|
|
#1201 |
|
Podróżniczka
|
Dot.: Co ostatnio upolowałyście? :D
zestaw Escady Pacyfic Paradise - perfumy 50 ml. + balsam + torebka.
Zapach slodki
|
|
|
|
#1202 |
|
Raczkowanie
|
magdziaS, Pacific Paradise jest piękny, ale na mnie te początkowe,wspaniałe nuty czuć co najwyżej pół godzinki. Gdyby nie to, sama bym sobie je dawno sprawiła, bo to zapach lata i radości
Ja za to upolowałam Valentino Gold, w Sephorze jest teraz jego promocja Oczywiście jest to zapach na zimne dni, ja czuję w nim wyłącznie (i przez cały czas w prawie niezmienionej postaci) lody malaga z rodzynkami, cynamonem i likierem- dla mnie CUDO
|
|
|
|
#1203 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Cytat:
Natomiast moj TZ na te pierwsze nuty reaguje alergicznie i niestety przy nim psikac sie nie moge
|
||
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie Pacific Paradise pachnie AŻ 2 godziny
Najpierw bardzo mocno,a po 2 godzinach nic
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
ok - oficjalnie ogłaszam, że właśnie odebrałam seteczkę bvlgari petits et mamans (tester za 89zł ;] )
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Całkiem niedawno upolowałam po bardzo okazyjnej cenie 30-tke Dune, wczoraj dostałam wygraną w konkursie Krizię Time a dziś przed momentem listonosz przyniósł Diesel Plus Plus
Jestem zadowolona
|
|
|
|
#1207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje |
|
|
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Rozeznanie
|
Zapach Cascaya Sabatini na Allegro za całe 18 zł
Jest już chyba wycofany ze sprzedaży ale mi się strasznie podoba..W końcu jest to zapach którego używałam mając 17 lat .Nie wiem czy będę używać ich na codzień-chyba będzie mi szkoda Upolowałam też Envy w Rossmannie za 89 zł Teraz mając oba zapachy jestem przeszczęśliwa |
|
|
|
#1210 |
|
Wtajemniczenie
|
nie upolowalam a wygralam w konkursie- Sergio Tachinni OZONE, taki nieszkodliwy swiezaczek
w fajna nutka herbaty
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio nosilam sie z zamiarem kupna Green Tea E.Arden, ale bedac w Rossmanie, zauwazylam, ze jest promocja(cos kolo 4 dych)na Iced Green Tea no i kupilam.Cena mnie strasznie skusila.Choc bardziej podoba mi sie Green Tea, to jednak Iced fajnie chlodzi skore.Mam wrazenie jakbym, w miejscu aplikacji zapachu, posmarowala sie jakims balsamem chlodzacym, co przy upale ponad 30 stopni jest bardzo na miejscu
|
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze czas skreslic pare cyferek w lotka |
|
|
|
|
#1214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez przymierzalam sie do kupna od zimy i po testach probki od beliczka... wlasnie kupilam cala seteczke Casmir jest upojnie waniliowy... |
|
|
|
|
#1215 |
|
BAN stały
|
Wczoraj upolowałam w promocji wodę toaletową - "Ocean Sun" - 50 ml - 9,90 zł, super zapach
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Amor Amor upolowałam na Wizażowym targowisku
|
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem upolowałam w bardzo korzystnej cenie Pumę Red Woman na osłodę przykrych przeżyć z ostatnich dni.Może to nic specjalnie wyrafinowanego,ale cieszę się bo na tą duchotę i upały będzie jak znalazł
|
|
|
|
#1219 |
|
Raczkowanie
|
Widzialam dzisiaj Casmir Gold 50ml za jakies 22€, nie pamietam dokladnie myslicie zeby kupic? Szukalam informacji o tym zapachu i znalazlam tylko wzmianke ze jest to jakas limitowanka ale nie wiem nawet z ktorego roku.
|
|
|
|
#1220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak Casmir bardzo mi "przypasowal" ![]() Niby malslano - buleczkowo - waniliowy, co rusz ujawnia swoja przedziwna nature na mojej skorze jest politematyczny i nieslychany ![]() Gratuluje wspanialego zakupu (bardzo trwaly jest prawda?)
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
Hurra!Upolowalam w niemieckim Douglasie Lacoste Inspiration!Pachnie slicznie i lekko i smakowicie jak owocowo-smietankowe lody,mniam...Do tej pory nie przepadalam za Lacostami,byly jakies takie nijakie-po prostu masowka.Bylam w miescie z synem,chcialam kupic sobie "Clean",ale po psikniaciu stwierdzilam,ze pychna kwiatkami w platkach mydlanych.Przypadkiem wpadl mi w oko Lacoste-i milosc od pierwszego niucha!I ten okragly,blekitny jak letnie niebo flakonik...
Dla mnie bomba!Rzadko zdarza mi sie tak zakochac w zapachu! |
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i muszę powiedzieć, że na mojej skórze trzyma się dobre pół dnia. Zresztą na mnie wszystkie owocowe zapachy długo pachną a ten perfumik jest idealny na lato
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie jak tak myślę sobie ostatnio
żeby upolować jakąś Escadę (Island Kiss ) właśnie na jesień i zimę? Czy sądzicie, że to dobry pomysł, czy to zapachy Waszym zdaniem wybitnie na lato? Ja wąchałam Island Kiss już dość dawno, ale bardzo mi się podobały Duch nastolatki chyba się we mnie błąka, bo uwielbiam tego typu wonie
|
|
|
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
A kto decyduje za Ciebie,czym masz pachniec latem,a czym zima?To zalezy tylko od Ciebie i Twoich upodoban.
Ja osobiscie pefumuje sie wedlug nastroju.Jak mi zima smutno i ponuro,to chetnie spryskuje sie letnimi zapachami-zwlaszcza ze i tak wole te owocowo-kwiatowe,i najintensywniejsze,jakie posiadam to Sonia Rykiel i Hypnose Lancome.Reszta to moje zapachy-chmurki,antidota na zly humor... |
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzywam letnich zapachów zimą wtedy kiedy mam jej dość.
|
|
|
#1227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapach bardzo trwaly... |
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzialam, ze kupilas Amor Amor-tez go uwielbiam i gratuluje Jezeli mowa o Escadzie, to ostatnio wyprobowalam Magnetism Beat i to jest po prostu sliczne.Moim zdaniem nawiazuje do Amor Amor tym, ze jest to zapach slodki.Z tym, ze Magnetism Beat jest bardziej apetyczny.Przypomina mi zapach waty cukrowej, a co za tym idzie kojarzy sie z wesolym miasteczkiem i dobra zabawa Polecam |
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dziękuję za odpowiedź.
Na pewno kupię I love love i jeszcze myślę właśnie nad Escada Island Kiss albo Gucci Rush 2 Kocham to kombinowanie ![]() Golgie kochana wiesz Amor Amor mam (a raczej fruną do mnie ) z targowiskowej wymianki. Testowałam ten zapach dwa razy, pamiętam że mojemu mężowi ogromnie się podobał i mnie również. Już nie mogę się doczekać kiedy przybędą ![]() Pozdrawiam Was cieplutko Kobitki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

Zapach slodki

Ja za to upolowałam Valentino Gold, w Sephorze jest teraz jego promocja
Oczywiście jest to zapach na zimne dni, ja czuję w nim wyłącznie (i przez cały czas w prawie niezmienionej postaci) lody malaga z rodzynkami, cynamonem i likierem- dla mnie CUDO

moze czas skreslic pare cyferek w lotka