|
|
#1201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2013 rokiem ZMIAN :)
|
|
|
|
#1202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- ale oczywiście, ja też nie wręcz przeciwnie, lubię swoje wybryki
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
ja z tżem idę na domóweczkę do przyjaciółki z LO
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie ciężko Was nadrobić
![]() ja też jestem skorpion i niestety większość się zgadza, gdzieś miałam taki fajny opisowy horoskop seksualny normalnie 100% ja aż gdzieś go sobie wkleiłam jako swój opis komedie romantyczne: wpadka, brzydka prawda, dlaczego nie, jeszcze raz, bridżit dżons ![]() ja ostatnio dramaty oglądam: kochanek (wyłam całą noc), nieprawdopodobna historia (też się zryczałam bo końcówka była miażdżąca), miłość w nowym yorku (to ni to dramat ni to co ale też płakałam ) ogólnie lubię płaczliwe filmy
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Boże co za film
genialny ![]() a zodiaku jestem lwicą
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio się spotkałam z powiedzeniem, że jaka wigilia, taki cały rok
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno ma być to dobry rok ale bardzo intensywny już się śmieję, że jeżeli to wszystko prawda to obronię się, zacznę magisterkę, tż się oświadczy i zamieszkamy razem może znajdę pracę no i sylwester spędzimy razem bo w tym roku siedzę z mamą i psem
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Zostaje ktoś z was w domu w sylwestra czy tylko ja? Nie chcę zeby tak wyglądał mój cały przyszły rok
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Zaprosiłam
![]() Ja jestem Ryba i właśnie przeczytałam swój horoskop, hmm.. za ciekawy nie jest
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
eeee z tym sylwestrem to nigdy mi się nie sprawdziło, zazwyczaj miałam odwrotnie im lepsza impreza w sylwka tym gorszy cały rok. Ale u mnie to zawsze wszystko odwrotnie. W tym roku np. rozstałam się z facetem (innym niż ten co pisałam
), miałam operację (podczas której spadło mi ciśnienie i ledwo mnie wybudzili, ojciec wył w szpitalu na korytarzu, jak się obudziłam pod tymi wszystkimi maszynami to mnie łeb od hałasu rozbolał), umarł mi mój ukochany kicio na raka, babcia coraz bardziej chora (Alzhaimer), mama chora, siostrze podejrzewają nowotwórz dobrych rzeczy: rzuciłam w chol3rę pracę, która mnie niszczyła, zaadoptowałam psa ze schroniska, opiekuję się bezdomnymi zwierzakami, spędziłam najcudowniejszy tydzień z mamą w SPA, byłam na wypasionych wakacjach i schudłam ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- ja zostaję w domu, ale w sumie się cieszę bo spędzę sylwestra z mamą (moja mama jest bardziej moją przyjaciółką niż mamą, lubię się z nią upijać) - chociaż... dzisiaj chciała mnie pobić
|
#1211 | ||
|
Zakorzenienie
|
moja mama też była panną
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
matko ale Wy spamujecie
pół dnia mnie nie było a tu tyle stron do nadrabiania![]() nawet zaczęłam czytać, to co naskrobałyście jak mnie nie było, ale niestety poddaję się
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
też miałam w planie spędzać sylwka w domu, ale nagle zaproszenia się posypały i ech.. jak będę stara, to będę siedziała w domu, teraz trzeba się bawić
.
|
#1214 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pomijając to pierwsze oceniłabym go całkiem ok ![]() Cytat:
gdzie Wy czytacie te horoskopy? też chcę ![]()
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
widać ja już jestem stara bo tylko odmawiam
a tak na serio to szkoda mi psa zostawiać zwłaszcza, że buraki u mnie strasznie petardy puszczają (nie sztuczne ognie tylko te takie łup! łup! bez efektów świetlnych :P)
|
#1216 |
|
Konto usunięte
|
Justka89 Gratuluje zdania prawka !!
Ja pije lampke winka i jem czipsy o smaku octu balsamicznego. Mam wewnetrzny kryzys(myśle o swoim zwiazku). Na sylwka idziemy na salke symboliczna oplata za wynajecie i przynosi się swoj ze tak powiem prowiant
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
moja siostra kiedyś z Norwegii przywiozła chipsy bekonowe w polewie czekoladowej fuuuuuuu!!! najobrzydliwsza rzecz jaką miałam w ustach... chociaż może nie
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
a żeberka w miodzie?
.
|
#1219 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam nie widzę nic złego zostać na sylwestra w domu
w tym roku idę na imprezę bo tak wyszło, gdybym nie szła to zostałabym w domu ![]() dobranoc laseczki
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko! Co za spamerki
Nadrobiłam na szczęście, ale nie wiem, co komu miałam odpisać ![]() Justka gratulacje ![]() Ja jestem zodiakalnym rakiem i do tej pory czytałam dwa horoskopy na nadchodzący rok. Jednego to nawet nie pamiętam, a drugi był dość ciekawy, ba - nawet z dzieckiem w tle Poczytam jeszcze kilka i porównam, ale raczej z przymrużeniem oka, bo nie wierzę w horoskopy. Choć nie powiem, czasem niektóre całkiem trafneCo do sylwka to ja imprezuję ze znajomymi, podobnie jak rok temu. A w ogóle skąd wam się wziął rok 2007 akurat? Bo widzę, że była dyskusja na ten temat i ja za cho.le.rę nie pamiętam co się wtedy działo w moim życiu Jakbym się nie pojawiła jutro to życzę wszystkim szampańskiego sylwestra oraz pomyślności i realizacji wszystkich planów w nadchodzącym roku )Ktoś pytał o filmy - chętnie bym coś poleciła, ale musiałabym zajrzeć na dysk co tam mam i co oglądałam. Więc w tym temacie wypowiem się następnym razem ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie skończyłam robić napisy
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie już idą spać?
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie tam, ja wpadam w moją obsesję na punkcie jednego aktora muszę nadrobić jego filmografię a trochę tego skubany ma
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
kto
.
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo stary nie przystojny, ale ja nie mam gustu więc
grał np. Snape w Harrym Potterze - Alan Rickman uwielbiam gościa, dopadło mnie to dwa dni temu, zapewne chwilowe ale nikomu krzywdy tym nie robię więc się trochę dziadkiem pojaram
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze trochę posiedzę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
nie no spoko .
|
#1229 |
|
strachajło
|
dziewczyny, przepraszam dzisiaj już nie nadrobię ale spróbuję jutro. Tu mój link do profilu na Lc, jakby ktoś chciał :http://lubimyczytac.pl/profil/72536/samawdomu
dobranoc
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
od małego mam skłonność do starszych facetów, ale 66 to już przegięłam samą siebie, byłam zdziwiona ale wygooglowałam i nie jestem sama więc uffffff :P odetchnęłam z ulgą
młodsze się nim jarają (zapewne jedną rolą ale zawsze coś )
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

Ja z tym problemu nie mam

już się śmieję, że jeżeli to wszystko prawda to obronię się, zacznę magisterkę, tż się oświadczy i zamieszkamy razem 

pół dnia mnie nie było a tu tyle stron do nadrabiania

oraz pomyślności i realizacji wszystkich planów w nadchodzącym roku
.