![]() |
#1201 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1202 | |||
Zakorzenienie
|
Też chcę zobaczyć;(
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
Ekspers mam też taki ciśnieniowy ![]()
![]() |
#1203 | ||||
Zakorzenienie
|
Dwie choinki ubrane
![]() Byłam dzisiaj na meczu naszej drużyny futsalowej, chłopaki wygrali 7:2 ![]() ![]() ![]() Czytam wino i oglądam "Holiday", a mąż śpi obok bidulek, chory ![]() Cytat:
![]() Cudny ten Twój ekspres ![]() Ja jednak pod choinkę dostanę robota kuchennego od rodziców-przyda się bardzo-a ekspres kupię sama ![]() Bardzo ładnie Ci w tych włoskach ![]() Cytat:
![]() A moi Teściowie i szwagierka składają się na prezent dla nas-łóżko ![]() Kazali nam umówić się z naszymi stolarzami i zrobią nam łóżko jakie chcemy.Myślimy o takim (lubię taki styl, bardziej rustykalny) http://www.sklep.meble.pl/p93774,bia...155-x-198.html tylko z szufladami na dole-w końcu upchnę buty ![]() Cytat:
![]() A choinka piękna! Też mnie czeka pieczenie. Cytat:
![]() By miałam Ci coś napisać,ale zapomniałam ![]() ![]() Jestem chyba trochę pijana ![]() A dzisiaj Tata miał mega czkawkę, wpadłam do pokoju i go wystraszyłam i mu przeszło ![]() ![]()
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Motylku dziękuję
![]() jutro muszę iść na zakupy i do spowiedzi.
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1206 |
Rozeznanie
|
Motylku świetne łoże
![]()
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I jak? Dobrze się czyta to wino? ![]() Zdrowia dla męża ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
gotka, cieszę się że z prosiakiem lepiej
![]() Karola, bardzo fajna choinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
MBZ♥
|
Peach, a to spryciarz z TŻ
![]() ![]() Motylku fajne łóżko ![]() ![]() to druga Wigilia którą wyprawiamy sami także musiałam ogarnąć sprawę ![]() ![]() ![]() ![]() zdrówka dla Męża ![]() jaki model robota? myslę czy by sobie nie sprawić Simply też wolę gotować ![]() ![]() Gocia to kciukam za zwierzaczka ![]() Czarnula, a jak Córcia ?pomaga Ci w przygotowaniach do świąt? Karo fajna choinka ![]() Najka Wasza też ![]() Aniołku udanego testowania łoża ![]() Karmelka kupiłaś talerze? Plan na dziś wykonany z przytupem ![]() ![]() ![]() Śnieg u nas sypie więc poszliśmy wybiegać piecha ![]() ![]() millx a jak u Ciebie przygotowania do świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Co do świąt to ja lubię i sprzątać i gotować (jedyne co nie lubię to mycia okien i wieszania/ściągania firanek). Ale lubię mieć wtedy spokój, denerwuje mnie gdy się ktoś wtrąca, przeszkadza czy odciąga
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() Daj trochę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O lol, ale się uśmiałam. Nawet tego nie zauważyłam.
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mariczka właśnie padła, a tak pomaga pomaga. Czasami przeszkadzając, a czasami naprawdę jest pomocna ![]() Ja lubie jak chwali, niekoniecznie sam moment gotowania. Czasami jak mam wenę to lubię ![]() ![]()
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2012-12-22 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
byou, alarm wyłączyli?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Clarisko, strasznie mi przykro z powodu Twojego kotka. Moja ostatnia kicia w domu rodziców też się zawinęła w wakacje, więc wiem, co czujesz. W mojej sytuacji o tyle lepiej, że miała już 18 lat i była prawdziwą kocią staruszką - taką śmierć łatwiej przeboleć. Ściskam w każdym racie
![]() Kawka, ja Ci zapomniałam życzenia złożyć ![]() ![]() ![]() Najka, nie bój się, my ludzie po 30-tce jesteśmy bardzo spoko ![]() ![]() Trzymam kciuki za świaniaka Gothki ![]() Na sylwestra planów jeszcze nie mamy ![]() OMG! Jeszcze w życiu tak nie zasuwałam przed świętami! Ale chałupa błyszczy, mięcha zamarynowane, bigos właśnie skwierczy, makowce i śledzie zrobione. Jutro sałatka, barszcz i pieczenie piernika. No i choinka. Dzisiaj jeszcze 4h spędziliśmy w CH.... już "tylko"3 prezenty nam zostały do kupienia. Mrówka jak zaczęła w końcu chodzić, to w zasadzie biega. Dzisiaj dobitnie zrozumiałam co to znaczy, że trzeba mieć oczy dokoła głowy, bo biegaliśmy za nią po całym CH, a ona z misiem w ręku i uśmiechem na ustach biegała od sklepu do sklepu i podbijała serca espedientek ![]() Razem z tż robiliśmy bigos (robię 1 raz w życiu) i zaatakował nas boczek strzelając tłuszczem ![]() ![]() ![]() A nasza druga pociecha coraz ruchliwsza..... ![]()
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Nawet się napił sam z poidełka
![]() Tylko o jutro się martwię ![]() Cytat:
![]() ![]() W poniedziałek muszę jeszcze włosy ufarbować i mam nadzieję, że będzie jeszcze komu klatkę sprzątać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prosiak jest z nami już 4,5 roku więc każdy się z nim zżył... Może da radę chłopak ![]() Bulgotnik dokazuje ![]() Już prawie całą podłogę w pokoju umyłam, za łóżkiem i swoje gazety poskładałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Jovisse, no właśnie - też zrezygnowałam z sylwestra w Krakowie i namówiłam tż, żeby jechać do Rzeszowa
![]() ![]() Naj, trzymam kciuki żeby mgr mojego i twojego oblewać już jako 66 cm w pasie ![]() ![]() Choji, serio? ![]() ![]() ![]() Byou, współczuję alarmu ![]() ![]() ![]() Czarna, a no trzeba, jak się choć trochę ma wiary w to wszystko ![]() Gocia, super, że dla świniaka jest szansa ![]() Motylku, cudne łóżko ![]() Gwizdak, jednym słowem, u Was są piękne przygotowania ![]() Dzisiaj dzień minął pod znakiem sprzątania klatki schodowej i mieszkania dziadków oraz ubierania choinki. Przeszłam się też po słodycze i torebkę na prezent dla A. W dodatku zrobiło mi się trochę przykro, bo brat się pyta: "Kupiłaś mi tą koszulkę?", ja na to, że tak. W końcu sam ją wybrał i specjalnie zamówiłam kuriera, by doszła na 100%. I okazało się, że on nic nikomu nie kupił, nawet złamanej najtańszej czekolady, bo zbiera na gitarę i mu szkoda... ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-12-22 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mbie okna umyte od środka tylko bo leje i nie ma jak ![]() ![]()
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2012-12-22 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mama zafarbowana ponownie, ale teraz już zadowolona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestem naprawdę pełna podziwu do Ciebie z tym gotowaniem ![]() Gwizd masz cudowną rodzinkę ![]() A w tym filmie "Holiday" ciągle przewija się melodia, którą mam jako podkład na filmie ślubnym w trakcie scen z Kościoła i płakać mi się chce jak ją słyszę, jest boska ![]()
![]() |
#1223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Med, mi ostatnimi czasy też brak. Byle do ślubu, byle do ślubu i się utnie wszystko. nawet pył po nim w domu nie zostanie, o nie ![]() A brat przegina... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypij ze mną szampana na nowy rok ![]() Już zaglądnęłam ![]() Zostawiłam 5 starych numerów Cosmo na najbliższe noce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Choji, IRA
![]() ![]() ![]()
#1226 |
MBZ♥
|
Peach na szczęście naprawili ustrojstwo
![]() o widzisz Med to na następne lepienie jesteśmy umówione ![]() co do brata to ![]() Czarna, a jak Mariczka pomaga? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
OOO leciała na samym końcu, ryczę bo tak mi się podoba i jestem pijana. AAAAA...!!
Gwizd ooooo nie znałam innego tak długowiecznego kota,ale teraz poznałam Twojego, tzn, nie poznałam ale napisałaś. Kotka, którą ja przyniosłam do domu i która mieszka z moimi rodzicami w maju skończyła 18 lat.
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rownowaga musi byc w swiecie zachowana ![]() Jeeej, pije sobie gruszkowego Kopparberga i utknelam na jutubie sluchajac utworow z lat mojego klubowania ![]() ![]()
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.