyś jak najdłużej dawała radę i nie musiała leżeć!!! Ale może spróbuj się oszczędzać bardziej...

Delicjanko Ja jak na razie spotkałam się z pozytywną reakcją profesorów na uczelni. Niestety ten semestr to u mnie same laboratoria I mogę chodzić tylko na 1 zajęcia z 4 (reszta do odrobienia po urlopie w takim razie....) Oczywiście nie obędzie się bez pisania do dziekana (uwielbiam)
Dziewczyny jak się staracie o stypendium? Ja mieszkam z moim chłopakiem u teściów, rodzice mnie nie utrzymują, ja nie pracuje a nie mogę się doprosić stypendium bo nie mam jak pokazać rozliczenia moich rodziców (mieszkaja za granicą, nie mają żadnych stałych prac) Ehh i mnie, której się należy pomoc nic się nie dostanie

Zrobiłam dziś sobie na obiad kotleciki z kurczaka i platków owsianych (chciałam na zdrowo) Wyszły ochydne!!! Do tej pory mam niesmak. Już nie będę chyba nic wymyślać na siłę

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Aha, powiem Wam, że mam bardzo mały brzuszek Rozmawiam właśnie z profesorką a ona się pyta: bo to poczatki ciąży? A ja: eeee 6 miesiąc
Po drugie połowa znajomych z uczelni się nie zorientowała dopóki nie powiedziałam
Cieszę się bardzo! Mała rośnie zdrowo, jest o tydzień większa niż wynikałoby jej z jej wieku więc po co ja mam się męczyć z dużym bebzonem

Wiecie co Teściowie wyjechali na 2 tyg i chcemy im zrobić taki suprajs-remont przedpokoju Wkurzą się? Chyba powinni się cieszyć?
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 18:34   #1224
Ewik86
Zakorzenienie

marsi biedna jesteś z tym mięśniakiem Dobrze, że chociaż synuś zdrowo rośnie.

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 18:37   #1225
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Wiecie co Teściowie wyjechali na 2 tyg i chcemy im zrobić taki suprajs-remont przedpokoju Wkurzą się? Chyba powinni się cieszyć?
zależy co wymyślicie

Stary 2012-10-03, 19:08   #1226
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Pieluszka jest za cienka, a dziecku zawsze moze sie ulac i moze sie zakrztusic

Kupiłam taka komodę na ciuszki dla dzidzi, pokoiku jeszcze nie urządzamy, bo na razie nie mam koncepcji i nie chcę kupować byle czego, tym bardziej, ze dzidzia na poczatku bedzie z nami w sypilani al dopiero pozniej w swoim pokoju, a taka komoda zawsze sie przyda pozniej jak nie na korytarz to do piwnicy.
http://allegro.pl/komoda-pari-5-szuf...662508148.html
A masz ta komodę już u siebie czy dopiero zamówiłaś??
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 19:23   #1227
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
Ale który? Bo Revlon ma różne podkłady. Ale zapewne chodzi Ci o zwykły Colorstay.
a tak Colorstay, z rozpędu o nim pomyślałam innych nie próbowałam

Marsi
Kurde ja też się boje o tą swoją szyjkę macicy, niby lekarz mówi, że wszystko ok. Ale ja czuje, ze jest cos nie tak. Może dlatego, ze naczytałam się o tym, że polip który mi wylazł, może powodować rozwieranie i skracanie szyjki macicy i stąd te wymysły

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 19:32   #1228
nafiyqa
Zakorzenienie

Uff, pierwszy dluuugi dzien na uczelni za mna
Jak tylko weszlam do budynku, zobaczylam kolezanke, a ona spojrzala na brzuch, potem na mnie i wypalila: "co bedziesz miala?". Ani "czesc", ani nic, tylko od razu tu
Az nie wiedzialam czy chodzi jej o brzuch czy np o najblizsze zajecia

Pozostale kolezanki nie byly tak wscibskie i delikatnie zaczely podpytywac

Ide Was nadrabiac, bo ladnie zaszalalyscie dzis

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
No pyszne, dużo czosnku dałam jak nigdy o to na korzyść wpłynęło. A do tego sosik i np dzisiaj buraczki na ciepło
Mniaaam
A ja taaka glodna...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 19:33   #1229
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
No nie wiem Ja bym nie chciała, żeby ktoś mi jakiś remont robił bez mojej zgody, wiedzy i nei po mojej myśli

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 19:46   #1230
insolito
Zadomowienie

Cytat:

kurde no

załamka
współczuje Ci tego mięśniak. Dobrze, ze synek zdrowo rośnie

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości