62 część Zazdrośnic:D - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-22, 19:38   #1201
SimplyDivine
Zakorzenienie

Dot.: 62 część Zazdrośnic:D

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
ha! mam spinacze! tż kupil, ale nie chciał się przyznać, bo był w łazience i nie chciał żebym bez niego wieszała

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
No to niech B. już wyciąga ten pierścień

Dzięki

Kurde, nie wiem jak Wy wyrabiacie z tym gotowaniem i pieczeniem Ja bym wolała wszystkie meble odsuwać i sprzątać- byle tylko nie musieć nic gotować ani piec
Ja sie strasznie denerwuje jak musze sprzatac, jedza i zolza ze mnie wychodza nieslychane. Za to gotowanie i pieczenie mnie relaksuje jakies hobby trzeba miec, nie?
Stary 2012-12-22, 20:14   #1202
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Jakby co to wstawiłam dwie fotki
Też chcę zobaczyć;(

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
o łał widzę w sławnej okolicy mieszkacie

Proszę bardzo jakie pomocne dziecko masz

1 mi się bardziej podoba ale obie są śliczne

zazdroszczę takiej paczki ! Ale widzę , że teraz troszkę ożyłaś miło się czyta Twoje posty w końcu znalazłaś - odkryłaś swoja pasję która daje Ci tyle radości naprawdę z Twoim postów często teraz bije pozytywna energia !

łał podziwiam

ojjjj biedak

ciemny kolor powinien spokojnie przyjąć

:przytu: będzie dobrze zobaczysz

Zazdroszczę już planów na Wakacje ! na pewno będą udane !

A idzzzzzzzz miałam nadzieję , że i też się uda dlatego prze okrutnie zazdroszczę ekspresu

witam
U nas choinka ju ubrana i dziś przyszło łoże 180x200 materac
czekam tylko za mężem jak wróci z pracy , żeby je złożyć już nie mogę się doczekać
Fajne łóżeczko

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
nie liczyłam w koncu tych pierniczków bo wczoraj zrobilismy ciasto i wsadzilismy do lodówki na całą noc (przepis dodałam na bloga jakby ktoras chciała ) poszlismy do sasiadów na piwko wrocilismy o 2 w nocy to juz nie piekłam i dzisiaj sie za to zabrałam, ja od rana pojechałam na zakupy, tż po choinkę ubralismy i pieklismy a teraz nas dekorowanie czeka
ale mam nowego skila, robiłam pierniczki z dzieckiem na rękach, opiekowalismy się malutką kruszynką dzisiaj i w sumie chce mieć dzidzieeee
daje wam troche fotek, cobyście wiedziały co sie u mnie dzieje

aa i słucham caly dzien rmf classic i piękne świąteczne piosenki i kolędy leca imam super nastrój
Przeczytałam deklarowania zamiast dekorowanie i tak sobie myśle o co chodzi od razu widać że zmęczona heh

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
hej

Gociu trzymam kciuki za prosiaczka

Karola jaka fajna choinka

peach ja tez polecam DeLonghi - uwielbiam moj ekspres nie ma wbudowanego mlynka, ale ja kawe kupuje w Starbucksie i tam prosze zeby mi zmielili na espresso, oni maja takie fajne te ich opakowania, ze kawa nie wietrzeje, ale tez nie kisnie. Najbardziej lubie Espresso Roast French jest dla mnie juz za mocny

ciekawe jak tam nasza Maja sie trzyma

czarnula ja rowniez nie moge sie doczekac wyprzedazy 28 mam wyplate, ale ze mamy gosci wieczorem to poszaleje dopiero 29

Jutro z rana lece na zakupy i sie bede bawic w Nigelle - bede robic kolejna porcje fudge, lemon shortbread i scones z parmezanem i chorizo
Co to to na końcu jest?

Ekspers mam też taki ciśnieniowy Tassimo.
Stary 2012-12-22, 20:16   #1203
butterfly20
Zakorzenienie

Dwie choinki ubrane
Byłam dzisiaj na meczu naszej drużyny futsalowej, chłopaki wygrali 7:2
Czytam wino i oglądam "Holiday", a mąż śpi obok bidulek, chory

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiem

Clarisko bardzo bardzo mi przykro

MOtyl gdzie bylas jak Cie nie bylo

przyszedł ekspres
Jak gdzie?W pracy
Cudny ten Twój ekspres
Ja jednak pod choinkę dostanę robota kuchennego od rodziców-przyda się bardzo-a ekspres kupię sama

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Jakby co to wstawiłam dwie fotki
Bardzo ładnie Ci w tych włoskach

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
witam
U nas choinka ju ubrana i dziś przyszło łoże 180x200 materac
czekam tylko za mężem jak wróci z pracy , żeby je złożyć już nie mogę się doczekać
Jakie łoże?Poka poookaaa

A moi Teściowie i szwagierka składają się na prezent dla nas-łóżko
Kazali nam umówić się z naszymi stolarzami i zrobią nam łóżko jakie chcemy.Myślimy o takim (lubię taki styl, bardziej rustykalny) http://www.sklep.meble.pl/p93774,bia...155-x-198.html tylko z szufladami na dole-w końcu upchnę buty

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
robiłam pierniczki z dzieckiem na rękach, opiekowalismy się malutką kruszynką dzisiaj i w sumie chce mieć dzidzieeee
daje wam troche fotek, cobyście wiedziały co sie u mnie dzieje

aa i słucham caly dzien rmf classic i piękne świąteczne piosenki i kolędy leca imam super nastrój
Kochane maleństwo i ostatnia fotka wymiata
A choinka piękna!
Też mnie czeka pieczenie.

Cytat:
Jejku, dziewczyny- naprawdę miło mi, że tak się martwicie o mojego futrzanego syneczka
Byliśmy dziś u sympatycznego pana weta, dostał antybiotyk i jutro czeka go korekta zębów Oby obeszło się bez narkozy bo samo to jest dla świnki niebezpieczne a prosiak jest dodatkowo osłabiony i ma 4,5 roku.

Zęby trzonowe kaleczą mu język i dlatego prosiak boi się jeść- bo go boli. Ale wolę jedzenia ma, coś tam sobie poskubuje z miski i zaciekle broni się przed dokarmianiem strzykawką- to dobrze, bo jeśli jutro przeżyje jest szansa, że szybko podejmie się samodzielnego jedzenia.
Ręce mam całe podrapane to co godzinę walczymy: ja ze strzykawką z marchewkowym gerberkiem vs prosie. Na siłę muszę...

Widzę, że u Was już świątecznie U mnie mama upiekła już ciasta, posprzątaliśmy u babci i jeszcze mój pokój muszę do końca ogarnąć.

Karola, jak chcesz dzidzię to bierz się do roboty z B.
Cieszę się,że wet znalazł rozwiązanie Oby prosiakowi się poprawiło!!

By miałam Ci coś napisać,ale zapomniałam Ale ogólnie jesteś moim guru kulinarnym, ja nie umiem gotować potraw świątecznych

Jestem chyba trochę pijana

A dzisiaj Tata miał mega czkawkę, wpadłam do pokoju i go wystraszyłam i mu przeszło Ale się śmialiśmy

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 20:17   #1204
kasia0912
Zakorzenienie

Motylku dziękuję

jutro muszę iść na zakupy i do spowiedzi.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 20:31   #1205
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dwie choinki ubrane
Byłam dzisiaj na meczu naszej drużyny futsalowej, chłopaki wygrali 7:2

Jak gdzie?W pracy
Cudny ten Twój ekspres
Ja jednak pod choinkę dostanę robota kuchennego od rodziców-przyda się bardzo-a ekspres kupię sama

Bardzo ładnie Ci w tych włoskach

Jakie łoże?Poka poookaaa

A moi Teściowie i szwagierka składają się na prezent dla nas-łóżko
Kazali nam umówić się z naszymi stolarzami i zrobią nam łóżko jakie chcemy.Myślimy o takim (lubię taki styl, bardziej rustykalny) http://www.sklep.meble.pl/p93774,bia...155-x-198.html tylko z szufladami na dole-w końcu upchnę buty

Kochane maleństwo i ostatnia fotka wymiata
A choinka piękna!
Też mnie czeka pieczenie.

Cieszę się,że wet znalazł rozwiązanie Oby prosiakowi się poprawiło!!

By miałam Ci coś napisać,ale zapomniałam Ale ogólnie jesteś moim guru kulinarnym, ja nie umiem gotować potraw świątecznych

Jestem chyba trochę pijana

A dzisiaj Tata miał mega czkawkę, wpadłam do pokoju i go wystraszyłam i mu przeszło Ale się śmialiśmy
Fajne łóżeczko też białe chcecie? a to niespodziankę tacie zrobiłaś Też zaraz się chyba napije
Stary 2012-12-22, 20:43   #1206
Maalini
Rozeznanie

Motylku świetne łoże
Stary 2012-12-22, 20:47   #1207
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Ja sie strasznie denerwuje jak musze sprzatac, jedza i zolza ze mnie wychodza nieslychane. Za to gotowanie i pieczenie mnie relaksuje jakies hobby trzeba miec, nie?
To ja odwrotnie Nienawidzę gotować

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
I jak? Dobrze się czyta to wino?

Zdrowia dla męża
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:08   #1208
Choji
Zakorzenienie

gotka, cieszę się że z prosiakiem lepiej
Karola, bardzo fajna choinka

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:08   #1209
BYou
MBZ♥

Peach, a to spryciarz z TŻ ale u nas podobnie, jak B był teraz na kontroli to też nie mogłam bez Niego ubierać choiny

Motylku fajne łóżko a zmieścisz wszystkie buty?
to druga Wigilia którą wyprawiamy sami także musiałam ogarnąć sprawęogólnie najgorzej zawsze jest mi zabrać się za pierogi ale daję radęa potrawy nie takie straszne
zdrówka dla Męża
jaki model robota? myslę czy by sobie nie sprawić

Simply też wolę gotowaća jeszcze jak B chwali to tym bardziej

Gocia to kciukam za zwierzaczka

Czarnula, a jak Córcia ?pomaga Ci w przygotowaniach do świąt?

Karo fajna choinka

Najka Wasza też

Aniołku udanego testowania łoża

Karmelka kupiłaś talerze?

Plan na dziś wykonany z przytupem jeszcze zrobiłam pyszną kolację:pstrąga pieczonego, do tego ziemniaczki z piekarnika na czerwonoczyli z papryką i do tego rukolę z pomkami,fetą i vinegretem
Śnieg u nas sypie więc poszliśmy wybiegać piechai podglądnąc jak są przystrojone domy na święta. Mróz szczypie ale fajnie było

millx a jak u Ciebie przygotowania do świąt?

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:12   #1210
Choji
Zakorzenienie

Co do świąt to ja lubię i sprzątać i gotować (jedyne co nie lubię to mycia okien i wieszania/ściągania firanek). Ale lubię mieć wtedy spokój, denerwuje mnie gdy się ktoś wtrąca, przeszkadza czy odciąga

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość

Plan na dziś wykonany z przytupem jeszcze zrobiłam pyszną kolację:pstrąga pieczonego, do tego ziemniaczki z piekarnika na czerwonoczyli z papryką i do tego rukolę z pomkami,fetą i vinegretem
Śnieg u nas sypie więc poszliśmy wybiegać piechai podglądnąc jak są przystrojone domy na święta. Mróz szczypie ale fajnie było

Daj trochę

Stary 2012-12-22, 21:13   #1211
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:

Zdrowia dla męża

O lol, ale się uśmiałam. Nawet tego nie zauważyłam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-22, 21:14   #1212
BYou
MBZ♥

Choji to zapraszam jeszcze jeden rybek zostałmoże B się podzieli
a jak humor?

Stary 2012-12-22, 21:16   #1213
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Peach, a to spryciarz z TŻ ale u nas podobnie, jak B był teraz na kontroli to też nie mogłam bez Niego ubierać choiny

to druga Wigilia którą wyprawiamy sami także musiałam ogarnąć sprawęogólnie najgorzej zawsze jest mi zabrać się za pierogi ale daję radęa potrawy nie takie straszne
zdrówka dla Męża

Karo fajna choinka

Najka Wasza też

Kocham buty

Mariczka właśnie padła, a tak pomaga pomaga. Czasami przeszkadzając, a czasami naprawdę jest pomocna.

Ja lubie jak chwali, niekoniecznie sam moment gotowania. Czasami jak mam wenę to lubię - czasami

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2012-12-22 o 21:18
czarnula4321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:20   #1214
peach_passion
Zakorzenienie

byou, alarm wyłączyli?
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:21   #1215
Gwizdak
Zakorzenienie

Clarisko, strasznie mi przykro z powodu Twojego kotka. Moja ostatnia kicia w domu rodziców też się zawinęła w wakacje, więc wiem, co czujesz. W mojej sytuacji o tyle lepiej, że miała już 18 lat i była prawdziwą kocią staruszką - taką śmierć łatwiej przeboleć. Ściskam w każdym racie

Kawka,
ja Ci zapomniałam życzenia złożyć , ale życzę Ci wszystkiego nazaje.... Żeby mąż stał się ucieleśnieniem życia towarzyskiego pod nowym adresem, żebyś mogła rzucić w diabły pracę i zająć się tylko makijażowaniem, spełnienia marzeń i w ogóle

Najka, nie bój się, my ludzie po 30-tce jesteśmy bardzo spoko Na pewno Cię polubią i będą super wakacje

Trzymam kciuki za świaniaka Gothki Też miałam kiedyś świnki, więc też Cię rozumiem.

Na sylwestra planów jeszcze nie mamy

OMG! Jeszcze w życiu tak nie zasuwałam przed świętami! Ale chałupa błyszczy, mięcha zamarynowane, bigos właśnie skwierczy, makowce i śledzie zrobione. Jutro sałatka, barszcz i pieczenie piernika. No i choinka. Dzisiaj jeszcze 4h spędziliśmy w CH.... już "tylko"3 prezenty nam zostały do kupienia.

Mrówka jak zaczęła w końcu chodzić, to w zasadzie biega. Dzisiaj dobitnie zrozumiałam co to znaczy, że trzeba mieć oczy dokoła głowy, bo biegaliśmy za nią po całym CH, a ona z misiem w ręku i uśmiechem na ustach biegała od sklepu do sklepu i podbijała serca espedientek

Razem z tż robiliśmy bigos (robię 1 raz w życiu) i zaatakował nas boczek strzelając tłuszczem Chowaliśmy się za pokrywką - śmiesznie było. Mrówka się z nas chichrała Teraz w końcu błogie lenistwo. Zaczynam mieć nadzieję, że się wyrobię

A nasza druga pociecha coraz ruchliwsza.....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:24   #1216
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
gotka, cieszę się że z prosiakiem lepiej
Cytat:
Nawet się napił sam z poidełka
Tylko o jutro się martwię

Cytat:
Co do świąt to ja lubię i sprzątać i gotować (jedyne co nie lubię to mycia okien i wieszania/ściągania firanek). Ale lubię mieć wtedy spokój, denerwuje mnie gdy się ktoś wtrąca, przeszkadza czy odciąga
A ja mam tego roku nieumyte okno Jak już byłam w domu to był mróz i tyle z mycia. Nakleiłam żelowe ozdoby, powieszę świeżą firankę i tyle
W poniedziałek muszę jeszcze włosy ufarbować i mam nadzieję, że będzie jeszcze komu klatkę sprzątać...
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2012-12-22, 21:26   #1217
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Clarisko, strasznie mi przykro z powodu Twojego kotka. Moja ostatnia kicia w domu rodziców też się zawinęła w wakacje, więc wiem, co czujesz. W mojej sytuacji o tyle lepiej, że miała już 18 lat i była prawdziwą kocią staruszką - taką śmierć łatwiej przeboleć. Ściskam w każdym racie

Kawka,
ja Ci zapomniałam życzenia złożyć , ale życzę Ci wszystkiego nazaje.... Żeby mąż stał się ucieleśnieniem życia towarzyskiego pod nowym adresem, żebyś mogła rzucić w diabły pracę i zająć się tylko makijażowaniem, spełnienia marzeń i w ogóle

Najka, nie bój się, my ludzie po 30-tce jesteśmy bardzo spoko Na pewno Cię polubią i będą super wakacje

Trzymam kciuki za świaniaka Gothki Też miałam kiedyś świnki, więc też Cię rozumiem.

Na sylwestra planów jeszcze nie mamy

OMG! Jeszcze w życiu tak nie zasuwałam przed świętami! Ale chałupa błyszczy, mięcha zamarynowane, bigos właśnie skwierczy, makowce i śledzie zrobione. Jutro sałatka, barszcz i pieczenie piernika. No i choinka. Dzisiaj jeszcze 4h spędziliśmy w CH.... już "tylko"3 prezenty nam zostały do kupienia.

Mrówka jak zaczęła w końcu chodzić, to w zasadzie biega. Dzisiaj dobitnie zrozumiałam co to znaczy, że trzeba mieć oczy dokoła głowy, bo biegaliśmy za nią po całym CH, a ona z misiem w ręku i uśmiechem na ustach biegała od sklepu do sklepu i podbijała serca espedientek

Razem z tż robiliśmy bigos (robię 1 raz w życiu) i zaatakował nas boczek strzelając tłuszczem Chowaliśmy się za pokrywką - śmiesznie było. Mrówka się z nas chichrała Teraz w końcu błogie lenistwo. Zaczynam mieć nadzieję, że się wyrobię

U nas też wszystko na dobrej drodze, ale mieliście ubaw. To fajnie że śmiga sobie
Stary 2012-12-22, 21:27   #1218
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

Prosiak jest z nami już 4,5 roku więc każdy się z nim zżył... Może da radę chłopak

Bulgotnik dokazuje

Już prawie całą podłogę w pokoju umyłam, za łóżkiem i swoje gazety poskładałam
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2012-12-22, 21:28   #1219
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Jovisse, no właśnie - też zrezygnowałam z sylwestra w Krakowie i namówiłam tż, żeby jechać do Rzeszowa Przynajmniej dobrze grają i w dodatku to, co lubię

Naj, trzymam kciuki żeby mgr mojego i twojego oblewać już jako 66 cm w pasie Ale tak serio, to za dużo nie chudnij, bo jesteś śliczna

Choji, serio? To on sobie stawia swoją rodzine ponad tobą, a ty masz wszystko rzucić, bo on coś chce? Brak mi słów!

Byou, współczuję alarmu A co do bogracza - trzymam cię za języczek I mogę za Ciebie lepić pierogi, bo ja bardzo lubię to ciapaństwo

Czarna, a no trzeba, jak się choć trochę ma wiary w to wszystko A jak Marika pomaga?

Gocia, super, że dla świniaka jest szansa

Motylku, cudne łóżko

Gwizdak, jednym słowem, u Was są piękne przygotowania

Dzisiaj dzień minął pod znakiem sprzątania klatki schodowej i mieszkania dziadków oraz ubierania choinki. Przeszłam się też po słodycze i torebkę na prezent dla A. W dodatku zrobiło mi się trochę przykro, bo brat się pyta: "Kupiłaś mi tą koszulkę?", ja na to, że tak. W końcu sam ją wybrał i specjalnie zamówiłam kuriera, by doszła na 100%. I okazało się, że on nic nikomu nie kupił, nawet złamanej najtańszej czekolady, bo zbiera na gitarę i mu szkoda...

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2012-12-22 o 21:30
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:28   #1220
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:

A ja mam tego roku nieumyte okno Jak już byłam w domu to był mróz i tyle z mycia. Nakleiłam żelowe ozdoby, powieszę świeżą firankę i tyle
W poniedziałek muszę jeszcze włosy ufarbować i mam nadzieję, że będzie jeszcze komu klatkę sprzątać...
dla świniaka, będzie dobrze.

U mbie okna umyte od środka tylko bo leje i nie ma jak

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2012-12-22 o 21:30
czarnula4321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:29   #1221
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Choji to zapraszam jeszcze jeden rybek zostałmoże B się podzieli
a jak humor?
ciut lepszy, ale Tż jeszcze na cenzurowanym i chwilę mu zejdzie zanim się w łaski wkupi

Cytat:

Ja dziś choinkę ubrałam, zostało mi tylko cukierki powiesić
Mama zafarbowana ponownie, ale teraz już zadowolona

Stary 2012-12-22, 21:30   #1222
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

Zdrowia dla męża
Teraz dopieor to zauważyłam

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Fajne łóżeczko też białe chcecie? a to niespodziankę tacie zrobiłaś Też zaraz się chyba napije
Złamaną biel, taką śmietankową

Cytat:

zdrówka dla Męża

Karo fajna choinka

Najka Wasza też

Nie wiem jeszcze jaki, po prostu jak byłam u rodziców to zauważyłam,ale Tata mnie wygonił z pokoju.
Jestem naprawdę pełna podziwu do Ciebie z tym gotowaniem

Gwizd masz cudowną rodzinkę

A w tym filmie "Holiday" ciągle przewija się melodia, którą mam jako podkład na filmie ślubnym w trakcie scen z Kościoła i płakać mi się chce jak ją słyszę, jest boska

Stary 2012-12-22, 21:32   #1223
Choji
Zakorzenienie

Cytat:

Prosiak jest z nami już 4,5 roku więc każdy się z nim zżył... Może da radę chłopak

Bulgotnik dokazuje

Już prawie całą podłogę w pokoju umyłam, za łóżkiem i swoje gazety poskładałam
Tylko do gazet nie zaglądaj, bo Cię wciągną i tyle będzie z porządków

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Jovisse, no właśnie - też zrezygnowałam z sylwestra w Krakowie i namówiłam tż, żeby jechać do Rzeszowa Przynajmniej dobrze grają i w dodatku to, co lubię

Choji, serio? To on sobie stawia swoją rodzine ponad tobą, a ty masz wszystko rzucić, bo on coś chce? Brak mi słów!

Dzisiaj dzień minął pod znakiem sprzątania klatki schodowej i mieszkania dziadków oraz ubierania choinki. Przeszłam się też po słodycze i torebkę na prezent dla A. W dodatku zrobiło mi się trochę przykro, bo brat się pyta: "Kupiłaś mi tą koszulkę?", ja na to, że tak. W końcu sam ją wybrał i specjalnie zamówiłam kuriera, by doszła na 100%. I okazało się, że on nic nikomu nie kupił, nawet złamanej najtańszej czekolady, bo zbiera na gitarę i mu szkoda...
A co w tym roku w Rzeszowie?
Med, mi ostatnimi czasy też brak.
Byle do ślubu, byle do ślubu i się utnie wszystko. nawet pył po nim w domu nie zostanie, o nie

A brat przegina...

Stary 2012-12-22, 21:37   #1224
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Będziesz na rynku w Rzeszowie w sylwestra?
Wypij ze mną szampana na nowy rok

Cytat:
Tylko do gazet nie zaglądaj, bo Cię wciągną i tyle będzie z porządków
Już zaglądnęłam
Zostawiłam 5 starych numerów Cosmo na najbliższe noce
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2012-12-22, 21:37   #1225
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Choji, IRA Uwielbiam ich koncerty, ładują mnie niesamowicie pozytywną energią, poza tym można z nimi pośpiewać Dobrze, że ślub coraz bliżej

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:38   #1226
BYou
MBZ♥

Peach na szczęście naprawili ustrojstwo

o widzisz Med to na następne lepienie jesteśmy umówione
co do brata to

Czarna, a jak Mariczka pomaga?

Stary 2012-12-22, 21:39   #1227
butterfly20
Zakorzenienie

OOO leciała na samym końcu, ryczę bo tak mi się podoba i jestem pijana. AAAAA...!!

Gwizd
ooooo nie znałam innego tak długowiecznego kota,ale teraz poznałam Twojego, tzn, nie poznałam ale napisałaś. Kotka, którą ja przyniosłam do domu i która mieszka z moimi rodzicami w maju skończyła 18 lat.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-22, 21:39   #1228
BYou
MBZ♥

Choji myślisz, że ślub utnie maminsynkowatość?

Stary 2012-12-22, 21:43   #1229
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość

Co to to na końcu jest?

Ekspers mam też taki ciśnieniowy Tassimo.
Chorizo? To hiszpanska wedzona kielbasa, przepyszna, bardzo paprykowa, nadaje potrawom super smaczek

Cytat:
Rownowaga musi byc w swiecie zachowana

Jeeej, pije sobie gruszkowego Kopparberga i utknelam na jutubie sluchajac utworow z lat mojego klubowania ojjj, ale bym poszla potanczyc
Stary 2012-12-22, 21:46   #1230
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Choji, IRA Uwielbiam ich koncerty, ładują mnie niesamowicie pozytywną energią, poza tym można z nimi pośpiewać Dobrze, że ślub coraz bliżej
Jeszcze GOCIA na rynku będzie
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości