Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. V - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-30, 18:19   #1201
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. V

Napisałam dziś do BOKu z zapytaniem o ofertę mailingową jak i urodzinową na listopad. Oto co mi odpisali:

Szanowna Pani
W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za zainteresowanie naszymi produktami.
Uprzejmie informuję, iż z uwagi na to, że oferty przekazywane są do druku w terminie od 6 do 8 tygodni przed wysyłką, dlatego pierwsza ulotka z sklepu stacjonarnego będzie do Pani wysłana po tym terminie.
W razie wątpliwości prosimy o ponowny kontakt
.

To co, ja mam czekać 2 miechy na ofertę no jaja jakieś
Stary 2012-10-30, 18:26   #1202
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
Trochę jak kosmetyki dla dzieci w połączeniu kwiatów i pudru Po paru chwilach na dłoniach czuć jakyby takie cukierki-pianki, haha.Raczej nie mój zapach ale taki uniwersalny, powinien się spodobać każdemu, może nie powalić na kolana ale nie ma nic drażniącego w zapachu, dobry na prezent
dziękuję

Cytat:
Napisane przez mika0211 Pokaż wiadomość
Cytryna&wanilia jest prezentem za dowolny zakup w sklepie stacjonarnym Wprawdzie tylko 30 ml ale zawsze coś Więc ja bym Ci radziłam Kandyzowane malwy i wtedy będziesz miała oba zapachy
hm, tak też chyba zrobię
Stary 2012-10-30, 18:39   #1203
gorillaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez soulie Pokaż wiadomość
Ogłaszam ban na Yves Rocher i zakupy kosmetyczne wszelakiej maści Odebrałam dziś trzy paczki. Zdjęcie pierwsze to oferta urodzinowa dla przyjaciółki (gratis roll on pod oczy, długopisy, kosmetyczka i neonatura), dwa pozostałe to ze świątecznej. Kubki rzeczywiście takie se
powiedz mi jaka to była oferta co dają neonaturę gratis? Możesz podlinkować? Możesz też napisać ile dałaś za to zamówienie?

To o to cały czas piszecie że nie zawsze chcą dać cocoona?

Edytowane przez gorillaz
Czas edycji: 2012-10-30 o 18:47
gorillaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 19:00   #1204
katarzyna_szy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gorillaz Pokaż wiadomość
powiedz mi jaka to była oferta co dają neonaturę gratis? Możesz podlinkować? Możesz też napisać ile dałaś za to zamówienie?

dokładnie o to chodzi kilku dziewczynom udało się wybrać ten zapach za zaproszenie nowej osoby.
katarzyna_szy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 19:02   #1205
mika0211
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Anna1987 Pokaż wiadomość
Napisałam dziś do BOKu z zapytaniem o ofertę mailingową jak i urodzinową na listopad. Oto co mi odpisali:

Szanowna Pani
W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za zainteresowanie naszymi produktami.
Uprzejmie informuję, iż z uwagi na to, że oferty przekazywane są do druku w terminie od 6 do 8 tygodni przed wysyłką, dlatego pierwsza ulotka z sklepu stacjonarnego będzie do Pani wysłana po tym terminie.
W razie wątpliwości prosimy o ponowny kontakt
.

To co, ja mam czekać 2 miechy na ofertę no jaja jakieś
Chodziło o ofertę urodzinową do sklepu stacjonarnego ? Ja też na nią czekam właśnie ale chyba sie nie doczekam w takim razie
Stary 2012-10-30, 19:05   #1206
soulie
Wtajemniczenie

Cytat:

Przecież dziewczyny pisały o tym kilka postów nad Twoim.
Coś około 52zł.
soulie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 19:31   #1207
mamm
Rozeznanie

Czy ten puder można zamówić w Polsce w wysyłkowej?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 21788.jpg (57,7 KB, 11 załadowań)
mamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 19:48   #1208
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

kurde dzięki babki..chyba kuma! spróbuję jutro! a w takim razie jak nie cocon (bo w sumie cocona już mam jednego zachomikowanego) to co jest jeszcze do wyboru w tej ofercie? gdzieś jest jakiś link? sorry,że taka nie kumata jestem ale nieczasowa strasznie
Stary 2012-10-30, 20:04   #1209
2016070150903
Konto usunięte

szalejecie z zamówieniami dla nowych klientów, a ja nawet nie zamawiałam z tych obecnych ani razu. dawno temu zamówiłam na mamę, od tej pory nic. może czas to zmienić.

dodałam kilka informacji i zdjęć/postów wyjaśniających do pierwszych postów. jeśli czegoś jeszcze brakuje dajcie znać.

martwi mnie ten brokat w świątecznym żelu. w takim razie z malwy wezmę tylko mydło i ewentualnie krem. czemu nie mogli dać w Pl żelu bez drobinek z tej serii.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
kurde dzięki babki..chyba kuma! spróbuję jutro! a w takim razie jak nie cocon (bo w sumie cocona już mam jednego zachomikowanego) to co jest jeszcze do wyboru w tej ofercie? gdzieś jest jakiś link? sorry,że taka nie kumata jestem ale nieczasowa strasznie
Moment de Bonheur, oferta dla nowych osób, jeśli masz konto, to musisz podać inne dane, podajesz się za nową osobę, może być ten sam adres.

Cytat:
pybapp07 MdB + kosmetyczka fiolet od 39 wysyłka gratis od 59 skan
Cocoon albo cokolwiek innego o cenie regularnej do 140zł- interesuje Cię ten drugi numer oferty pyb2mm12, dla przyjaciółki, też podajesz inne dane niż swoje, adres może być ten sam.
ale gdyby pani zapytała skąd masz ofertę, mówisz, że dostałaś urodzinową nr pybaba03 i stad masz blankiet dla przyjaciółki

Cytat:
pybaba03 pow. 49 gratis do wyboru EVIDENCE/NATURELLE/SO ELIXIR + do 7 niespodzianek za zamówienie 14 produktów: 2 kupione produkty =1 prezent aż do 7 niespodzianek
do oferty dołączony jest blankiet zaproszenia przyjaciółki pyb2mm12 za zam. pow. 19 dowolny kosmetyk z cennika do 140zł i kosmetyczka+ pow. 39zł niespodzianka o wart. 95zł (niespodzianka to Cure Solutions roll-on pod oczy) wysyłka gratis od 70
skany skany skany
ale to wszystko jest naprawdę do znalezienia.... i nie chodzi o to, że trzeba nad tym przesiedzieć nie wiadomo ile czasu i nie wiadomo ile stron wątku przeczytać.

Edytowane przez 2016070150903
Czas edycji: 2012-10-30 o 20:15
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 20:06   #1210
mamm
Rozeznanie

Udało mi się zalogować na ofertę świąteczną, wpisuję kod perełek rozświetlających do koszyka i wyskakuje mi komunikat "Produkt nie jest dostępny w tym kraju"
Tak samo z powyższym pudrem sypkim.
Zapisałam mamę do wysyłkowej, bo miały być lepsze oferty (produkty niedostępne w sklepach stacjonarnych) czy też promocje a póki co na razie same problemy
Stary 2012-10-30, 20:08   #1211
2016070150903
Konto usunięte

ten puder sypki widziałam właśnie na stronie niemieckiej, ale w Pl jeszcze na pewno nie jest dostępny. o ile w ogóle będzie. pewnie będzie, jak im się wyczerpią zapasy tej starej wersji pudru sypkiego.

kulki są na razie niedostępne. kilka osób już je kupowało z oferty świątecznej lub październikowej. ale mam nadzieję, że niedługo wrócą.
Stary 2012-10-30, 20:12   #1212
mamm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
ten puder sypki widziałam właśnie na stronie niemieckiej, ale w Pl jeszcze na pewno nie jest dostępny. o ile w ogóle będzie. pewnie będzie, jak im się wyczerpią zapasy tej starej wersji pudru sypkiego.

kulki są na razie niedostępne. kilka osób już je kupowało z oferty świątecznej lub październikowej. ale mam nadzieję, że niedługo wrócą.
Zalogowałam się na inną ofertę i tam wyskoczył mi zupełnie inny komunikat dotyczący braków w magazynie
Poczekam do 16 listopada i pójdę do sklepu stacjonarnego...
Stary 2012-10-30, 20:14   #1213
2016070150903
Konto usunięte

coś im wariuje ostatnio system....
Stary 2012-10-30, 20:15   #1214
katarzyna_szy
Wtajemniczenie

Cytat:
Cocoon albo cokolwiek innego o cenie regularnej do 140zł- interesuje Cię ten drugi numer oferty pyb2mm12, dla przyjaciółki, też podajesz inne dane niż swoje, adres może być ten sam.
ale gdyby pani zapytała skąd masz ofertę, mówisz, że dostałaś urodzinową nr pybaba03 i stad masz blankiet dla przyjaciółki.
ale to musi być produkt z katalogu w którym cocona nie ma stąd ciągłe zamieszkanie
katarzyna_szy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 20:20   #1215
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna_szy Pokaż wiadomość
chyba jako jedyna dostałam -25zł, a wolałabym -40% wrrrr...
Ja też
Cytat:
O boshe! Jestem maniakiem! Codziennie myślę o tym żeby coś zamówić! Dziewczyny wyleczcie mnie z tego! Zamówiłem na ojca jako nowego klienta z oferty z Claudii żel kakao + krem Vegetal, z przesyłką 42zł nie całe, w gratisie błyszczyk sexy pulp + CuE
Może zrób selekcję i zamawiał tylko to, co jest ci na prawdę potrzebne? Domyślam się, że błyszczyk nie należy do tej grupy
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 20:50   #1216
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
ale to musi być produkt z katalogu w którym cocona nie ma stąd ciągłe zamieszkanie
no tak. jak zwykle w przypadku YR- zależy kto na jaką konsultantkę przy zamawianiu trafi. niektórym się udaje. ale faktycznie w zacytowanym przeze mnie fragmencie 2. postu jest napisane, że może to być produkt do 140zł z cennika (tj. cennika dołączonego do tej oferty).

a propos tych cenników i innych blankietów, dodałam takie informacje, nie wiem, czy nic nie pomieszałam, w razie czego proszę o poprawienie.

Cytat:
*jak wygląda blankiet zamówienia? przykłady: klik klik (elektroniczna wersja pojawia się przy zamawianiu przez internet- poszczególne pola są w tych samych kolorach, co w formie papierowej)
*jak wygląda katalog/ulotka dołączone do ofert wysyłkowych? przykłady: klik klik
*jak wyglądają znaczki dołączone do ofert wysyłkowych? przykłady: klik klik
*jak wygląda cennik urody? przykłady: klik klik
blankiet/katalog/ulotka/znaczki różnią się między ofertami.
cennik urody obejmuje (prawie) wszystkie produkty z oferty YR, również te spoza katalogu/ulotki. zawsze podane są w nim ceny podstawowe/regularne produktów i ich kody (5 cyfr). w zależności od oferty podane są w nim ceny promocyjne (możliwe zniżki: 2 w cenie 1/20%/30%/40%/50%/cena specjalna). w różnych ofertach są jednak różne zniżki na produkty- tym cenniki różnią się między sobą. czasami promocją 2za1 są objęte kosmetyki do twarzy, innym razem kosmetyki do demakijażu czy do ciała.
Jeśli gratisem w ofercie może być dowolnie wybrany produkt z cennika urody (np. do 140zł)- chodzi o cennik dołączony do tej oferty. Jeśli nie ma w nim produktu, który chcesz otrzymać gratis (ale mieści się w cenie do 140zł), to możesz spróbować poprosić o ten produkt, konsultantka jednak może Ci odmówić.

Czas edycji: 2012-10-30 o 20:52
Stary 2012-10-30, 20:57   #1217
alexanne
Raczkowanie

Umbra, wielkie ukłony i szacun dla Ciebie za rozpisanie dwóch pierwszych postów w tak szczegółowy i przejrzysty sposób Żeby jeszcze tylko wszystkim chciało się tam zaglądać...

YR powinno Ci płacić w kosmetykach
alexanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 21:03   #1218
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
dzwonisz i mówisz, że chcesz skorzystać z oferty nr... potem podajesz swój nr klienta i mówisz, że chcesz zaprosić kogośtam, podajesz jego dane tj. imię, nazwisko, adres, tel i jego zamówienie, a także jaki prezent jaki wybierasz dla siebie. paczka przychodzi na adres osoby zaproszonej i w niej jest Twój prezent. kuma?

ktoś parę stron wcześniej podawał, że to może być ten sam adres zamieszkania
A jak ja dzwoniłam wczoraj, to nie dość, że adres musiał być inny, to w dodatku nie mogłam złożyć zamówienia za przyjaciółkę, tylko podać dane i pani miała sama do niej zadzwonić
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 21:43   #1219
królewna z drewna
Zakorzenienie

Umbro, jeśli możesz to dopisz do listy zestawów miniatur 5ml:

Vanille Noire + Iris Noir + So Elixir edt 72918

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-30, 21:52   #1220
rudy_kot
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez koniczynka15 Pokaż wiadomość
O, to mnie zagięłaś... rzeczywiście

Ja też się właśnie zastanawiałam, bo niby jest napisane w pierwszym poście, że do 3 osób na ten sam adres można zamówić, a jak dzwoniłam do BOKu to mi pani powiedziała, że nie może być ten sam adres
Mile widziane jest zaproszenie osoby z innym adresem, ale masz prawo zamówić na max. 3 osoby z Twoim miejscem zamieszkania

Cytat:
dokładnie o to chodzi kilku dziewczynom udało się wybrać ten zapach za zaproszenie nowej osoby.
Na przykład mi!

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
Z tego katalogu możesz sobie wybrać cokolwiek do 140zł

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Umbra, kochana jakbyś dodała jeszcze kod: 72918 na pierwszą stronę. To są trzy miniaturki zapachów za 19.90 (Tendre Jasmin + MdB + SE Purple)

Edytowane przez rudy_kot
Czas edycji: 2012-10-30 o 21:53
rudy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 22:08   #1221
czerwieclipiec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudy_kot Pokaż wiadomość
Na przykład mi!
I od czego zależy na którą konsultantkę trafiamy: pory dnia? ilości osób, które na raz dzwonią? regionu?
Chętnie powtórzyłabym Twój wyczyn.
- I showered before I came here.
- ... maybe a little myrrh. Opium. You're wearing Opium.
- I got it, didn't I? Yeah.

Edytowane przez czerwieclipiec
Czas edycji: 2012-10-30 o 22:17
czerwieclipiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 22:08   #1222
seledine
Zakorzenienie

dziewczyny czy znacie jakąś dobrą ofertę z perfumkami Ming Shu? przegladając forum, nie znalazłam w ulotkach tego, możliwe że gdzieś przeoczyłam. można tylko kupić przez internet, ale to wtedy ponad stówka wychodzi, dużo.
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 22:15   #1223
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alexanne Pokaż wiadomość
Umbra, wielkie ukłony i szacun dla Ciebie za rozpisanie dwóch pierwszych postów w tak szczegółowy i przejrzysty sposób Żeby jeszcze tylko wszystkim chciało się tam zaglądać...

YR powinno Ci płacić w kosmetykach
pierwsze posty to zasługa wszystkich starych wyjadaczek. i świeżynek, które dorzucają skany i informacje coraz chętniej.

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
Umbro, jeśli możesz to dopisz do listy zestawów miniatur 5ml:

Vanille Noire + Iris Noir + So Elixir edt 72918
Cytat:

Umbra, kochana jakbyś dodała jeszcze kod: 72918 na pierwszą stronę. To są trzy miniaturki zapachów za 19.90 (Tendre Jasmin + MdB + SE Purple)
robi się, ale która opcja jest poprawna?

próbowałam sprawdzić w ofercie świątecznej, ale nie ma nazw perfum, poza tym wchodzi z ceną 29,90.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
dziewczyny czy znacie jakąś dobrą ofertę z perfumkami Ming Shu? przegladając forum, nie znalazłam w ulotkach tego, możliwe że gdzieś przeoczyłam. można tylko kupić przez internet, ale to wtedy ponad stówka wychodzi, dużo.
oferta wysyłkowa na październik i na święta 2012. możesz w nich kupić Ming Shu ze zniżką 50%.

MING SHU WODA PERF.SPRAY 50ML Kod 15734
135 zł -50%
67.5 zł
MING SHU WODA PERF.30ML Kod 15879
75 zł -50%
37.5 zł
woda toaletowa jest niedostępna w esklepie i w wysyłkowej Przepraszamy, wybrany produkt jest w tej chwili niedostępny. (MING SHU WODA TOAL.SPRAY 50ML)

Czas edycji: 2012-10-30 o 22:18

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-30, 22:17   #1224
seledine
Zakorzenienie

Cytat:

robi się, ale która opcja jest poprawna?
u mnie na broszurce 72918 jest Iris Noir, Vanille Niore, So Elixir.

oprócz tego 73682 to 5 kolorów szminiki w wersji mini: apetyczny orzech, iskrzący fiolet, malina, herbaciany róż, połyskująca czerwień
Stary 2012-10-30, 22:20   #1225
rudy_kot
Wtajemniczenie

Umbra, to żeś mnie zagięła Ja mam w nowym katalogu tę wersję którą podałam i dokładnie pod tym numerkiem... Więc nie wiem co oni znowu modzą... Bo z pewnością Królewna z drewna również podała dobrą wersję.

Osobiście wolę zestaw pojawiający się u mnie. Hmm... czy to możliwe, żeby zależało od nr klienta? Zaraz wklepię u siebie i sprawdzę co się wyświetla

edit: u mnie na kopercie taki zestaw widnieje...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Top.bmp.jpg (84,6 KB, 47 załadowań)

Edytowane przez rudy_kot
Czas edycji: 2012-10-30 o 22:24
rudy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 22:22   #1226
seledine
Zakorzenienie

Cytat:

oferta wysyłkowa na październik i na święta 2012. możesz w nich kupić Ming Shu ze zniżką 50%.

MING SHU WODA PERF.SPRAY 50ML Kod 15734
135 zł -50%
67.5 zł
MING SHU WODA PERF.30ML Kod 15879
75 zł -50%
37.5 zł
woda toaletowa jest niedostępna w esklepie i w wysyłkowej Przepraszamy, wybrany produkt jest w tej chwili niedostępny. (MING SHU WODA TOAL.SPRAY 50ML)

kurczę, szkoda, że nie można dwóch promocji wklikać skorzystałabym jeszcze z tej że do 31 pażdziernika -50zł przy zakupach powyżej 129zł i bym się obkupiła po wszystkie czasy

Tak w ogóle to zaczyna się robić nieciekawie, codziennie kilka razy przeglądam oferty co by tu sobie znowu zamówić, mimo że tak naprawdę wszystkie potrzebne kosmetyki mam... Yves Rocher wciąga, ratunku
Stary 2012-10-30, 22:24   #1227
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
u mnie na broszurce 72918 jest Iris Noir, Vanille Niore, So Elixir.

oprócz tego 73682 to 5 kolorów szminiki w wersji mini: apetyczny orzech, iskrzący fiolet, malina, herbaciany róż, połyskująca czerwień
dzięki dopisałam miniatury perfum i szminek.

Czas edycji: 2012-10-30 o 22:25
Stary 2012-10-30, 22:26   #1228
rudy_kot
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki dopisałam miniatury perfum i szminek.

edytowałam post i wrzuciłam załącznik, więc pewnie obie wersje są poprawne dwa posty wyżej to może dopisz obie
Stary 2012-10-30, 22:31   #1229
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
kurczę, szkoda, że nie można dwóch promocji wklikać skorzystałabym jeszcze z tej że do 31 pażdziernika -50zł przy zakupach powyżej 129zł i bym się obkupiła po wszystkie czasy
ale ta promocja -50zł przy zakupach od 129zł to w esklepie. a ja napisałam Ci o ofertach wysyłkowych.

Cytat:
edytowałam post i wrzuciłam załącznik, więc pewnie obie wersje są poprawne dwa posty wyżej to może dopisz obie
dopisałam obydwie wersje. ciekawe o co chodzi. w której to ofercie dostałyście?
Stary 2012-10-30, 22:34   #1230
rudy_kot
Wtajemniczenie

Umbra, ja dostałam z magazynem urody jesień zima Tam gdzie gratis jest elixir Aktywator Młodości
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości