|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia no to super że i tym razem cię zalało.
Ja dziś byłam w szkole, było przedstawienie (opowieści wigilijne ), występowali uczniowie z podstawówki i gimnazjum. Trwało to całą godzinę, ale było warto. Super było i wystrój i recytacje, ogólnie - jak zawodowcy. Nawet nauczyciele w chórze zaśpiewali kolędy. Był też kiermasz, no i wywiadówki. u nas w domu prawie wszyscy kaszlący. Tz dziś przyszedł do domu z temperaturą. Aktualnie najzdrowsi to Krystian i Karolek, pytanie jak długo. Ja dziś też nie włączam wampirków, nie będę ryzykować kolejnych koszmarów nocnych. W piątek idziemy z tz na koncert kolędowy i spotkanie ze znajomymi |
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi, mnie zawsze zalewa
teraz cos sie popertolilo, ze mialam 5 dniowa obsuwe w terminie. NIe przywyklam do tego. Musze gienia odwiedzic w przyszlym miesiacu i sprawdzic swoje podwozie
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia a jak twój tz nie przyzwyczaił się do myśli - że może zaciążyłaś
![]() może się lekko rozczarował, że jednak cię zalało |
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie pocieszyłyście mnie bo myślałam, że może po nocach macie podobnie (ja tak mam przez pierwsze dwie noce). Chyba nie mam się co dziwić moim anemiom. Baby szok wstałam 8.23
|
|
#1206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
moje dzieciaki lepsze po antybiotyku Cytat:
Cytat:
bo ja nie mogę bo mam uczulenie Cytat:
|
|||
|
|
|
#1207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moj TZ sie nie zawiodl, ze dostalam okres, raczej w druga strone. Jak zaczne mu leb suszyc, ze chce drugie, to sie oswoi z mysla i sie zgodzi. Bo tak bylo z pierwszym ![]() W przyszlym roku, moze jakos pod koniec moze sie uda zaciazyc, chyba ze Los postanowi inaczej ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() Ja dzis w domu, wizyta o 14.30. Zapisala mnie z wielka bida, bo lekarka od Piotrka chora ![]() Ide do takiej, ktora nie za bardzo darze uczuciem, bo czasami jest wredna ![]() Ale nie mam wyjscia. Wzielam dwa dni chorobowego, przynajmniej porobie sobie to co mi stoi w domu i moze uda mi sie przetrzec ze 3 okna
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
i oto wlasnie chodzi
![]() my mamy zywa, pierwsza duza we wlysnym domu. Ladna jest nawet powiem nieskromnie a wybieralismy na szybko ![]() Anisia masz plany ciazowe? Nie wierze ![]() Trzymam kciuki zeby wypalillo w takim razie ja planow nie mam, nie potwierdzam, nie zaprzeczam, bedzie co bedzie |
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ jeszcze nie wie, ze z planu nie zrezygnowalam. Bo poki co mu nie truje
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko u mnie z Tztem odwrotnie niz u Ciebie - chcialby najlepiej na juz
|
|
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a różnica wieku najlepsza! dla mnie
|
|
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Anisia kochana może i powinnam, ale to kolejne hormony dla mnie, a tego nie chcę
Baby mam taką ochotę na coś ostrego... Zabije mnie ten pms najlepiej zjadłabym skrzydełka z kfc lub pizzę z mega czosnkowym sosem.---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
No tak Kasia, zapomnialam, ze ty lykasz juz jakies. wspolczuje ci kochana
mnie az tak nie chlusta i takiej masakry jak opisujesz to nigdy nie mialam wrocilam z piotrkiem od lekarza, nie ma tragedii, ale brzydkie gardlo, dala antybiotyk, zeby sie te bakterie odpierniczyly z nosogardzieli. W sumie ostatni antyk mial dobry rok temu, wiec nie jest zle. Przerwa swiateczna dobrze mu zrobi, to mam nadzieje, wyjdzie na prosta. W lutym wybywamy na tydzien nad morze, wiec tez licze na dobry wplyw powietrza. Niech mrozno bedzie, to dla dziecka w sam raz ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- tak! Jowiszowa! licze na dobry wplyw twojej mamy, a nuż mi go przekona Ja sie moge w pieluchy pobawic, jak bede miala 6 latka w domu pytanie czy moj Szanowny zechce mnie zaplodnic
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2012-12-20 o 21:17 |
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
choinka 3 metrowa
![]() 3,5h ja ubieralam ![]() jutro wymieniamy niebieskie lampki na biale ![]() bo te pasuja jak piesc do oka 20121220_192047.jpg20121220_192140.jpg20121220_192333.jpg
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
yyy. moja mama namawiała mocno małża Anisi
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ja tylko ubralam i zuzylam 800 lampek i nadal brakuje, bo niebieskie powiesilam, zeby lyso nie bylo, jutro sie je wymieni
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Łooooooo Anisia ale wielgasna! Cudnie
chcialbym miec gdzie taka postawicczesc jestem w pracy. Jesli bedzie koniec swiata to mam nadzieje ze nie w godzinach pracy mam wolne dopiero w sobote, za to cale 7dni musze jeszcze wymyslic jakis prazent dla tz-ta. Tak juz wszystko mam aaaaa nie mam spodni, bo chcialam jakies rurki na wigilie
|
#1219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co wiem, to takusna wolalaby nie przetrwac
a dzis discovery wymiata z programami, same o apokalipsie swira dostaja z tym a napisane, ze nikt nie zna dnia i godziny
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
zwierzęta wyczują
a ten mój leży tu koło mnie, mruczy, właśnie pościel pougniatał. sory, ale końca nie będzie ostatnio Fila tylko zmiana misek ruszyła. zapomniałam ost. od mamy jego kompletu i dałam mu inną, plastikową, miskę do wody. co z nią wyprawiał 2 tyg., myślałam,że mnie strzeli bo ciągle woda rozlana, a raz po pracy zastałam michę do góry dnem na środku kuchni
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-12-20 o 21:57 |
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak juz na mnie patrzy i wiem ze ma sie odezwac, to mowie kategoryczne "NIE" nie wiem czy kuma, ale dziala, bo zrezygnowany wraca z powrotem tam gdzie lezal
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nadaje sie do ciezkiej pracy a ktos by ten bajzel musial posprzatac
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
jaki koniec świata
ja mam zapasów mleka na miesiąc, tż sie mnie pyta, czy to na koniec świata się tak przygotowałam jak zajrzał do spiżarni , a ja mu " po co na koniec świata ? jak rypnie, to po co mi mleko w zapasie no, ale jak mogłam przegapić promocję na łaciate za 1,95 ![]() ![]() byłam dziś na mieście, myślę sobie wdepnę do reserved może reklamacja rozpatrzona a paniusia mi sprawdza, i mówi, ooo ,ale nie minęło jeszcze 14 dni, ja jej mówię, wiem minęło 10 ale może jest już jakaś decyzja , a ona nie, zapraszam po 14 dniach, a ja jej ok, to w takim razie w wigilię mam przyjść i bedzie już wszystko wiadomo, a ona , tak w wigilię, bo to 14 dzień jeszcze mi tż truje, po co było reklamować, on teraz nie ma kurtki, a kurtek w sklepie juz nie ma, w czym on będzie chodził itp.gorzej jak z dzieckiem ![]() ![]() a przyszła mi kurtka z C&A,ale jakis dziwacznie leży, może jest o rozmiar za duża ![]() tak sobie dumam, czy by mi jej krawcowa nieco nie zwęziła gdzieś na grzbiecie ![]() bo ogólnie, to ok, puch i pierze, do kolan, za 62 zl z przesyłką mnie kosztowała, to żal odsyłać tylko zasugerowałam się radami na forum, co do rozmiaru, że niby taki zaniżony, że na 40 brać dwa nr większą, ale lipa, bo mi się to nie sprawdziło tż mówi, że ok leży, ale ja jakoś nie mam od razu zachwytu i taką mam oto rozterkę
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
Anisia śliczna choinka, mnie się się podoba My też mamy w pokoju żywą, ale malutką, mama ma u siebie taką średnią, babcia na górze dużą i brat też malutką żywą. Cała chacjenda zachoinkowana Ja mam już wszystkie ciuchy na święta, kombinowałam i wszystko zdążyło dolecieć przed świętami, choć z jedną bluzką i sweterkiem miałam wątpliwości ![]() Miłego dnia babeczki! Aaaaaaaaaaa Laski widziałyście to! : http://www.youtube.com/watch?v=TNwkfD61WXo Po prostu pogrom! Tyle, że ja uważam że nie tylko radomianie się tak popisują. Cała Polska jest pełna takich ludzi (of course nie wszyscy są tacy, ale spora ilość osób na pewno
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2012-12-21 o 08:17 |
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Dosyć szybko im to szło a może stwierdzili po co to komu jak koniec swiata idzie
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
elo. a ja w domu, rano brałam urlop na żądanie.
mieliśmy atrakcje z wymiotowaniem od 23. do 4tej rano teraz moja bida leży i ogląda bajki. Na razie polecę na smekcie i probiotyku, nie zapisuję jej do lekarza. w przedszkolu na razie ataku jelitówki nie zanotowały więc może jest jedną z pierwszych w podstawówce na osiedlu już było pogrom |
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuu, zdrówka Igusiowej
![]() A ja młodemu sprzedałam wirusa opryszczki wyszła mu dziś bulwa pod dolną warga Jestem taka zła, że zaraz mnie ze złości rozerwie
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

ale zaraz potem zaczęłam brać tabsy, z przerwą na ciążę. biorę jakoś od 2001
teraz jedynie czuję brzuch ze 2 dni przed
To nie pocieszyłyście mnie bo myślałam, że może po nocach macie podobnie (ja tak mam przez pierwsze dwie noce). Chyba nie mam się co dziwić moim anemiom. 

bo ja nie mogę bo mam uczulenie