Brak orgazmu, problemy z orgazmem - wątek zbiorczy - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-11-18, 07:13   #1201
Yennefer92
Zadomowienie

Dot.: Brak orgazmu, problemy z orgazmem - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Frezja__ Pokaż wiadomość
A no chyba że tak. Po pierwszym stosunku i żal że się nie ma ^^ Ja odnoszę się tylko do dłuższego okresu współżycia xD
Wtedy to i ja jestem sfrustrowana .
Yennefer92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 08:56   #1202
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Po 5 latach? Może jest jeszcze dla mnie nadzieja
No pewnie, że jest! a może po prostu masz mało wrażliwe ścianki pochwy. To nawet nie zależy od tego, czy jest ciasna, czy nie.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 18:45   #1203
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
No pewnie, że jest! a może po prostu masz mało wrażliwe ścianki pochwy. To nawet nie zależy od tego, czy jest ciasna, czy nie.
Dawno doszłam do takiego wniosku. Potrzebuję silnych pchnięć by coś czuć i bardzo silnych by było przyjemnie. Trochę wymagająca jestem pod tym względem
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 19:07   #1204
Rufna
Raczkowanie

Cytat:
Dawno doszłam do takiego wniosku. Potrzebuję silnych pchnięć by coś czuć i bardzo silnych by było przyjemnie. Trochę wymagająca jestem pod tym względem
Ja mam podobnie, co prawda waniliowy seks(w sensie o tych delikatnych ruchach) jest przyjemny, ale nawet dość często zdarza się, że na przyjemności się kończy. A ten ostrzejszy jeszcze nigdy nie sfinalizował się brakiem orgazmu.
Stary 2014-11-21, 18:02   #1205
iluzja92
Przyczajenie

Hej
Czytam i czytam Was od jakiegoś czasu i tym razem postanowiłam się odezwać
Podobnie jak Frezja, czuję takie fajne podniecenie w momencie dość mocnych pchnięć co mnie mega jara, ale kończy się tym, że moj facet... kończy. Albo bardzo się podniecam kiedy on dochodzi

Jednak własnie głównym moim problemem jest to , że nie mam orgazmu. Od jakiegoś czasu udało się nam.. a właściwie mi... mieć orgazm łechtaczkowy w jego obecności ( przy pomocy wibratora)
Kolejną też sprawą jest to, że ja nigdy nie jarałam się seksem, nigdy nie miałam mega ochoty na seks, nie jara mnie np. mój facet, w sensie takim, że np. o - widzę go bez koszulki i od razu szał macicy na ulicy
Dużo też jak byłam młodsza się masturbowałam, podobają mi się też nagie kobiety - ale tylko w filmach. NIgdy nie miałam przygody seksualnej z kobietą, amój obecny jest moim pierwszym partnerem seksualnym...
Czasami właśnie z tego powodu wydaje mi się, że jestem bi.

Lubię się kochać, ale ... nie napalam się nim. Wolę np. się pomasturbować niż kochać się - szybciej dochodzę... No i wiadomo cały czas powoduje to u mnie frustrację. Mój facet rozkłada się przede mną a ja mam ochotę np. oglądać telewizor. Czasami nawet mnie to denerwuje jak się do mnie klei..
Kocham go strasznie, nie chcę przestać z nim być, bo przecież nie to jest w życiu najważniejsze
iluzja92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-22, 12:38   #1206
201607040946
Konto usunięte

Możesz go kochać najmocniej na świecie, ale jeśli nie ma pożądania, seks będzie po prostu seksem. Technicznie niby wszystko ok, ale nie ma tej iskry.
No i piszesz, że to twój pierwszy partner. Nie wiem, czy bycie bi cokolwiek zmienia, może po prostu nie ten facet. Podejrzewam jednak, że po prostu masz niskie libido (piszesz, że nigdy nie jarałaś się seksem), i to jest akurat całkiem normalne.
Stary 2014-11-25, 17:38   #1207
Equum
Przyczajenie

Ja mam problem z orgazmem praktycznie w każdej pozycji jeżeli chce dojść to tż musi siedzieć a ja wtedy na nim ale orgazm wiem, że przy tej pozycji mam przez pocieranie łechtaczki..Czasami jest mi go żal bo on się tak bardzo stara a lubi się kochać w innych pozycjach bo ta jest dla niego najbardziej nie wygodna(tak twierdzi)..

Cytat:

mam to samo... Tylko problem w tym, że tż nie daje rady tak długo a ja jednak trochę czasu potrzebuje.. cholera jak żyć

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-25, 19:04   #1208
kizdaM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Equum Pokaż wiadomość
mam to samo... Tylko problem w tym, że tż nie daje rady tak długo a ja jednak trochę czasu potrzebuje.. cholera jak żyć
Ja też tak mam ... ehhh ... a to jednak dla Tż też męczące więc wiadomo, ze długo nie da rady ... no ale cóż trzeba próbować inaczej na razie nic nie dochodzi do skutku, wcześniej przes tabsy, teraz zmieniłam i czuć różnicę, ale mam za dużo stresu i ciągle coś zaprząta mi głowę :/
kizdaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 13:35   #1209
cuuukiereczek77
Przyczajenie

GG do cuuukiereczek77

Dziewczyny, a może potraficie mi podpowiedzieć, czemu to właśnie pobudzanie mojej łechtaczki jest dla mnie bardzo silnym doznaniem, tak silnym, że po prostu zaraz odsuwam rękę partnera, bo wytrzymuję tak tylko kilka sekund... Jest bardzo przyjemne, ale chyba aż za...
cuuukiereczek77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-14, 16:10   #1210
histydyna91
Raczkowanie

Kiedy przychodzi radość z seksu?

Nie cały tydzień temu rozpoczęłam ze swoim partnerem współżycie (konkretniej mówiąc to był mój pierwszy raz w ogóle). Problem w tym, że kompletnie nie odczuwam jakieś wielkiej przyjemności z tego. Nie odczuwam bólu, ale "nie mam motyli". Jego pieszczoty są miłe i przyjemne, ale że tak powiem liczyłam na "bum". Etap pieszczot mamy już w miarę dobrze rozwinięty, znamy swoje ciała, jednak nie aż tak dopracowany by gwarantował szczytowanie. Mój chłopak reaguje na mnie niesamowicie dobrze, natomiast ja... Nie wiem, czy muszę się tego nauczyć, przyzwyczaić ciało, odprężyć i nie myśleć, nie analizować? Do seksu oralnego w moim kierunku nie potrafię się przekonać. Sprawianie przyjemności w oralny sposób jemu mnie cieszy, natomiast nie umiem się przełamać by to on pieścił mnie w taki sposób. Poza tym on strasznie szybko dochodzi, kiedy dochodzi do penetracji... Mówi, że to dlatego że "jestem ciasna", no cóż rozumiem, ale... Czy żele pomogą? A może po prostu czas, a sama mam zbyt duże wyobrażenia na temat tego, co powinnam czuć i w jaki sposób. Czy fakt, że zdarzało mi się samej masturbować może mieć na to jakiś wpływ? On działa na mnie niesamowicie przed rozpoczęciem jakichkolwiek działań, a później jest coraz słabiej. To też od dnia zależy. Czasem odczuwam intensywniej, ale to wciąż nie to, czego... oczekuję, chcę?
On też odczuwa trochę frustracji, że nie umie mi dać orgazmu, bo nie udaję tylko mówię, że było przyjemnie, ale nie był to orgazm.
Nie wiem co o tym myśleć, bo na analizowanie tego pod względem "niedopasowania seksualnego" chyba za wcześnie.
Pytam, bo to dla mnie nowy temat, czuję się trochę jak dziecko we mgle.
Aaa, ja mam 23 lata, on jest nieco straszy i nie jestem jego pierwszą partnerką, a chyba 4.

Edytowane przez histydyna91
Czas edycji: 2014-12-14 o 16:28
histydyna91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-14, 16:40   #1211
Bananalama
jestę wieszczę

Dot.: Kiedy przychodzi radość z seksu?

Cytat:
Napisane przez histydyna91 Pokaż wiadomość
Nie cały tydzień temu rozpoczęłam ze swoim partnerem współżycie (konkretniej mówiąc to był mój pierwszy raz w ogóle). Problem w tym, że kompletnie nie odczuwam jakieś wielkiej przyjemności z tego. Nie odczuwam bólu, ale "nie mam motyli". Jego pieszczoty są miłe i przyjemne, ale że tak powiem liczyłam na "bum". Etap pieszczot mamy już w miarę dobrze rozwinięty, znamy swoje ciała, jednak nie aż tak dopracowany by gwarantował szczytowanie. Mój chłopak reaguje na mnie niesamowicie dobrze, natomiast ja... Nie wiem, czy muszę się tego nauczyć, przyzwyczaić ciało, odprężyć i nie myśleć, nie analizować? Do seksu oralnego w moim kierunku nie potrafię się przekonać. Sprawianie przyjemności w oralny sposób jemu mnie cieszy, natomiast nie umiem się przełamać by to on pieścił mnie w taki sposób. Poza tym on strasznie szybko dochodzi, kiedy dochodzi do penetracji... Mówi, że to dlatego że "jestem ciasna", no cóż rozumiem, ale... Czy żele pomogą? A może po prostu czas, a sama mam zbyt duże wyobrażenia na temat tego, co powinnam czuć i w jaki sposób. Czy fakt, że zdarzało mi się samej masturbować może mieć na to jakiś wpływ? On działa na mnie niesamowicie przed rozpoczęciem jakichkolwiek działań, a później jest coraz słabiej. To też od dnia zależy. Czasem odczuwam intensywniej, ale to wciąż nie to, czego... oczekuję, chcę?
On też odczuwa trochę frustracji, że nie umie mi dać orgazmu, bo nie udaję tylko mówię, że było przyjemnie, ale nie był to orgazm.
Nie wiem co o tym myśleć, bo na analizowanie tego pod względem "niedopasowania seksualnego" chyba za wcześnie.
Aaa, ja mam 23 lata, on jest nieco straszy i nie jestem jego pierwszą partnerką, a chyba 4.
Dopiero rozpoczęłaś współżycie, więc owszem, musisz się nauczyć tej przyjemności. Poproś partnera, by dłużej Cię pieścił, a skoro się masturbowałaś, to wiesz już co Ci sprawia przyjemność i poproś, by on tak robił. Nie denerwuj się i niech on też nie czuje się sfrustrowany. To nic nie da. Tylko cierpliwość i otwartość na swoje potrzeby.
Co do zbyt wczesnego wytrysku, są specjalne prezerwatywy, które go opóźnią. Możecie też robić sobie krótkie przerwy, gdy facet czuje, że dalej nie da rady.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-14, 17:08   #1212
tur3cka
Raczkowanie

Ja przyjemność zaczęłam odczuwać po ok. 5 razie. Wdrożyłam się, wiedziałam juz jak się zachowywać i jest już spoko. Pierwsze razy są nijakie i jest to czas na poznanie tego jak "to działa". Przyjemność przychodzi niewiele później, z czasem.
tur3cka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-14, 18:18   #1213
roserose1
Przyczajenie

Dziewczyny, mam nietypowy problem. Gdzieś na forum przewinął mi się jakiś podobny post, ale odpowiedzi na niego nie widziałam.
Nie mogę dojść, ale tylko z facetem. Sama ręką bez większego problemu, nieraz wręcz ekspresowo. Z facetem ani rusz. Oralnie, manualnie, podczas stosunku to już w ogóle.
Miałam dwóch partnerów. Z pierwszym było średnio i między nami, w związku jako tako (pierwsza miłość, człowiek głupi) i w łóżku. W zasadzie nie lubiłam wtedy w ogóle uprawiać seksu i unikałam zbliżeń. Nic dziwnego, że orgazmowi nie było po drodze Nie dogadywaliśmy się na żadnej płaszczyźnie.
Ale z obecnym jest fantastycznie. Ciągle mam ochotę, on mnie niesamowicie podnieca, a do tego wie, co i jak robić. Mamy podobne upodobania, temperamenty, no i od pierwszego razu czuję niesamowitą różnicę w jakości ( ) stosunków w porównaniu do mojego pierwszego. I mimo, że jest mi bardzo, bardzo dobrze i czuję, które ruchy, w których miejscach działają na mnie dobrze, dojść nie mogę. Kiedyś nawet próbowałam się sama przy nim doprowadzić. Sposób sprawdzony milion razy, ale nie udało się. Po prostu nie mogę dojść przy facecie. Wydaje mi się, że mam jakąś blokadę.
Jesteśmy razem prawie rok i tyle samo czasu uprawiamy seks, czuję się przy nim swobodnie na co dzień i w łóżku, nago, pomieszkujemy ze sobą, dobrze się dogadujemy i w ogóle jestem najszczęśliwsza na świecie. A coś nie działa.
Wiem, że problem leży pewnie w mojej głowie. Jestem perfekcjonistką, a do tego mam za sobą przygodę z ogromnymi kompleksami, zaburzeniami odżywania i postrzegania swojego ciała, ale było to dawno. Czasem odezwą się we mnie stare kompleksy, wciąż jestem fanką szczupłych, chłopięcych sylwetek, a natura obdarzyła mnie krągłymi biodrami i dużym biustem, ale nie wydaje mi się, żebym czuła się gorzej niż przeciętna Polka (bo podobno jesteśmy zakompleksionym narodem ). Może chodzi o strach przed oddaniem kontroli tak przed kimś? Może jednak ten wygląd? Jak się pozbyć tej blokady? Na pewno któraś z Was przez coś podobnego przechodziła.
Czerpię przyjemność z seksu i uwielbiam mojego TŻa, ale gdybym ja jeszcze nie dochodziła z nim nie wiedząc czym jest orgazm, nieświadoma co tracę...
roserose1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-14, 21:48   #1214
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Nie przejmuj się, na wszystko przyjdzie pora. Macie dużo czasu, eksperymentujcie.

Pamiętam swój pierwszy raz Po wszystkim pomyślałam: "To jest ten seks, na który tak długo czekałam? Przecież miały być fajerwerki, a nie było!! Jak ludzie cieszą się z uprawiania seksu??"

Dopiero przy drugim partnerze poczułam tą przyjemność.
Stary 2014-12-14, 22:48   #1215
histydyna91
Raczkowanie

Ja dokładnie miałam i w sumie mam takie same myśli. Pożyjemy, zobaczymy. ;]
histydyna91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-15, 09:21   #1216
panna_felicjanna
Zakorzenienie

Początki zazwyczaj nie są zbyt udane. Potrzeba dość dużo czasu, aby się nauczyć radości z seksu. Także spokojnie odkrywaj co na Ciebie działa, co Cię kręci, w jakich pozycjach dobrze się czujesz. No i nie nastawiaj się na orgazm, bo jak będziesz się spinać i myśleć tylko o tym, żeby dojść to nic z tego nie wyjdzie.
panna_felicjanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-15, 09:35   #1217
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez histydyna91 Pokaż wiadomość
Poczekaj kilka lat, może zaczniesz odczuwać pochwowe (ja miałam po kilku latach od rozpoczęcia współżycia). Niektóre dziewczyny nie mają nigdy. Podobno ~60% kobiet...
Stary 2014-12-15, 11:58   #1218
Sheena_
Rozeznanie

GG do Sheena_

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Poczekaj kilka lat, może zaczniesz odczuwać pochwowe (ja miałam po kilku latach od rozpoczęcia współżycia). Niektóre dziewczyny nie mają nigdy. Podobno ~60% kobiet...

Czy zrobiłaś coś konkretnego co pozwoliło ci zacząć odczuwać orgazmy pochwowe? Czy to była kwestia partnera czy może jakiejś nowej techniki, zmiany myślenia, etc?
Pytam bo sama nigdy nie miałam orgazmu pochwowego w czasie stosunku. Orgazm łechtaczkowy osiągam bez żadnych problemów czy to sama czy dzięki partnerowi. Ostatnio z pomocą wibratora udało mi się tez osiągnąć pochwowy ale nigdy gdy uprawiam seks z partnerem. Seks z nim uwielbiam, on mnie bardzo pociąga i czasem czuje jakbym była na granicy orgazmu ale on nigdy nie przychodzi. Trochę mnie to frustruje :/
Sheena_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-15, 12:20   #1219
201607040946
Konto usunięte

Szczerze? Nie pamiętam. Może odpowiedni partner, bardzo mnie pociągał, więc mogłam się rozluźnić i nie myśleć podczas seksu. To było naprawdę zwierzęce pożądanie (zwykły, waniliowy seks nie wzbudza we mnie takich uczuć i ciężko wtedy o pochwowy), oczywiście powiązane z głebokim uczuciem zaufanie, rozluźnienie się, szukanie odpowiedniej pozycji. Nie bój się być sobą. Nie myśl podczas seksu, jak wyglądasz i jakie dźwięki wydajesz. Daj się ponieść.
Wiem, łatwo napisać. U mnie to był taki ogromny przełom. Potem nawet z partnerami, których nie kochałam albo nie czułam tak ogromnego pociągu, też miałam orgazmy. Prawie zawsze.

Na pewno nie mam, gdy:
jestem mocno pijana (a wtedy mega napalona, a orgazmu nie ma)
jestem na kacu
mam okres
jestem zdenerwowana (ale chcę się kochać) albo zestresowana
nie ufam partnerowi
a czasem po prostu wszystko jest idealnie, ale orgazmu nie ma. Wtedy zostaje czekanie, następnym razem będzie lepiej.

I nic na siłę. Ja myślałam ,że jestem z tych, co nigdy pochwowego nie będą mieć. a okazało się, że nie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-15, 13:17   #1220
teQiba
Moderator

Wydaje mi się że z pochwowym jest jakoś trochę trudniej - od 10 lat uprawiam seks i do tej pory nie wiem dlaczego raz jest, a raz go nie ma
Stary 2014-12-15, 13:51   #1221
201607040946
Konto usunięte

U mnie to zależy od podniecenia (tego emocjonalnego, bo fizycznie zawsze z nawilżeniem mam ok). Wystarczy fala gorąca, ukłucie w dole brzucha, już czuję swędzenie i wtedy najlepszy jest spontan, żadnego planowania. W takich przypadkach mam orgazm pochwowy po 30 sekundach
A facet w szoku. Ale plus taki, że można mieć potem wielokrotne orgazmy
Ale, jak mówię, wszystko przychodzi z czasem. Czasem i po 10 latach, czasem po 50-tce.
Stary 2014-12-15, 17:33   #1222
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Ja mam pytanie do kobiet jaką antykoncepcję stosujecie? Jak ja kochałam się z chłopakiem z prezerwatywą, to seks był tylko przyjemny. Zaczęłam używać tabletek antykoncepcyjnych orgazmy pojawiały mi się prawie co stosunek. Bo tak naprawdę czułam jego, nie było żadnych granic między nami. Może problem leży tutaj
Stary 2014-12-15, 18:06   #1223
teQiba
Moderator

Możliwe - jak brałam tabletki to faktycznie doznania były nieporównywalne, ale z kolei libido spadło do zera. Dlatego teraz znów jesteśmy na gumkach - chociaż nie ukrywam że wciąż szukam informacji na temat innych metod.
Stary 2014-12-15, 18:47   #1224
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Możliwe - jak brałam tabletki to faktycznie doznania były nieporównywalne, ale z kolei libido spadło do zera. Dlatego teraz znów jesteśmy na gumkach - chociaż nie ukrywam że wciąż szukam informacji na temat innych metod.
I moim zdaniem bardzo dobre podejście. Przecież nie każdej tabletki anty muszą odpowiadać. Najlepiej pogadać z dobrym ginekologiem, on na pewno zaproponuje jakiś inne tabletki czy inną metodę antykoncepcji. Na rynku jest tyle możliwości
Stary 2014-12-15, 19:31   #1225
kizdaM
Wtajemniczenie

Na rynku jest mnóstwo różnych tabletek, jeśli przy jednych libido spadło, nie znaczy, że przy drugich będzie tak samo. Ja biore tabsy już długo, z libido nie miałam nigdy problemu, natomiast miałam problem z odczuwaniem przyjemności a co dopiero orgazm...zmieniłam na inne, odczucia są duuużo lepsze, co prawda jeszcze orgazmu nie miałam, ale mam za dużo stresu, za dużo na głowie i póki co nie umiem się wyłączyć/przestac myśleć, ale i tak jest znaczna różnica, łatwiej dochodzę do tego "krytycznego" momentu, ale jeszcze dojść nie mogłam
kizdaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-16, 01:18   #1226
Vermelha91
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cuuukiereczek77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a może potraficie mi podpowiedzieć, czemu to właśnie pobudzanie mojej łechtaczki jest dla mnie bardzo silnym doznaniem, tak silnym, że po prostu zaraz odsuwam rękę partnera, bo wytrzymuję tak tylko kilka sekund... Jest bardzo przyjemne, ale chyba aż za...

hej
ja mam podobnie, kiedyś to lubiłam, myślałam, że tak to powinno wyglądać, teraz tego raczej unikam - nie ma żadnych szans (dla mnie) żebym tak doszła... to trochę jak łaskotki: i przyjemne i nie, to chyba za mocna stymulacja, żeby dała pożądany efekt - ręka jest za silna, za twarda, za sucha itd.
mi pełną satysfakcję daje raczej wszystko to, co jest wolniej i delikatniej, ale że się tak wyrażę dogłębnie

---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ----------

a powiedzcie mi dziewczyny, czy preferujecie podczas penetracji ruchy szybkie czy wolne?? (nie pytam czy mocne, bo ja lubię właśnie powoli, ale za to dogłębnie) czy oba są przyjemne, które kończą się orgazmem itd.

i druga sprawa - czy miewacie ochotę na seks większa i częściej niż wasi TŻ??
Vermelha91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-16, 05:59   #1227
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vermelha91 Pokaż wiadomość
a powiedzcie mi dziewczyny, czy preferujecie podczas penetracji ruchy szybkie czy wolne?? (nie pytam czy mocne, bo ja lubię właśnie powoli, ale za to dogłębnie) czy oba są przyjemne, które kończą się orgazmem itd.

i druga sprawa - czy miewacie ochotę na seks większa i częściej niż wasi TŻ??
Ja preferuję szybkie, ale wolne są czasami przyjemnie drażniące, takie droczenie się ale to muszę mieć nastrój by mnie to podniecało.
Druga sprawa: niestety tak xD
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-16, 06:57   #1228
emagie11
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cuuukiereczek77 Pokaż wiadomość
podbijam..
emagie11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-16, 13:29   #1229
Vermelha91
Przyczajenie

Cytat:
Ja preferuję szybkie, ale wolne są czasami przyjemnie drażniące, takie droczenie się ale to muszę mieć nastrój by mnie to podniecało.
Druga sprawa: niestety tak xD

no ja mam tak, że szybkie są mi wręcz obojętne i trochę mnie to zaskoczyło... wiecie, wszystkie filmy itd. tylko w ten sposób a u mnie NIC, muszę po prostu przeczekać, bo tak satysfakcję uzyskuje mój TŻ
to znów sprawia, że nie wiem, czy kiedykolwiek skończymy razem :/

druga sprawa: w sumie mnie to cieszy, nie jestem sama
Vermelha91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-16, 18:09   #1230
kleopatra2008
Przyczajenie

Witam
Ja mam natomiast inny problem. Współżyję z chłopakiem od kilku miesięcy, ale jeszcze ani razu nie osiągnęłam orgazmu łechtaczkowego. Orgazm pochwowy zazwyczaj mam ( ja jestem na nim), dlatego też dziwi i poniekąd martwi mnie to. Dodam, że nigdy nie masturbowałam się, jak byłam młodsza to próbowałam, ale jakoś nigdy nie ''jarało'' mnie to. Szkoda mi mojego chłopaka, bo widzę jak się stara, a mimo to wychodzi zawsze tak samo. Nie wiem czy to on robi coś nie tak czy to moja wina?
kleopatra2008 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości