O blogerkach plotkujemy, na poziomie obgadujemy! Część VII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-04, 21:48   #1201
AtomowaBomba
BAN stały

Dot.: O blogerkach plotkujemy, na poziomie obgadujemy! Część VII

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
miałam tak samo! raz weszłam na tego bloga i szybko puściłam tą stronę bo nie orientowałam się co i jak i gdzie, gdzie kliknąc, gdzie posty

beznadzieja
I niestety zauważyłam, że coraz więcej blogerek zmienia sobie szablony na taki styl wszystkiego na jednej stronie a ty klikaj jak głupia tylko na to co cię ciekawi i otwieraj dalej jak głupia osobne okienka
AtomowaBomba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-04, 22:27   #1202
smerfetk_a
Żona Gargamel

Zastanawiałyście się co robi Honey - bardzo możliwe, że kojarzycie z radia te super-irytującą piosenke:
http://www.youtube.com/watch?v=j6B5znzkAPo
taka dramatyczna, ahh No i w teledysku jest osławiony Zombie Boy (boje sie tego kolesia)

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-04, 23:10   #1203
Loouisse
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Zastanawiałyście się co robi Honey - bardzo możliwe, że kojarzycie z radia te super-irytującą piosenke:
taka dramatyczna, ahh No i w teledysku jest osławiony Zombie Boy (boje sie tego kolesia)
pierwszy raz słyszę
Loouisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-04, 23:50   #1204
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
z każdą sesją wygląda coraz gorzej.. przebrana jest a nie ubrana, zgubiła siebie odkąd założyła bloga.. i ten kolor włosów, mocno ją postarza, wygląda sztucznie i nie pasuje do niej zupełnie a miała tak naturalnie wyglądające włosy jeszcze niedawno..

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez AtomowaBomba Pokaż wiadomość
Mnie zawsze zastanawiało: a gdyby nie była na wózku, też by robiła takie wrażenie? Ot ładna blogerina, co ładnie maluje siebie, taka jakich pełno
na mnie robi wrażenie jej uroda, to jak potrafi to podkreślić - takich blogerek akurat jest kilka na krzyż no i ma wyjątkowe zdolności, też rzadko na takie trafiam. na plus są jeszcze piekne zdjęcia, takie zachęcające, że sama bym chciala, żeby mnie tak ktoś wymalował też bardzo rzadko mam takie odczucia oglądajac blogerki - makijażystki. niepełnosprawność zupełnie nie wplywa na moje zdanie
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 02:34   #1205
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
haha, też to pamiętam jejku, jak dobrze, że już nie ma mody na dzwony, to się nie widuje tego paskudztwa na ulicach
Niestety w sumie moda wróciła, chociaż gwiazdki się tak noszą itd. Ale nie przyjęła się do końca wśród 'prostego ludu' Ale sądzę, że jeszcze dzwony i inne szerokie spodnie powrócą

Ja tam nosić nie zamierzam, może zrobię zapasy spodni o wąskiej nogawce dopóki istnieją

---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ----------

Cytat:
Ok, ja rozumiem, że się "zakochała w nim" itd
Ale 3500zł za psa?? Jest tyle zmarzniętych psiaków w schroniskach, że mnie z kolei szlak trafia, że ludziom tak odwala na punkcie rasowych, z papierkami i cholera wie czym jeszcze
Mam takiego ze schroniska, jest najbardziej wdzięcznym i kochanym stworzonkiem...
Też popieram adopcję, ale jeśli ktoś ma ochotę na daną rasę to jego sprawa. Ważne, żeby to nie było z jakiejś pseudohodowli.

---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Loouisse Pokaż wiadomość
nie podoba mi się ten artykuł. W ogóle to najeżdżanie na blogerki, że sie sprzedają, mi się nie podoba. Jak ktoś jest obrotny, z inicjatywa, stara się zarobić, to zaraz go skrytykują. Najlepiej jak młodzież stoi w kolejce do pośredniaka, albo pracuje za marne grosze. Bo jak mnie źle, to niech i tobie też będzie źle.
Taa, najlepiej byłoby żeby wszyscy robili wszystko za darmo, dla rozrywki

Ja rozumiem, że chcą zarabiać itd. O ile te reklamy jakoś pasują do bloga. Bo wyobraźcie sobie np porównanie mleczek do czyszczenia w cosmopolitan czy ranking wibratorów w Pani domu

No i jeszcze nie lubię oczywiście jak się wmawia, że te źle wyprofilowane szpilki z ekoskóry są idealne na długi spacer w upalny dzień itp

---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Lisciolaz Straszliwy Pokaż wiadomość
Zgadzam się . Lubię odwiedzać jej bloga, niektóre elementy mogą być niezłą inspiracją [z wyjątkiem niektórych pomysłów na sesję]. Mieszkanie ma baardzo stylowe, podziwiam

Poza tym, ja tam widzę przede wszystkim ciekawą osobowość i pasję. Jej blog uważam za sto razy ciekawszy niż twory tych wszystkich topblogiń, których nicków nie byłabym w stanie przyporządkować do gęb.

Jeśli chodzi o wnętrza to w takim bym się w czuła przygnębiona. Ale fajnie, że ma pasję i zajęcie tj wyszukiwanie odpowiednich elementów wystroju itd

---------- Dopisano o 02:34 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Gymnich Pokaż wiadomość
niesamowita dziewczyna...

http://dominikabudzynska.blogspot.com/
Nie zaglądam, bo czuję jakąś presję, żeby pozytywnie oceniać ten blog, bo jeździ na wózku, a ma odwagę mieć bloga itd. I żeby podziwiać, że się nie poddaje, bla, bla, bla. A ja marudzę, że to i tamto..
Do niej samej nic nie mam, chodzi mi o takie 'głosy społeczeństwa' w mojej głowie:P

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-12-05 o 02:35
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 08:51   #1206
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Niestety w sumie moda wróciła, chociaż gwiazdki się tak noszą itd. Ale nie przyjęła się do końca wśród 'prostego ludu' Ale sądzę, że jeszcze dzwony i inne szerokie spodnie powrócą

Ja tam nosić nie zamierzam, może zrobię zapasy spodni o wąskiej nogawce dopóki istnieją

---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ----------

Też popieram adopcję, ale jeśli ktoś ma ochotę na daną rasę to jego sprawa. Ważne, żeby to nie było z jakiejś pseudohodowli.

---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ----------

Taa, najlepiej byłoby żeby wszyscy robili wszystko za darmo, dla rozrywki

Ja rozumiem, że chcą zarabiać itd. O ile te reklamy jakoś pasują do bloga. Bo wyobraźcie sobie np porównanie mleczek do czyszczenia w cosmopolitan czy ranking wibratorów w Pani domu

No i jeszcze nie lubię oczywiście jak się wmawia, że te źle wyprofilowane szpilki z ekoskóry są idealne na długi spacer w upalny dzień itp

---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ----------

Jeśli chodzi o wnętrza to w takim bym się w czuła przygnębiona. Ale fajnie, że ma pasję i zajęcie tj wyszukiwanie odpowiednich elementów wystroju itd

---------- Dopisano o 02:34 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ----------

Nie zaglądam, bo czuję jakąś presję, żeby pozytywnie oceniać ten blog, bo jeździ na wózku, a ma odwagę mieć bloga itd. I żeby podziwiać, że się nie poddaje, bla, bla, bla. A ja marudzę, że to i tamto..
Do niej samej nic nie mam, chodzi mi o takie 'głosy społeczeństwa' w mojej głowie:P

to się chyba da oddzielić od siebie? ja pierwszy raz trafiajac na jej bloga nie mialam pojecia, że jest niepełnosprawna, dopiero na którejś stronie zobaczyłam, że jeżdzi na wózku i byłam zaskoczona.. zanim dotarłam to takiego zdjęcia zdazyłam się zachwycić jej umiejętnościami. może właśnie o to chodzi - ocene niezdeterminowaną faktem, że jest to osoba niepełnosprawna której należy wspołczuć. swoja drogą, radzi sobie w życiu lepiej niż wiekszość pełnosprawnych ludzi coś mi sie wydaje
Stary 2012-12-05, 09:18   #1207
After eight
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chorea Pokaż wiadomość
ja BYLAM PRZEKONANA ze ona grala w rodzinie zastepczej
A nie grała?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-05, 09:40   #1208
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Wiem, co masz na myśli, ale tak jak napisała evvelinek - to można oddzielić. Przynajmniej mi się udało na przykład odnośnie do niewidomego śpiewaka w "Mam Talent", który mnie nie zachwycił.
A Dominika jest bardzo ładna.

Cytat:
Napisane przez After eight Pokaż wiadomość
A nie grała?
Kto?
Stary 2012-12-05, 10:11   #1209
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez vanilla_kate Pokaż wiadomość
ale ja tam tej zmysłowości nie widzę na tych zdjęciach
A czy ja mówiłam, że zmysłowa? Po prostu w końcu schludnie ubrana

Cytat:

Od dłuższego czasu temperatura na zewnątrz jest masakryczna a ta laska robi sesję "zimową" z trampkami na cienkiej gumowej podeszwie,
Czepiasz się. Mam trampki z futerkiem w środku i są ciepłe

Cytat:
Podoba mi się pierścionek

Cytat:
Napisane przez Gymnich Pokaż wiadomość
niesamowita dziewczyna...

http://dominikabudzynska.blogspot.com/
Hm, śliczne makijaże, ale nie wiem na ile to rzeczywistość a na ile podkręcenie kolorów i kontrastów w programie.
Niemniej zazdroszczę umiejętności

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 12:18   #1210
After eight
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość

Kto?
Nu, ta Kazadi
Stary 2012-12-05, 12:35   #1211
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Bardziej nieczytelnego bloga to jeszcze nie widziałam.
A wg mnie układ jest fajny, wyróżnia się wśród jednakowych klonów.

http://www.karinainfashionland.com/2...t-will-be.html

Przygarnęłabym klasyczną spódnicę i bluzkę oraz kolczyki
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 12:51   #1212
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
A to chyba dość stare już jest, gdzieś mi kiedyś w tv mignęło.
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 14:40   #1213
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość
A to chyba dość stare już jest, gdzieś mi kiedyś w tv mignęło.
im nowsze tym gorsze dziś posluchalam 30 sek nowej piosenki i jak na obecne czasy i to co teraz "modne" jeśli chodzi o muzyke to jakiś to dziwny twór jest przydałoby się by ktoś inny dla niej robił piosenki, a ona tylko je śpiewała, bo za bardzo widać w nich robote i pomysły młodego, średnio zdolnego i nie mającego wyczucia dziewczęcia może wtedy byłaby znośna.
Stary 2012-12-05, 15:14   #1214
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
im nowsze tym gorsze dziś posluchalam 30 sek nowej piosenki i jak na obecne czasy i to co teraz "modne" jeśli chodzi o muzyke to jakiś to dziwny twór jest przydałoby się by ktoś inny dla niej robił piosenki, a ona tylko je śpiewała, bo za bardzo widać w nich robote i pomysły młodego, średnio zdolnego i nie mającego wyczucia dziewczęcia może wtedy byłaby znośna.
Nie mam pojęcia, nie słucham takich cudów i tych innych tam teraz modnych, ale że coś kombinuje z tym wydziaranym, to już grzmieli wszędzie dawno temu ; )
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 15:35   #1215
agniesikk
Zakorzenienie

No i dobrze, niech działa tak dalej, to zniknie jak Doda;-)
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-05, 16:00   #1216
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

http://www.zombiesamurai.pl/post/366...-sprzedaly-sie autor krytykuje ten słynny artykuł z onetu o szafiarkach, warto przeczytac
Stary 2012-12-05, 16:10   #1217
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
http://www.zombiesamurai.pl/post/366...-sprzedaly-sie autor krytykuje ten słynny artykuł z onetu o szafiarkach, warto przeczytac
Ani onet, ani ten autor niczym nie zabłysnęli moim zdaniem. Nic odkrywczego.
Stary 2012-12-05, 16:30   #1218
AtomowaBomba
BAN stały

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość

Czepiasz się. Mam trampki z futerkiem w środku i są ciepłe
Nie czepiam się po prostu nie miałam dobrego doświadczenia z takim obuwiem jesienią a co dopiero zimą. Mówisz, że ciepłe? A to miła niespodzianka Serio nie marznie się od podłoża przy tak cienkiej podeszwie?

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Ani onet, ani ten autor niczym nie zabłysnęli moim zdaniem. Nic odkrywczego.
Doszłam do podobnych wniosków. To mi przypomina kretyńskie artykuły o "zakazie rytualnego uboju w Polsce", tam też dziennikarze pisali takie głupoty, że głowa boli. Dziennikarstwo spada na psy i poziomem polszczyzny w artykułach i poziomem merytorycznej wiedzy. I od kogo ja, prosty człowiek po prostej maturze mam się uczyć?
AtomowaBomba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 16:33   #1219
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Nie czepiam się po prostu nie miałam dobrego doświadczenia z takim obuwiem jesienią a co dopiero zimą. Mówisz, że ciepłe? A to miła niespodzianka Serio nie marznie się od podłoża przy tak cienkiej podeszwie?

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Ja mam ocieplane conversy, nie noszę ich często, ale dają radę Na aktualną pogodę są ok.

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-05, 16:58   #1220
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:

Pamiętam, pamiętam- nie da się zapomnieć znamiennych słów :" kolejny raz słyszę strzał w mojej głowie" (jak to słyszę to ja mam ochotę sobie strzelić w łeb)

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
z każdą sesją wygląda coraz gorzej.. przebrana jest a nie ubrana, zgubiła siebie odkąd założyła bloga.. i ten kolor włosów, mocno ją postarza, wygląda sztucznie i nie pasuje do niej zupełnie a miała tak naturalnie wyglądające włosy jeszcze niedawno..

zgadzam sie z każdym słowem

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Nie zaglądam, bo czuję jakąś presję, żeby pozytywnie oceniać ten blog, bo jeździ na wózku, a ma odwagę mieć bloga itd.

też tak mam

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 17:20   #1221
vanilla_kate
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Nie to miałam na myśli - Kamila w poście napisała coś w rodzaju, że "sesja jest bardzo zmysłowa i kobieca", natomiast ja tam zmysłowości nie dostrzegam

vanilla_kate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 17:37   #1222
Loouisse
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Ja mam ocieplane conversy, nie noszę ich często, ale dają radę Na aktualną pogodę są ok.
A ja mam nieocieplane i też dają radę. Nie siedzę przecież na dworze po parę godzin.
Stary 2012-12-05, 18:42   #1223
monicar
Zakorzenienie

Ciekawy raport o blogosferze http://hatalska.com/2012/11/19/blogo...iznesu-raport/
Stary 2012-12-05, 18:46   #1224
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam nieocieplane i też dają radę. Nie siedzę przecież na dworze po parę godzin.
To co Ty, 3 kroki na zewnątrz stawiasz? ;-) Przecież czasem trzeba wyjść z domu na dłużej czy chociażby na spacer się wychodzi.
Stary 2012-12-05, 19:12   #1225
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
W nieocieplanych bym pewnie nie wytrzymała, ale w takich http://allegro.pl/converse-trampki-n...822817355.html nawet przy -15 bywałam na spacerze z psami i stóp nie odmrozilam

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 19:24   #1226
kobietasukcesu
zawsze mam racje

http://4.bp.blogspot.com/-KRtXo36Rbq...0/DSC_0150.jpg

Szeroki płaszcz+ za szczupłe nogi- daje to dziwny kontrast, nogi wyglądają jeszcze chudziej. Mnie się nie podoba

Buty też za ciężkie.

--
www.flickr.com/photos/83843104@N05/8215439420/
Jak dla mnie ten zestaw dodaje 30 lat:P

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-12-05 o 19:27
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 19:57   #1227
Krafcik
Rozeznanie

zauważyłam,że Kama ce lepsze ciuchy to wyprzedaje pomijając oczywiście kilka koszmarków.
Krafcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 20:03   #1228
Loouisse
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
To co Ty, 3 kroki na zewnątrz stawiasz? ;-) Przecież czasem trzeba wyjść z domu na dłużej czy chociażby na spacer się wychodzi.
Na dłuższe spacery ich nie zakładam, ale dziś poszłam w nich na zakupy i nic mi się nie stało. Do pracy w razie konieczności też mogłabym je założyć, bo droga do przystanku zajmuje mi 5 minut góra. Nie przesadzajcie, jeszcze tak zimno nie jest
Stary 2012-12-05, 20:19   #1229
Kamcix
Raczkowanie

Cytat:
Na dłuższe spacery ich nie zakładam, ale dziś poszłam w nich na zakupy i nic mi się nie stało. Do pracy w razie konieczności też mogłabym je założyć, bo droga do przystanku zajmuje mi 5 minut góra. Nie przesadzajcie, jeszcze tak zimno nie jest
Ja też chodze w zwykłych trampkach i nic mi nie jest.

Kamcix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 20:29   #1230
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
A no chyba, że tak, bo myślałam, że to Twoje buty cywilne i czy -20 czy więcej, to i tak w nich chodzisz na dłuższe trasy
Co Ty, ja już w pancernej odzieży, szalik, czapka, dwie pary rękawiczek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości